Helló Csajok,
megvagyunk mi is,csak egy hete valamiért nem volt netünk,ezért nem jöttem.
Látom mindenki ezerrel készül a nyaralásokra!Mi tán még idén kihagyjuk,max.egy hétvégére megyünk csak valahová.Ez van.Májusban is annak örültem,hogy 2 azaz két napot együtt tudott lenni kis családunk,elsején meg 28.-án(persze mindkét nap zuhogott az eső...)sajna,mi most ezeket az időket éljük,nade valamit valamiért.
Eszter jól van,képzeljétek,kb.két hét székrekedés után egy hét fosi-szerű valami jött,úgy naponta 4-5x.Az ember egyszer azt várja,hogy bárcsak kakilna,utána meg az ellenkezőjét...
Normaflore-t adtam neki,az frankón helyreállította a bélflórát.Sajna emiatt visszatért a pelus is,kezdjük az újbóli leszokást.
Tegnap jövünk haza a jáccóról,nyitom ki a postaládát,hát egy becsomagolt Dörmögő Dömötör hullik a fejünkre.Egy pillanatig nem vágtam a helyzetet,telefonálgattam,hogy most mi ez
lényeg a lényeg:Eszti keresztapuja titokban előfizette neki egy évre!!
Úgy örültünk!
Nem tudom,Ti hogy vagytok vele,de a kölköm újságfüggő,szinte az összes neki szóló magazinokat begyűjti,igazság szerint már egyre nehezebben bírom
Dörmit nagyon szereti és úgy tűnik érdekli is,jópárszor végigmondatja hol velem,hol az apjával.
Kriszti,
köszönöm szépen a képeket!!
Tojásallergia
Egyébként vannak ám jó kis sütik tojásmentesen is,mi pl.árulunk is ilyeneket.Sajnos egyre több gyereken kijön,hogy miért van ez???
És ez tuti??Unokahúgomra hónapokig mondták,h.lisztérzékeny,tesóm bevásárolt minden szart,kenyérsütőgépet,gluténmentes cuccokat előre ötven évre,aztán kiderült,h.köze nincs ehhez a betegséghez....
Mit csinált a két tűzjegy?
Andi,
nagyon bölcs barátnéja lehet anyudnak!!
Ezt megjegyzem!
Sőt,ezt akkor kellett volna elsütnöm,amikor egy nyanya mögöttem károgott a sorban Eszti pörgése miatt
Különben én már teljesen ki vagyok békülve azzal,h.a lányom ilyen.Persze,a hisztiket nehezen lehet bírni,de én el sem tudnám képzelni,hogy ül a homokozó sarkában,lapátol három órán keresztül,oszt' hazamegyünk.A mi játszónkon vannak ám ilyen gyerekek.Nekem mindig az az érzésem,hogy vagy iszonyatosan nyugis géneket örököltek vagy totál le vannak korlátozva otthon.
Biztos vagyok benne,hogy kettő gyerekkel nem olyan egyszerű az élet,de örülj neki,hogy ilyen pörgős,vidám és egészséges!!
Dorki,
kösziiiii
Én is összekötöm a bajszom néha anyámmal amiatt,hogy én tiltom,ő engedi a dolgokat.Persze a mama az isten...
Hogy viseli Niki a sulis napjaid??És neked milyen újból padban ülni?
Osztálytársak milyenek?
Nekem most szombaton volt a 10 éves érettségi találkozóm,elég nyugis volt.Örömködtünk egy kicsit,puszi-puszi,kaja és jöttem is haza.Mostanában fóbiám van attól,h.nem vagyok eleget a gyerekkel
"Röviden" ennyi.Ha visszajöttök a nyaralásból,mondjátok má' el,milyen az
Pusz:Bori