Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok.
csak velem genyozika net?

tontika.sajnalom hogy fja a fogad.sajnos en nem tudok ebben segiteni,meg nem volt ilyen gondom hoghy bevegyek-e gyogyszert,nincs mit feltenem.

bali.sajnalom a barataidat,hogy nekik sem sikerult.en annak a hive vagyok most hogy par napot ki kell hagyni hogy a spermak megerosodjenek.

b.ildi.sajnalom hogy nem jott ossze.ez az fo az optimizmus.

junko.Hat nagyon nem vagyunk egy hullamhosszon.majd megododik valahogy.csak most nagyon nehez nekem.

melcsi koszi a biztatast,de en mar nem hiszek benne,marmint "hogy talan a kovetkezo honapban"tul sok ido telt el.valamelyikunkel gaz van es ki kellene vizsgalni.

kokusz.giga drukok.

angel.en egyszer meg regen elmentem a dokihoz hogy nem akar megjonni.Felfekudtem az asztalra elkezdett vizsgalni es egyszer csak azt mondja "hat maga menstrual"majd szenne egtem es mikor lejottem az asztalrol mar ott is volt a piros potty a papiron.tok ciki volt.

pnt.szerintem nincs olyan csaj a neten (aki babat akar)hogy pe- kozeleben ne gondolna arra hogy most agyba kellene bujni.

bbebe majd a nagyszobaban osszehozzatok azt a gyereket :P

most ennyi.

Kép
monyoka

Bee, Monyóka,
örömmel hallom, hogy nem csak én bírok alkotni! :lol:

Bee,
Lehet, hogy a gyerek a kimeszelt szobára vár! :wink:
angel37

Szaisztok csajok,

Sajnos 5 hetesen kiürült a petezsák, és felszívódott a baba. Egész hétvégén a korházban voltam, tegnap du engedtek csak ki ( csüt reggel óta). A doki azt mondta 4-nől 3 terhesség ilyen korai stádiumban elhal. De ez nem nagyon vigasztal. Annyi tartozik még hozzá a dologhoz, hogy mielőtt elkezdtem barnázni, 1 napja augmentint szedtem, mert annyira fájtak a veséim, hogy azt hittem meghalok. A "szuper" munkahelyemen 10 fokban ültem egy hetet napi 9 órán át, és fokozatosan sikerült nagyon nagyon felfáznom. Még 5 napot így is szedenem kell a gyógyszert, és babával csak a jövő hónapban próbálkozhatunk újra. Ráadásul a szuper nőgyógyászomban is nagyot csalódtam, úgyhogy most se baba, se doki.........

Monyóka,

nagyon sajnálom hogy neked sem jött össze, de minden hónap egy új remény., 1x tutter sikerülni fog!

Csajok,

Tudja valaki hogy megtemékenyülés után a petefészekben meddig marad ott a sárgatesteket termelő tüsző? Vagy az csak egy nagy sárgatest ? Az ultrahang szerint a bal petefészkemben még mindíg látható egy nagy vmi, ami ( bevérzett tüsző, sárgatest ? ) ami kb 25mm x 24 mm.
macspacs

macspacs.nagyon sajnalom :(

Kép
monyoka

Angyal!

És akkor majd megjelenik a FÓKUSZBAN hogy két őrült, meztelen nő rohangált az X. és Y kórházban. ÉS majd ebből mozgalom lesz, és és és nekünk meg gyerekünk...

A vekkert nem bántottuk. :)

Monyó!
Hinni kell valahogy. Ha nem hinnék abban, hogy majd a következő, attól nem lesz jobb. Nekünk még bajunk sincs, mégsem jön össze lassan két éve. És a férjem sem pörgi túl a dolgot.
Rendezzétek, és a jobbik eszem nekem is azt mondja ilyenkor, hogy ezt az időt önmagunkra és a párunkra kell fordítani. Soha nem lesztek már többé így kettesben ha már lesz gyerek. Sok mindenben egyetértek Mátrával amit írt neked a másik topikban.

BIldi!
Akkor hajrá következő ciklus. Annak örülj, hogy nincs nagyobb baj.

Jó étvágyat mindenkinek.
j.
Vendég

Junko!

Tudom, hogy 3havonta megkérdezem, de ..... öööö, most hol is tartassz? :oops: :D

Macspacs!
Nagyon-nagyon sajnálom! :cry:
A dokival mi volt a gond?

Livi

Gergő (13), Nándi (6),Nóci(ca) (4)
bali78

Macspacs,
sajnálom :cry:
A dokiban miért csalódtál?

(a 4-ből 3 kicsit soknak hangzik...)

