Sziasztok!
Tündi: nekem is sokszor szurkált a hasam a 20. hétig, de nem véreztem. A doki azt mondta hogy természetes, mert a méhszalagok nyúlnak, meg valamikor a 12. hét után emelkedik feljebb a méh, és a 18. hét körül kezd el nőni a poci jobban és azt érezzük. Illetve akkor jelez igy a szervezet, ha több pihenésre lenne szükség. Szóval ha lehet ne emelgess.
Lányok, az alvással nekem is vannak problámáim, bár én a 31. hétig simán aludtam hason
Viszont az utóbbi 1-2 hétben képtelen vagyok/voltam bármiféle alvásra. Ezért vettünk nekem egy baba-mama párnát (Kenguru Goldban). Bár nem hittem benne, mégis én csodálatosan alszom azóta. Mivel 160 cmre kinyitható, ezért tökéletes a pocak alá, és a lábamközé, sőt fejtámaszt is nyujt. Bár fordulni vele, olyan minhta egy aligátorral birkoznék.
Ildi: megvagyok, viszonylag jól. Viszont a hasam hirtelen megint növésnek indult, és most folyamatosan viszket mert annyira nyúlik a bőröm, illetve megrémít hogy néha alig kapok levegőt. Sajna annyira nem megy a tanulás többekközt ettől sem, mert ha görnyedten ülök a könyvek felett nyomodom, és kevesebb levegőt kapok, vagy ha eszek a gyomrom a torkomban van. így tanulni nem élvezet + nem fog az agyam. Az a baj, hogy én túl lelkiismeretes vagyok, és nem tudok felületesen tanulni. A nap nagyrészében próbálkozom, de elkalandozok folyamatosan.
Jössz holnap? És a párod. Remélem az enyém most tud jönni, mert ezen tényleg ott kéne lennie.