Új privát üzeneted érkezett!

Az a fotel nagyon olcsó volt! A netről rendeltem! 1200ft körül!

Ja és nem is mondtam hogy vettünk egy sport babakocsit Sopronban. Majd azt is megmutatom! De csak majd mert időközben Szinti elaludt a karomban! :lol:

KépKép
nicika

Egyébként nekem is a kád meg a kandalló a kedvenceim! Patrik apukája csinálta őket. A kandalló folytatásaként (balra) van egy bárpult is! Majd azt is lefotózom!

KépKép
nicika

Szép délutánt!
Szia Bea!
Nicika,én is egyetértek,nyugodtan adhatsz már gyümit meg ilyesmit.Ha nem lenne rá érett,el se fogadná.Bence kb.1 hónapja kap anyatejen kívül mást is.Csak azt nem értem miért van,hogy egyszer megeszik egy egész üveg bébiételt,van hogy 1-2 napig egyáltalán nem akarja elfogadni.Olyan szorosan összezárja a száját,hogy még sz alsó ajkát is beszippantja. :D Ma evett almát krumplival,délután megkóstolunk egy kis alma-banán bébidesszertet.Amikor nem fogadja el,aznap éjjel sokkal rosszabbul alszik.
Gabó,rendes tehéntejből csináltál Levinek kakaót?

Kép

Kép
hajnus

Hajnus!
Én tegnapelőtt kináltam meg először, akkor evett, de tegnap és ma sem kell neki semmi!
Én már jól bespájzoltam bébiételből! Főleg Frutapurából! :)

KépKép
nicika

Hajnus! 190g kaját benyom? :lol:

KépKép
nicika

Frutapurát még nem vettem,de most már muszáj lesz kipróbálnunk :D Sütőtökből mindíg megeszi.Először akkora poén volt,mert csak kb. a 1/3át melegítettem meg.Aztán szóltam az Apjának melegítsen még egy kicsi meg még egy kicsit...Futkozott a mikró meg köztünk :D
Kedden megyünk tanácsadásra,remélem most hízott rendesen.

Kép

Kép
hajnus

Nicika!
Az,hogy egyes gyerekeknek"csúnya"a foguk nem feltétlenül függ a cumitól.Vannak gyerekek akik nem cumiznak és mégis genetikailag örökölt tényezők szerint nem szépek a fogaik és vannak gyerekek akik cumiznak és szép szabályos a fogsoruk.A cumi mint az ujjszopás egy rossz szokás ami nem baj ha nincs jelen a gyerek életében de ha ott van sem okoz rettenetesen nagy gondot.
Szinti nagyon nagy lány ahogy az öledben ül a buszon.Babakocsit vittetek?

Hajnus!
Biztosan nem kívánja kis Bencéd aznap azt az ízt. :D
Szonja szinte semmit nem fogadott el azt sem tudom igazándiból mitől lett ekkora nagylány? :wink: :D

KépKép
eszti76

Eszti!
Nem is az én ölemben ült hanem a nagyanyja ölében! :lol:
Kocsit nem vittünk, csak kengurut!
Remélem akkor Szinti inkább az apja fogait örökli! :)

Szinti múlt hét óta csak 7 dkg-ot hízott! Most 5.75kg!

KépKép
nicika

Mi fél év alatt itthon összesen 2 napig mértük.Inkább nem idegesítem magam.Isti is keveseket hízott,rossz evő volt,most meg olyan úszógumija van! :D :D :D
Kiváncsi vagyok az új kocsira.Én is szeretnék másikat,ezzel olyan nehézkes közlekedni.
Viol,már akartam kérdezni,nem ismered a szomszédomat?Németh Nórának hívják,veled egy időben volt kórházban,kislánya született.

Kép

Kép
hajnus

Húú beugrok egy pillnatra!

Viol,
Én egy éves koráig szoptattam az Áront, szerintem az nem kevés. :P 8)
Lehet, hogy más valaki írta, hogy nem tudta szopiztatni a babáját.
Vagy pedig azért emlékszel, mert egyszer írtam hogy lehet, hogy nem fogok tudni szoptatni.