Junko,
ha a magánrendelésre megyek, akkor a belvárosban fogok pucéran szaladgálni! :lol: Közel van a TV is... :lol:
angel37

Sziasztok!

Macspacs, borzalmasan sajnalom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Annyira de annyira sajnalom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
En nem ertek egyet a dokiddal, szerintem nem ennyire rossz a helyzet, en inkabb megforditanam hogy 4 terhessegbol egy hal el. (legalabbis szeretnem ezt hinni!!!) Most meg jobban felek! :(
Szovan barnaztal, mikor? Miert kellett bemenned a korhazba, hogy vetted eszre, vereztel???

Junko: hat ezt latom magam elott! :lol:

Monyoka ne aggodj Neked is lesz majd miert aggodnod, jobb elintezni az ilyen egeszsegugyi problemakat elobb ugyhogy csak intezkedjetek lanyok!

Voltam ma reggel dokinal es kaptam antibiotikumot amit terhesek is szedhetnek es el kell mennem a nogyogyaszhoz megkerdezni hogy milyen gyulladasacsokkentot szedhetek ha nem mullik el a fajdalom, pont most kell ennyire fajnia! A fene egye meg!!!

KépKép
KépKép
tontica

Bali! :lol:

Naszóvalhogyaszongya

15. cn.
Nem szedek semmit, és a köv. hónapban sem fogok.
Jelenleg még nem érzem, hogy terhes volnék :) és ha most sem jön össze akkor Olaszországban a nyaraláson hátha. Két hét csak elég lesz neki.
És ha akkor sem, akkor vissza a dokihoz, egy utolsó clostyzás és ha akkor sem akkor én elkezdeném az inszemet szeptemberben. No hát így állok.

j.
Vendég

Sziasztok!

Csak egy gyors bekukk,mert hajat festek :)!

Macspacs

Ismeretlenül is sajnálom :(....
Augmentint lehet szedni terhesség alatt (én is szedtem),én inkább gyanítom,maga a felfázás okozta gyulladás nem tett jót a babának. :roll:
Kitartás és sok drukk a következő ciklushoz!!!! :)

Tontica

Remélem,fogad már jobban :)!
A terhességek elhalása márpedig igen gyakori.Mi annak idején genetikából tanultuk,hogy minden 1000 terhességből 800 elhal úgy,hogy a nő észre sem veszi.Ez ma már így nem állja a helyét,legalább is az "észre sem veszi" része :roll: ,hiszen már nagyon korán kimutatják a tesztek a terhességet és bizony nagyon nagy csalódás,ha vége mégsem jó :? .Régen ilyen nem volt,legfeljebb annyit vett észre az ember lánya,hogy kicsit késik,vagy erősebb a vérzés.És igazából ( meg ne kövezzetek!!!!) ez így is volt rendjén.Nagyon sok lelki traumától kímélte meg akkor a nőket a sors.Ma más a helyzet,többször szembesülünk vele és természetesen személyes tragédia,még akkor is, (ha tetszik,ha nem)ha ez tk így normális.

Azért nem vagyok kőszívű :),de ilyen az élet.... :?

Pusszancs,majd jövök!!! :):)

Ui:És azért most ne utáljatok,jóóóóó? :oops:

anyapoc

Junko ne mar, en meg mindig nem erzem magam terhesnek! :lol:

KépKép
KépKép
tontica

Anyapoc,
igazad lehet... tényleg ma már olyan hamar kimutatják a tesztek, amiről régen szó sem volt!

Ha ez így is van, nem te tehetsz róla, tehát nem utálunk! :)
angel37

...milyen szép lenne természetanyánktól, ha elintézné végre, hogy aki akar, annak legyen és aki nem, annak meg nem.... :roll:

Livi

bali78

macspacs! nagyon nagyon sajnálom, borzasztó érzés lehetett megtudni, sok erőt kívánok a mielőbbi újrakezdéshez!!

engem se utáljatok meg légyszi :) de anyapoccal értek egyet, én is azt olvastam egyszer vlhol, h az otthon használaható terhességi tesztek mennyire megzavarták a "rendszert". mert ugye régen az ember lányának onnan volt gyanús, h babát vár, h kimaradt a menstruációja, tehát min 6-8 hetes terhes volt, mire legkorábban orvoshoz került. és akkor a vérvizsgálat már jobb százalékban tudott megmaradó terhességet kimutatni. mert sajnos tényleg sokszor elmegy magától és az, akinek nem volt egy hiper-szuper-érzékeny teszttel nagyon korán kimutatott pozitív eredménye, az lehet, h észre sem veszi. szvl, h akármennyire is a tudomány a mi kezünkre játszik, lehet, h rosszat tesz velünk, nőkkel, h itt a lehetőség bármikor tesztelni.

mondom ezt megint úgy, mintha nálam lenne a bölcsek köve, közben meg ha egyszer is lenne pé-m :( és utána késne egy napot is, már tesztelnék :)

junko!
nagyon klassz a stratégiád, nem tudom miért, de annyira árad belőle a pozitív hozzáállás, sztm ez a legfontosabb (no meg a szex :lol: )

monyoka! azért fel a fejjel! igenis az új ciklus....

csajszik! a nőgyogyis sztorik nagyon tetszettek, annnyira jó, h más is szokott bénázni!

tontica! huss fogfájás!

