Új privát üzeneted érkezett!

Szia Gyöngyi!

A Vezér úti játszóhoz a Fogarasi-Vezér sarkán kell bekanyarodni balra, ha a Tesco irányából jössz. Szerintem elég közel van ehhez a keresztezõdéshez, de a 82-es trolival innen egy megálló (azt hiszem a Gödöllõi utcánál kell leszálni, de onnan már látszik a játszótér).

Üdv: Vica
vica

Szia Vica!

Köszönöm az útbaigazítást. Egy pár napja sétáltam arra, de nem láttam a játszót. Mondjuk kimondottan nem is figyeletem. De most majd megnézem, ha kimegyünk. Bár messzire nem tudok menni ezzel a kis sajtkukaccal, mert állandóan feláll a kocsiban, és félek, hogy kipottyan. Ülni meg még nem tud egyedül, és még nem merem ültetni.

Szia

Gyöngyi
Névtelen

Gyöngyi!

Nem próbáltad még , hogy kenguruba vagy hordozókendõbe viszed a te kis örökmozgódat. Igaz, hogy ez egy kicsit megköti õt a mozgásban, de ha kifelé fordítod, akkor jó magasságból lát sok mindent. Lehet, hogy csak egyszerûen nagyon kiváncsi természetû. Ha pedig anya testközelben van akkor lehet, hogy nyugodtabb is. Mi sokat és sokáig jártunk kenguruval, mindkettõnk örömére. Kocsit nem is vettünk, csak mikor már nem bírtam a kilóit.

Prü
prü (prü)

Szia Prü!

Mi is használjuk a kengurut, de ebben a nagy melegben mindketten olyan hamar leizzadunk benne...
De már a kocsiban oldalra fordul és félig-meddig ülõ helyzetben van, úgyhogy lehet, hogy ma megpróbálom a kocsiban ülve vinni egy kicsit.

Gyongyi
Névtelen

Kriszti!

Légyszi add meg a dokinéni elérhetõségét!

Köszi, Kinga
diki

Sziasztok!
Nem tuntunk el,a Nagyiknál voltunk nyaralni.

Mit szóltok ehhez az esõs idõhöz? Szörnyû. Hogy viselitek ezt a kényszer szobafogságot? Mit szoktatok játszani a picikkel, milyen programot találtok ki amikor rossz idõ van és nem lehet kimozdulni?
Nálunk Zsófi (13 honapos) mostanában kezdi elhagyni a délelõtti alvást, viszont délután hosszabbat alszik. Így még több programot kell kitalálni neki.
A mesekönyv nézegetés az 1. számú favorit, de ezt is hamar megunja. Szerencsére sok könyvünk van, változatossá lehet tenni a könyvnézegetést.
Zsófi nagyon szeret hintázni, az Adriára, a posta mögötti játszótérre járunk. Itthon a ruháskosárba szoktam beleültetni és azzal együtt lóbálom. Tetszik neki.

Üdvözletem a pocaklakóknak és persze mindenkinek.
Szilvi
Szilvi (szilvii)

Szia Szilvi!

Ez a ruháskosár megoldás negyon tetszik Kép. Mi is nagyon szenvedünk ebben a rossz idõben, fõleg, hogy Incsi menne, mindegy hogy hová, csak ne üljünk itthon. Szóval nehéz lekötni egész nap. Kép
Már egyszer-kétszer (amikor rosszabb idõ volt) elmentünk az IKEA-ba és ott játszottunk. Egy csomó játék van, amit kipróbálhatnak a gyrekek (az a vásártérben van, a labdás gyerekmegõrzõ most zárva van az átépítés miatt). Akár 1 órát is el tudunk ott játszadozni, csak egy gond van, hogy nincs légkondi és nagyon meleg van!!! De még mindíg jobb, mint a lakásban ülni!

