Új privát üzeneted érkezett!

Gabi,
fúúú, én nem szeretem a paradicsomos káposztát... Viszont anyósom finomakat főz! :)
A hajvasaláshoz nemtok mit szólni, de látom Eszti már ajánlott valakit. :)
Nekem a főzést még anyu oldja meg, így ezzel nincs gondom, sőt, ő is találja ki, hogy mi legyen. Ez néha még bonyolultabb feladat, mint maga a főzés! :)

Eszti,
hja, azt tudom, hogy a horrorba vagy szerelmes! :) Ne is felejtsd ám el, hogy nekünk még épülni kell, ó illetve nem is épülni, hanem megvenni valami bazi öreg kastélyt szellemekkel! :)
Na, a kopaszokat annyira nem szeretem, legyen haja, amibe bele lehet túrni, amikor... :lol: :oops: :lol: :oops: :lol:
Milyen vendéglátót végeztél?
Mi szerencsére nem horkolunk, vagy legalábbis Gábort sem hallom soha, és ő sem engem. Aztán attól még lehet... :)
De basszus, bármilyen szobatársakat kaptam a kórházban, úúúgy horkoltak, hogy az valami iszonyat! Úgy éreztem, mintha férfiakkal lennék összezárva...
Jajj, mész Ivánozni?? De jó neked! Fényképezz majd! :)

nadine81

sziasztok!
csatlakozhatok hozzátok?

KépKép
KépKép
vizmatibeus

Eszti!Akkor kezet foghatunk.Én is csapkodni szoktam,mert már nem bírom idegekkel ráadásul a Husi is szuszog mint állat.És ha én is kimegyek tuti rázendít a Levi és mehetek vissza.Tegnap ezt kétszer játszottam el.
Nem látták még!!!Hú akkor biztos nagyon fognak örömködni főleg Szonja.És ez a fogászati szerelem honnan jött?

Viol!De mázlid van,hogy nem horkol Gábor.Elviselhetetlen.
Hát nekem is inkább a kitalálás okoz gondot.Akkor anyud nagyon aranyos,hogy ennyit segít.

Dobok fel pár képet. Kép Pakoltam a szekrénybe oda se figyeltem és betrónolt a fiatalúr [img]Navan%20.http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 899.66.jpg[/img] Na itt egy rinya kép ilyenünk talán két darab van össz Kép Itt az új Balázs birodalom. Kép Ez meg az én új helyem
Vendég

Beaaaa!!! :lol: :lol: :lol:
Helloooo!!

nadine81

Gabó,
asszem egy kép nem jött át... A rinyás...
Húú, micsoda online-sarok! :) :) :)
és neked miért van külön helyed? :) Ez olyan elvonulós kanapé? :)
Dorka ma már negyed kilenckor bemondta az unalmast, és alukál. Megnéztük a Sakáltanyát - egész jó volt - most megyek pancsizni, Gábor meg meccset néz.

Bea,
mizújs veletek? :)

nadine81

És gabi,
nagyon szép a fal színe!!

nadine81

Jesszus, bocsi kis betűt nyomtam siettemben!

nadine81

szia Viol!köszi jol vagyunk.Vivi is 9kor elaludt ami világszámnak számit(11kor szokott amugy).annyira édes a Dorka!nagyon szép kislány!hogy vagytok?jo baba?

KépKép
KépKép
vizmatibeus

szia Viol!köszi jol vagyunk.Vivi is 9kor elaludt ami világszámnak számit(11kor szokott amugy).annyira édes a Dorka!nagyon szép kislány!hogy vagytok?jo baba?

KépKép
KépKép
vizmatibeus

KépKép
KépKép
vizmatibeus

Látom, nem sz@rozol, háromszor is elküldted! :lol: :lol:
Jól van, tudom ám, hogy a babanet szórakozik! :lol:
Köszi, mi is jól vagyunk. Az elején még nagyon fájt a hasa, most már alakulgat. Szépen növöget, a 2750-es születési súlyához képest most már 4030. És 4 cm-t nőtt! :) Már tök szépen tartja magát, napközben is többet fent van, mint korábban, tök leköti a csörgő, meg ezek a bizbaszok, mosolyog, vigyorog, most már fürdés közben is! :) Korábban ugye sírt ott is. Éjjel nem is vagyunk fent, kb 10-11-kor elalszik - ez a negyed 9 még csak most fordult elő másodszor :) - utána pedig már csak hajnalban vagyunk fent olyan 4-5 körül. Szóval hálisten megvan a kb 5 óra alvásunk nekünk, szülőknek is! :lol: :lol:

És Vivien mikor kel reggelente? Mennyi idős pontosan? Őszi baba, ugye? Idén lesz kettő? Hogy telnek a napjaitok? Egyszer sétáljatok ám erre! Vagy mi arra... :) Csak megvárom, amíg nem lesz ilyen sz@r idő. Csak a szél ne süvítene, az már jó lenne.