De tudok szoptatni a következő a sztori:
mivel mi egy hétig külön voltunk és Iván baba infúzióba antibiotikumot kapott, nem vehettem ki az inkubátorból és üvegből etettük, nem indult meg a tejem rendesen és pótlást kellett kapnia. Amikor hazajöttünk, minden evésnél tápszert evett, 1 nap múlva szoptattam már minden evésnél, a 4. napon már nem is kérte a pótlást. Azóta csak szopik, de elfogadja üvegből is, mert ő abból is megtanult enni. Le szoktam fejni ha sok van, és akkor apa is tud etetni. Vagy az Eszti. De ilyen nem sokszor van, jobban szereti a cicikét...

Nici!
Azért vigyázz ne adj neki egyszerre sokfélét. (Amúgy a tejpép ugyanabból az alapból készül, mint a tápszer, tehát az is mű.)

Nagyon tetszik a kandalló nekem is!!!

Hintaszék: 30 000 :roll: ! Annyiért inkább hintáztatom!!

Nálunk apa kakis pelust is cserél!! :shock: :shock: .Pedig nem erőltettem, de nagyon örülök hogy ilyen jó fej!! :lol: :lol:

Viol! Gabó! Nagyon helyeek a babáitok!
Levi hisztisen is nagyon jóképű!!!
Ági! A képek tök jók, aranyosak a gyerekeid az öledben!

Eszti!
Az Iván képek is tök jók! Egész más a képeken, nem?
Valamelyiken olyan mint egy kis őrült!! :P :P :P

Az egyiken meg úgy néz ki mint a Szabolcs! (A sógorod Szabolcs mármint)

Bea! Üdv a topikban!

Kriszti hová tűntél?
Lehet hogy építitek az új konyhát?
Vendég

Ja, én sem mérem a szopit, látom a pisis-kakis pelusból hogy elég neki. Majd a védőnéni megméri, ha megyünk hozzá!
Vendég

Vero! Tudom hogy nem szabad sokfélét adni neki. Csak ezt a kétfélét adtam!

KépKép
nicika

Képzeljétek Szinti már 1 hete felfedezte a hangját és azóta egyfolytában dumál és kiabál. Szinte megállás nélkül! :lol:

KépKép
nicika

Na gyorsan lefotóztam a babakocsit! Sima kínai kocsi az Ikvából! 11000ft volt. De nagyon praktikus és pihe könnyű! Esernyőkocsi! Kifejezetten utazáshoz, buszozáshoz vettem!
Kép
Kép
Kép

KépKép
nicika

Vero!
Szabolcs(Attila öccse,aki némely szögből hasonlít a férjemre) igen népszerű,ugyanis egyszer(kétszer) a Szonja odakiabált neki,hogy "APÚÚÚÚÚÚÚ"erre mindnyájan megrökönyödtünk mert hát ugye ez még gyanús is lehet............. :D :D :D
Nem ám te is gyanúba keveredsz mint én. :D :D :D :D :D :D :D
Őrült?Mind mindnyájan egy kicsit eme familiben.Én személy szerint magamat sem kímélem és ha őrültségről van szó és nem állok ellent a kísértésnek. :wink: :wink: :wink: :wink: Szerintem a keresztfiam egyszerűen gyönyörű és imádnivaló! :D :D :D Köszi,hogy összehoztátok!
Holnap megyek ha nem zavarok!

KépKép
eszti76

Nicika!
Ez a babakocsi pont ideális az utazáshoz,kissebb kiruccanáshoz.Könnyű cipelni,kis helyet foglal el és egyszerű kezelni.

KépKép
eszti76

[quote="eszti76"]N írta:eszti76icika!
Ez a babakocsi pont ideális az utazáshoz,kissebb kiruccanáshoz.Könnyű cipelni,kis helyet foglal el és egyszerű kezelni.

Pontosan! :)
Bár megvallom egy kicsit drágálltam!