Kitartást mindenkinek ebben a "csudaszép" idõben!
vica

Sziasztok kicsit eltûntem dehát nyár van és hulla vagyok estére. Tehát megpróbálok válaszolni mindenkinek aki kérdezett. Gyöngyi! Mesinek amikor kiderült eza reflux dolog olyan tápszer kapott ami ilyen bukásra van Nutrilon AR a neve. AMig szopott a mi gyerekorvosunk nem engedett gyógyszert szedni azt mondta hogy hülyeség és jól és óvatosan kell kibüfiztetni a gyereket nem rázva és vizszintesbõl egy kicsit megdõntve és így nagyon kicsi az esélye a bukásra és egyébként meg majd kinövi. Kinga a Dokinõmet Dr. Vörös Ildikónak hívják a mobilszáma 06-20-9293451 ezen megtudod beszélni vele a részleteket biztos szeretne elõször személyesen is találkozni ahol bemutatkozik.
HÁt ennyi egyébként az idõt én is utálom nagyon bár mivel pocaklakóm van a nagy meleget sem bírtam tehát valami köztes kéne nem?
mkriszti

Sziasztok kicsit eltûntem dehát nyár van és hulla vagyok estére. Tehát megpróbálok válaszolni mindenkinek aki kérdezett. Gyöngyi! Mesinek amikor kiderült eza reflux dolog olyan tápszer kapott ami ilyen bukásra van Nutrilon AR a neve. AMig szopott a mi gyerekorvosunk nem engedett gyógyszert szedni azt mondta hogy hülyeség és jól és óvatosan kell kibüfiztetni a gyereket nem rázva és vizszintesbõl egy kicsit megdõntve és így nagyon kicsi az esélye a bukásra és egyébként meg majd kinövi. Kinga a Dokinõmet Dr. Vörös Ildikónak hívják a mobilszáma 06-20-9293451 ezen megtudod beszélni vele a részleteket biztos szeretne elõször személyesen is találkozni ahol bemutatkozik.
HÁt ennyi egyébként az idõt én is utálom nagyon bár mivel pocaklakóm van a nagy meleget sem bírtam tehát valami köztes kéne nem?
mkriszti

Sziasztok Zuglóiak!
Mi is csatlakoznánk Hozzátok a 2 éves Zsófival és a 17 hetes (pocakban) kistesóval!
Nagyon örülök Nektek, így ismeretlenül is!
Szandra
Szandra

Szia Szandra!

Örülönk, hogy te is bõvíted a kis csapatot! Kép Ti merre felé laktok?

vica

Szia Vica!
A Bosnyák térnél, egy éve költöztünk ide. Eddig a Népstadionnál. Világéletemben Zuglói voltam, gyerekként a füredin laktunk!
Szandra
szandra

Sziasztok!

Szandra, üdv a kis csapatunkban!

Ma vittem Enikõt a Heim Pálba, még egy szakvéleményt akartam az egy éves gyógyszerszedésrõl. Itt is azt mondták, hogy mûteni nem kell, a gyógyi viszont igen. Egy kicsit azért megnyugodtam, mert nem antibiotikumot kap végig, csak fertõtlenítõ gyógyikat.

Képzeljétek, amióta nincs az a nagy meleg, a lányom végre alszik rendesen! Este nyolctól reggel ötig, hatig alszik!

Sziasztok
Gyöngyi
Névtelen

Halihó!
Mint 12 éve zuglói, szeretnék csatlakozni hozzátok. Két kislányom van, 7éves az egyik és Judit Réka a neve, az aprócska 4,5 hónapos és Anna Júlia.Az Örs Vezér tér közelében lakunk.Szeptembertól lesz a CSerepes házban baba mama torna 10 hetes kortól 10 hónapos korig, a gyerekrendelóben van kirakva A CSertõ parkban.Üdv. Sztike
sztike

Kedves Sztike!
Gyöngyinek szóltam, hogy lesz baba-mama torna szeptembertõl, õ is jönne. Akkor ezek szerint találkozunk.
Válaszoltam az e-mailedre is. Talán mással vagy most elfoglalva.
Szia, Móni + Boldi a háromhónapos tündérfiú
Névtelen

Szia MÓni!Köszi a választ. Remélem sikerül találkoznunk mág a torna elött is . Az e-mailt is megtaláltam,csak késón a mai találkozóhoz. A SZtike az Esztike becézése, de ebben a formában utálom tehát vagy Eszter, vagy Sztike.A következõ napok elég zsúfoltak, de szerintem a jövö héten sikerül összehozni valamit.Mennyire lakhattok tölünk-Örs Vezér tér nagy tizemeletes mögötti utcácskák egyike(Mirtusz)
SZia, Sztike
Névtelen

Szia Sztike!
Mi a Fogarasi út másik oldalán lakunk, a Rákospatak közelében, ahol a Füredi lakótelep végetér.
Addig még szívesen el is sétálnék babakocsival hozzátok, vagy félúton találkozunk.
Jövõ szerdán már nem vagyunk itt és szept. 1-én jövünk vissza Bózsváról. Mégis csak halasszuk az indián nyárra a randit, jó?
Addig is jó pihenést, Móni::Kép))))
Névtelen

Szia Móni!
Kellemes nyaralást és az eddiginál jobb idõt nektek. A szeptember lehet, hogy azért is jobb lesz mert Judit lányom már suliban lesz és a délelõttök igy jobban szabadok.
Gyöngyi is írt. Szép kis háromszöget alkotnak lakóhelyeink. Mi kettötök között lakunk.Szia, Sztike
Névtelen

Szia Sztike!
Köszi, MóniKép
Névtelen

Szia Kriszti!

