SZija lányok!
Cili2! Megvallom én is nagyon bíztam benne és kicsit Kata példája lebegett/lebeg elõttem. Eddig szinte ugyanaz volt a sztorink és remélem eztán is hasonló lesz. Gondolok arra, hogy az õ manókája már 5 hónapos.
Szile! Köszönöm! Ti hány hetesek vagytok?
Netti!
Mónika! Halvány vonal + hányás, hányinger? És te még kételkecc? Gratulálok!
Nálam milyen bíztató jelek voltak? Ahogy (asszem) Ancsi is írta magáról én is lázasnak érzetem/érzem magam, de ezt a hõmérõ is igazolja reggel-este. Néha pici hányinger, cicifájás ezerrel. Ja és a legfontosabb: annyit eszek azóta, hogy már a férjem is, a kollégáim is megszóltak, hogy csak kajával a kezemben látnak mindig. De most micsináljak? éhes vagyok :-((((((((((
Persze mindenkinél más tünetek jelentkeznek, van akinél az összes, valaki abszolút tünetmentes. 7fõn tesztelsz újra? Nagyon szorítok! Szerintem már szinte biztosra veheted a dolgot!
Szonja! Nekem is valamikor alacsonyabb este a hõm. Pl. tegnap este 36,9 , reggel: 37,2 volt.
Adri! Én spec. a 6-7. héten tervezem a doki meglátoagását + UH-t. Akkor már biztos látni lehet a babát. Én a múltkor(i terhességemkor) 5 hetesen mentem el és nem láttak semmit még az UH-n, mondták is, hogy még nagyon fiatal lehet a terhesség és jöjjek vissza egy hét múlva. Inkább ezt most nem kockáztatom meg. Bár valakinél már az 5 hetes terhesség is láccik, de biztos ami biztos (6. hét után).
SZijasztok, Lara