Sziasztok!!! Hát... eléggé el vagyok kenődve. Nem is tudom, hol kezdjem. Leírom, ahogy volt. Bemegyek uh-ra (hüvelyi), pár perc matatás után közli velem a szonográfus nő:
-Szerintem ez nem egy élő terhesség!
Aztán mondja, hogy a menstruáció alapján betöltött 7 hetesnek kellene lennie, de csak 5-6 hetesnek látja és nincs szívhang.
Gondolhatjátok, azt hittem, lefordulok az ágyról... Aztán mondtam neki, hogy dehát 31 napra jött meg, azelőtt meg 35, és az előző 2 terhességemnél is végig az összes uh-n 1 héttel kisebbnek látták őket. Kérdezi, hogy meg akarom-e tartani. Mondom persze. Erre azt mondja, hogy akkor ad neki egy kis időt (?!?!?!
). Menjek vissza pénteken, és ha akkor is pont ugyanekkora lesz, akkor nem él. Kérdeztem, hogy és ilyenkor van,kiderül, hogy nincs baj?Azt mondja, hogy az derülhet ki, hogy kisebb. Viszont ha tényleg 6 hetes, az normális, ha még nincs szívhang. Na mondom.... eljöttem. Hát utána felhívtam egy barátnőmet, akinek nőgyógyász a férje, és teljesen kiakadt, hogy lehet ilyet mondani, hogy nem él, csak mert egy héttel kisebb! És azon pláne kiakadt, hogy egy pár milliméteres baba 2 nap alatt hogy nőhet akkorát, hogy abból látszik, él-e?!?!?! Ez szerintem is furcsa, és azt tanácsolta, menjek vissza a jövő hét végén. Végülis, ha nem görcsölök, és nem vérzek, akkor nem kell sietni, 2 nap múlva marhaság menni megint.
NAGYON SZÉPEN KÉREK MINDENKIT, AKINEK 5-6 HETES UH LELETE VAN, ÍRJÁTOK BE IDE NEKEM AZ ADATOKAT! VALAMINT AZT, KINEK HÁNY HETESEN HALLATSZOTT A SZÍVHANG ELŐSZÖR!!!
Nekem itt vannak az adatok:
Petezsák:25X20 mm
CRL:2,4 mm