Új privát üzeneted érkezett!

Cooolasa, Natasa,
:wink: :lol: :lol: :lol: :lol:
ez jóóóóóóóóóóóó!!!!

Kép
----------------
B&M
bubek

sziasztok
Új vagyok itt. Most vagyok a 7. hétben 3 év próbálkozás után. Segítségeteket kérném. Dr. Lázár Erikához járok, konkrétan még a szülésről nem beszéltünk semmit, mivel még az egy kicsit odébb van. Nem tudom vezet-e még szülést. Esetleg ha tudnátok nekem írni róla nagyon megköszönném. Mail címem: jkzsanett@freemail.hu
jkzsanett

Sziasztok!

Mindjárt szopi, utána megyünk az udvarra, előtte gyorsan beugrottam :D
Hétfőn mi megyünk, telószámot én is körbeküldöm annak, akinek tudom a számát :)

Ilba,
cuki kis husi-Beni :P :lol:

Tücsökmami,
nagy-nagy gratula a kirúgáshoz :!: :!: :!: :!: :lol: :lol: :lol: :lol:

Natasa,
naná, hogy élvezte a kis majom! Nézelődött, meg vigyorgott. Ilyen szemszögből még nem látta a hálószobát :lol: Szonja nagyon édibédi :lol:
Petike sem tud olyan jókat aludni az udvaron, megy egyáltalán babakocsiban... Pont tegnap mérgelődtem, mert nem elég, hogy amikor ő lent van, én is lent vagyok vele, emiatt semmit nem tudok csinálni, pedig lenne dolgom bőven :( végig bőgicsél, meg küszködik, és olyan 20-25 perceket alszik, a többit átnyüszögi, persze ilyenkor toszigálom a babkocsit :( Engem igazából a gyerekkel kapcs-ban ez fáraszt ki... A kocsiba, kiságyba való behajolgatás, és tanácstalanság, hgy amikor minden klappol (teli has, tiszta pelus, nuku hasfájás stb.) akkor miért vonyít... :cry: :cry:

Coolasa,
tessék örülni, és nem megijedni! Noémi kezdi kialakítani a maga kis napirendjét :D

Csak nem a narancslé hashajtó hatását szeretnétek kiélvezni? :lol: :lol: :lol: Ha elárultam a nagy titkot (nem olvastam anno Bubeket) akkor bocsi! :oops: Nekem a védőnő nem ajánlotta a narancslevet, mert állítólag borzasztó hascsikarása lesz tőle a babának is :roll: :shock: Hát, lehet benne vmi... :roll: :shock: :lol:

Zsanett,
én sajna nem tudok segíteni, nem nála szültem :roll:

Kép
mancs

Mancs, majdnem, csak nem narancslé és nem hascs.. hatás, hanem vegyesgyümölcszöldséglé és eledel-hozamnövelő hatás...

Kép Kép
coolasa

Sziasztok! 8)

Coolasa,
Mail ment.

Mancs,
Szerintem simán meg tudod etetni bárhol, nem? Picit felhúzod a pólódat, Petitől semmi nem látszik. Legalábbis én soha nem veszek ilyet észre. Meg úgyis annyi gyerkőc meg anyuka lesz, magad elé tolsz 2 babakocsit, semmi nem fog látszani. Én egyszerűen úgy fejek a Ligetben, hogy 1 méterrel odébb ülök, a bokor felé fordulok és kész. Sz.rom le ki látja. Amíg a zsarukat nem hívja valaki… Ja, ez Neked úgyse számít …. :lol: :lol: :lol: szóval Neked nincsen mitől tartanod. :D

Tücsimami,
Gratula a kirúgáshoz!!!! :wink:
Ari a hintázó Görgő, Apucija meg nagyon vicces ezzel a törölközőtaderekára mókával. :lol:
Drukk a lakáshoz!!!

Natasa,
Szonja ezen az első képen nagyon szép!
Ti miért mentek tornára?

Sajtine,
Kaja? 3 napja kap megint almát, ma már 2 mokkáskanálnyit megettünk! :lol: :shock:
Drukk Neked is megy az államvizsgához!!! +++++++++++++++++++

Zsanett,
Én sajnos nem ismerem a doktornőt.

Kép
Kép
Kép
ilba

Sziasztok!

Zsófinak és Petikének utólag is boldog hófordulót!!! :):):)

Lányok, köszi az együttérzést! Igazán jól esett. Azóta már lehiggadtam egy kicsit... :evil:

Ilba, köszi, már írtad a nevét. Ha kell, szólok. A Jánosba megyünk, holnap ügyeletes a doki és megnézi. De nem vagyok biztos benne, hogy ilyen áron megcsináltatom. :shock:

Sasha! Mea culpa! Nem úgy értettem, csak talán mi még tapasztalatlanabbak vagyunk és jobban féltem mindentől. De persze mindenkinek ugynúgy fáj. :cry: GYerekszámtól független.
Úgyhogy ne haragudj. :D

Mancs, felháborító, amit írsz. Ezek szerint csak ezen múlott volna nekünk is. ÉS ki csinálta? Az újszülöttgógyász doktornő?