Na megyek, tényleg pancsizok már, mert 10 körül azért még lehet, hogy felketem kajálni... Még meglátom. Meglátom mennyire alszik éberen... :)

Sziasztok, jóccakát Mindenkinek! :)

nadine81

Az tök jo hogy már leköti minden játék!akkor ti is tudtok pihizni kicsit.meg aludni persze.veletek alszik egy szobában?Gábor gondolom nagyon élvezi az apaságot!látszik rajta hogy tiszta büszke a kislányára :P
Vivi reggel van mikor 6kor kel van mikor 8 kor.változo.délután alszik egy orát aztan 11ig huzza általában mig peti haza nem ér! :P Most volt 20honapos 7,én.
Mindenféleképpen arra megyünk.csak gondoltam megvárom mig egy picit nödögél meg lemennek a rohamok(család,rokonság....ugyis tudod)
majd egyeztetünk egy idöpontot aztan meglátogatunk titeket!
na megyek én is pancsizni :lol:
joo éjt.
jok legyetek és vigyázzatok magatokra!
puszi

KépKép
KépKép
vizmatibeus

Jó reggelt mindenkinek!

Viol!
Gyűjtök ezerrel a kastélyra de mindíg elmegy a pénz kajára.Mert ugye enni kell és nem akarom,hogy a kastélyunkban én legyek a szellem. :D :D
Győrbe jártam ki a vendéglátót gyorsított ütemben a Quantum magániskolában.
Én lecsúsztam a Sakáltanyáról mert egy lightosat buliztam este. :) Pedig meg akartam nézni mert azt mondják aranyos film.

Gabóca!
A fogászat véletlenül jött.A suli (vendéglátó)melett szerettem volna pénzt keresni és akkor üresedett meg egy asszisztensi állás az anyu ismerősénél.Elmentem,jelentkeztem,felvettek és azóta szeretem! :D
Nagyon helyes a kis Levi a szekrényben.Nálunk mindennapos a bujócska és sokszor a szekrényben köt ki a kisasszony.

Beus!
Üdv itt!
Írj magatokról!Hegykőn merre laksz?Violtól jobbra vagy balra? :D

Tegnap megvolt a látogatás.Dobok pár képet róla.

Kép

Kép

Kép

Kép
Mondanom sem kell nagyon élveztük Szonjával az Ivánkázást.

KépKép
eszti76

Viol!Lemaradt mindjárt feldobom.Igen ez az én új helyem ha nem tudok aludni a fiuktól ide vonulok el iccaka.Köszi a falat apa csinálta! :D :D Megszüntettük a barna szekrényt és így átrakta a hifit a birodalmába!! :D
Nagyon ügyi volt Dorka baba és meddig aludt?
de jó,hogy ismeritek egymást Beussal. :D :D

Eszti!Olyan helyes mikor Szonja fogja meg persze az is mikor te.
Cuki babó Ivánka.
De jó,hogy azt csinálhtaod amit szeretsz!És utánna végeztél el egy gyorstalpalót mikor felvettek?Ez a fogászat engem is érdekel.Bizto nagyon jó lehet.