üdv! pt

Kép
ptnd

Pt :D
így van... vmi ilyesmit próbáltam leírni kemény egy mondatban! :)

Bali,
sajna természetanyánk ennél furmányosabb :roll:
angel37

Sziasztok!!

Monyó,
sajnálom, hogy így végződött!!
De nagyon gyanus vagy te nekem ,föleg h volt 1+ teszted is ,ugye jol emlékszem??És utánna - :( !Nem lehet ,hogy ugy voltál mint én ,hogy nem tudod beágyazodni!?Mert szerintem volt ott vki!
Fel a fejjel és nagyon drukkolok++++!!!

Puszi!!!!!!!!!!
Vendég

Sziasztok!!

Monyó,
sajnálom, hogy így végződött!!
De nagyon gyanus vagy te nekem ,föleg h volt 1+ teszted is ,ugye jol emlékszem??És utánna - :( !Nem lehet ,hogy ugy voltál mint én ,hogy nem tudod beágyazodni!?Mert szerintem volt ott vki!
Fel a fejjel és nagyon drukkolok++++!!!

Puszi!!!!!!!!!!
Vendég

Nem Monyóka. Velem is genyó ez a net....

Macspacs! :( Őszintén sajnálom! Nekem is van egy angyalkám, tudom mit érzel.
Milyen kivizsgálásaid voltak már??

Szeretnék én is hozzászólni a témához! :) Szóval én elhiszem, hogy ez a tesztelgetés nem a legjobb, de...... Valahol olvastam a héten, hogy sárgatest utánpótlásra már a baba 15. napjától van szükség.
Vagyis én úgy gondolom, hogy inkább stresszelem magam a teszttel, hogy időben észrevegyem, ha bekopogott a gólya, s ha kell szedjem például a progipótlót. Remélem senki nem bántottam meg!!
Anno (még szóba sem került köztünk a baba projekt) én is barnáztam, el nem tudtam eltalálni mi bajom van. Aztán két hét múlva csináltam tesztet, és nagyon meglepődtem. Ekkor már késő volt.....
Pro és kontra! :)

No elindulok Vadaspark őzikét nézni! Gondolhatjátok hogy így kialvatlanul mekkor a kedvem van! Sajna kötelező program.

Estére sok akciót nektek!

Bee
beebeey

Köszi mindenkinek az együttérzést, Olyan aranyosak vagytok ! Nagyon jó hogy van ez a fórum!!

Anyapoc,
Sztem is a felfázás (xxx vizelet) + vesemedencegyulladás lehetett a baj. A fejtegetéseddel pedig egyetértek, a természetnek sajnos szelektálnia kell.Azért remélem nem fog mindíg tiltó listára tenni...
Tontica,

Szerdán a klinikán a doki ultrahangal megmutatta a petezsákot, akkor minden rendben volt, igazából azért mentem el hozzá, mert iszonyatosan fájtak a veséim. elkezdtem szedni a gyógyszert szerdán, egész nap szenvedtem a hátfájástól, és csütörtök hajnalban kimentem pisilni (02:00 KÖRÜL ) , és a vc papiron maradt egy 20 Ft nagyságú vérfolt, és attól kezdve mindíg barnáztam, egyre erőteljesebben. Érdekes hogy a hasam egyáltalán nem fájt, és ahogy befektettek a korházba (csüt hajnal ), a dufaston-tól és pipolphen?-től már a hátam is csak alig. De te ne aggódj, Veled minden a legnagyobb rendben. Vigyázz sokkal jobban magadra, mint ahogy én vigyáztam.