Natasa, csodaszép leányod van, ha nem lennénk elköteleződve, Andris bizton udvarolni kezdene. :)

SAjtine- megy a drukk az államvizsgához! Biztos jól sikerül. :) De miből is fogsz?

Bubek, hát egye a fene, most az egyszer megbocsátok. 8)
Remélem, el tudunk menni hétfőn.

Jó hétvégét mindenkinek! Nekünk elég sűrű lesz, nem tudom, mikor jövök újra.

Kép Nagymánál a kutya vigyáz rám :)

Kép Kép
Kép
vvolga

Sziasztok!

Tegnap dögrováson voltam, kikészült a csuklóm gyerekcipeléstől, majd némi torokfájás is befigyelt hidegrázással, így nem tudtam netezni-képeket felrakni. Volt egy vicces mozzanata is, a kedves kis lázmérőnk eközben 34.9 fokot mutatott, jót röhögtem azon, hogy szerinte épp kezdek vészesen kihűlni... Ma már jobban vagyok, bár délután kipróbáltam a frissen vett kengurut, aminek a vége az lett, hogy hazafele helyenként közel húszkilónyi gyereket cipeltem. S közben minden gyerekes bőszen mosolygott rám. Nem is értem... Bár tegnapi hazavonulásunk is nagy látvány lehetett, mert egy anyuka megkérdezte, hogy nem segíthetne-e valamiben (fél órával később indultak haza a játszóról...)

Annak, hogy ma rászabadultam a netre, megint megvan az eredménye, úgy néz ki, vettem Leventének egy tökszuper bébitornáztatót, ilyet
na és itt jön egy csomó kicsillagozott kifejezés... Ugye én csak most szembesülök az új formátummal (alulra már készítettem is szalagot magunknak), s nem tudok képet felrakni!!!! Mi a jó*** van az, hogy minden rendszert Explorrerre optimalizálnak, aki esetleg öreg mozillát használ linuxosként, az haljon ki????

Pedig vagy másfél tucatnyi képet lekicsinyítettem, hogy tudjalak vele bombázni titeket... Most duzzogok egy sort, majd megpróbálom a konquerrorral...

Kormi[/img]

Kormi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
kormi

Kormi...bocs, nem értek hozzá...mért nem tudsz képet feltenni? Én is mozzillázok, és megy..

Kép Kép
coolasa

Coolasa,
az történik, hogy rányomok a melléklet feltöltése gombra, feljön a megfelelő ablak, browse után megvan a filenév majd feltöltés gombra nyomva azt írja szép piros betűkkel, hogy Nem választottál ki fájlt. És megnéztem, ugyanezt csinálja nekem konquerrorral is. És tök szégyen, hogy nem boldogulok a dologgal, pedig majdnem informatikus vagyok.

Kormi

kormi

kicsi piros kocogó kapucni

Kép

Kép Kép
coolasa

Kormi...hát nekem megy...

Kép Kép
coolasa

Sziasztok!

Hát nem jutok szóhoz! Esik már megint!!!!!!!!!!! :x :x :x

Már nagy izgalomban pakolgatok és ebéd után indulunk. Remélem addig eláll.

Képzeljétek, Beni 75cm és 8,4kg. :shock:

:?: Nem árt a tejcsinek, ha hideg vizű medencében úszom?

Kép
Kép
Kép
ilba

Ilba,

a hideg víz szerintem nem árt, de ne képezd át magad egerszegi krisztává, mert a komolyabb fizikai megeröltetés, intenzív sportolás úgy tudom, apasztó vagy legalábbis mennyiség-csökkentő hatású, mivel ilyenkor a szervezet másra, mégpedig a nagy erőkifejtésre rendelkezik be...