Beus!Szia.Üdv kis családunkban!! :D :D
Kép Na itt az inyarinya!!!!
Vendég

A rinya az esőkabát miatt van vagy azért mert be kellett ülni a babakocsiba?Látom ám a sipolós cipőt. :D
Az eü. után rögtön elmentem a vendéglátóba és mielőtt ott levizsgáztam már a fogászaton dolgoztam.A fogászati szaksulit nem áll szándékomban elvégezni idő és kitartás hiányában. :D
Egyébként szivesen dolgoznék kórházban is csak ott nagyon kevés a fizetés és nem merek vért venni. Rosszul vagyok az érrel kapcsolatos dolgoktól. Kép

KépKép
eszti76

Szinti ma 4 hónapos! :lol:

KépKép
nicika

Bevallom két napja megtömtem gyümivel meg tejpéppel! Van amikor nem elég a tejci és éhes marad! Tápszerezni már nem akarom! Látom ez a kérdés felmerül Nercsiéknél és Reniéknél is. Úgylátszik az én lányom már most igényli! Egyébként a szopi mennyisége alkalmanként 50-60g volt aznap! Tegnap 100-130g és nem is fogadott el semmit, csak egy korty almalét!
Egyébként alma-banános Frutapurát adtam neki (nagyon finom ám megkóstoltam! :D ), meg Banános tejberizspépet a Milditől!
Szerintetek jól vagy rosszul tettem? Őszinte véleményeket várok ám!

KépKép
nicika

Újabban így altatom napközben a kiscsajt! A hordozó fel van függesztve hintának az ajtóra és csak hintázva hajlandó aludni!
Már alíg várom az adóvisszatérítést hogy megvehessem neki az automata hintát a soproni csajtól!
Kép

KépKép
nicika

Na és a banános tejberizs bekajálása!
Kép
Kép
Kép
Kép

KépKép
nicika

Ja és akit érdekel a DM-ben akciós a Nestlé és az Univer baba menü (6 hónapos kortól). Ja és a Frutapura is akciós! Meg a Pampers pelus is! Meg még egy csomó minden:

Pampers Jumbo csomag 3499Ft
Frutapura 429Ft
Nestle 269Ft
Univer 149Ft
Hipp gyümölcstea 459Ft
Kubu 119Ft
Libero úszópelenka 1299Ft
Libero bilire szoktató pelenka 1699Ft

KépKép
nicika

A rinya azért volt,mert várni kellett míg egy kicsit csillapodik az eső és neki már mehetnéke volt kifelé.Aztán mire elindultunk elállt az eső.
Ja értem akkor nincs hozzá suli ami persze nem baj.Nem mersz vért venni?Ez,hogy lehet?Én úgy imádom mikor tőlem vesznek.
Az biztos is,hogy a kórházi dolgozókat nem fizetik meg nem nagyon lehet belőle megélni.

Nicika!Gratula a 4.-hónaphoz.Nagyon jól tetted,hogy elkezdted neki a gyümit.Levi 3és fél hós volt mikor nekiálltunk neki gyümit és főzeléket adni,mert akkor már én sem akartam neki tápit adni,mert így is kellett egy másfél hóig adni neki mikor csecsemő volt.Sőt én mikor úgy döntött a fiatalúr,hogy nem kell neki a cickó kb. egy hóra való tápink volt és utánna már kakaót kapott reggelire meg estére.
Úgyhogy egész nyugottan add csak neki tovább.Én úgy csináltam mikor ennyi idős volt,hogy reggel 5-6-kor szopi aztán 9-10-fele megint szopi délben főzelék 4-kor gyümi 9-fele szopi.
Na akkor már nem kézben alszik ez is jó.Talán leszokik a kézben cipelésről később neked is könnyebb lesz így.Édes a képeken látszik,hogy izlik neki a cucc.
Vendég

Tud valaki valamit Amicáról?Olyan régen volt már!
És Katus!Ő is otthon van?
Vendég

Nicika!
Mennyire rohan az idő,most született a Szinti és már 4 hónapos nagylány.

Kép

Küldök egy ráadásképet a tegnapi családi összejövetelről.
Szonja tologatja az unokatesóját.Nagyon sokat beszél róla és nagyon szereti az elmondása szerint.
Kép

KépKép
eszti76

Eszti! Nagyon aranyosak a gyerkőcök!

