Szép napot!
Micsoda termés van itt!!!
Timka,
csak szigórúan a emsterekkel!
Hogy-hogy apátok pénteken nem emgy dolgozni? Micsoda luxus ez kérem???:)
Babus,
jó, hogy jelentkeztél, remélem a betegeskedést Ti is hamar elfelejtitek végre!!!! Marcinál vannak nagy párnák, ha a széléhez gurul azok megfogják. De egybként ha felébred akkor sem áll fel, max ül és sír, hogy menjek érte vagy ügyesen lemászik és jön, pl a délutáni alvásból. Szerintem gyorsan megszokják az új helyzetet.
Eveka,
jobbulást Nektek, vagyis Marcinak. Hogy áll a lakás? Mikor költözhettek? Én a cégemet most akartam átrakni EVA-ba, de lehet, hogy már nem is érdemes, főleg, hogy msot apu doglozik benne. Igen, hihetetlen, hogy tele lesz az autó néhány hónap múlva, tegnap végre apa bejelentette az itteni projektfőnöknek, hogy ő októberben szeretne szabira menni, ha meglesz a ksitesó, ami azért kínos, mert november 1-tól van élesindulás, de hát ő tehet róla, ő "csinálta" így a gyerkőcöt!!!:D
Angyalka,
nagoyn jók a képek!!!
Nyuszkó,
nálunk is sláegr a csúszda, persze ma nem a bébi, hanem a nagy gyerkőcöké tetszett, az pedig kb 2 m magasról jön le, tehát nem engedtem fel, csak felraktam rá, de kb 10 alkalom után besokalltam az emelgetésébe.
Brigi,
köszi az infót a tesók ügyében, azt hiszem MArci lassan eldönti a nevet, mert folyamatosan Pann-Pann-nak hívja a pocakot, így lehet, hogy Panni lesz!
EGyébként mi is három gyereket szertnénk, de majd meglátjuk, hogy a kettőt hogy fogjuk bírni agyilag, na meg anyagilag, én a rezsiemelésen vagyok kiakadva, azért 30% az elég dúrva lesz, már pedig fűteni kell.
Mondtam apának, hogy januártól keressen valami hosszabb távú külföldi munkát, és húzzunk el kishazánkból, mert ez a helyzet egyre dúrvább. Nevetséges, hogy mindent mi a középréteg fizetünk, és minden támogatást tőlünk vonnak el, sőt, szerintem ha most dolgoznék még fel is mondanának, mert az egyetemen is nagy elmbocsájtás várható. SZóval a lényeg, amíg nem iskolások ag yerkőcök, addig jobban tudunk ugrálni a világban és szóval szerencsét kéne próbálni. Öcsémék pl soha nem akarnak hazajönni, ők pl családi adóznak és mindössze 8% SZJA-t fizet, mi meg mind a ketten 38-at fizettünk fejenként. NA most én is jól kidühöngtem magam, bocsika!!!
Ma is gyönyörű idő van, talán még melegebb mint tegnap, ma reggel levittük apát dolgozni és egyből a parkban kezdtünk, ahol motoroztunk, majd egy vadkacsa a tőnál kijött a vízből és "megátmadta" a vígan uzsonnázó Marcinkat. Marcinak tetszett a helyzet, de a banánt nem szerette a kacsa. MAjd kitombolta magát a játszótéren és fél 12-re ebéden is túl voltunk délben már szundizott, velem együtt.
NA most megyek, mert apa sportcipőjét és a túrabaknacsát kell kiganajoznom, mert tiszta sár, és vacsit is főzök, na meg a vasalás is megvárt, sajna!
Juc, Fanka,
zugtaliztok???:D