Köszönöm a telefonszámot! Már fel is hívtam.

Szia, Kinga
diki

Kriszti!

Ma már holnap van és volt itt a dokinéni, és tényleg fantasztikus! (Emesérõl is mesélt!) Mégegyszer nagyon köszönöm!

Szia, Kinga
diki

Szia Szandra!
Mi is a Bosnyák tér kornyékén lakunk és a mi 14 honapos kislányomat is Zsófinak hívják. Ha van kedved néha sétáltathatnánk együtt. Nem véletlenül a Féder Klára a védõnõd?
szia
Szilvi
Szilvi (szilvii)

Sziasztok!

Véget értek a kengurus napok! Enikõ ülve tök jól elvan a babakocsiban. Tegnap állatkertben voltunk, élvezte. Bár az állatokat nem nagyon nézte, mert majdnem mind feküdt, és íg nem érdekelte. A galambok és a verebek, meg egy majom volt, amit nézett. Meg a teve, amelyik bekapta a lábát. És tetszett neki. Azt hittem, megijed, de nem.

Sztike!
Múlthéten sétáltam az Álmos vezér útján, és megtaláltam a Mirtusz utcát. Tök jó helyen van. És kertesben laktok, ugye? Ez az álmom. Egy kertes ház.
Ti mikor szoktatok sétálni? Bár akkor neked elég, ha kimentek a kertbe...

Mkriszti!
A Babaszobába is én írtam, bocs, hogy nem válaszoltam még. De elég keveset vagyok itt, egekben a telefonszámla mostanában. Ha van kedved, talizhatunk valamerre.

Puszi mindenkinek

Gyöngyi
Névtelen

Sziasztok!
Véget ért a nyaralás nekünk is!ha van valakinek 5lete hogy hol és mikor találkozzunk irja meg!aztán egyeztetünk!Kép)

sziasztok

Zsuzska
Névtelen

Szia Gyöngyi!
Itt is válszolok Neked. Valóban nagyon jó az utcánk és a kert ellenére szoktunk sétálni. Régebben még Judittal, most meg majd Ancsával, ha elkezdödik a suli, Judit ugyanis inkáb játszott a barátaival, meg mindig volt valami itthon. De a jövö héttöl indul majd a sétálás is.

Sztike
Névtelen

Sziasztok!

Most találtam rátok, de még korai, hiszen én még csak kismama vagyok, 14 hetes múltam. Van-e valamelyikötöknek tapasztalata Gitidiszné Gyetvai Krisztina védönövel? Még nem ismerem, kiváncsi lennék, ti mit mondtok róla.

Köszönöm, üdv

Kangi
kangi

Szia Kangi!

Én csak onnan ismerem õt, hogy hozzá jártunk babamasszázsra. Szerintem nagyon aranyos, kedves nõ. Külön foglalkozott mindenkivel, mindig volt a babákhoz egy kedves szava. Szerintem biztos jól megértitek majd egymást.
Egyébként ti merre laktok? Hol fogsz szülni?

Szia

Gyöngyi
Névtelen

Szia Gyöngyi!

Köszi az infot Kép örülök, hogy neked szimpi.
Amúgy az Emma közben lakunk, a Rónának egyik pici keresztutcája. Valószinüleg a Bajcsyban szülök, mert a dokim köbányai, és bár ö nem szülész, át fog adni egy bajcsys kollégájának (még csak a 15. héten vagyok, ráér), és ha jó fejnek tünik, akkor maradok vele. Ha nem ... hát, ezen még ráérek merengeni.

Hali
Kangi
kangi

Szia Szilvi!
Rendben!
Nem õ, hanem Keresztúri Sándorné.
Szandra

Szia Szandra,
Én nyitott vagyok mindenféle találkára. Jó lenne tudni, hogy hogy néztek ki, hátha már láttuk egymást a Bosnyákon, vagy a környékén.
Ha van kedved az a.gaal@axelero.hu címre is írhatsz.

