Igen, ott van.
Lehet veszek kuponos plédet és a pólyán gondolkodom. Megyünk Nyíregyre is szerdán, ha esetleg Miskolcon nem lenne.
Bár elméletileg lehet nem sokat kell, de tényleg azt olvastam, hogy hasznos. Sógornőm "majd " ideadja. Anyós mindenre ezt mondja. Kicsit most fasírtban vagyunk, nem kérek semmit sem. Rászóltam a fiára, hogy ne rámolja ki a szekrényt és ne másszon fel sáros cipővel az ágyra. Ha már mondjuk bunkó módon a szobába bejönnek cipővel ( padlószőnyeg van) , akkor az ágyra ne másszon fel legalább. Majd Orsi kirázza. Mondom nem. Nem erről van szó, de az a gyerek belemászhat kint a kutyaszarba, macskaszarba, ami rám most veszélyes. Meg nehogymár én hajolgassak, mert a gyerek kipakol a szekrényből. Meg rossz helyen van a vasalódeszka, a váza stb... Hát ez az én szobám, oda teszem, ahová akarom. Meg sógornőm szerint így nem jó a kiságy. De nekem így kell. Elhoztam a "ruhákat" tőlük. Hát amit még mi vettünk a gyereknek azokat vettem ki + amit az én uncsitesómtól hoztam el. A többi mind csak rongy. Sőt, még azokat sem adta ide, amiket én hoztam uncsitesómtól. Hát nekem vagy adja ide a normálisakat is vagy semmit. Kiraktam a tornácra szinte az egész zsákot. Nem kell a ruha? Hát mondom, nem olyan jó minőség, majd veszek. Meg a matracon is megsértődött, mert ők kapták azt is. 10 éves gyerekről, mondván nekem miért kell új. Hát mondom, mert az én gyerekem nem lesz egy 12 éves matracban, azért. Mondom tele van porral, meg ki tudja mivel. Az ajtót most azt tette be, hogy kérdeztem hol van bababolt Nyíregyen. Erre: ő nem tudja, mert ő nem járkált bababoltokba. Olyan gúnyosan, mintha bűn lenne oda mennem. Ti el tudjátok képzelni, hogy ne vegyetek semmit? Mikor azon osztok-szorzok, hogy mit tudunk megvenni, miből lehet lefaragni stb... Ezek képesek voltak semmit nem venni a gyereknek, pedig több lóvé jön be nekik, mint nekünk. Jó, bevallom, használt a kiságy, használt a kocsi, sok ruhát turkáltam Marcinak nem szégyenlem. De ne legyen már ilyen. Szerinte elég lett volna 1 fürdőlepedő.
Feleslegesen költök. Szerintem meg a cigi, amit ketten szívnak felesleges. Most úgy, de úgy felhúztam magam! Ki kellett írnom magamból.
Ja , és nem kérek tőle tanácsot. Itt vagytok nekem ti, sokkal több mindent tudtok, mint ő. Meg így, hogy semmit nem vett.
Most be se jöttek köszönni sem. Így jártam.