KépKép
nicika

És azért tetszett meg ez a kocsi, mert a kupolája teljesen előrehajtható, ezáltal a gyerek esőben sem ázik meg. Maximum a lábavége! :lol:

KépKép
nicika

Egyébként anyósék nem örültek neki hogy megvettem, mivel a nagy kocsinkat ők vették ajándékba és szerintük alig használom! Na de azt azért megnézném ahogy azt a közel 25 kilós kocsit felrakják a buszra! :)

KépKép
nicika

Niki!Nem is volt drága az a kiskád.Igen láttam valamiféle bárpultot majd tedd fel had lássuk egészbe biztos szuper.Na akkor vége a "csendnek" otthon.Tök jó majd akkor már elkezd lázadni is a kis hangjával.

Hajnus!1.5%-os tehéntejből csinálom neki,de semmi baja tőle nagyon izlik neki.elképzeltem ahogy a férjed rohangál a mikróhoz.Muris lehetett!

Vero!Tök jó,hogy elfogadja üvegből is,de a cicinél nincs jobb.Mikor pótlás kellett Husinak nekem is olyan jó volt,hogy éjjel szopi után apa átvette és megetette én meg alukálhattam tovább.Jók ezek a faszik.
Vendég

[quote="Nicika"] írta:NicikaNa de azt azért megnézném ahogy azt a közel 25 kilós kocsit felrakják a buszra!

Azt én is!!! :P :P :P :P :P :P :P

Eszti!
Várunk holnap Kis Crazy-Stone-nal, gyere!!!
Crazy család

[quote="Eszti"]S írta:Esztizerintem a keresztfiam egyszerűen gyönyörű és imádnivaló! Very Happy Very Happy Very Happy Köszi,hogy összehoztátok!

Aranyos vagy! Szívesen!!!! Mi magunk is örülünk neki:P :P ! A Lackó szerint: a szeme színe + a tiéd + a papájáé + a Szonjáé egyforma!
De jó lenne, ha ilyen maradna!!!!! :P :P :P
Vendég

Niki!Tök szupi a kocsi és nem volt drága 11.000-ért szerintem.Vannak ennél még jóval drágább esernyősök is.Nagyon tetszik,hogy ennyire lelehet hajtani a tetjét.Anyóspajtással meg nem kell foglalkozni.
Vendég

Niki,kedden láttam azt a kocsit,mikor Anyuval ruhákat vettünk a Bencének.Jól megnéztük,mondtam,hogy vmi ilyet szeretnék! :lol:
Gabó,akkor lehet mi is kipróbáljuk a tejet.Úgy emlékszem Isti is elég hamar kapott.
Vero,tudom milyen lehetett,Istit én is csak a 3.napon szoptathattam meg.Bencét meg úgy,hogy közben folyt az infúzió.

Kép

Kép
hajnus

[quote="Gabóca"]V írta:Gabócaero!Tök jó,hogy elfogadja üvegből is,de a cicinél nincs jobb.Mikor pótlás kellett Husinak nekem is olyan jó volt,hogy éjjel szopi után apa átvette és megetette én meg alukálhattam tovább.Jók ezek a faszik.

Ugye! Szuper jó fejek! Tenap éjjel nem is pelenkáztam, csak a Lackó.
Ezért ma éjjel nem engedem felkelni, hadd aludjon!Mikor kellett Husikának pótlás?
Vendég

Hajnus!

Hogyhogy, mi volt a picijeiddel?
Vendég

Gabó! Azt a kiskádat elírtad ugye? :wink:

KépKép
nicika

Vero,a férjem és az én vércsoportunk összeférhetetlen :( Mivel mind a két gyerek az övét örökölte,ebből volt a gond.Isti mikor született egyből besárgult,4 órásan már lecserélték a vérét.Bencénél már szóltunk a szülőszobán,a Gelencsér dr.nő meg emlékezett is ránk,egyből kikereste Isti zárójelentését,ugyhogy "megúsztuk" kékfénnyel meg infúzióval.

