Sziasztok újra
Nikike, megnyugtató, hogy azért ilyen gyorsan legalább nem változnak a tudnivalók
bár tényleg amennyi ellentmondásos dolgot hall az ember...
Tanulóknak, vizsgázóknak kitartást! Okosodjatok szorgosan, aztán mi majd jól büszkék leszünk rátok.
Nikike, Méri, mik lesztek, ha nagyok lesztek?
Adri, azért persze a jegyzeteimből írtam, igazából azért kellett, hogy tudjam, mikről volt szó, de ahogy visszaolvastam a dolgokat, nagyjából emlékeztem rájuk. Most, hogy meg már le is írtam...
Hát ezek a hiteles dolgok nagyon bosszantóak. Nekünk óriási szerencsénk van, mert viszonylag kevés hitelt kellett felvennünk (vagyis akkor még csak a férjemnek, az ő nevén van az egész cucc), és sikerült visszafizetnünk, igaz, ez most egy picur lakáska, de legalább tényleg a miénk, ahogy Ti is írtátok, és nem egy albérletért fizet az ember más zsebébe... De azt hiszem, ha "bővülni akarunk" majd, akkor mi sem ússzuk meg az újabb hitelfelvételt, brrrr.
De egyébként nagyon szeretünk itt lakni, pont a játszótérre néz az ablakunk, és olyan jó hallgatni a gyerekeket...
Nagyon sok gyerkőc lakik itt, úgyhogy Lillácskának majd lesz jó sok játszópajtása.
Ja, még a hitelekről tudjátok mi jutott eszembe? Tudjátok mi a bomba üzlet? Közjegyzőnek lenni... Atyaééég, hogy milyen díjakat elkérnek a majdnem semmiért, szédületes. Amíg dolgoztam, a cégnél kellett olykor közjegyzővel intézni ezt-azt, minden alkalommal majd leszédültem...
Állítólag nem véletlen, hogy csak kihalásos alapon lehet egy jogászból közjegyző... Hümmm.
Képzeljétek, beszéltem ma anyukámmal, kérdeztem, hogy én gyorsan születtem-e. Hát, ők hajnali 1/4 6-kor mentek be kórházba, 1/2 8-kor már bömbiztem.
Remélem, ezek a paraméterek öröklődnek........