Új privát üzeneted érkezett!

Sziszi, ez nagyon jó hír :D
Én szombat reggel viszont mértem egy furcsát.
Reggel (hajnali 5kor) felébredtem, és mértem 36,5-öt. Elszomorodtam, és visszaaludtam. Olyan 8 körül ébredtem újra, automatikusan nyúltam a hőmérő után, és 37,1-et mértem...
Néztem egy nagyot, aztán beugrott, hogy aznap egyszer már mértem. Ilyet vajon hogy bírtam produkálni? :shock:
Szóval még reménykedem, de csak nagyon kicsit és nagyon halkan...

Cosmo, egy barátom cégénél voltam ebédelni, amikor befutott a Norbi futár a kolléganője rendelésével.
Nem azt hozta, amit a lány rendelt, és az adag nagyon kevés volt, és nem fini, szóval nem volt elragadtatva tőle. A fele a kukában landolt. Azon nevettünk, hogy biztos azért fogyaszt, mert nem eszed meg...
Viszont mindenkinek más az ízlése, egy próbát megér.

Szia Mamen! Milyen hőmérővel mérsz? Hagyományos vagy digitális?
És a barátnőd mivel mért? A digitálisra azt mondják csal... De én lusta vagyok 5-10 percet várni, digitálist használok... :shock:

Musz

KépKép
muszkuru

Köszi csajok,

már nagyon izgulunk apával. Tegnap már beszélt a hasamhoz, mint Tominál. Mondtam neki, hogy fejezze be, mert nem akarok pofára esni, ha megjön. Ha beleélem magam nagyon szörnyű lesz :evil:
Vendég

Mamen
nekem hagyományos hőmérőm van és én hónaljban mérek. Ha mindig ugyanazzal, ugyanakkor mérsz, akkor tudsz viszonyítani.
Én alapból kihülőfélben vagyok, de amikor 4-5 tizedet fel vagy leugrik hirtelen, akkor valami történt.

Rengeteg minden befolyásolja ám. Alkohol, gyógyszer, álmatlanság, éjszakai felkelés, közérzet.... Nem 100%-os módszer, szerintem.
Vendég

Sziasztok,én is bízom a hőmérőben,de azért a biztonság kedvééert tesztelek egy ovisat!!!Candi,remélem ebben a hónapban nem csak az ovi teszt lesz csíkos :lol:
Cosmo,én 8 kg-ot fogytam Norbi update-el,de nem rendeltem a kaját,hanem otthon úgy főztam és a hideg ételeket is aszerint válogattam össze...
Muszkuru,nekem is volt már egy reggel két mérés közöt ekkora különbség....nem értettem én sem,de nem kell elszomorodni,amíg nincs piri....
Sziszi,mindenképp tesztelj,szerintem csíkos is lesz...ez már nem lehet véletlen!!!!
Többiek!!!!!Hol vagytok???

Kép Kép
meli1118

Muszkuru
Ha nem jött meg, akkor még van remény :!: Sőt szokatlan állagú, színű vagy kevés menszinél is lehet baba.
Vendég

Sziszi,szerintem hónaljban és szájban is mérhet csalót a hőmérő....pl.ha valaki nyitott szájjal alszik...ezért a legbiztonságosabb a hüvelyi...vagy a popsi..de erre nem akarom rávenni magam :oops:
Mamen én még csak 3.hónapja mérem,de már kiismertem a testem változásait....és nálam is az a baj,hogy múlt hónapban pont mensi után kb 10 nappal lettem nagyon beteg,39fokos lázzal pedig nem könnyű hőmérővel befogni egy peteérést....néha azon gondolkodom Mókuskának van igaza....bízzuk a természetre...de mindig győzedelmeskedik a technika az érveim felett.... :roll:

Kép Kép
meli1118

Csajok, köszönöm a bíztatást :D
Viszont nem érzem magamat terhesnek.
Májusban éreztem, akkor be is jött... Igaz, hogy elég rövid ideig... :(
Az esti/reggeli rosszulléteket leszámítva semmi.
De az is lehet, hogy most a sok bekapkodott vitamin ütött ki... :shock: Folsav, elevit, magnézium, cink és c-vitamin koktélokkal indul a napom reggelenként... :roll:

Musz

KépKép
muszkuru

Sziszi!
Nekem digis hőmérővel volt 36,7-37 fok között annál följebb nem ment. Én bízom benne. Ráadásul én egy kicsit pötyörögtem s mégis az voltam.

Candi!
Hajrá mindent bele!

Mi majd júl.22-én megyünk lagz. Eddig nagyon örültem neki de most szombaton a Bálint haverjáék bejelentkeztek hozzánk, s kiderült nekik is akkor lesz. Így szétválunk ő megy Pécsre én Tiszafüredre :((
Senkit nem akarunk megsérteni.

Muszkuru!
szorítok Neked is.

Puszi mindenkinek.
Még jövök csak a meló meló
nika04

Meli, én szájban, nyelv alatt mérem, így szerintem nem gond, ha valaki nyitott szájjal alszik, a nyelvét csak nem lógatja ki... :shock: :lol:

Musz

KépKép
muszkuru

Nika, köszönöm :D
Mondanám, hogy menjetek mindkét esküvőre együtt, egy kicsit lesztek az egyik helyen, és egy kicsit a másikon is, de azt hiszem, ehhez túl nagy a távolság :(
Vagy lehet, hogy annyira mégsem? :roll:
Kitartás a melóhoz... 8)

Musz

KépKép
muszkuru

Szió,Muszkuru igazad van ebben,én is nyelv alatt mérem...Nika,dupla lagzi....kár,hogy külön kell mennetek,így azért nem lesz olyan....elég nagy a távolság,de nem tudjátok megoldani,hogy mindketőre menjetek mindketten?
Még annyi Ági,hogy nem mindenki érzi magát terhesnek...a barátnőm nem érezte és már 8 hetes volt....az első hónapban normálisan menstruált,de nem mért hőt és csak a 8.héten ment el orvoshoz,mert már akkor gyanús volt a dolog...szóval ne csüggedj!!

Kép Kép
meli1118

Candi, a történetem röviden: 16 hetes uh-on láttták meg, hogy nagyon beteg a baba , életképtelen és ezért genetikei szempontból is indokolt a szülésl 4 hónaposan megszültem az én Angyalkámat, műszeres befejezés. Na már sírok is,szóval ennyi. Nem tudni, hogy mitől lett beteg ez a legrosszabb.( Influenzás voltam 2 hétig amikor kiderült, hogy terhes vagyok. 2hónaposan bárányhimlő j. volt a munkahelyemen, de lehet, hogy genetikai eredetű.)
De most megjött és nagyon örülök neki. Így aug.-ban próbálkozhatunk.
Én hagyományos hőmérőt használok hónaljba.De ébredés után kiszaladok pisilni, mert nem bírom ki a 10 perc hőmérőt, után pedig vissza az ágyba várok 15 percet és utána mérek. Ez így rossz? A barátnőm azt mondta nem baj.Azt hiszem ő is hagyományosat használt.
mamen

Muszkuru: :D , nekem néha kilóg a nyelvem, én kézzel is támasztom a hőmérőt mert kiesne :oops: :lol: .
Nika: köszi!

Andi
candi

Andi, :lol:
Nekem is fogni kell, meg próbálom a csipogóját is befogni, hogy a környezetem (apa :D ) tudjon nyugodtan aludni...

Musz

KépKép
muszkuru

Mamen: nem akartalak megríkatni! :cry Most jön egy szép nyár és összel feltöltődve vághattok neki az útnak!Angyalkátok biztosan elküldi hozzátok a testvérét mihamarabb!
Az lenne a legjobb ha még reggel felkelés előtt mérnéd a hődet, az adja a valós értéket, én is mindig majd bepis., de szorítom, mert ha kimegyek, utána már néztem és 2 tizeddel többet mutatott!

Andi
candi

Igen,nekem is ez a véleményem...a pisi várhat,néha én is majd be...de előbb mindig mérek!!!!És én is fogom,mert néha visszaalszok,vagy amikor a számba dugom még alszok és félek,hogy kicsúszik,vagy elharapom :oops:

Kép Kép
meli1118

Mamen
nem szabad felkelni, én már nem tudom milyen lapon, de olvastam egy magyar cikket. Ott azt írták, hogy 4-6 óra folyamatos alvás után kell hőmérőzni. Tehát bulizós este alkohol nélkül nemjó, ha nem alszol kb 5 órát. Ha éjjel felkelsz, de aludtál 5 órát, akkor 1-1,5 órát kell feküdni, hogy biztos legyen az érték.

Sokszor én is majd be pis..., de nem kelek fel. Néha Tomi ilyenkor kezd sírni, de hozzá sem tudok oda menni :cry:
Vendég

Mamen, csatlakozom az előttem szólókhoz: minimum 5 óra folyamatos alvás.
Azt is olvastam, hogy ébredés után rögtön mérni kell!
Nagyon mocorogni sem tanácsos, tehát a hőmérő legyen odakészítve az éjjeliszekrényre...

Musz

KépKép
muszkuru

Sziasztok!
Én is fogtam a lázmérőt a nyelvem alatt.

Sajnos nem tudjuk megoldani, mert miniumum 3 óra a kocsival a távolság.
Marad a külön buli ráadásul akkor akartuk a haveri társaságnak elmondani a babát.
Most így alakult. :(((
Remélem azért jó lesz a buli már várom. Elötte megyünk nyaralni Miskolc Tapolcára a párom le vissz Tiszafüredre onnét, majd tovább megy Pécsre.
Jó kis túra lesz.

Muszkuru!
én se éreztem, hogy terhes vagyok. Nem volt semmi tűnetem egy kis émelygésen kívül.
Sőt most is csak ritkán van. Ilyenkor izgulok is egy kicsit, hogy minden rendben legyen odabenn.
nika04

Helló Csajszikák! :)
Csak egy gyors bekukk,majd este jövök az UH után,de addig is itthon kell tevékenykednem! :? Mindegy...................!
Képzeljétek,pénteken este ettem az egyik kedvenc kinai levesemet,és sajna a terhességem első hányását idézte elő!! :( :( :x Azóta rá sem birok nézni :? Mert még maradt egy adag :? De már kidobtam!
Remélem minden rendben lesz az Óriáskámmal ma!!Már kezdek izgulni!Majd jövök,puszi mindenkinek! :D Bea

Kép
bea27

Tök JÓÓÓÓ!!!! :lol:
DÓRI-BEA
Aztán:NIKA-VIKIKE :)
Többiek!!Nyugodtan belehet állni a sorba /PÁROSÁVAL!!/Úgy még izgibb :!: :lol:
Kik az ÚJ befutók :?: :?:
Mostmár tényleg lépek!Ese 19:00 után jövök :!: :lol:
Mindenkinek szép napot!
Bea

Kép
bea27

Bea: :lol: Este gyere és fényképet is kérünk! Ha egy hányással letudod az egészet, akkor megérte a leves! :roll:
Jó étvágat mindenkinek.
Plútó: merre vagy, te ilyenkor már régen itt vag velünk. Csak nem elleptek a vasalatlan ruhák. Tessék jelentkezni!
Málna: te is eltüntél, tanulsz?

Andi
candi

Mi van csajok?

Bekukkantottam olvasgatni, de senki!!!
:shock:
Pluto, Malna, Takido, Viki, Hoppa merre vagytok :?: :?: :?:

A tobbiek azt hiszem legalabb mar beneztek...
Ha valakit kihagytam, bocsi.
Vendég

Sziasztok!
végre előkerültem :lol:
Jó mozgalmas napjaim voltak. Szombat még bnem is annyira. Tegnap du. letudtam egy adag vasalnivalót, de mivel tegnap is mostam 3 adagot, ujra van, de m :lol: még gyüjtögetem.
Ma pedig a kertben voltunk, a párom égette a száraz füvet, én meg epret szedtem, és cseresznyét. Jól be is laktam belőle :twisted:

Málna
merre vagy :?: telefonon sem tudtalak utolérni :cry:

Candi
hát itt vagyok :lol: , azt nem tudom meddig.

Meli
most nekem is úgy tűnik előbb lesz pé-m, de csak 1-2 nappal.
Majd kiderül.

Muszkuru
ugye nem gondolod komolyan, hogy megint pirit várod? :evil:

Anyusziszi
holnap reggel korán jövök, remélem jó hírek lesznek. Amugy nem akarlak lebeszélni a holnapról, de a 10. nap jobb lenne. Az csak +1 :lol:

Mamen
Sajnálom :cry: , bár én már ugye olvastam a történetedet :(
Nézd mit küldök Neked az őszre Kép

Bea
este leszek :wink: Képet, ugye kérsz :?:

Nika
Hát nem lesz könnyű helyzet ez az esküvős dolog. Sajnops ebben az a baj, hogy külön-külön sztem. egyikőtök sem fogja magát igazán jól érezni, bár inkább ne legyen igazam :)

Mókuska
Elfogyott a vasalnivalód :?: :twisted:

Takidó, Vikike merre vagytok?

Cosmó
én egyszer néztem talán Tv-ben miket lehet a Norbi féle diétával enni, hát én lehet, hogy felfordulnék tőle. Igaz, hogy kövér nem vagyok, de szeretek jókat enni :roll:

Icus
hozzánk is ideért a jó idő :lol: Már nagyon kellett.

Remélem holnapra is kitart. Adrikáék mennek strandra az osztállyal. :) , ma ügyességi versenyek voltak nekik, és olyan büszke volt rá, hogy 3.-ok lettek :wink:

Na, megyek altatom a rosszcsontomat. Remélem senkit nek hagytam ki, ja de igen Zsizsiket.

Zsizsik
remélem Te is jól vagy.

majd még jövök, addig is puszi mindenkinek. Gabi

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Nika, ne izgulj, minden rendben van. Azon szerencsések közé tartozol, akik megússzák a terhességet kellemetlen tünetek nélkül.
A kolléganőm is ilyen volt, a cégtől ment el szülni...
Na jó, nem ennyire komolyan, de egyik nap még dolgozott, és másnap kaptuk a hírt, hogy hajnalban megszületett a baba :D

Szia Gabi, de jó, hogy benéztél! Azt hittem, azért nem jelentkeztél, mert vasalsz :twisted:
Aztán kiderült, hogy még csak most fogsz... :?

Hát Bea, ez egyértelműen azt jelenti, hogy Óriáska nincs oda a kínai kajáért :lol:

Jajaj, az előbb beesett az egyik elfogyasztott eper zöld levélkéje a klaviatúrámba, és neeeeem bírom kirázni... :shock: 8) Csak az IT meg ne lássa... 8)

Musz

KépKép
muszkuru

Szia Pluto!

Én is szeretek enni, de annál hiúbb vagyok, mint, hogy túlsúlyos legyek.... majd becsukott szemmel eszem, csak jó vékony legyek. :)
Vendég

Sziasztok,hazajöttem,iszonyúan kellett pisilni,vettem Babymark-ot,teszteltem...és semmi....nem értem,akkor miért volt olyan alacsony a hőm????De van egy tippem,szóval a kontrol-csík is szokatlanul halvány volt,lehet,hogy a rengeteg víz amit ittam felhígította......holnap újat tesztelek,de előtte nem iszok meg egy üveg ásványvizet!!!!
Gabi,kérek cserit!!!!Puszi

Kép Kép
meli1118

Meli!!Miért nem reggel csináltad a tesztet??Szerintem hülyeség,hogy főleg annyi viz /vagy mi után csináltad!/Ez csak az én véleményem!!De,ha TUTI eredményt akarsz,akkor REGGEL ELSŐ VIZELETBŐL csináld!!
Málna!!Hol vagy??
Jaj!!Ma annyira rossz kedvem van!!/De nemakaron veletek éreztetni!/
Egyszerűen kiborit,hogy itthon vagyok,és semmi rőm nincs!!Nagyon nehezemre esett még az is,hogy a ruhákat összehajtogassam!!!!!! :( SEMMI ERŐM NINCS!!! :( :( Borzasztó!!Nemakarok több tehességet!!Ezen legyek túl,és nem kell több baba!! :evil:
Sirva is fakadtam a tehetetlenségtől!!Remélem nem valami terhességi depresszióm lesz!! :evil:

Kép
bea27

Bea, nincs mese, el kell fogadnod az állapotodat.
Gondolj inkább arra, hogy ez csak egy átmeneti időszak.
El fog múlni, nem maradsz örökre ilyen. :wink:
Sőt elvileg a második trimeszternek már könnyebbnek kell lennie

Naaa, fel a fejjel! :D
Kép

Musz

KépKép
muszkuru

Sziasztok!

Hát megjöttünk:)
MInden nagyon-nagyon szuper volt, sajnos képet még nem tudok feltölteni, mert nagyon nagyon, de küldök mindenkinek szívesen, azért majd még próbálkozom a feltöltéssel is, de ez a határérték elég alacsony. Málna, te hogyan töltesz fel ennyi képet, én vagyok béna?????
Az esküvő nagyon jól sikerült bár nagyon féltem, és semmi kedvem nem volt az egészhez.
De nagyon jól sikerült.
Most rám szakadt elég sok minen még jövök, mi újság el sem tudlak titeket olvasni:)
Puszi Mindnekinek

Kép
Kép
nektarin

Bea
irgum-burgum :roll:
Dehogy leszel depis, majd mi kibillentünk belőle :wink:
Annyi szép időszak van ezalatt a 9 hónap alatt, el kell. hogy törpüljön emelett az a kis rosszullét, gyengeség amit most érzel.
Fel a fejjel:Gabi

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Muszkuru,Plutó! :D
Köszönöm a biztató szavaitokat!!Jól esnek!! :)
Márcsak abban bizom,hogy este jobb lesz a kedvem,ha látom az Óriáskámat!!Kiváncsi vagyok,hogy mekkora lehet..............! :) Unom már,hogy szinte minden nadrágom szorit unom,hogy nemtudok olyan kaját enni,hogy ne égne a hasam unom,hogy nemtudom,hogy mit igyak szintén a gyomorégés miatt,és úgy most általában mindent ezzel kapcsolatban!! :(
Ne felejtsetek el figyelmeztetni,ha a baba már meglesz,hogy NEMAKAROK TÖBBET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!44

Kép
bea27

Bea: dehogynem fogsz te akarni még legalább egy Babát! '-2 hét múlva biztosan sokkal jobban leszel és elmúlik ez a depis kedv! És este biztosan felturbóz az, hogy láthatod Óriáskát. Olvasgass sok kismamás könyvet, meg nézegess a boltokban olyan kis édes rucikat. Nekem ettől biztosan jobb kedvem lenne! :wink: :roll:
Nektarin: dejó, hogy megjöttél, remélem sikerül felrakni majd pár képet, kiváncsi vagyok! És hányan érkeztetek haza? Nincs vonalzód amin megnézhetném, hogy állsz.
Plútó: otthoni robot? :lol: Küldjek még egy kis vasalatlant? Akkor nem kell gyűjtened többet.
Muszkuru: Az epret azért megmentetted? Nálam is mindenféle tartalékok vannak a billentyűk alatt 8)
Meli: én nem reggel szoktam tesztelni, mert azt írják, hogy téves pozitív eredményt adhat. De reggeli után már nem iszom és rá 2 órával szoktam megcsinálni, akkor már nem hígul fel. Mikor pozitív lett akkor például este csináltam meg, ezt is olvastam valahol, hogy jobb akkor pipilni. Lényeg, hogy ne igyál előtte la. 2 órával. :wink: :wink:
Lehet, hogy holnap már pozitív lesz!

Andi
candi

Szia Nektarin,üdv itthon!!!!
Bea,ne legyél lehangolt,nemsokára itt lesz veletek életetek értelme!!!!!
A Babymark tesztre rá van írva,hogy kifejezetten NE reggeli első vizeletből teszteljünk,mert túl koncentrált és fals pozitív eredményt adhat!!!!!De az is rá van írva,hogy ne igyunk előtte túl sokat,mert fals negatív eredményt adhat! :oops: De én állandóan szomjas vagyok,muszály innom!!!Holnap visszafogom magam!!!Puszi

Kép Kép
meli1118

Meli: állandóan szomjas vagy? Kis részeges :wink: Én is napi 3 l vizet megiszom, de most vissza kell fogni magunkat!

Andi
candi

Hát ez az,hidegben is ennyi ásványvizet iszok,melegben meg....nem győzzük venni!!!Meg a dinnye,a leves,a gyümölcsök....ez rengeteg folyadék...anyu mindig attól fél,hogy megterhelem a szívem....de ő meg keveset iszik....teljesen dehidratált....az sem jó..

Kép Kép
meli1118

Meli!!Van egy jó hirem neked!! :)
A Tesóm,amikor terhes volt,akkor állandóan ivott! :) A dunát is kitudta volna inni!! :)
Reggel csinálj még egy tesztet!De csakis a reggeliből!!Az a legtutibb!!Hidd el nekem!!
De most egyáltalán hol tartassz a mensiddel??Neharagudjatok,hogy sosem vagyok képben!(Azthiszem elkezdek jegyzetelni!)
Mostmár tényleg megyek,mert kell valami ruhát (ami rám jön!)Ez is érdekes téma,mert nem hizok,sőt!!FOGYOK,és mégis növekszik a pocim!Még a farmerjaim is jók Rám,csak nemtudom összegombolni!!Pedig ÚÚGY szeretem Őket!!Lassacskán fel kell újitanom a ruhatáramat! :( Kár,hogy márkásban nincsenek kismama cuccok!!Mert Én a sportosakat szeretem INKÁBB!Na mindegy!!Este jövök!De még gyorsan szólok a haveromnak,hogy legyen képben 19:00körül,hogy feltegye a képet!!Remélem kapok!!

Kép
bea27

Az előbb megintcsak kapkodva irtam!!Szóval kell valami ruhát néznem még.................
Sorry!!
Bea

Kép
bea27

Sziasztok,

már megint csak kutyafuttában köszönök be, jó lenne, ha már ráérnék egy kicsit olvasgatni, és levelezni veletek..... :cry:
Képzeljétek, voltam ma hüvelyi UH-n, PCO gyanú miatt, és bejött... :cry: :cry: :cry: mindkét petefészkemben van 7-8 db ciszta. A legnagyobb 6 mm-es. Legalább tudom, most miért nem sikerül a gyerek. Egyébként hormonális zűrök miatt kezdtem bele egy általános kivizsgálásba, és az endokrinológus elsők között egy nőgyogyi látogatást kért, UH vizsgálattal egybekötve....van valakinek köztetek PCO-ja ?
Sajnos csak holnap reggel tudom olvasni a fórumot,most mennem kell..... :cry: :cry:
Szép estét mindenkinek !
zsizsik

Szia Zsizsi,sajnálom!!!Még jó,hogy észrevették és lehet ellene tenni!!!Utána jöhet a babó 1000-el!!!!

Bea,10.cn-en vagyok,ez a teszt nem AZ a teszt,hanem ovulációs!!!!A terhességit reggel csinálnám!!!!
De jó neked,egy nőnek mindig jól jön,ha vehet egy-két új rucit,pláne,ha ilyen nyomós oka van rá!!!Igaz pénzben nem mindegy...na mindegy én már inkább költeném kismami ruhára a fizum,mint ovulációs tesztre.... :cry: :cry:
Na pusz

Kép Kép
meli1118

Meli: egy doboz teszt árából egy szép felsőt lehet lassan venni :? Ez bosszantó azért.
Zsizsik: itt szerintem egyikünknek sincs Pco-ja, vagy legalábbis nem tudok róla,de van ilye fórum itt a bneten,ott lehet, hogy tudsz kérdezősködni. Az a jó, hogy ezt ilyen gyorsan megállapították, így könnyebb lesz a továbbiakban!
De azért ne hagyj itt minket, jó?
Bea: holnap kiváncsian fogom nézegetni a képeket, ha lesznek! :wink:
Lányok én elmentem a haza! További szép estét nektek és szép álmokat az éjjel! Kép

Andi
candi

Sziasztok,

Zsizsik, azért nem kell elkeseredni lehet ezen segíteni, aztán jöhet a babó. Fel a fejjel.

Bea, te meg ne merj ilyeneket írni :x A sógornőm azt mondta, ha megint terhes lenne, kiélvezné minden percét, mert az egy csodálatos dolog.... Úgyhogy félre a depibel, és örüljünk együtt!!! Ugye tudod, hányan szeretnénk a helyedben lenni...

Ja, anyukámék átmenetileg hozzánk költöztek- kb 2 hónapra- , úgyhogy nem mindig tudok jönni.

lépek, majd jövök

Kata
hoppá

Sziasztok!!

Megjöttünk.
Nem gondoltam komolyan hogy sokat írjatok :lol:
Már egy fél órája csak olvasok és jegyzetelek.

Takido

Aranyos történet.Nekem is van egy ismerősőm ahol elég furán alakultak a dolgok.
A férj volt a nőgyógyásza a feleségének.Az uh-n mindig kislánytláttak.Sorakoztak a szép ruhácskák, a habos babos rózsaszín szobácska is elkészült.És megszületett a kislegény...volt nagy csodálkozás...

Vikike

Vonalzót
http://tickers.baby-gaga.com/birthday.php
http://www.babysfirstsite.com/
http://lilypie.com/second_birthday.php?

Itt tudsz készíteni.Utánna amegfelelő kódot bemásolod az aláírásodhoz.

Anyusziszi

Micsoda hírek!!!Megya drukk +++++++++++++++
Én apát ugrasztom reggel ,ha Máté felébred.Nem mondanám hogy nagyon boldog mert szeret lustizni de én meg akkor mérek :lol:

Icus

Sajnálom :cry:

Mókuska

Vébe?!Lehet hogy foci rajongó avgy titokban és igazából azt akartad írni,hogy: Legyen már vébé :lol:
Én utálom a focit de a Vb-t nézem,mert itt legalább fociznak
Nem lehet hogy a front miatt fáj a fejed.Én elég front érzékeny vagyok és én is szenvedek rendesen. :(
Voltunk ma Tarjánban a Főorvosnál.Szerdán kongresszusra megy de ha gondolod akkor utánna megbeszélhetünk vele egy időpontot.

Muszkuru

Holnap megy a katalógus.
Egy kicsit elgondolkodtam ezen a fogfehérítésen.Főleg ezen a hidrogénperoxidos dolgon.Nem szívódik fel az a szervezetembe?Nehogy nekem most benyögje a fogorvos hogy újabb egy hónap!

Mamem
Szia köztünk!

A méréshez csak annyit ,hogy tényleg úgy kell csinálni ahogy Anyusziszi leírta.Ha felkelsz és utánna mérsz már nem jó,de ha visszafekszel és még egy órát az ágyban maradsz akkor még adhat valós értéket.

Kis_plutó

Nem értem,pedig be voltam kapcsolva...
De minde1,mert végül nem is arra mentünk.Egerből mentünk Tarjánba,de délelőtt...Legközelebb majd összehozzuk :wink:

Meli

Ha az ovi testen halványabba kontrollcsík akkor az azt jelenti,hogy pár nap múlva lesz pé-d.Legalábbis és így tudom.

Bea

Mi ez a negatív duma?????
Bocs, nem akarlak elkeseríteni de most jön még csak a java!!
Majd amikor már akkora lesz a pocakod hogy sehogy sem lesz jó na akkor lehet nyafizni!!
De tudod mit akkor sem fogom megendedni neked!!!Erős csaj vagy !!Fel a fejjel!!EZ ÉLETED EGYIK LEGSZEBB IDŐSZAKA!!most nem jövök ezzel a közhely dumával,hogy mások mit megnem tennének blabla...De tényleg!!Örülj az állapotodnak!!
Na most utálhasz :lol: :wink:

Nektarin

Üdv itthon.GOndolom,jó barna vagy.Fúúúúúúúúúúúúúj,az ember színe márpedig fehér!! :lol:
És,hányan jöttetek haza?!

Zsuzsi

Sajnálom!!!

Candi
:lol:
Ma voltunk STarjánba.Apa dolgozott ,mi meg elkisértük.Elmentünk meglátogatnia Főorvos kislányát.Ma volt 8 napos.Nagyon aranyos kis csöpp volt!!Olyan gyorsan elszaladt ez a két év nem is emlészem már arra,hogy Máté is volt ennyire pici.
Most is itt csibészkedik az ölemben.Tépi a hajamat meg a gyöngyöket a ruhámról... :?

málna2162

Kép Kép Kép

Kép
bea27

Bea

Na látod ezekért a pillanatokért érdemes!!!
Nagyon édes!!!Kis Óriáska!!
Pusza

málna2162

Na itt van a babóca!!Remélem tetszett !!!Jó nagy már!A Doki aztmondta!!Örülök,hogy láttam,mert egésznap olyan sz@r volt a hangulatom :( Kérdeztem,hogy mikor szülök és aztmondta,hogy szerinte egy kicsit később,mint Dec.9 után!Mennem kell a macska miatt a vérvételre szerdán!Azthiszem ENNYI!!Ja!!És nem is volt drága a Doki!!6000FT!!!

Kép
bea27

Sziasztok!

Bea
ugye most már jobb a kedved :?: Hát ez az óriáska gyönyörű, olyan szépen látszódik :)

Zsizsik
a ciszta nem zárja ki a teherbeesést, és a terhesség megmaradását sem. Szedtél a sikertelen terhesség óta fogamzásgátlót? Sokaknak az eredményezi a cisztákat :(
Nekem a méhemben volt, és akkor derült ki amikor a Krisztiánnal először voltam Uh-on. 3-szor akkora volt mint a petezsák :( nekem azt mondták, hogy a cisztára nagyon jó hatással van a terhesség. Nekem a terhességem 11. hetére szívódott fel :wink:

Málna
fél 9 után próbáltalak hívni :roll: sajnos nekem ez a hét elég szaladgálós, mert Adrikáék ezen a héten majdnem minden nap fél 1-ig vannak. Így csak kapkodok mindennel. :(

Nektarin
üdv. ujra közöttünk. remélem eredményes volt a nászút :wink: , ott nagyon sok pocaklakó szokott foganni :lol:

Hoppá
azért remélem sikerül néha benézni hozzánk :wink:
Te hol tartasz most :?:

Meli
cseresznye nem olyan finom, de gondoltam Rád amikor ettem :lol: Viszont az epret már nem győztem enni. Ma 2 kg-ból főztünk eperdzsemet, olyan gyorsan romlik, hogy nem lehet tárolni.

remélem lesz még valaki. Én nézem a foci Vb-t és várom apucit :lol: már itthon lehetne :oops:
Gabi

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Ja!!Ha láttad volna,ahogy rugta magát a lábával,mint ahogy az uszodába az ember rugja magát el a tempózás előtt!Élvezkedett a kis szaros!!Kerek 1cm a combcsontja! :) Hihetetlen!! :) Bár ez nektek (Anyukáknak) nem új téma!!
Dóri!!Hol vagy??

Kép
bea27

Bea
lehet, hogy én már ezt tapasztaltam de ez olyan érzés amit nem lehet megunni.
Ez tényleg egy csoda :wink: pici kis sejtecskéből, mekkorák lesznek, milyen tökéletesek. És az, hogy már mindene látszódik tökéletesen és mégis milyen kicsik még....

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Pluto, ma kb 28-29. napon vagyok, de sajna már kissé barnás-pirosas cucc kezd látszani. Ennyi, már nem is érdekel, eddig sem jött össze...... :cry:

Kata
hoppá

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?