Gabó! Nálunk mostanában úgy van hogy reggel 8-kor ébred Szinti! Éjszaka többször cicizik, de inkább csak cumi neki mint táplálékforrás a cici, mert egész éjszaka alatt csak 170-180 grammot szopizik. Ebben már benne van a reggel 8 órai szopi is. Ilyenkor nem nagyon éhes! Ez után 10-11 felé újra szopizik és akkor el is alszik a cicin! Ilyenkor általában 100-130gr-t szopik, ami szerintem kevés egy 4 hónapos gyereknek! Ez után 1 körül szopizik, meg még egyszer délután. Ilyenkor kinálom gyümivel. A tejberizspépet pedig vacsi-ra kapja még pancsi előtt hogy legyen étvágya szopizni is. Fél 7-kor szoktunk pancsizni, mert ilyenkor már fáradt és amúgy elaludna. A pancsi nagykádban anyával van, és iszonyúan élvezi, ezerrel locsol! Aztán általában még 8 előtt elalszik cicizés közben a nagyágyban velem! :)

KépKép
nicika

Valamikor majd zöldségpürével is megkinálom, de még várok! Előbb inkább a gyümiket meg a tejpépeket szeretném vele megszoktatni.
Ugye jól gondolom hogy gyümilevet pohárból adjam?

KépKép
nicika

Nicika!
Én azt csináltam Szonjánál,hogy amikor már elfogyott a tejem cumisüvegbe tejpépet tettem-kicsit hígabbat ami átmegy a lyukon-és azt adtam neki vacsira.Át is aludta vele az éjszakát.
Mennyiért adja a soproni csaj a hintát?

Gabóca!
Ha jól emlékszem Katus férje említette,hogy osztálytalija lesz a Katusnak úgyhogy tuti,hogy nincs gépközelben,tehát Sopronban.
Amicáról sajna én sem tudok semmit de utánajárok hol lehet.
Milyen az idő nálatok?Itt napos de fúj az a sz..ét szél! :(

KépKép
eszti76

Eszti! 30000ft az a hinta amit én kinéztem, ami magától hintáztatja a gyereket meg minden!
Nekem még van tejem, csak néha elég néha nem. Gondolom attól is függ hogy mennyit iszom, milyen fáradt vagyok. Egyébként én is azon reménykedtem hogy a tejpéptől átalussza az éjszakát. El is ájult rendesen, de aztán minden úgy volt éjjel ahogy szokott lenni, szóval többször megébredt! Szintinél a cumisüveg abszolút tabu! Nem fogadja el, de talán nem is baj!

Itt is süt a nap, de a szél fújdogál sajnos!

KépKép
nicika

Eszti!Nagyon édik a ráadás képen ezt a kis csöpséget csak imádni lehet.Akkor egyáltalán nem féltékeny Szonja hisz eddig csak ő volt a középponzba?

Niki!Ó hisz nagyon szépen szopizik még.Igen a levet pohárból add neki.Szerintem! :D :D Fürdős kép lesz majd?
Vendég

Mindjárt elővakarom a pancsis képet! :lol:

KépKép
nicika

Na itt a pancsis kép:
Kép

KépKép
nicika

Nicika!
De édi a pancsis kép!Mik azok a csíkok a kád alján?Ez a nagy kád és tettél Szinti alá valamit?
Ha nem fogadja el a cumisüveget annál jobb.Akkor az esti tejpépet adhatod neki kanállal. :D
Cumit elfogadja?

Gabóca!
Még nem féltékeny,de azért ő is be akart feküdni a kiságyba és a babakocsiba :D :D mint Iván sőt őt igy úgy kellett az ölemben fognom ahogy Vero tette ezt a kisbabával. :D

KépKép
eszti76

Bea,
Dorka velünk alszik egy szobában, ott a kiságy. Mindenképpen így akartam, hogy ott legyen a közelben. Még várok jó pár hónapot, talán egy évet is, de aztán át szeretném vinni a szobájába.
Igen, Gáboron én is látom, hogy élvezi az apaságot, tök sokat foglalkozik Dorkával. Igaz pelenkázás és fürdetés nem lesz soha, de nem is baj, azt úgyis én tudom a legjobban!! :lol: :lol:
Fúú, akkor Vivi már tényleg 2 éves lesz! Basszus, pedig nemrég volt, nem? :)

Eszti,
lightos buli? :) Egyszer azért rúgj ám ki rendesen a hámból! :) Nagyon jók a képek, látni, hogy jól éreztétek magatokat. Szonja is élvezte, igaz? Élvezi, hogy tologathatja! :) Most már igazi babája van! :)És neked is milyen jól áll a kezedben. Talán kedvet kaptok hozzá... :)

Gabó,
Jajj, Levi még így hisztisen is ennivaló! :)
Dorka akkor nem sokat aludt, olyan háromnegyed órát. De az is jó! :)