Livi, Angel,
a dokival az 1. gáz: Ígérete ellenére péntek reggel nem jött be a klinikára és nem vizsgált meg, telefonon közölte az ügyeletes orvossal hogy milyen gyógyszert kapjak (terhességet fenntartó gyógyszereket javasolt ), pedig az ügyeletes doki mondta neki, hogy az ultrhanag alapján szerinte kiürült a petezsák. Péntek du felhívtam hogy meddig leszek bent, illetve mi a helyzet, jó lenne ha megvizsgálna. 16 óra körül be is jött, és piaszaga volt, végig úgy beszélt hogy a szája előtt volt a keze. Megállapította hogy nem azt látja amit szeretne, és elhalt a terhesség, de maradjak még bent a korházban, mert a bal petefészkemben lehet egy párhuzamos méhen kívüli terhesség is.
Azt mondta majd vasárnap megnéz, és a kérdéseimre nem válaszolt. Vasárnap felhívtam, közölte hogy nem jön be, megkérdezte van-e panaszom. Mondtam hogy jól vagyok, haza szeretnék menni. Azt mondta hogyha a klinikán az orvosok hazaengednek akkor hazamehetek, majd 2 hét múlva menjek el a magánrendelésére, megnézi a bal petefészkem hogy felszívódott-e
az a sárgatest (amit méhen kívüli terhességnek is fenntartot .. ).
Hétfőn a klinikán az ügyeletes doki megvizsgált, akkor már elkezdtem vérezni, és kiakadt hogy eddig bent tartottak méhen kívüli gyanúval, amikor egyértelműen vmi vizet tartalmazó képlet van a bal petefészkemben, semmi köze a méhen kívülihez. Teljesen úgy éreztem magam, mint akinek nincs orvosa.....
macspacs

Igen, valóban érdekes ez a teszt dolog... ezzel együtt, ha én várom, hogy kismama legyek, akkor sem 6-8 hét, mert teszt nélkül is tudom, hogy már késik 2 napja és bizony k...a nyomi lennék, ha egy hét múlva mégis megjön....

+ adott esetben hasznos is lehet, ha az ember tudja, hogy megfoggani képes, csak később van valami probléma.... vagy ezt most nagyon bután fogalmaztam meg?

ptnd!

Nekem nem nagyon van nőgyógyis sztorim, összesen talán ha 6-7-szer jártam nőgyógyásznál életemben... Illetve részt veszek ezeken a kötelező konzultációkaon, de ott nem "bántanak" :D ...így a másén kell mosolyogom! :wink:

Livi

bali78

Macspacs!

Hogy az a jó k...a édes ....! Mindegy, hogy saját orvos vagy nem... Vagy szerencséd van vagy nincs... :cry: :evil:

Livi

bali78

Ja, Bee...!

hasonlóan igaz lehet ez a magzatvédő vitaminra, amit ha már nem szed az ember lánya előre, akkor legalább minél hamarabb el kellene kezdeni... legalábbis szegény Czeizel már vagy 30 éve hajtja... :) Én egyetértek vele, csak sajnálom, hogy nem talál sok megértő fület...... :D

Livi

bali78

Beebeey,

Petevezető átjárhatósági volt ( bal oldali vezeték van csak rendben, most is bal oldalról lettem terhes ), más semmi.
Szerinted kellene más vizsgálat is?
Az eddigi orvosom azért írta fel a clostyt, mert mondtam neki hogy szerintem nincs peteérésem. De ki nem vizsgált....
Illetve 15 dpo-n ultrahangal megvizsgált, és megállapította hogy 16 mm vastag az endometrium, tökéletes a beágyazódáshoz.
Ennyi.
macspacs

Sziasztok!

Angel

Imádlak Kép !!!!!

Ptnd

:)

Bali

Természetanyánk nagyon bölcs :),de lehet,nem annyira,mint mi szeretnénk... :) A legnagyobb baj,hogy erről már nem is ő tehet... :( Emlékszel,fejtegettem a halak nemi életét :lol: !

Bee

Persze,ebből a szemszögből teljesen igazad van.Bár ennek akkor van jelentősége,ha igazoltan alacsony a progiszint.És akkor is minél előbb pótolni kell,amit már az ovuláció napjától,vagy legkésőbb a beágyazódástól megkezdenek,ahogy én olvastam valamikor.
Mivel Te már tudod a tutit,egyértelmű,hogy mielőbb tudnod kell,mi a helyzet odabent.De alapvetően szt kár egy normál ciklusnál elébe menni túlzottan a dolgoknak..... Persze a kíváncsiság erősebb :D!
Én úgy tudom egyébként,hogy progipótlást adnak mindenképpen,nem csak akkor,amikor már tuti terhes vagy.Vagy nálad nem így van???? :?:

anyapoc

Macs

Hát ez elég elszomorító... :(
Sőt,nem is tudom,milyen jelzőkkel illessem... :?
Ezek után joggal nem bízol benne.Tényleg keress más orvost!
Annak viszont örülök,hogy legfőképpen Téged nem bántottalak meg :).Pont akartam írni,hogy a természet szelektál,a tested döntött,hogy kibírja-e a terhességet egy gyulladás mellett vagy sem.Hát így döntött.Talán jobb így,mint ha esetleg megmarad a baba,de baja lesz....Csak ezt már nem volt pofám leírni :roll: !