Kép Kép
coolasa

Sziasztok!
Coolasa, jó ez a kocogós kapucni meg a töltelék is! Jól látom, hogy Noémi szemei barnák? Vagy csak a fényviszonyok teszik azzá???
Vvolga, én azt javasolnám, hogy hívd fel a Bethesdát (én csak jókat tapasztaltam és azt is hallottam ezzel a kórházzal kapcsolatban). Ne nővérkével meg recepcióssal beszélj hanem dokival! És kérdezd meg az ottani véleményt. Lehet a vérzés miatt csinálaják ilyenkor már altatásban, de az tuti csak felszines, hiszen mélyaltatást tudtommal csak hosszú műtéteknél használank. Az altatás viszont persze nagyobb kockázat mint a nem altatás. De, ezt sajnos a dokitok már elszúrta :( Ja, a kórház honlapján szerintem telefonszámokat is találsz, én is így konzultáltam a főorvossal csípőügyben.
Ilba, a hideg víz ilyen formában nem hiszem hogy ártana, de a helyedben én a vízből kijövet levetném a nedves felsőt, mert ha borogatod akkor lehet nem tesz neki jót. De az elsődleges a "ne izgulj" és "ne idegeskedj" tanács :wink:
Mi azért jelentkeztünk tornára, mert a dokink szerint Szonjának görbe a nyaka. És én ebben nem vagyok meggyőződve és a dokinkat sem tartom No 1-nek inkább megnézetem olyannal, aki szaki ebben a kérdésben. Lehet nem kell torna, de ha igen akkor inkább most egy kis sírás mint később sok.
Kormi, sajnos én a hardverhez meg szoftverekhez nem értek, bár a férjem szerint tökéletes felhasználó vagyok- nem értek. Így segíteni sem tudok, de remélem akad itt köztünk tőlem okosabb emberke is :!:
Rém sz.r idő van, de egész nyárra ilyent mondanak :cry:
Ha viszont hétfőn is ez lesz a szitu akkor lőttek a talinak :evil:
N.

Kép Kép
natasa1975

Natasa, mélyszürkék a szemei, úgyhogy fényviszonyok barnítják.. egyelőre....

Kép Kép
coolasa

Sziasztok!

Remélem eltudunk menni a talira... ugye nembaj ha apa is jön?
Egyedül lehet nem vállalkoznék még rá...

Mancs
Nagyon cuki a kiskölök! Tényleg rád hasonlít! :)
Az Árkádban talán a második emeleten a a bizsus melletti WC mellett van pelenkázós szoptatós helység.

A Kiállításról még majd írok pontosabbakat...

kiskölök ma nagyon nyűgi... :( állandóan cicin lenne...
tegnap kapott szurit... 5500g és 60 centi nagyon kis gömbölű! :)

Ilba
Örülök ha eltudtok jönni a kiállításra... majd írok pontosabbat...
A Táblázatba:
Áron nem másodikán hanem harmadikán született 3200grammal és 52 centivel...

puszi mindenkinek mennem kell mert kiordítja a tüdejét...

minden baba gyönyörű!

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok!

Végre idáig jutottam. Bubek visszaküldte a képeket, ugyhogy most felrakom.
Ilba!
A szülésznőt Böszörményi Beának hívják. Tudom sokan dicsérik és én is jókat hallottam róla. Ha választottam volna ő lett volna. Úgy tűnik a pénz megváltoztatja? Na mindegy.

A találkozóra lehet kapcsolódni vagy most csak az eddig megszokottak mennek?

Kép Marci három hetesen, megelégedve egy szopi után.

Kép A mi kis családunk

Sziasztok: O
omo

Omo
Olyan gyönyörű ez a családos kép! :)

Coolasa
A kispirismanó fotón annyira hasonlítotok !

Enyém fiam ma nagyon nyűgös volt... olyan sikítva sírt mint még soha... már épp kezdtünk volna bepánikolni amikor is hirtelen felindulásból elmentünk sétálni....
Ez olyan kettő fele volt... azóta alszik! :) ...most hirtelen nem is tudom, hogy ennek örülhetek-e vagy inkább egy kőkemény éjjszakát jelez előre...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Halihóóó!

Ilba,
hova mentek, hogy hideg vízben fogsz úszkálni? Kíváncs-kíváncsi! :lol: Néha hajlamos vagyok túlkombinálni... Meg fogom én oldani ezt a szopit! :lol: Nem is Ti zavartok, meg a sok anyuka és gyerkőc között nem fogok kitűnni... :lol: :lol: :lol:

Mamacka,
jó tudni ezt az Árkádos szopi-szobát :lol: :lol: Ide akkor bátran nekiindulhatunk majd. Amúgy nem mernénk, tőlünk mire odáig elvergődünk... Az Élessarok néha úgy be szokott állni, me utána végig az Örs felé... :evil: :shock: De jó, hogy ezt mondtatd, úgy örülök!!!! Köszi!!! :lol:

Vvolga,
a nevét nem tudom, csak arra emlékszem, hogy nem asszonynéven fut. De tényleg passz. Fiatal, szőke csinos nő. A csecsemősöknél van. Tök jó, hogy ilyen bébiszitteretek van! :lol: Négylábú! :lol:

Kormi,
sajna nem tudok segíteni, a Mozilláról is csak onnan hallottam, hogy a tesómnak az van. Passz. Tök hülye vagyok az ilyenhez, nekem ezek a mega-giga-kbyte dolgok is kínaiak :oops: Én csak felhasználó vagyok :lol:

Omo,
tündéri a Marci, ahogy fekszik! Kis édes... Zabálnivaló! :D

Coolasa,
aha, tehát tejtermelő hatású, ha nem tévedek :roll: :lol: nagyon aranyos a Noémi!!!!!

Sajtiné,
miből államvizsgázol? És mi leszel, ha nagy leszel? :lol: Drukk-drukk!

Tücsökmami,
Te hogy állsz a fősulival? Én még mindig halogatom az a nyavalyás váll.gazd. vizsgát... :evil: :oops: :evil: :oops: :shock: :oops: Nem tom, be fogom-e valaha is fejezni... :oops: :oops: :oops:

Petike Mancsbával meccset néz :lol: :lol: :lol: Így elvan fürdésig :lol: Sztem Mancsbá majd úgyis tesz fel képeket, olyan büszke... :lol:
Vettünk ma egy f.sza porszívót. Porzsák nélküli. Tökre örülök neki, talán így nagyobb lendülettel vágok majd bele a takarításba :lol:
Ja, Petike igazi pasi, azon röhögünk, hogy már csak az üveg sör hiányzik a kezéből... :lol: Bámulja a meccset, közben hatalmasakat pukizik és fosik :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
mancs

Sziasztok!

Ilba
BOLDOG HÓFORDULÓT BENINEK!!!
:lol:

és egy kép:
SZABACCSÁG ELVTÁRSAK, SZABACCSÁG!!! :twisted:
Kép

Kép
Kép
mancsbá

Helló!

Közben visszaolvastam és látom mindenkit hívtok ugyhogy mi is készülünk a találkozóra. De azon belül hol, mert még sohasem voltam ott. Nem biztos hogy tudunk menni, mert én már négy napja beteg vagyok és ma Marci is köhécselt és egy kicsit levertnek is láttam. Remélem nem nagyon kapja el mert én elég szarul voltam. Nálatok mennyi idő hogy elkapja a gyerköc vagy elkapja egyáltalán. Én reménykedtem, hogy a sok szopi megteszi hatását és tőlem nem kapja el.
Most jól jön ez a foci vb. Nekem nagy Petim van (a férjem) ő is hatalmasakat pukizik, mint Mancs kicsi Petije és bámulja a focit, de ő vigyáz addig Marcinkra. "Isten óvja a foci vbt".
Jó éjszakát:O
omo

Hali!

Volga!
Eszemben sincs haragudni. Nincs időm visszakeresni mit írhattam, de remélem nem valami önömlengő maszlagságot... :lol: Ezek a fránya hangulatingadozások...

Dia!
Juszt se megyek oszt kész! :twisted:
Egyébként... a babakocsi amit fel akartál emelni önmagában van vagy 20 kg, ebbe lesz egy 15 kg és egy kb 5 kg-os gyerek... 40 kg akarsz 30 lépcsőn cipelgetni??? De nem jó egyébként sem, mert kedden viszem a legtörpébbet a 2 hónapos oltásra. El fogják rontani a gyerekemet....

képzeljétek a Geri 3-4 óránként eszik naponta 5x és este 10-6-ig kussban van. Minimum, mert ma 7-kor keltett. Jól el is aludtam mindenemet, mert úgy aludtam, mint akit fejbekólintottak. Egész éjjel mozdulatlanul. Ilyet ritkán tapasztalok, hogy ugyanolyan pózban ébredek, mint ahogy beájultam. :)

Na még olvasgatok kicsikét tovább és lehet írok még valamit... ez nem fenyegetés

Kép
sasha

Ja igen, látom Omo beteg...

Izé, mióta Bubek itt volt és hozta a peluskát, azóta se gyógyultam meg. Hol jobban fáj a torkom, hol nem. Van, hogy nyelni se tudok és jön a zöldség a zorrombó :roll: Tudtam, hogy valamiért nem akarok menni. Danciról ne is beszéljünk, mert ő se bír kikeveredni, már egészen hozzászoktam a betegségekhez. (tudjátok, télen is volt 5 hónap folyamatos trutyizás) Szerencsére eddig a fülfájás nem jelentkezett, de attól azért komolyan rettegek, de eddig kop-kop-kop nem jött.

Omo!
Nagyon jó volt olvasni a születéstörténetedet. Én 2x szültem a Beával (1, 3) és nem kapott lóvét és nagyon rendi-bendi volt.
Hogy ennek a gyereknek mekkora haja van! Hát igen, a méretei után a hajával lehet még dicsekedni :lol: És a szemöldöke!!! Az még kiakasztott! Hogy egy újszülöttnek ilyen szép ívű szemöldöke legyen, fogadjunk odarajzoltad :lol:

Volga drága, ne parázz már! Ha eccer beindult az a tejcsi akkor nem apad el egykönnyen. Ingadozás előfordulhat menseskor, meg még mittoménmikor, de egy kis hideg víztől nem fog. A tejci elválasztás után még 40 napig, (van akinek tovább is) termelődik.

Kép
sasha

Sasha... a hidegvizes kérdést Ilba tette fel..... de most már biztos Volga sem aggódik...

Kép Kép
coolasa

Omo,
én 2 hete voltam taknyos, és bíztam a tejcsi immunerősítő hatásában, de orvos ismerősök mondták, hogy simán elkaphatja a gyerek :( El is kapta, kb. (vagy max.) 1 hét múlva már ő is taknyos volt :cry: Bár szerencsére nem volt vészes :) Viszont lehet, hogy mi holnap nem megyünk... Majd meglátom... Éjjel köhécselt rendesen, és mintha az orrában is lett volna még anyag :cry: Azonban a porszívó nem szedett ki semmit. Nem tudom... :shock: :cry: :roll: Meglátjuk :evil:
Ja és Omo, nálunk is van nagy Peti is :D Az ő pukijait inkább nem részletezném... :twisted: :twisted: :twisted:

Kép
mancs

Sziasztok,

most csak annyit, hogy akkor holnap dél környékén talizunk az Orczy kertben. Nem tudom hol van a bejárat, de mi Tücsökmamival biztosan az Üllői út felőli parkolóban állunk majd meg kocsival, és onnan megyünk majd valahova.

Kormi
nincs egy fix jó pont ott valahol, amit ismersz, és nagyjából mindenkit oda lehet irányítani?
Figyelembevéve, hogy babakocsikkal leszünk?

Ja és neked akartam még írni - bár én sem ismerem a Mozzilát, vagy mit - hogy küldd el nekem emailen a képeket, és felrakom őket. Mármint átmenetileg, amíg meg tudod oldani a kérdést.

Omo,
elküldöm mailen a számom, és hívjál fel holnap, ha jöttök, és elirányítunk valahogy.

Nálunk is megy a meccsnézés - pukizás! Persze mert tegnap Apa fincsi bablevest főzött :!: :!: :lol: :lol: :lol: :lol:

KisMancsnak is boldog hófordulót. Már ő is nagyon nől ám!!!!

Coolasa,
Ugye Ti jöttök? Ugye?Ugye? Annyira megcsodálnám már Noémit is! Olyan cuki azokal a nagy kuksi szemekkel!!!

Ilba,
Beni azon a pucér pelenkázós fotón....!!!!!! Hát le tudnám enni így
a képernyőről! Na ezt már lehet, csak egy hét múlva olvasod....
Boldog hófordulót a nagy 7 hónapos Vageszcsákesznek!
Jó utat, jó időt, sok tejcsit! :wink:

Tücsökmami, a babakocsit ne felejtsétek el az autóból!!!!!
Haolnap hívlak, ha végeztünk a dokinál, onnantól számított 15 perc. (11:30 kb)

Na pussz holnapig.

Kép
----------------
B&M
bubek

Bubek, én szeretnék menni feltétlenül, viszont ügyesen kell taktikáznom, hogy veletek is legyünk, meg a védőnőhöz is időben eljussunk. Mi, mint kiderült, csak 2ig maradhatunk max, mert 3ra még a rendelőbe is el kell vánszorognunk, cserébe viszont megpróbálunk délre odaérni.
Mivel nem ismerem az Orczy kertet, és gyanítom, hogy Noémi sem, Bubek, nem gond, ha majd téged hívlak, hogy hol vagytok? Ha meg nem jönne össze a holnapi nap, mert nem tudunk időben megszökni itthonról, akkor is tájékoztatlak smsben a fejleményekről..hm?

Kép Kép
coolasa

Coolasa,

okés, híjjál, írjál, ami jólesik. Mi megyünk az tutifix. :lol:

Kép
----------------
B&M
bubek

Még az eszembejutott, hogy mivel mi meg 11h-re megyünk a tanácsadásra, lehet hogy olyan fél1h körül érünk csak oda.... de azért majd igyekszünk.

Kép
----------------
B&M
bubek

Sziasztok!
Jaj lányok lehet,hogy nem tudunk menni a talira. :oops: :cry: :cry:
Elmesélem miért:
Nos anno Domikám nyert a fisher price fotópályázaton.Én mint büszke anya akkor úgy belelkesültem :lol: ,hogy regisztráltam Domit a modellvilág honlapon.(Igazából nem bíztam abban,hogy valaha is hívnak szerepelni).De pénteken megcsörrent a telefon és közölték,hogy szombaton várják a hercegemet egy reklámfilm castingra.El is mentünk,nagyon jól sikerült,így ma ismét menni kellett.Nos,most azt várjuk,hogy ma szóljanak,kell e menni holnap mert holnap lesz(elvileg)a forgatás.Ha szólnak akkor a tali ugrott,ha nem szólnak akkor megyünk a talira.De estig még jelentkezek.

Addig is puszkó mindenkinek!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Dia, dehát ez fantasztikus...irány a világot jelentő deszkák! Ha holnap úgy adódik, hogy mégis jöttök, alattomban kérek Domitől autogramot, ami majd egykoron nagyon sokat fog érni, hogy ezzel is megtámogathassam anyagilag nyugdíjas napjaimat.

Kép Kép
coolasa

Dia!

De jó, nagyon büszke lehetsz akkor most a kis Domira. Nem csak neked szép, hanem másnak is:) Én is vittem picinek Gabit fotózásra, de csak nekem volt szép... :lol:

Coolasa!
Izé, kissé fáradt vagyok úgyláccik. Ez van. Tegnap is meg ma is hajtáspajtás volt. Tegnap a kerítést csinálták még, meg ástak nagy gödröt, feltöltötték sittel, meg miegyébbel, ma meg kőkemény betonozás volt, kész a terasz. Aztán majd még jön rá a korlát... és még majd folytatódik a betonozás, mert az előudvar felét totál lebetonozzuk kocsibeállónak... A gyerekek meg értelemszerűen egész nap nyavajogtak, hogy ki akarnak menni, meg satobbi. De hát amikor bebetonoztak minket, akkor ugye nem lehet. Egy fapallón lehet közlekedni, na de ahhoz meg jó kis egyensúlyérzék kell, úgyhogy most nincs ki-be szaladgálás. Hulla vagyok.

Talitémához mégeccer. Szóval utána rájöttem, hogy tudnánk menni, mert nem holnap kap szurit a legtörpéb... ellenben a Dani napközbeni alvása délben kezdődik és eltart 2-3-ig. Előbb nem alszik már el, később meg ... nyűg a köbön. Ez is milyen érdekes. Ahogy a napi 3x alvás lecsökken 2-re, majd szép fokozatosan 1-re. Mi már ugye a napi 1-nél tartunk.

Szóval hulla vagyok, úgyhogy megyek vacsiztatni és utána alvás

sasha

Kép
sasha

Sziasztok!
No,lányok az egyik szemem sír :cry: a másik nevet :lol: .Most hívtak 12-re kell mennünk a forgatásra a Hajógyári szigetre és estig tart.
Szóval ezer bocsi!Ugye nem haragszotok :?: :?:
Ez egy bebykaja reklám lesz és 30 eft-ot fizetnek érte.Ami rossz benne,hogy Izraelben lesz látható :( ,de megkapjuk dvd-n,hogy eltegyük az utókornak. :wink:

Tücsökmami!
Most azt nem tudom mi lesz így a habtapikkal? :( Hogyan tudnám eljutatni hozzád?

Coolasa!
Igérem a köv.talin kapsz autogrammot Domitól. :lol: :lol:

Mindenkinek pusza!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Bubek,
Ti a Haller utca felőli bejáratnál mentek be a kertbe? A SOTE felőli bejáratra gondolok, ahol a 24-es vili megállója van. Az már Haller, asszem. Szóval, ott mentek be? Engem apósom visz, de nem tom, hol fog majd kitenni. Lehet, hogy az István parkolójában, akkor viszont le kell vergődnöm az aluljáróba :cry: :evil: :evil: Ez nekem túl nagy falat lesz így elsőre. Na majd meglátjuk... Viszont lehet, hogy Mancsbá jön értem (attól függ, meddig maradunk) legalább őt is megismeritek :)
Pontosan még nem tom, mikorra érünk oda, de délre jó lenne... Attól függ, hogy a fiatalúr hogy alszik, mikor kel fel hajnalban. Ehhez viszonyítandó a napközbeni kajálás-beosztás :)

Vannak a kertben padok, vagy pokrócozás lesz? Bár ha nem lesz olyan baromi nagy meleg, akkor Petikét nem hiszem, hogy kipakolom a földre :shock:

Dia,
gratulálok a kis filmsztárnak!!! :lol: :P :lol: Kóser bébikaja lesz? :lol: :lol: :lol:

Jó éjszakát mindenkinek!

Kép
mancs

Mancs,
Nem megyünk a Haller u-ig el. Mi abba a parkolóba megyünk, amelyik asszem valami elek vagy elemér u van vele szemben az Üllőire merőlegesen. A parkoló közvetlenül az üllői mellett van a Nagyvárad tértől visszább, ha kifelé megyünk a városból. Ha felőletek jövünk, akkor az Üllői jobb oldalán a NAgyvárad tér után rögtön. Az egy bazinagy parkoló, és ott mindig van hely. Kérd meg apósodat, hogy mindenképpen az út túloldalán tegyen ki, hogy ne kelljen aluljárózni. Nektek is jó lenne az a parkoló. :wink:

Dia,
Nagy gratula a kis filmcsillagnak. Nem semmi!!! Most mégcsak reklámfilm, aztán egy-két év, és tényleg kapkodunk majd a papír meg a toll után, hogy nekünk is legyen autogrammunk!!!:D :D :D

Jó éjt, még va egy félidő....

Kép
----------------
B&M
bubek

Ja Mancs,

még a pokrócot akartam írni. Eddig pokrócoztunk, és holnap dög meleg lesz!!!! Szerintem holnap is pokrócozunk. ill. hálózsákot viszek én legalábbis.

Ha füves félig árnyékos részen leszünk, és KisMacncs már nem beteg akkor simán szerintem leteheted. Vagy jól el tud lenni a babakocsiban is, nem?

Én úgy tervezem, hogy ha lesz aki még marad, és Tücsökmaminak is belefér, akkor olyan 4h-ig tuti maradnánk. Én ott fogok szoptatni, és viszek is egy kis tejet is, meg almát is. Marcinak pl pont szopi idő lesz, amikor odaérünk, valszeg....

Na most már tényleg jóéjt....

Kép
----------------
B&M
bubek

Sziasztok!

Én az Orczy-kert két jellegzetes, jól belátható pontját tudom mondani. Az egyik a tó, aminek a partján körbe padok vannak, ha nem akartok földre telepedni, a másik a nagyrét, annak valamelyik széle. Ált. szokott lenni egy-két pad is kinn a réten, amit korábban valakik becipeltek. Mondjuk én mindig a múzeum melletti bejáraton szoktam bemenni, ott rögtön balra látni a nagyrétet, de az erdős részen vannak kis útjelző táblácskák, hogy mi merre van, no meg meg is lehet kérdezni. Annyira azért nem nagy az egész, hogy ne tudnánk megtalálni egymást. Én a rétet ajánlanám.

Sasha,
Benedek is csak egyszer alszik napközben, kb 1-től 3-4-ig, mi most ezt ki fogjuk hagyni. Némileg nehezebbé teszi az estét, de mostanában már többször előfordult, hogy kihagyta a déli alvást.

Bubek,
még küzdök egy kicsit a képfelrakás témával, ha nem sikerül, akkor majd lehet, hogy élek az ajánlatoddal.

Dia,
gratulálok a kis sztárodhoz! Nekem is többször mondták, hogy milyen szép Benedek, hogy igazán megpróbálhatnánk vele valamit, na erre beküldtem én is a képét az Fischer Price pályázatra, de nem lett belőle semmi. Nekem meg ennyi elég volt.

Ma voltunk kirándulni, meglátogattuk a barátnőmet. Benedeknek igen jó napja volt: etethette az aranyhalakat a kerti tóban, volt 4 kistermetű kutyus, akik igen nagy béketűréssel rendelkeznek, vadászhatott a cicákra, volt homokozó is, no meg az elmaradhatatlan görények, akik mindig is lenyűgözték őkelmét. S még szép idő is volt. Hazafele megvettük Leventének a babatornáztatót, s Benedek még nem tudja, de lefixáltam neki egy igen menő crossmotort a neten, csak azt majd kb másfél hét múlva lehet átvenni.

Kormi

Kormi

kormi

Sziasztok,

én már megint nagyon várom a talit, bár még sosem voltam az Orczy kertben, próbáltam valamennyire belőni, hogy Bubek milyen parkolót mondott.

BUBEK, lehet, majd hívlak, hogy merre vagyok és hogy segíts, hogy merre kell mennem.

Mancs, remélem jöttök végül, nagyon jó idő lesz! Szopival ne aggódj, én is fogok kint szoptatni. Én viszek hálózsákot, és mikor még nem volt ilyen meleg, az első városligeti talin is kitettem Bencét rá, meg Vuka Petrát is, nem lett belőle gond. :)

Mamacka, én örülök nagyon, hogy jöttök, dehogyis baj, hogy jön a férjed is, már ha neki nem gond... :lol: :lol:

Dia, gratulálok nagyfiadhoz!! :)

Ilba, remélem jó időtök lesz, de szerintem igen! :) Jó pihenést!

