Timi, igazad van, hogy csak magammal kéne törődni. De anyósék már 2 hónapja nem látták Zitát. Hétfőn tesóméknál voltunk Táton, jövő héten Mankáékhoz megyünk. Hogy magyarázzam ki, hogy pont anyóshoz nem tudok elmenni? Erőt veszek magamon, csak nehogy tukmálja majd a kaját.
Jól látom, hogy sokat nőtt Fanni haja?
Persze, hozzatok finomságokat, de ha mindenki ebéd után megy, akkor nem is kell kaját rendelni, nem?
Én viszek 5L innivalót, jó? Legyen benne szénsavas is?
Réka, bocs, nem emlékeztem, hogy Ágoston már 1 hónapja áll.
Zitalány jól le van maradva topictársaitól, de sebaj, biztos neki van a legnagyobb hangja!
Márti, én is nagyon vártam ezt a terheséget, azt gondoltam, hogy biztos szeretni fogom az állapotot, nincs meló, nincs költözködés.
De eddig nem szeretem ezt sem.
Kórház: én is meg voltam elégedve a győri kórházzal, de hozzátartozik, hogy engem is ismertek itt. Mondjuk a kaja mennyisége hagyott kívánnivalót, és sajna nekem messze volt mindenki, így csak 2 nap hoztak fincsi otthonit.
A győri topicból az egyik lány telkin fogja szülni a 3. babáját, a 2.-at is ott szülte. Az elsőt azt hiszem Szombathelyen, és ott nagyon rossz volt a tapasztalata. Én megértem, hogy inkább oda megy, úgy gondolom, nem sznobságból.