Bali-LÍvi

Nos,én nagyon nagyra tartom Czeizel papát :),de nem szedtem magzatvédő vitamint.Illetve mindig megpróbálkoztam vele,de egyszerűen amikor elért a hányás,nem ment tovább.Túl nagy volt,hogy le tudjam hányás nélkül nyelni,ha szétrágtam,akkor a szaga-íze volt borzalom.Így jó,ha hetetnte-2 hetente egyet le bírtam erőszakolni magamba... :lol: .
Teszt:nemtom ki írta,hogy 6-8 hét,de azt arra értette,hogy mire orvoshoz kerül,nem arra,hogy tudja,terhes :wink: !
Másrészt értelme sem lett volna régebben elmenni előbb,mert tapintással annál korábban úgysem tudják megállapítani,Uh meg még nem volt :roll: .Szóval én értettem,amit Te írtál...és Te azt,amit én? :?: :roll:

anyapoc

Macspacs,
júj, durva! :( :( Alkesz a doki? :shock:

Én is részeg dokinál születtem! :roll: Még jó, hogy nem volt komplikáció! :shock:

Anyapoc,
én tennék ilyen szívecskéket, de nem tudom, hogy kell! :oops:

Magzatvédő: x-edszer írom valszeg, de csak akkor ha a doki leszíjaz és ledugja a torkomon! :shock:

Progipótlás: olvastam olyat, hogy sokszor bizony nem véletlenül nem marad meg a baba, mert lenne vmi baja, és szervezet ezt érzi v. nem tudom most hirtelen hogy írjam... Ha ráturbóznak a progira, akkor előfordulhat, hogy egy beteg magzat megtartásában segédkezik... :(
angel37

Angel,
nem tudom hogy alkesz-e, lehet hogy egy péntek du-i kerti partiról jött?? :-))
macspacs

Akár! :wink:

Ki volt a doki? Melyik kórház? Jöhet priviben! Nem fogom rossz hírét kelteni, csak kíváncsi vagyok!
angel37

Sziasztok!

macspacs

nagyon sajnálom :cry:

A dokikkal az a baj hogy az elején nem derül ki sosem hogy simlisek vagy normálisak, csak akkor ha valami baj történik. Dehát ilyen világot élünk sajnos.

Csajok én úgy izgulok ... tudom hogy nem volna szabad, dehát .... könnyű azt mondani. Ha holnap reggel lejjebb megy a hőm akkor jön a miki.
kokusz

Anyapoc!

Ja, tényleg! a halak! Mindenről ők tehetnek, ezt már akkor is megállapítottuk. :D :D Az elsővel én sem tudtam szedni, mert kövér és kijött, de most ment/megy és engem megnyugtat.

Macspacs!
Lehet, hogy az a bizonyos természet a Te és a baba konkrét érdekében döntött így... :(
remélem, minél amarabb rendbe jön a lelked! :)

Angel!
Lehet, hogy már mondtad, de mi is vele a problémád?

Mint tudjátok, én orvosról egy pillanatg sem feltételezek jót, így ehhez nem is tudok hozzászólni :D :D :D
Puszi

Livi

bali78

Kokusz!

Dobj már egy görbét, légyszi! Lehet, hogy itt van valahol, csak én nem találom?

Livi

bali78

Sziasztok!

Macspacs
Nagyon sajnálom :( :( :(

Anyapoc
Azért nagyon jó ám,hogy néha jössz!!Gyere gyakrabban!
Milyen színűre festettél???

Tontica
Esetleg egy gyöérkezelés nem oldaná meg a dolgot? :? Bocsika,de errefelé ezt csinálják ,ha fáj :oops: (vagy kihúzzák :x :evil: )

Junko
A VB -s zsaroláson jót vidultam! :D
Olasz baba lesz!Szuper!!!

Bee
Te írtad ,hogy festetek?
Azért kávészünet csak van!Olyankor lehet ...............

Kokusz
Gyorsan görbét!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Rólam:
Voltam UH-n.endo:9,3 mm J: 19 mm foll. B:20 mm foll.
Kaptam Choragon szurit(némi hiszti után apa melökte :shock: )
Tudja vki mennyi idő után repeszt????? :?:
Egyébként reménykedem,a balos oldalam meghozza a sikert!Eddig az uis üres volt!
Nőgyógyászos sztorik nagyon jók!Még-még!Nem tudták mit nevetek olyan veszettül :lol:

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok!