Gabi, remélem minden ok veletek, bárhol legyetek is.

Coolasa, jó lenne, ha tudnátok jönni, úgy megnézném a kiscsajodat!

Bocs, ha másnak nem írok, de rohannom kell.

Pussz ma!
Vendég

Helló mindenkinek!

Addig is amíg nem találkozunk rakok fel egy pár képet, úgyis olyan régen láttátok a Gergőt :D :D

játék anyával:
Kép

huncutka:
Kép

apa és fia:
Kép

ja egyébként ma autóalkatrészt (nekem :!: :!: :!: )kell vásárolnom, mert kinyiffant az autónk hétvégén :twisted: ezért nem vásároltunk a Buy Way-ben hatalmas árengedménnyel sok-sok szép ruhát a köleknek meg persze nekem :evil: :evil: :evil:

hali
Vendég

Sziasztok!
Köhöm,...kiderült, hogy az Orczy-kert nem az a kert, amire én gondoltam :? De, majd igyekszünk megtalálni :) Mi se maradunk sokáig, mert tegnap este bejelentkezett anyós-pajtás :roll: Ez van!
Egyenlőre remek idő van!

Ja én lehet kopaszan megyek, mert hihetettlen módon hullik a hajam, de Szonját könnyű lesz megismerni,...neki is hullik a haja :lol:

N

Kép Kép
natasa1975

Natasa ne aggódj, a tavasz vedlés egészen természetes folyamat....

Kép Kép
coolasa

Coolasa, de már nyár van! :(

Kép Kép
natasa1975

Natasa:
Gergő 19-én 6 hónapos lesz, és kb 1 hete mérséklődött elviselhetővé a hajhullásom :evil:
Egyébként akinek annyira gyönyörű dús haja van mint neked, az csak ne panaszkodjon, legalább nem lógsz majd ki azok közül akiknek normál sűrűségű a fejszőre :D :D
Vendég

Natasa, tudom, ez sem vígasztal, de nekem is hullik a hajam.
Majd együtt hullatjuk hajszálainkat a kertben... :roll:
Vendég

Tücsökmami, ki kell, hogy ábrándítsalak,...egyáltalán nem dús a hajam csak a göndörsége (hullámos volta) miatt tűnik dúsnak :cry:
Pl le szeretném vágatni olyan rövidre legalább mint a tiéd, de félek hogy akkor nagyon látszana a fejbőröm + lapított fejem van :( De, erről ma remélem meggyőződhetsz magad is!
Ja a dokim szerint van ez a Panthenol spray. Ezzel kell befújni a hajat és hagyni egy kicsit hatni. Még ne próbáltam, de ha valaki már tett ilyet akkor szívesen olvasom a beszámolókat!

No, töltök egyet a mosógépbe!
N

Kép Kép
natasa1975

OK Eszti, meg közben figyeljük nehogy valamelyik gyerek eltúnjön a hajak alatt :D Szonját olykor hosszú percekig hajtalanítom :oops:

Kép Kép
natasa1975

Na sziasztok,
én már bepakoltam a kocsiba amit kell, már csak Marcit, meg a tatyómat kell... :D

Most meg Marci elaludt, szóval ha 11h előtt egy kicsivel nem kel fel, akkor ébresztenem kell. :(

Hajhullás: nekem is most kezd alábbhagyni. Marcinak is nagyon hullott a haja, így én 3 hónaposan levágtam neki Apa hajnyírógépével (5 mm-essel). Tök jól viselte. :D Hason feküdt, tartotta a búrát, és nézte a pelenkázó mintáit.:) Én meg szépen el is tudtam tenni a haját, folpackba csomiztam, és a naplójába tettem. Hogy lám ilyen volt az a haj, amivel született.:D:D:D Jó is hogy eltettem, mert az majdnem fekete volt, mostmeg majdnem szőke Marcusom.

Tücsökmami, babakocsi ott figyel a tárolóban?????? :wink:

Kép
----------------
B&M
bubek

Én is bepakoltam :o)
Szonja viszont még alszik, pedig nekünk még szopizni is kell,...
De izgiiiiiiii :wink:

Kép Kép
natasa1975

Bence is alszik, de én mondjuk negyed óra ott vagyok, szóval nekem még van időm. :)
Én is már bepakoltam.

Viszek egy kis muffint, elemózsiának, ha nem gond. Nem túl sok, de majd megosztozunk! :)

Diós-mazsolás :lol:
Vendég

Eszti, ne vigyél kísértésbe!!!!!!
Mi is gyorsan ott vagyunk hacsak nincs dugó.

Coolasa, ittam két perce a tudod miből :) Hátha Szonja megszomjazik a parkaban :D

Kép Kép
natasa1975

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?