Lányok, ismeri valaki az Adrián lévõ baba-mama klubot, illetve konditermet? Írnátok róla némi infot? Fõleg az érdekelne, hogy mi a tapasztalatotok az ottani baba-felvigyázól. Már jártunk ott, beszéltem a hölgyel, de mások véleménye is érdekelne.

Szilvi
Szilvi (szilvii)

Sziasztok!

Egy jó kis konditerem engem is érdekelne, fõleg, hogyha vigyáznak is a kicsikre addig, vagy van annyi hely, hogy a babakocsiban ott legyen mellettem.

Gyöngyi
Névtelen

Sziasztok!

Én egészen mostanáig, viszonylag rendszeresen jártam az Adrián lévõ kondi terembe, babával együtt. Nekem jók a tapasztalataim. Barátságos a légkör, kicsi az egész hely ezért sohasincs tömeg, az én kicsi fiam nagyon szeret oda járni, gépekbõl pont annyi van ami szerintem hobby szinten elég. A "felvigyázó" valóban kedves és gyerekközpontú, megpróbál a gyerek igényeihez igazodni, minden kérdésre nyitott, rugalmas. Ha pl. egy betegség miatt nem tudud lejárni a bérletedet, akkor nem veszik el, hanem megbeszélés után hosszabítható is. A torna mellett nagyon sok másra van nála lehetõség (pl. zeneovi, báb, kézmûvesség). Sok mindent belehet ott szerezni, de mivel kicsi a hely nincs nagy árukészlet, ezért kérni kell és beszerzik. Kézmûves tárgyak, ajándék tárgyak, gyerek ruha, játékok, sport ruházat, némi felnõtt ruházat is, kismama és szoptatós melltartók, dekorációs eszközök stb. Ja, és egészen kicsi babával is lehet menni.
Szerintem érdemes nem csak kívülrõl nézni, hanem ki is próbálni. Egyébként akkor a legjobb, ha nem egyedül megy az ember, mert akkor amíg a babákra elérhetõ közelben vigyáznak, lehet torna közben jókat beszélgetni. Sajnos én most egy ideig a tornát kénytelen vagyok mellõzni, mert már tul nagy a pocakom. Éppen elég torna felállni, vagy egy cipõt felvenni. Egy Lóci fürdetésrõl vagy tisztába tevésrõl már nem is beszélve.
Ha van még valami konkrét kérdés, szivesen válaszolok.

Prü
prü (prü)

Szia Prü!!

Nagyon aranyos vagy, hogy leírtad a tapasztalataidat. Én azt hiszem, ma délután fogom Enikõt, és elmegyünk megnézni. Az tényleg úgy van, ha az ember csak vár és néz, nem történik semmi, meg kell tenni az elsõ lépést.
Van rajtam néhány kiló felesleg, ami engem nagyon zavar, ezért szeretnék valamit csinálni. Egyedül itthon nehéz, mindig más dolgom akad. És ott a teremben nem lehet ugye fõzni vagy takarítani. Tök lelkes vagyok most. Ha valaki még kipróbálná, örülnék, így nem lennék egyedül.

Sziasztok

Gyöngyi
Névtelen

Sziasztok!
Én attól félek, hogy Zsófi mindig ott nyüzsögne körülöttem,és esetleg ráesne valami súlyzó...
Vannak lépcsõgépek? És bicikli? Mennyit kell rájuk várni? Hol van pontosan? 20 hetes terhesen is lehet?
Gyöngyi, én asszem kipróbálnám...
sza.part@axelero.hu
Köszi, Szandra
Szandra

Szia Gyöngyi!
Kipróbáltad az Adria Sétányi konditermet. Milyennek találtad? Az e-mail cimedre is irtam. Sztike
Névtelen

Sziasztok!
Koszonjuk szépen az infot a konditeremrõl.Idõközben én is elmentem megnézni, tényleg szimpatikus a hölgy. A kondi terem el van szeparálva, így a baba nem zavarhat, nem fog semmi a fejére esni. A holgy mondta, hogy elõszor érdemes a baba nélkül menni, õ megmutatja, hogy melyik gépet hogy kell használni, milyen egyéni edzéstervet tudna esetleg ajánlani.
Amugy a babavigyázás 300 ft/óra. Az én Zsófim 14 hónapos és a hölgy szerint nyugodtan el lehet vinni már õt is, biztosan el lenne vele. Már kisebb babákkal is van tapasztalata. Amig ott voltunk, beszélgettünk, nézelõdtem és Zsófi tényleg olyan jól elvolt. Újdonság neki a sok játék.
Jó lenne kipróbálni, lányok:izomlázra fel! Kép))))))

Szilvi
Szilvi (szilvii)

Sziasztok csajok!