Kriszti!
Kb.36ora!!!!Mindent bele!!!!! :wink:

Macspacs!
:cry: Nagyon sajnalom! :cry:

Kép
Kép
ancsa81

Kriszta!

Így van, mindent bele!!!!!!! :D :D :D

Livi

bali78

Na csajok itt a görbe .....

Kép
kokusz

Sziasztok Csajok!

Megprobalok valaszolni mindenkinek de ne haragudjatok ha nem sikerul, elegge kimeritett a fiam es meg most is ordit az agyban, nalunk eppen alvastanitas van, nem megyek be hozza mert igy megtanul egyedul elaludni. :(

Anyapoc: :D
Ez tenyleg nagyon durva, ezek szerint 20 % az eselyem hogy megmarad a baba, hat nem sok! :( De imadkozok es remenykedek, mit tudok mast csinalni, ja, szedem a vitaminokat es nagyon, nagyon vigyazok magamra.
Allitolag minden nonek legalabb egyszer az eleteben van korai vetelese csak eszre sem veszi.

Aniko :D
Neked is igazad van de ki tudja megallni hogy ne teszteljen amikor adva van a lehetosseg. Azert olyan sok vetelesrol en nem hallottam, anyum 8-szor volt terhes eleteben es ebbol egyszer vetelt el, a hugom is egyszer de rogton a menzi utani par napban. Masodszorra viszont minden rendben van a babaval es nemsokara megszuletik! :D Szoval en remenykedem!
Amugy is azt mondta a parom hogy en jo tenyesznyuszi vagyok! :lol:

Macspacs: :D
Ez a doki tenyleg egy undorito fereg!!!
Szurnyen hangzik amit leirtal de nemsokara ujra babas leszel meglatod es akkor minden rendben lesz!!! :D

OKriszti: :D
A fogammal az a baj, hogy a bentlevo bolcsessegfogam van begyulladva amit ki kellene operalni csakhogy elvileg nem adhatnak utana gyulladascsokkentot (vagyis meg kell kerdeznem a nogyogyaszt) igy egy mutet most nem javasolt, tehat marad az antibiotikum talan hasznal egy kicsit.

Most mennem kell!!!

Jo Ejszakat Gyerekek!!!

KépKép
KépKép
tontica

Kokusz! HU de szep gorbe!!! Nagyon drukkolok!!!

KépKép
KépKép
tontica

Tontica

jaja csak maradjon is ilyen szép :)

Ez a bölcsességfog dolog az egyik legrosszabb probléma .... de remélhetőleg nem lesz semmi baj.
kokusz

Angel

Ha vannak a gépeden elmentve képek,GIF-ek,akkor itt a lap alján a melléklet feltöltése gombra kattintasz,és kitallózod a gépedről a kpet/GIF-et.
Ha nincdsenek ilyenek a gépeden,akkor ajánlom ezt az oldalt: http://www.addis-welt.de/smilie/index.html
Innen csak jobb egérgomb katt,kép mentése.... de gondolom,ezt tudod :)! Kép
Érdekes,amit a progipótlásról írsz...ezt így még nem is gondoltam át... :roll: .Ami itt érdekes,hogy azért általában akiknél progigond van,azoknál ez folyamatos,nem csak azért megy el a baba,mert akkor éppen gond volt vele...Ezért normális esetben az első vetéléssel nem is foglalkoznak,mert az bmitől lehet.A második után csinálnak elvileg hormontükröt és ott elvileg kiderül,hogy mi a bibi... :? Hmmm.remélem,ez most nem volt zagyva :oops: !

Bali

Jaaaa,bizony,a halak :lol: !
Hát nekem nem ment egyszer sem igazán,de így is nyugodt voltam :).de én úgy gondolom,fontos az is,hogy hogyan táplálkozik a kismama.Ha kiegyensúlyozottan(márpedig bízhatsz a szervezetedben,tudja,mikor mi kell neki :wink: ),akkor azrét nem olyan gáz,ha elmarad a vitamin.
egyszer olvastam,hogy azért nem is olyan jó vitaminokat készen szedni,mert a szervezet leáll róla,hogy saját maga vonja ki az élelmiszerekből vagy csináljon egyikből másikat....Aztán ha elhagyod a vitamint,akkor ugyan hiába táplálkozol jól... :roll: Hogy ebből mi igaz :?: ...minden esetre el tudom képzelni...