Kép

Kép
hajnus

Én is láttam a kocsikat a kínaiba, meg egy csomó tök jó cuccot!
Nekem is nagyon tecc, hogy így le lehet hajtani a tetejét!
Vendég

Jujj, Hajnus, a kemény lehetett. egy másik kisbabának is lecserélték a vérét amikor Iván benn volt. Szegényt úgy sajnáltam!!
Te sem vehetted ki szoptatni, igaz?
Vendég

Jesszus pár óra alatt mennyit írtatok! :)
Szal most csak így hirtelen rövid leszek. :)

Nici,
A babakocsi nagyon jó, tényleg praktikus, és inkább kiadom érte a 11.000 Ft-ot, mint azt a 30-at az automata hintázó ágynál/széknél... :) Én inkább azt drágállom, tuti nem venném meg.
Ja, és én is rápillantottam valamikor a kínaiban! :lol: :lol:
Tök jó a kád! Ez úgy van kirakva csempével? Olyan, mint egy medence? :) Mivel foglalkozik apósod?

Vero,
akkor már értem, miért tudta Eszti is etetni. :) És tök jó, hogy már simán elfogadja a cicit. És milyen ügyes apukája van!!

Hajnus,
így névről nem emlékszem az illetőre, szóval nem ismerem, mert akikkel jóban voltam, azoknak megvan még a neve is, akikkel meg csak köszönőben voltunk, inkább csak az arca.

nadine81

Vero,
amikor én bent voltam, akkor is volt vércserés baba... :( Tök szar... :(

nadine81

Nagyon szar volt :( Még egyszer biztos nem csinálom végig...

Kép

Kép
hajnus

Mi szerencsések voltunk mert bár Szonja a 2.terhességemből született(az első is a férjemtől volt de eü.okok miatt"halnia"kellet még magzati korban)nálunk is RH összeférhetetlenség van,hiszen én RH- vagyok a férjem RH+ és Szonja is RH+volt csupán nagyon besárgult de vércserére nem volt szükség.A másodiknál(ha lesz)nem tudom,hogy fogjuk megúszni. :cry:

Vero!
Te ne vegyél "futkosós"babakocsit!Én odaadom a Szonjáét.Alig használt.Crasy Ston megkapja! :D :D :D :D :D
Holnap megyek! :D :D

KépKép
eszti76

Szegénykék! Én sem szívesen csinálnám újra az első hetet. Azért egy új kisbabáért (kislányért, mondjuk :P) lehet, hogy vállalnám...
Ha nem lesz lányom, akkor pedig Szonjázok!!! 8) 8) 8) Majd cserélünk néha az Esztivel!!
Vendég

Nem veszek, csak néztem őket!! :P :P

Húú, én is aggódam, hogy cicizik-e majd, de nagyon lelkes!! (Remélem megtartja a jó szokását!)
Vendég

Vero!Ha emlékezetem nem csal akkor egy hóstól 3és fél hóig amíg nem kezdtük el neki a gyümit-főzit.Kéthetes volt mikor elment a jobb cicimből a tej és kevés volt neki egyből.

Hajnus!Megpróbálhatod neki hátha nem üti ki.Bár 1-éves korig szigorúan tápika kéne,de több emberrel beszéltem és mind azt monta,hogy nyugottan adjak neki tejet.
Ez nem lehetett semmi nem tom én hogy bírtam volna ki.Gratula hozzá.

Nicika!Aha bocsi elírtam nem kád hanem benne az ülőke.De a kádatok is tetszik.

Ilyen összeférhetetlenség ellen nem szoktak injekciót adni terhesség alatt?
Vendég

Sziasztok!

Itt vagyok, ám, Sopronban, csak nem volt időm, "nagyot " takarítottam, ablak, függöny stb....
Azért jól esett, hogy hiányoltatok!:)

Eszti!

Köszi a filmeket! Könyvel, átugrom, melyik nap leszel erre felé?
Szép lett a körmöm, nekem tetszik. Nem oszt. találkozom volt, hanem a patikásokkal voltunk egyet kajálni, az is jó volt.:)
Erika ment oszt. talira. :D
Nagyon Cukik a képen Szonja + Iván :)

Nicika!