Niki,
akkor jól vettem ki a szavaidból, hogy eddig nem is adtál tápszert, ugye? Mert akkor szerintem is jó ötlet, hogy már nem is akarsz, hanem jönnek a gyümik.
És Szinti miért ébred éjjelente többször, ha a kaja elég neki?
Amúgy a cumisüveg nálunk sem egy sláger, eddig akárhányszor - na jó, kétszer :lol: - próbáltuk, mindig kinyomta a szájából, több ment mellé, mint bele.

nadine81

Pont én is a kádban lévő csíkok eredetét vizslatom... :)
Eszti, hogy milyen jó a szemünk!! :shock:

nadine81

Niki,
az a bigyó, amiben Szinti fekszik, az ilyen fürdetőszék, ugye? És ha a hátát mosod nincs útban? Jó, gondolom akkor felemeled, de attól még nem akadályoz?

nadine81

Na és még mutatok két kedvenc képemet:
Kép
Kép

KépKép
nicika

A cumit sem fogadja el!

Nadin! Mindjárt lefotózom a kádunkat és megérted mik azok a csíkok! :lol:

KépKép
nicika

Na szóval ez egy beépített kád! Szint alatt van, lépcsőn kell lemenni bele! :lol:
Kép

KépKép
nicika

[quote="nadine81"]
írta:
nadine81Niki,
akkor jól vettem ki a szavaidból, hogy eddig nem is adtál tápszert, ugye? Mert akkor szerintem is jó ötlet, hogy már nem is akarsz, hanem jönnek a gyümik.
És Szinti miért ébred éjjelente többször, ha a kaja elég neki?
Amúgy a cumisüveg nálunk sem egy sláger, eddig akárhányszor - na jó, kétszer :lol: - próbáltuk, mindig kinyomta a szájából, több ment mellé, mint bele.

Eddig tényleg nem adtam tápszert és nem is akarok! Az mégiscsak mű! Inkább a gyümi és társai!
És hogy miért ébred éjjel többször fel? Fogalmam sics! :lol:
És egyáltalán nem bánom azt sem cumit és cumisüveget nem fogad el Szinti! Legalávv szépek lesznek a fogai!

KépKép
nicika

[quote="nadine81"]N írta:nadine81iki,
az a bigyó, amiben Szinti fekszik, az ilyen fürdetőszék, ugye? És ha a hátát mosod nincs útban? Jó, gondolom akkor felemeled, de attól még nem akadályoz?

Az a bigyó valóban egy fürdetőszék, de én utáltam benne fürdetni. Pont azért mert se a hátát, se a haját nem tudom normálisan megmosni! Meg aztán annyi helyet elfoglalt a kiskádban hogy Szinti nem tudott tőle mozogni. Így a nagykádban viszont jó szolgálatot tesz, mert biztonságban érzi benne magát Szinti, tud benne pancsolni mert szabadon van a keze és a lába, ráadásul én is meg tudok fürödni! :lol:
Szóval nagypancsihoz ajánlom de kiskádhoz nem!

KépKép
nicika

Ja és bocsi a kupiért a kád szélén és mellette! :lol:

KépKép
nicika

Találtam pár képet a szobánkról! Megmutatom, hisz ugyis igértem hogy mutatok képet a lakásról!
Kép
Kép
Kép

KépKép
nicika

Amíg Szinti bírja az ölemben mutatok még képeket! :lol:
Múlt héten úton Sopronba busszal! Aludt! :lol:
Kép

KépKép
nicika

Játék közben!
Kép

KépKép
nicika

TV nézés közben!
Kép

KépKép
nicika

Megkóstolt egy gerezd almát!
Kép

KépKép
nicika

Szintén TV-t néz!
Kép

KépKép
nicika

A banánt is megszopogatta!
Kép

KépKép
nicika

Ja és csináltam emlékfotókat különböző korszakok után! Azt is megmutatom:
6 hetes
Kép
2 hónapos
Kép
3 hónapos
Kép

KépKép
nicika

Niki!Jól láttam,hogy a kádban kis csúszásgátlós fotelocska van?
Nagyon édes és tök a kádatok meg tetszik a kandeszetek.Meg persze a többi is.Közben már olvasom,hogy mi az a kádban.
Vendég

Ez nem semmi Niki!
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?