Kokusz

Én is izgulnék a helyedben :)!
Nagyon szorítok ám!!!! :wink:

OKriszti

Olyan édi vagy :)!Még a végén elbízom magam :lol: !
....a tüszorepedés kb. 40 órával a Choragon beadása után történik....
Milyen színre is festettem???Olyan kékesfekete,vagy mi,de valamilyen viola a neve.De nem a pirosas árnyalat,hanem kékes,sötétebb.A többi túl világos,ezzel most egy ideig ki vagyok békülve :)!
Miért kellett Apával harcolnotok???Nem szívesen avatkozik bele? :roll:

Pusz-pusz

anyapoc

Sziasztok,

Macspacs,
En is nagyon sajnalom, nehez ilyenkor mit irni, mondani. :cry: :cry: :cry:

Angel,
0-3.nap-t a peteerestol visszafele szamitott (peteeres elotti) 3. napra ertettem. :)

Kokusz,
Nagyon drukkolok neked, szep a gorbed :) .

Kriszti,
Neked is szoritok az elkovetkezendo aktiv orakra :lol: . :oops:

Kuldom a gorbemet.
Kép Ho
Puszi es jo ejszakat mindenkinek.

Melcsi

Kép
melcsi6

Köszike,köszike,és köszike!
Most már ki is számítottam a pé-met,DE apa ügyel aznap! :( Majd legfeljebb előredolgozunk :oops:

Anyapoc
Azért volt harc,mert az im. szurival ki lehet kergetni a világból :twisted: Ő pedig könyörtelenül belémdöfte!
:cry: Jó,persze nem fájt,csak hisztis vagyok :oops:
A hajad biztos szuper lett! :lol:

Kokusz
Drukk+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++3
Jól néz ki a görbéd!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Melcsi
Köszi,és viszont!Jó lesz ez!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)

Tontica
Hát,sajnálom! :( :( :(
Nekem szerencsére egyik bölcsességfogam sem jött ki,vagy ha igen,nagyon korán tehette,mert nem emlékszem rá :D

KépKép

KépKép
okr

Nem nagyon tudtam visszaolvasni, de nagyon sajnálom a rossz híreket. Macspacs :cry:

Monyoka! Nálad most mi is van?

Junko! :)
Fej, fej mellett haladunk.
zsazsóka73

Kokusz :?: :?: :?: :roll:

anyapoc

Macspacs!

Most olvasom, nagyon sajnálom. Keress másik dokit!!!

Kokusz!
Király a görbéd!!!

Melcsi, a tiéd is szépen alakul, drukkolok hogy még feljebb menjen.

Kriszta!
Szuper eredmények. Ne már hogy pont akkor ügyel? Na akkor elötte, utánna!!!

Ptd!
Jaj de jó, hogy azt írtad, hogy pozitív vagyok. Próbálkozom, de nem megy mindig. Talán azért látod így, mert ált. akkor írok, ha jó passzban vagyok. Na meg majd figyeld, meg a 20. cn-től....

Angyal!
Akkor azért vagy te ilyen vicces. Mert Földi léted első pillanatában, alkoholgőzt szippantottál. :)

Pusszancs,
j.
Vendég

Sziasztok!

Húúú úgy izgultam reggel mikor benn volt a hőmérő hogy az hihetetlen ....
na szóval

Kép
kokusz

kokusz!
ez nagyon nagyon jól néz ki! alig várom a holnap reggeli hődet!

okr!
hajrááááá!

monyó! hangulat :?:

macspacs!
a dokid tényleg gáz. én abszolút nem hiszek a magánorvosi rendszerben, engem még kb 10éve egy magán nőgyogyi úgy félrekezelt, h a margit kórház nőgyógyászai a csodámra jártak, amikor végül odakeveredtem. úgyh amennyiben lehet én megpróbálom a fogamzást-terheséget-szülést is "sztk-alapon" intézni. persze nem mondom azt, h nem jobb a magándoki, mert ha jó, akkor nagyon sok előnye van, de önmagában ha vlki lelkiismeretes orvos, az sztm az állami rendszerben is az, aki meg lenyúlós-felelőtlen, annak meg a világ összes pénzét odahordhatod akkor is letojja a fejedet. úgyh az egyik legnehezebb dolog megtalálni a megfelelő dokit (majdnem olyan nehéz, mint a megfelelő pasit - de ezen az egyen legalább már mindannyian egyaránt túlvagyunk :))

bali!
bárcsak már késne nekem is, h legalább tesztelhetnék. biztos hülyén hangzik, de én még soha életemben nem használtam terhességi tesztet (31 vagyok), vlh sosem volt kérdés. szvl n várom már és tuti, h ha lesz ovim és késni fog, első leszek a dmben nyitásnál :)
nagyon irigylem a nem-nőgyogyihoz-járásodat, én baromi sokat jártam egy időben.

magzatvédő vitamin: én szedtem 3 hónapig, de miután baba sehol, úgy gondolom, a raktárak fel vannak töltve, a folsavat szedem továbbra is (az kicsi :)), aztán ha lesz baba, akkor rögtön elkezdem újra szedni, ha meg nem jön össze, akkor ilyen 3-3 havi bontásban akarom szedni. az egy dolog, h hízom tőle, de az anyagcserémet is totál felborítja, h finom legyek...

