Új privát üzeneted érkezett!

Hoppá!!Ne legyél negativ!!Bár,ha belegondolok,én is ilyen vagyok!! :)
Igy indultam neki a babatémának is!
Mert olyan JÓ érzés kellemesen csalódni!! :D :D
Kitartás,és ne add fel!!
Puszi,Bea
MINDENKINEK JÓ ÉJT!!!! :D :D

Kép
bea27

Sziasztok!!!Bea,itt pityergek a gép előtt,NE csináljátok ezt velem!!!Nekem is kell egy kis Óriáska!!!Bár én Kicsi Életem-ként gondolok rá....még meg sem fogant és már így gondolkodok :roll:

Na,szóval Hoppá,neked is lassan tesztelési idő jön...vagy tévedek?
Sziszi,nagyon veled vagyunk,holnap reggel teszt???!!

Málna,holnap is ovi-tesztelek,csak előtte nem iszok annyit :oops:

Mindenki VB-t néz?Én is követem az eseményeket,de nem nézek végig minden meccset...de a neten még fogadok is...nálam a favorit az olasz csapat!!

Gabikám,megyek hozzátok,ha ekkora eper-ültetvényetek van!!!Csak ma 2 kilóból lekvár???Ez tuti jó,imádok mindent,ami gyümölcs!!!Azért a cseri is jöhet!!!

Én is megpróbálok vonalzót készíteni,ha nem megy sikítok!!Puszi

Kép Kép
meli1118

Hoppá,mire bepötyögtem megjött a Te üzid is...nem mondom,hgy sajnálom,mert még minden lehet...a hőd???!!!Tesztelj 1-et Te is holnap!!!

Kép Kép
meli1118

Meli
nekünk sem itthon van ennyi eper, hanem a dédi kertjében.
5 évig műveltük a kertjét, és mi ültettünk egy csomó epret, málnát, gyümölcsfákat, 2 meggyet, és 3 őszibarackot. Na idén időhiányban nem vállaltuk már, de ugye a gyümölcsökért fájt a szívünk. Ezért kitaláltuk, hogy a párom kaszálja, és így rendben tartja a kertet, és így szedjük a gyümölcsöket. Így mindenki jól jár :wink:
Vonalzóval kapcs.-ban melyik rész nem megy? Írd meg segítek szívesen

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Meli!!Ne pityeregjél!!Hülyeség!!Figyelj!!Tudok egy TUTI receptet!!Ne akard görcsösen,csak d..jatok úgy,hogy CSAK ÚGY,de ne erre koncentrálva,és hidd el nekem,hogy akkor fog összejönni,ha nem is számitasz rá!Szerintem érdemes lenne azt az asztrológus csajt megkérdezni,hogy mikor is fogan meg a Babád!!Irni nem kéne neki,mert nagyon sokára fog válaszolni,de ott a mobilja,HIVD FEL!!Nekem "percre" pontosan megmondta a lakásunkat,meg a Babát is!FEL A FEJJEL!!!Gondolatban VELED vagyok!!Puszi,Bea :D :D :D :D :lol: :lol: :lol:

Kép
bea27

Sziasztok!

Na én is ideértem :wink:

Tesókám
Nem sokat tudtam vasalni mert Danifiu elunta magát a járókában :? Persze ma is mostam egy adagot. Hát egyszer majdcsak elfogy :lol:

Málna
Jajj köszi, nagyon rendibendi vagy, h gondolsz rám! A vébé csak elirás volt, de egyébként tényleg imádom a sportot és eddig majdnem minden meccset láttam :wink: :lol:
A frontra -leginkább a hidegre- én is érzékeny vagyok, remélem holnap már jobban leszek.

Nektarin
Üdv itt ujra :lol:

Bea
Majd meglátod ugy elszalad ez a pár hónap, h hamarosan ezen fogsz nosztalgiázni :lol: miközben a másik babót tervezed :lol: :lol: :lol: Nagyon aranyos Óriáska :lol:

Hoppá
Ne add fel!!! Én kerek 1 évet vártam Lilire! Megérte!!! :wink:

Zsizsik
Sajnálom :( Ehhez nem tudok hozzászólni...

Meli
Én a terhességi teszttel soha nem tudtam reggelig várni :oops: Mindkettő du-i ill esti órában mutatta ki a terhességet :lol:

Elnézést azoktól akihez nem irtam, de apa beinvitált a hálóba... :lol:

Kép
Kép
mókuska

Az epret ne is mondjátok!! :x Annyit szedett a hétvégén az Anyu,meg a Párom egy szedd magad szedésen,hogy szegény Anyu egész nap dzsemet főzött!!25kg eperből!!Én már a málnát várom!!IMÁDOM!!
Lányok!!Mára tényleg lépek!Holnap csak este jövök!Sajna reggel mennem kell a fogorvoshoz,szerdán meg a toxo........ vizsgálatra,illetve vérvételre,NEMAKAROM!!! :(
Utálunk Óriáskával korán kelni! :( :(
Na mindegy!!Még a héten,meg a jövőhéten dolgozom,aztán HAWAII!!
Nehéz lesz ezentúl ENNYI pénzből élni,de Apa eltart aztmondta!Igaszság szerint én még maradnék csökkentett munkaidőben,de az Anyós :twisted: :twisted: :P annyira kiakar fúrni onnan,hogy számomra is hihetetlen!!HÁT EZ VAN!!! :evil:
Jó éjt mindenkinek!
PUSZI,Bea

Kép
bea27

Jó reggelt, csak gyors bekukk, aztán megyek. Valószínűleg ma "teljesen" megjön, jelei már vannak.

remélem nálatok is ragyog a nap 8)

Szép napot mindenkinek, este jövök.

Kata
hoppá

Jó reggelt mindenkinek!
Bea: gyönyörűÓriáska, milyen szép a gerince, mint a kis gyöngyök. Kérek még sok-sok ilyen képet :wink: . És látom megjavult a hangulatod. Még két hét és otthon pihizel :lol: .
Hoppá: :( sajnálom, de jó, hogy nem törtél nagyon le, lehet, hogy ilyen hozzáállás kell a sikerhez :wink:
Plútó és Mókuska két házitündérke, pihenni is szoktatok néha?
Málna: ari lehetett a Picike és jól éreztétek magatokat? :)
Meli: nem szabad pityeregni / csak kicsit / :!: Én Argentinára fogadok, már nyertem! :D
Sziszi:volt teszt? ????????
Kicsit dolgozom, aztán jövök vissza!

Andi
candi

Jó reggelt, csak gyorsan benézek.

Bea, Óriáska gyönyörű! Köszönjük a képet :D
Hoppá, kb. én is ilyen egykedvűen vettem ma reggel tudomásul, hogy akkor ebben a hónapban sem.
Jelenleg a kíváncsiság motivál, hogy hátha a hormonvizsgálat kiderít valami okosat, amin lehet javítani, és akkor minden rendben lesz. Három nagy múlva megyek az első vérvételre.

Zsizsik, nagyon sajnálom. Egy kolléganőmnél találtak hasonlót, őt 3 hónapja műtötték, műtét után várni kell egy kicsit, és aztán indulhat újra a projekt. Ne keseredj el!

Málna, nem hiszem, hogy fel tud szívódnia hi.peroxid, annyit nincs a fogadon. Ez nem olyan, mint a szőkítés, hogy órákat ülsz a fejeden a cuccal. 10 perces hatóidők vannak.

Meli, ne pityeregj, a Te Kicsi Életed sem várat magára sokáig!

Sziszi, mi újság :?: :!:
Nagyon drukkolok!!!

Musz

KépKép
muszkuru

Sziasztok!

Tegnap apa unszolására végül megcsináltam a tesztet, de - csik volt csak :cry: :cry:
A hőm 36,5, de semmi jele nincsen a menszinek, csak szurkálgat, még próbálok bizakodni, tegnap a DPO 8 volt. Talán korai volt még a teszt, ha nem jön meg, akkor legközelebb vasárnap reggel tesztelek csak, az lesz a 45. nap és a DPO 14. Ha az is negativ lesz, akkor irány a doki.

Nektarin,
remélem jól sikerült a nászút, az is egy tök jó időszak az ember életében, a másik a terhesség.... Küldjed a képeket

Hoppá
sajnálom.

Bea
nagyon helyesek a képek, nekem is van ilyenkorú Tomiról, este gyorsan meg is néztem... Gratulálok és ne legyél negatív.
Nekem a sógornőm nyavalygott (bocs) ennyit a terhessége alatt, már 5 hónapos a kisfia és nagyon bánja már, hogy nem élvezte inkább azt a 9 hónapot.
Nagyon szép kismama cuccokat lehet már kapni, sportosat is.
Egyébként szerintem sok ruhát venni felesleges, mert ez mégiscsak néhány hónap. Nekem volt 2 nadrágom, meg egy halásznacim, 2 felsőm, ami igazán pocakos és ennyi.
Rengeteg dolog volt, amit tudtam hordani, pedig én 24 kg-ot híztam.

Többieknek puszi
Vendég

Sziszi: én biztos vagyok benne , hogy még korai volt, remélem vasárnap már + lesz, addig marad a türelem :roll:
Muszkuru: neked is? :( Ez valami fertőző dolog itt nálunk ebben a hónapban? :evil:

Andi
candi

Kép

málna2162

Sziasztok!

Anyusziszi

Szerintem is korai volt a teszt.Leghamarabb a 11-12 DPO körül mutat valamit a teszt.
De nagyon bíztatóak a jelek.Neked eddig teljesen normálisan jött meg és most már jócskán túl vagy a 31 napon :wink:
Próbálj meg valami érzékenyebb tesztet venni.

Hoppá

Ne csi!!
Nem gondoltam komolyan,hogy vállaljatok velem szolidalítást!!:(

Muszkuru

Neked még csak mostanában kéne megjönnie?!(vagyis NeM KÉNE!!)Miért gondolod,hogy valami baj van?!Hőmérőzől?!Ovi teszt?!

Viszont én már nagyon várom pirit!!Vasárnap érkezik!Utánna ha elmegy elzavarom jó messzire ,jó hosszú ideig!!!Remélem :roll:

málna2162

na gyors bekukk. Apa uralja most a gépet, de átment egy kicsit a szomszédba :wink:

Candi 2 gyerek mellett mindíg van mit csinálni. Én azt a szót , hogy unalom nem nagyon ismerem már, de jó ez így :lol:
Most főznöm kéne, de nincs víz :roll: , pont ilyenkor kell azt ugye elzárniuk, na mindegy.

Megyek ismert a fiatalúr egyedül van az udvaron.
Majd ha alszik jövök, addig is szép napot mindenkinek:Gabi

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Sziasztok lányok,

köszönöm mindenkinek a vigasztaló szavakat, édesek vagytok ! :)
Annyira nagyon nem keseredtem el, csak kicsit. Tulképpen most még csak az elején tartok, most jön majd a hormonális vizsagálat(vérvétel) aztán koponya CT(az agyalapi mirigy miatt) és mindent összerakva állapítja majd meg a doki néni, mi is a helyzet valójában.
Most vagyok 15 cn-on, és tegnap mensis görcsök közepedte elkezdtem vérezni, nem nagyon de kellett egy betét.... :shock:
Ma csináltam reggel egy ovi tesztet, hulla negativ, még csak halványan sem látszik semmi pozitivitás. Előző hónapban 18 cn-on tuti erős pé-m volt, nyák ésm iegymás kíséretében. Azt hiszem, ez a hónap most anovulációsnak néz ki.

Muszkuru, te is hasonló hormonális zűrzavarokban vagy ? Nálad mi a helyzet ? Utána olvastam a neten, és a műtét csak durvább esetekben lehet megoldás, előtte van még konzervativ gyógyszeres kezelés. Abból, hogy közben voltam 2x spontán terhes, arra gondolta, hogy talán én a kevésbé súlyos kategória lehetek.......lehet, hogy gyógyszerrel is lehet majd kezelni. És állítólag a gyógyszer szedés első néhány hónapjában nagyon sokan babásodnak, mert rendezni a peteérést.....de jó lenne....

Bea, az UH kép gyönyörű, megkönnyeztem....!! :lol: :lol:
Olyan jó, amikor az ember ilyeneket lát, légyszíves szeressél terhes lenni !! Arra gondolj, hogy mikor majd kibújik Óriáska, ezek a napok már csak emlékek lesznek. Az émelygés hamarosan elmúlik, és utána csak napról napra jobb lesz minden, majd meglátod ! Élvezni fogod a pici mozgásának minden percét, annál nincsen szebb dolog szerintem !

Anyusziszi, sajnálom, de lehet az még pozitiv is ám....! Lehet hogy korán csináltad !
zsizsik

Málna, hőmérőzök szorgalmasan, ma reggel 36,7-et mértem, de úgy érzem a 36,8 a választóvolnal, szóval nem fűzök hozzá túl sok reményt :(
Piri már kopogtat - barnázás formájában, mindig két nappal korábban jelentkezik be, most is minden a papírforma szerint alakul, azt hiszem csütörtökön randiznom kell vele (persze akar a fene...) 8)

Zsizsik, én még nem tudom, mi van velem, a ciklusom 3-5 napján kell először mennem vérvételre, aztán még egyszer a 19-21. nap között. Utána két hét türelem - addig készül az eredény, aztán vissza a dokimhoz, aki megfejti a leleteimet.
A dokim a szokásos protokoll szerint halad, gyulladás kizárása - ez megtörtént két hete, aztán hormonok, aztán laparoszkópia :shock:
Még nagyon az elején tartok a kivizsgálásnak.
És persze közben azért titkon bízom abban, hogy összejön előbb a babó, és nem kell végigcsinálni az egész macerát... :roll:

Musz

KépKép
muszkuru

Sziasztok!!Zsizsi,az én ovi tesztem is hulla-negatív lett,most csináltam 10 perce....várok két napot,aztán újra!Egyébként cn 11,hő 36,5.Ma egész nap itthon leszek,főzök,mosok,takarítok,ha tudok jövök gyakran!!!

Bea,köszi a biztatást,teljesen igazad van,de nem tudok nem arra gondolni!!!!!Az asztrológus tel.számát azért elküldhetnéd priviben,igaz én szkeptikus vagyok kicsit,de meglátjuk 8)

Gabi,vonalzóban csak olyat találtam,ami szülinapos,vagy babavárós....vagy nem látok jól :oops: ha segítesz megköszönöm...

Candi,tegnap nyertek az olaszok,egyre több a pontom....és képzeld,a Drágám minden nap fogad a neten az aznapi összes meccsre és több ezer ember közül,aki játszik most a 18.helyen áll!!!!!Jó mi??Lehet,hogy jó kis nyereményeket hoz haza!!!

Sziszi,tesztelj néhány nap múlva érzékenyebb teszttel,addigra biztos lesz a 2 csík!!!

Na mennem kell porszívózni :evil: puszi,majd jövök még!!

Kép Kép
meli1118

Muszkuru,ha megkérdezhetem :oops: miért kell neked ilyen korán ennyi féle vizsgálat?Úgy értem még csak január óta próbálkoztok,nekem azt mondta a dokim,hogy mivel sokáig szedtem gyógyszert annak kell idő,amíg kitisztul,várjunk egy évet mindenféle vizsgálattal....szóval csinált egy állapotfelmérést,aztán ennyi....vagy lemaradtam valamiről??

Kép Kép
meli1118

Meli: ovi teszt nálam is hulla nega! Feljebb ment a hőd? Jó takarítást neked :) :?

Andi
candi

Muszkuru
ha megjön, én is megyek erre a sok macerára...
Neked ki a dokid?
Szt Imrés?
Vendég

Sziszi: de nem jön meg! :!:

Andi
candi

Meli, koncentráltan tényleg január óta "vagyunk a témán", de az esküvő óta nem MINDIG figyeltünk a védekezésre.
Tehát már korábban is becsúszhatott volna.
Gyógyszert viszont nem szedtem, ezért szerencsére nem kell várni, hogy tisztuljon a szervezetem.
Jó porszívózást :twisted: :D

Sziszi, én - a barátnőm ajánlásával - B. Zsolthoz kezdtem el járni, ő is Szent Imrés, és már az első viziten is nagyon kedves és szimpatikus volt. Nála éreztem először, hogy nem futószalagon kezeli a betegeket, és mertem kérdezni. (Összeszámoltam, ő a 6. dokim)
De te Szomszédasszony nekem nagyon úgy tűnsz, hogy megúszod a macerát :D
Anno a decemberi dolgokat kivizsgálták, hogy miért történt?

Musz

KépKép
muszkuru

Meli,

ez az asztológus nő nem véletlenül az a nő, aki megmondja előre a termékeny napokat, sőt még a születendő baba nemét is ? Mert akkor én voltam nála....!! :lol: Nagyon aranyos volt !Ha kérsz több infot, szivesen megadom a számát !

Sziszi, neked miért gondolod, hogy menni kell kivizsgálásra ? Vannak neked is olyan jelek, amik hormon zavarra utalnak ? Vagy csak szeretnél tisztán látni ? (mármint hogy minden rendben van-e ?)

Ti melyik ovi tesztet használjátok ?
zsizsik

Csajok, majdnem elfelejtettem a vásárfiát! :oops:
Ezt nektek hoztam az eperfesztiválról :D Kép

A képen is látszik (remélem), hogy milyen hatalmasak :D :D :D

Musz

KépKép
muszkuru

Ági,értem,akkor indokolt...bocs,hogy firtattam...
Köszi a szamócát...fini lehet...

Zsizsi,nem tudok semmit,nekem Bea ajánlotta tegnap este,én semmit sem tudok róla,neked is vannak tapasztalataid...úgy értem bevált a dolog?Érdekel egyébként minden info!!!Köszi!!
Közben törölgetem a gépet.... :roll: :roll: kicsit unom,inkább főznék már...mármint a takarítást unom,nem benneteket :P

Kép Kép
meli1118

Nem olvastam vissza, hogy Bea mit írt, de gyanitom, hogy erről a hölgyről van szó. Én is itt a Babaneten találtam meg az elérhetőségét, ő egy asztrológus, aki - mint ahogy már írtam - a születési képletedből meg tudja állapítnai, melyek a termékeny napjaid, és mikor milyen nemű utódra számíthtsz. Mi most először próbáltuk ki, hogy a megjelölt napon szerettük egymást. Ennek ma 16 napja, hát....majd meglátjuk. Egyelőre semmi konkrét jele a babának, napláne még ez a PCO is bejött a képbe....majd meglátjuk.
Várjuk meg Beát, hogym it mond ?
zsizsik

Muszkuru, a számban érzem az ízét....!!! Köszönjük a vásárfiát !
Gyönyörűek !
zsizsik

Zsizsik
Mi már decemberben kezdtük a próbálkozást és sokat vagyunk együtt, szedte az uram a "gyorsítót" (béres-Q10 koenzim), én folsavat, elevitet....
Volt 3 hónap hőmérőzés, amiből tutira egy pé-m sem volt. Ez ugye még nem lefutott, de az LH teszt negatív lett minden hónapban, csak ez a 31. napi pé kérdéses még.
Mondjuk akkor betegek voltunk előtte 6 nap kimaradt, de a 30. napon együtt voltuk. Ez a kis remény van még.

Muszkuru
B=Bálint
Ő a legfiatalabbik, fekete magas fickó???
Nekem a Nyulasi Gábor a dokim, ő egy szerény kisfiú. Mindig zavarban van, olyan cuki. Amúgy fiatal és jóképűnek is mondható.
A szülészeten a Nyulas Jolánt válasszad, ha nincs ismerős szülésznőd. Nagyon szuper és irtó aranyos.
Vendég

Hű de jó lenne ezeket az epreket most megenni,meg még vagy egy kilót! :o Torkos vagyok!
Zsizsik: én a dm-ben kaphatót favorizálom ez egy rózsaszín dobozos akármi és kb 2300ft. De lehet kapni rossm-os tesztet is / Babymark / ez kicsit drágább azt hiszem és nem kazettás! Ugye Meli?! :wink: Kitartás a takarításhoz :?
Zsizsik nálad bevált amiket az asztrológus mondott? Ha igen akkor engem is érdekelne, hol lehet őt megkeresni 8)

Andi
candi

Sziasztok!

Megjöttem vérvételről stb. Ott milyen bunkók az emberrel :((
Most dolgozom ezerrel, mert elég jól elhúzodott, így nem tudtalak titeket olvasni csak kutyafuttából.

Legközelebb terhesgondozásra a 13. hét után a hüvelyi UH után kell mennem.

Bea!
Gratulálok Óiráskához. Olyan meghatóak ezek a képek. Kitartást.
Én is néha kétségbeesek aztán arra gondolok, hogy mennyi boldogság vár ránk, s jobb kedvem lesz.

Anyusziszi!
Szorítok!

Hoppá, Zsizsik!
sajnálom. Uncsitesómnak volt cisztája rá 3 hónapra terhes lett.

Muszkuru!
Ez az eper nagyon guszta. Még jó, hogy van itt cseresznye ellensúlyként.

Nektarin!
Várjuk a képeket .

Vikike hol vagy?

Akiki otthon vannak gyűjtsék a D vitamint.

Puszi mindenkinek.
nika04

Köszi, szorítsatok is. Hátha az is segít....
Vendég

Sziszi:+++++++++++++++++++++++++++++++
Nika:miért voltak bunkók? Ilyen sokára mész újra orvoshoz,hát hogy fogom én kibírni képek nélkül? :wink: :roll:

Andi
candi

[quote="candi"]
írta:
candiNika:miért voltak bunkók? Ilyen sokára mész újra orvoshoz,hát hogy fogom én kibírni képek nélkül? :wink: :roll:

Közben még a sajátodat is nézheted :wink: , addig minden lehetséges.

Meli
mindjárt megnézem pontosan és írom :wink:

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Sziszi, nem a Bálintokra gondoltam, hanem Bardóczy doktorra :D

Nika, sajnálom, hogy bunkók voltak, remélem legközelebb kedvesebb bandát fogsz ki.
Mondjuk a közigazgatás/szolgáltatás nem arról híres, hogy jó fej emberekkel van tele.
Mi a főnökömmel ma délelőtt közjegyzőnél jártunk, hát ott sem a világ kedveskéivel futottunk össze. De én már hozzászoktam, immunis vagyok :evil:

Musz

KépKép
muszkuru

Meli
http:// www.lilypie.com
create Baby days ( 2.)
Tyring To conceive (utolsó)
itt már be tudod írni a mensit, és a ciklushosszt
A középső kódot (Bbc kod) jelölöd ki
végül pedig kikeresed a profilnál az aláírást, és oda beilleszted a kijelölt vonalzódat, majd mented :wink:

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Sziasztok!
Bunkók voltak, mert lejárt az 1 órám a cukorterhelésnél s miért nem szólok, pedig ketten voltak csak elöttem. Én meg vissza dumáltam, hogy honnét tudjam most vagyok itt elöször.
Ráadásul a védőnő azt se mondta, hogy hova kell mennem azt mondta menjek hozzá elöször aztán még jó, hogykésett mert a másik védőnő mondta, hogy nem is ide kell jönnöm, hanem a másik helyre.
Köszi :(
Jó, hogy minden baromságot elmondott múltkor csak a lényeget nem.
Na mindegy biztos én vagyok érzékenyebb.

Nekem nagy szám s megvédtem magam, csak ideges lettem. Ráadásul 7:20 óta ott dekoltam s utána még vissza a védőnőhöz aki egy csomó hülyeséget pofázott s 09:15re értem be megint magyarázkodhattam.

Képet sajnos előbb nem tudok küldeni, pedig én is már szeretném tudni, hogy minden rendben van odabenn, de még 3 hét.
Remélem kapok egyáltalán ezek után. Ez vidék lányok. :(

Budapesten is gondolkodtunk csak nagyon messze van. Főleg télen.

A vonalzót én is megpróbálom majd 17:00 után akkor már egyedül leszek itt. Mert most túlórázhatok ugye a gyors ügyintézés miatt :(

Nem baj süt a nap s már mosolygok az egészen.
nika04

Candi
jó lett a vonalzód :wink:
Így tök jó látom ki hol tart :lol: Kép
Meli utólag cseresznye :wink:

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Candi
jó lett a vonalzód :wink:
Így tök jó látom ki hol tart :lol: Kép
Meli utólag cseresznye :wink:

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Plútó: nem értem! :lol: Nekem már egy hete ez a vonalzóm :lol:
Kimaradtál? De azért köszönöm a bókot és a próféta szóljon belőled a képekkel kapcsolatban :wink:
Nika: ez nem csak vidéken megy így, én a Női klinikára járok és ott sem igazán érdekli a nővérkéket, hogy emberekkel van dolguk, úgy veszik, hogy neked már mindent kell tudnod az ő protokolljukról ésne idegesíts őket mindenféle kérdésekkel és okvetetlenkedésekkel. Sajna még mindig ilyen általánosságban az egészségügy, persze vannak kivételek! :!:

Andi
candi

Én azért nem szeretem az ilyen helyeket, mert teljesen ki vagyok nekik szolgáltatva.
Nem tudom mit kell tennem, mikor, hogyan és hol.
És ha kinyitom a számat, lehet, hogy rajtam állnak bosszút - a bőrömre megy a dolog.
Mert lehet, hogy nem hívnak be, hanem jó sokáig várakoztatnak, vagy még több papírt kérnek be, amikről nem is volt szó, megtehetik...

A legdurvább az volt, amikor hitelfelvétel előtt - amikor vettük a lakást - az ügyintéző elhadart mindent (szó szerint hadart). De nem tért ki minden kérdésre.
És amikor vettük a bátorságot, és rákérdeztünk néhány fontos részletre, elkezdett kiabálni velünk, hogy ezt már elmondta :!: :?:
Mire mi: tuti nem, maximum az előttünk lévőknek, de mi - udvariassági alapon - nem hallgatóztunk... :evil: Az öcsémmel voltam, mindketten egyetemet végeztünk, hozzá vagyunk szokva, hogy sületlenségeket memorizáljunk, de ami nem hangzik el, nem lehet megjegyezni (ja, én még jegyzeteltem is ...)

Nem kenyérpirítót akartunk venni, hanem egy lakást, súlyos milliókról van szó.

Ja, a csajt később kirúgták, mert mások is panaszkodtak.
De tuti, hogy jópár embernek megkeserítette a napját előtte...

Szóval Nika gondolj arra (ez az egyik kedvenc mondásom), hogy nem az a baj, hogy nagy az Isten állatkertje, hanem hogy alacsony a kerítés...

Na kidühöngtem magamat.

Musz

KépKép
muszkuru

Sziasztok

Megjöttem...mármint a fogorvostól.
Fehérítés jövőhéten hétfőn.Volt egy kis fogkövem.Ahhoz képest hogy életemben most szedték le előszőr, azt mondta a doktornéni,hogy nagyon kevés van rajta:)
A baj az volt hogy egy kicsit gyulladt az inyem és szivárgott a vér ahogy megnyomta.Azt mondta hogyha nem akarok rózsaszín fogakat akkor várjunk egy hetet...Várunk...nem hajt a tatár.

Muszkuru

Ez a hitel dolog nem egyszerű.
Amikor elkezdtünk építkezni apa elment a bankba hitelt intézni.Nem kellett "sok" csak 5 m.
Az volt az első kérdés :hogy házas,gyerek?Ja hogy nem akkor viszlát.Szerintem ez egy akkora marhaság,miért garancia a gyerek mega feleség?!Nem logikusabb ezek elött megteremteni az otthont?!
Aztán az anyu intézett neki személyikölcsönt.De attól függetlenül,hogy a "veje"még a fenekébe is belenéztek.És ráadásul a hitelösszeg többszörösét kellett fedezetként benyújtani.
Csodálkoznak hogy miért nem házasodnak az emberek miért nem vállalnak családot.Ilyen feltételek mellett...Na mindegy nem politizálunk,egyébként is utálom és nem is értek hozzá.és nem is akarok!
Jaj ezek az eprek... :shock:

Nika

:(
A munkahelyeden még nem tudják?Nem kaptál még kiskönyvet?

málna2162

Rózsaszínű fogak, de szép is lettél volna :roll: :wink:
Lányocskák én most megyek, jó pihit nektek.
Pusz-pusz: Andi

Andi
candi

Málna!
Itt még nem tudják.

Még csak 9-10 hét körül vagyok, majd a 12.hét után gondoltam elmondani.
A kiskönyvet már megkaptam az első bejelentkezés után.

Csütörtökön megyek dokihoz a véreredményeimmel.

A hitelekkel vigyázni kell. A reklámok hazugságok.

Kép
nika04

Málna, nem tudom, mi a gondod a pink foggal. Tuti egyedi lenne... :wink:
A fehér már olyan snassz :twisted:

Piri bejelentkezett, holnap tuti elvérzek :(
Málna, kérlek írd majd át a táblicskuban a Pirirandit június 14-re. Köszönöm.

Én is megyek.
Elvileg vásárolni indultam volna, de így, hogy piszkál a hasam, nincs túl nagy kedvem...

Kellemes estét nektek!

Musz

KépKép
muszkuru

Sziasztok!

végre megszültem az aláírásomat. Nehezen ment :)

Muszkuru!
:(

Candi!
szomorú az egészségügy helyzete. Ha nem fizetsz semmibe se vesznek.

Többiek hol vagytok?

Kép
nika04

[quote="candi"]P írta:candilútó: nem értem! :lol: Nekem már egy hete ez a vonalzóm :lol:
Kimaradtál? De azért köszönöm a bókot és a próféta szóljon belőled a képekkel kapcsolatban :wink:
:!:

:oops: :oops: én ma dél körül láttam először pedig becsületesen olvasok ám, még ha írni nmem is mindíg van időm :oops: :oops:

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Na, lányok, ugye nem gondoljátok komolyan, hogy senki sem lesz este?
Én valószínűleg a nyár folyamán ritkábban leszek :( , kora reggel v. este. :) amilyen szép az idő, mindíg kinnt vagyunk.
Ja, mind két gyerkőcöm tele van már horzsolásokkal :( szörnyű. A kicsi állandóan szalad, ráadásul a mi udvarunk betonos és rögtön lemegy a térdéről a plezúr. :(

Málna
rózsaszín fogak? Ilyet még nem láttam :wink:

Muszkuru
látom már nem nagyon reménykedsz ebben a hónapban, pedig még nem jött meg :wink:

na, ha még lesz valaki jövök

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Kis_plutó

Látnád Máté lábszárát...Olyan mintha verném..kék-zöld
:?
Szerencsémre egy olyan fogászatra keveredtem ahol nagyon lelki ismeretesek és nem csak a pénzért csinálják.Lehet,hogy köze van hozzá anyunak is?!Ő vezeti a számlájukat a bankban :lol:
De nem bánom,legalább nem csak EGY páciens vagyok.
Azt mondta a Dr.nő ,hogy azért lenne rózsaszín mert ahogy a hydrogénperoxid rákerül a fogra esetleg a vért higítaná és az Uh amivel fehérítenek beépítené a fogba.Azt mondta esetleg...de inkább várok egy hetet :wink:

Az én fiam akkora csibész!Ha valami rossza csinál jön és közli velem,hogy :Máté ügyes... :lol: vagy azt mondja:igum-bugum
Ja és mindenre azt mondja ,hogy :nem...és közben csóválja a fejét...
Jön a dackorszak?!

Nika

Nézz utánna mikortól vagy védett.Elvileg a kiskönyv ha nálad van már nem mondhatnak fel,és akkor bent is megmondhatod

Bea
Hol vagy?Megharagudtál rám? :roll:

málna2162

Málna
de jó, hogy itt vagy :)
Zsiványságért nekünk sem kell a szomszédba menni :wink:
Beszédileg, meg....hát néha szörnyű. Szégyen és gyalázat az anyja vagyok, de én sem értem mindíg meg, hogy mit akar :oops:
Ebben a jó időben meg nem akar aludni :cry: , most este meg már háromnegyed 7-kor el kellett altatnom, mert nem bírtam vele. Remélem azért nyugis éjszakánk lesz :wink:

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?