Kamilla!
Már nem is tudom mit mondjak. Itt ülök, és mindjárt bőgök, olyan aranyosak vagytok!!!!!
Írok privit, jó?
Leírom ide, mi az ami szerintem idáig vezetett:
A hangsúlyt a lelki dolgokra tenném. Az volt a legfontosabb, hogy MEGÉRJEK a feladatra. Tudtam már akkor, amikor Beuka terhes lett, hogy nekem is közel az idő, mert minden mensivel tanultam valamit, és nagyon sokat értem agyilag. Így visszagondolva jobb is, hogy eddig nem sikerült, mert egyáltalán nem voltam érett rá.
Ha sorrendet akarnék felállítani, akkor így valahogy nézne ki:
1. A másfél év
Kinek több, kinek kevesebb, de mindenkinek el van rendelve egy idő, és akárhogy kapálózik, akkor is abban az időben fog eljönni, amikor kell. Ez nagyon kegyetlenül hangzik, de én megtanultam.
2. A túra
A sok testmozgás, a jó levegő és nem utolsó sorban a 100%-os harmónia a férjemmel. Ez jellemezte a túrát. Ettől lett spontán PÉ-m.
3. A pozitív hozzáállás
Ezt tehettem volna első helyre is, de jobb volt így. Ha néha, nehéz pillanataimban azt írtam, vagy mondtam, hogy nekem sose lesz gyerekem (bár ilyet tőlem nem sűrűn hallhattatok) akkor is mindig az élt a szivem mélyén, hogy azért teremtett az Isten nőnek, hogy gyereket szüljek. És igenis lesz. Nem tudom mikor, de lesz. És lőn.
A továbbiakat nem rangsorolom, csak ahogy eszembe jut.
Más volt még ebben a hónapban az hogy:
- nem használtam a Lactacyd Femina mosakodó gélt, mert az jutott eszembe, hogy mi van, ha az egy állandó pH értéket tart fenn a hüvelyben, ami normál esetben jó, de a kiskatonáknak nem. Mióta elkezdtük a projektet MINDIG használtam, most nem.
- a kockacukor
- nem mondom, hogy nem gondoltam rá, és kikapcsoltam, mert nem igaz. Minden órában eszembe jutott. Csak mindig jó értelemben.
- az almaecet 4 hónapi használata is biztos helyreállított valami olyat bennem, ami nem volt rendben.
- és hallottam egy tuti "bemagyarázást" a babaneten. A csajszi minden ste lefekvés előtt ellazult állapotban elképzelte, amint nagy pocakkal, boldogan néezegeti magát a tükrörben. PÉ körül pedig elépzelte, hogy a petevezetékei gyönyörűen átjárhatók, és a kiskatonák akadálytalanul jutnak át rajta, és szép vastag a nyálkaártya meg minden. És terhes lett. Én is ezt csináltam, és terhes lettem. (olyan furcsa még leírni is)