Most jöttem haza a konditerembõl az Adriáról!!!!
KIRÁLY!!!
Olyan jól érzem magam, hogy nem is tudom leírni. Mozogtam végre egy jót.
Nagyon aranyos a csaj, aki ott van, mindent megmutatott, utána pedig az egy órás mozgás után szoliztam egyet. Csütörtökön már Enikõvel megyek, remélem el lesz, míg én tornázom.
A bérlet ára 10 alkalomra 4500 Ft, de ha pl. alkalmanként 5 perces szolit is akarsz, akkor 6500. Így olcsóbb a szoli is és a terem is, a bérlettel.
Ha valakit érdekel, nemsokára indul babamasszázs két hónapos kortól.
Nagyon ajánlom mindenkinek, mert most úgy érzem, engem kicseréltek, és tök jó kedvem van, és teljesen optimista vagyok, és már várom a következõ izzadást.

Sziasztok

Gyöngyi
Névtelen

Sziasztok Lányok!

Örülök, hogy tetszik a komditerem. Nekem is hiányzik, de már nem merem beválalni. Most vagyok a 35. héten és elkezdõdtek a pocak keményedések. Egyébként én kb. 1 hónapja érzem úgy, hogy inkább nem tornázomrá a napi hajtásra. De szerintem, ha az ember jól van, az orvosa engedélyezi a tornát és jól is esik, akkor nyugodtan lehet tornázni.
Szandra! Ha elõtte is tornáztál, és jól esne akkor csak bátran.

Prü
prü (prü)

Sziasztok!
Nem találtam az Adria sétány-i baba-mama klub pontos címét és telefonszámát. Meg tudná valaki írni? Köszi: Katka
Katka

BABA MAMA KLUB
ADRIA SÉTÁNY 4/E.
TELEFON: 06 70 243 5300
06 30 346 5841
NYITVATARTÁS: 8-12 ÉS 16-19

Gyöngyi
Névtelen

Sziasztok!
Sajnos storno, nem tudom kipróbálni,pedig szívesen mennék, de lent tapad a placentám, és totál vigyáznom kell.
Szandra
Szandra

Lányok!
Van valakinek valami ötlete, hogy hol szervezhetnénk meg egy közös találkát? Olyan hely lenne a jó, ahová rossz idõ esetén is lehetne menni.
Szilvi
Szilvi (szilvii)

Kedves Anyukák!
Szeretném megkérdezni, van-e köztetek olyan Anyuka (vagy Kismama), akinek védõnõje a Thököly út-i rendelõben dolgozik?
Elõre is köszönöm:
KV
KV

KV!

Annyira kiírnám a nevét..........

Kinga
diki

KV,
A mi védõnénink a Féder Klára. Miért kérdezed?

Szia,
Szilvi
Szilvi (szilvii)

KV!
Most olvastam Védõnõ... c. általad kezdeményezett témát.Ha jól értem amit írsz,nem a mi védõnõnkrõl van szó. A miénk nagyon aranyos, bár õ is próbált ajánlgatni néhány terméket,de nem tolakodóan. Miután látta, hogy nem érdekel, nem zavart ezzel többet.

Szilvi
Szilvi (szilvii)

Sziasztok!
Diki: az elõbb megtettem a másik fórumon, bocs, hogy megelõztelek... azt hiszem, már nem volt értelme titokban tartani.
Szilvi: köszi, de akkor Neked ezek szerint szerencséd van. Mi egy másikkal szenvedünk, és emiatt kérdeztem, ki az, aki velem egy cipõben jár.
Szilvi: akkor valószínûleg tutira nem ugyanaz a személy... az én védõnõm nem ért a szép szóból (de úgy tûnik, a csúnyából sem...).
Sziasztok:
Viki
vikici

Jajj, bocsi, most jutott el a tudatomig, hogy kétszer írtam le a neved Szilvi, bocsi.
viki
vikici

Viki!
Láttam, jó volt olvasni.
Kinga
diki

Sziasztok

Eltûntem, mert rossz volt a gépünk, de újra itt vagyok, és látom, hogy sehol senki már egy hónapja!
Merre vagytok?

Hahó

Gyöngyi
Névtelen

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?