Nagyon nagyot, nőt Szintia, és nagyon aranyos :)
A hintát én is drágállom, bár én meg olyan drágáért vettem babakocsit:) Esernyőt, azért mert nekünk a fél autót foglalja el, mikor megyünk haza.
Van neki hatalmas nappellenzője, és van hozzá esővédő, amit a Máté nagyon szeret, mindig csapkodja, és közben nevet.

Kép

Gabó!

Levi nagyon aranyos, zabálni való azon a esőkabátos képen!:)

Annyi mindent írtatok, hu nem emlékszem miket akartam írni, jaaaaaaaaaa Dorka is nagyon aranyos és úr isten milyen ügyes, hogy ki tudja magát nyomni!:)

Most ennyi, megyek, mert az uram átveszi itt a hatalmat :D :D :D

Jaaaaaaa, mi lehet Amicával???

Jó éjt!

Kép

katus78

Sziasztok!
Megvagyunk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Csütörtökön reggel nem tudtam jönni, nem volt net, a hétvégére meg elutaztunk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink: :D :wink: :D
2nap nyaralás és 2nap anyósoméknál szülinapra!
Nagyon jó volt, majd mesélek is, most élményfürdő, fektetés és este ha tudok visszaolvasok!
Pocakom már lent, lent, egyre lejjebb, jóslók jönnek-mennek...
35.hétben vagyok........ még semmit se mostam, dobozokban a cucc, tárolóban az ágy. :oops:

Ja és én 4,5évet szoptattam egyhuzamban, kicsit többet pelenkáztam és nagyon élvezem hogy Janka szobatiszta!!!!!!!!!!! Már utazásnál sem kapott éjjeli pelust! Február óta nem szopik és már megint van előtejem... :wink:

Majd jövök!!!!!!!!!!!!!!!
amica

Amica! Örülök hogy minden rendben veled! Hogy szalad az idő, már a 35. hétben vagy. Pedig mintha csak most újságoltad volna el nekem hogy babát vársz! :)

KépKép
nicika

Katus! :D :D :D Hello már azt hittem elraboltak az ufók!!!! :D :D :D
Hú,de szuper a kocsitok ilyet még nem is láttam.Vagyis láttam 3-kereküt,de ezt a fajtát még nem.Raksz fel képet mikor Máté benne trónol?
Amica!De jó,hogy te is itt vagy újra.Csináltatopk képeket?Teszel majd fel ha lesz időd?azért még csak húzd legalább két hétig,de ha tovább az még jobb.
Vendég

Na én elmentem nyugovóra még kiszipkázom Levi nóziát aztán szpátty!!

Jó éjt!!!!!!!!!!!!
Vendég

Helo Csajok!
irok pár sort magunkrol hogy egy piocit megismerjetek :D
21 éves vagyok és van egy 20honapos kislányom,Vivien.nagyon aktiv,eleven kis csajszi,szinte minden percemet leköti.sopöronban szültem a Berkesnél.igaz hogy nem volt zökkenömentes,mert mindketten életveszélyben voltunk,de hála Sanyinak jol vagyunk mindketten,amugy császárral szültem.pedig nagyon szerettem volna simán szülni.de majdtalán a következöt,bár nm hinném hogy a vérnyomásom engedni fogja :(
ja és ugy néz ki hogy jön a második babánk.kedden megyek dokihoz.nagyon jo lenne,már Vivi is elég nagy ugy gondolom és biztosan örülne egy öcsikének vagy hugicának :lol: bár most elég féltékeny korszakában van,de tulleszünk ezen is.
jahh amugy Hegykön lakunk.Igaz hogy Violtol elég messze-Ők a falu egyik végében mi meg a másikban
:)
nem is tudom mit irjak még.igazábol ennnyi aztan ha valami eszembe jut beirom.de kérdezhettek nyugodtn.
képeket remélem tudok majd felrakni vmikor. :)

KépKép
KépKép
vizmatibeus

Sziasztok!Jó sokat írtatok!Viol!Dorka nagyon édes!!!Ahogy a nagy ágyba fekszik az tetszik a legjobban!!!
Gabó!Levi nagyon aranyos!Mindig huncutkodik?Vagy csak tetszik neki a szekrény?
Vero!Ivánka és Szonja helyessek így együtt!!!
Nici!Jó ez a babakocsi .,!Biztos a kis édes Szintikének is tetszik! :D
Holnap veszek terhes tesztet mert nem jött még meg,hát nagyon kiváncsi leszek. :wink: Virágom is ma kérdezte éppen,hogy hol késlelkedik már a baba amit beígértünk neki.Apának azt mondta:Szólj Anyának,hogy legyen a hasijába babuci!Teljessen belepirult a drága :oops: :oops: Olyan édes volt mondta,hogy az ő kiságyába nyugodtan aludhat majd.
kola2

Hú, izgulok hogy legyen baba a pocidban!!!