üdv! pt

Kép
ptnd

Sziasztok! :)

Bali,
kivel mi a problémám? :oops:

Anyapoc :)
sose zagyva, amit írsz! :) És így is van!
Amiről én írtam, ott úgy van, hogy általában a jó a progi, csak a szervezet ügyesen felismeri, hogy valami gond van, lecsökkenti a progiszintet és nem marad meg a terhesség :( Nem tudom, valójában ez mennyire gyakori, de a cikkben, amit olvastam erről, azt írták, hogy a megvizsgált (elment) magzatokról sok esetben kiderült, hogy vmi probléma volt v. lett volna ha megmarad.

Majd megnézem az oldalt, amit ajánlottál! :wink:

Melcsi,
ja, akkor OK! :D Ha apának jó az anyaga, simán lehet ebből bármi! :lol:

Kókusz,
ebből lehet valami! :D

Kriszta :)
drukkolok a baloldaladnak! :D

És a kedvedért egy kis sztori: egyszer még régebben idegességemben bugyiban másztam fel a vizsgálóasztalra(mellesleg most hétfőn is majdnem, csak most az utolsó pillanatban kapcsoltam). Néz a doki, azt mondja: "alsóneműn keresztül azért nem fog menni!" :shock:

Junko,
rájöttél születésem egyik titkára! :mrgreen:
angel37

Hát... én most vagyok gondban... de még 1-2 nap és kiderül asszem az igazság...

Szóval a szitu: Ez itt a görbém:
Kép

Viszont: A 29. napon a szokásos 7:20 helyett (magasról lexarom mert úgyis mindegy alapon) 9-kor mértem a hőm... ami ugyebár 1-2 tized eltérést is eredményezhet. Gondoltam ma megnézem, mennyi lett volna ha korábban - a szokásos időben- mértem volna - így lejjebb vittem egy tizeddel... hát ez lett belőle:
Kép

hát nem tudom...

ebben a ciklusban ez már legalább a 3. vaklárma...

(na jó... a szombati nap nekem elég gyanús volt, azért játszottam a görbével... de annyira azért nem volt gyanús, hogy el is higgyem, hogy ez nem csak egy szokásos vaklárma ...)

de gondoltam ideje lenne végre hírt adnom magamról :)

(ja... ez a ciklus elég akciószegény volt, így nem hiszem, hogy ez túl sokat befolyásolna... de most nagyon nem szeretnék maratoni ciklust úgyhogy ezért szurkolok ennyire, hogy történjen végre valami...)
Vendég

Sziasztok Lányok!
Nagyon hiányoztok :cry: Sajnos már vagy két hete nincs netünk és nem is lesz még jó idejig.Most is csak bekukk, mert melóból sajna nincs időm se írni, sem (amit leginkább sajnálok)olvasni benneteket .Bocs de nem tudok most épp ezért semmihez sem :cry: hsz.-t írni.
Nálam: 6 cn.-nél tartok 1 szabályos 28 napos! ciklus után.Ami esetemben igen dícséretes :)
Pénteken voltam dokinál- amikor megjött- és felszólítottam h.
küldjön el vérvételre a hormonvizsgálatok miatt. De lerázott ,mivel a
hőgörbéimet rendben találta.
A vége az lett hogy apát beutalta kiskatona
vizsgálatra :) :) !
Holnap rajta a világ szeme!!!De én érzem nem vele lesz baj.Üdv. mindenkinek :lol:
katica_75

macspacs:
:( sajnalom.

Kokusz:
Drukk, nagyon jol nez ki ez a gorbe!

csakegy:
Hat kivancsi leszek a kovetkezo napokban mi lesz a gorbeddel...

En a 2cn vagyok ma. Sajna a doki az uh-n latott sok kis cisztat az egyik petefeszkemnel, vagyis baba helyett ezt meg meg egy enyhebb gombasodast szedtem ossze az elozo ciklusban. Ereztem en itt valami nagyon mas.
El vagyok keseredve, de azert probalok a jo dolgokra gondolni, hogy volt egy 28 napos viszonylag jo gorbes ciklusom. Hatha most mar a kovetkezo tenyleg sikerre visz es hatha most mar mindig lesz peteeresem es esely a babocara... :roll: Mindenesetre tegnap videkre utaztunk egy temetesre es legalabb 20 golyaval osszefutottam, szoltam mindnek, hogy dobjon mar hozzank egy egy babocat. :wink: :lol:
baratodildi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?