Beus,
Én képeket kérdeznék :P , meg ha nem gond, a szüléssel kapcsolatban.
Miért voltatok életveszélyben?
Miért lett császár?
:(
Vendég

Jó reggelt!

Beus!Hú milyen fiatal vagy persze nem mintha gond és baj lenne.Leírod majd mi volt a gond?Túl magas .volt a vérnyomásod azért?
Írd majd mi volt a dokinál előre nem gratulálok.

Kola!Na csak nem!!!!Te is írj mit mutatott a teszt!!
Levi mindíg huncutkodik!

Ugye milyen szép reggelre ébredtünk?Vírít a napocska!! :D
Vendég

Jó reggelt! :)

Egy gyors belepofázás:
Vero,
Beáéknak asszem azért lett császár, mert iszonyat magasra felment a vérnyomija és ez gáz volt mindkettejükre nézve és ilyenkor is szászározni szoktak.
De majd ő mesél! :)

Húú, mindjárt írok még. :)

nadine81

nem szászározni, CSászározni :lol:

nadine81

Eszti,
húúú, nem is tudtam, hogy voltál már előtte is terhes... :cry: Sajnálom... :cry:
De Szonja egy Kincs, igaz? :)
Még a kórházban kérdezted, hogy ráírták-e a zárómra, hogy megkaptam-e a szurit a vérünk miatt. Ráírták! :)

Vero,
és, lesz majd kislány is?? :lol: :lol: :lol:

Katus,
ügyi vagy, hogy ekkorát takarítottál! :) És a kaja milyen volt? Hol voltatok? Mit ettél???? :lol: :lol:

Amica,
akkor még egyben! Maradjon is így még egy picit! :)
Anyósodék laknak a Bakonyban, ugye? És akkor most csak náluk voltatok? Vagy 2 nap máshol is?

Bea,
épp akartam kérdezni, hogy mit terveztek a jövőben!!! Lesz-e kistesó... Hűűű, izgi, remélem összejött! :) Egy kisfiú.... :) :)

Zsani,
és nálatok is!!! :) Egy kisfiú... :) :)

nadine81

na hello!
igen igen a vérnyomásom meg ödéma.
másfél honapot voltam korházban a vérnyomásom miatt ,kaptam 3 gyogyszert.aztan mikor végre ugy volt hogy másfél honap utan hazajöhetek a korházbol.hirtelen felment a vérnyomásom 170-re.aztan bevittek szülöszobára megfigyelésre!és este 9kor hidegrázás rángatozas jött rám.a vérnyomásom az egekben-200volt.aztan Csécsei tanárur mondta hogy azonnal császár külömben rossz vége lehet.
aztan Sanyink az utolso pillanatban érkezett.de megmntett minket :)
3 héttel korábban született meg a Manónk.
ugyhogy ha most terhes vok,akkor kezdődik minden előről és félek nagyon mert nem akarom megint másfél honapot a korházban tölteni.utáltam bent lenni.,azt amit ott csináltam otthon is megtudtam volna.
na mindegy.most megyünk a korházba,
szoritsatok nekem!
jahh képek....az az igazség h. digitális fényképezőnk nincs.de
a teléefon az kamerás ugyhogy valahonnét szerzek adatkábelt és lesznek képek!
nah most mennem kell.
szép napot.
pusziiiiiiiiii

KépKép
KépKép
vizmatibeus

Megvan a kép, amikor a nappaliban fekvőtámaszozik... :lol:

Kép

Kép

nadine81

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: