Új privát üzeneted érkezett!

Ó, Zsani ez olyan izgi...... :lol:
Nekem ugyanolyan tüneteim voltak mikor terhes lettem mint máskor. Már teljesen lemondtam róla, aztán meg mégis.
Szorítok... :lol:

Erika

Kép
Kép
nercsi

Eszti!Brühü nekem csak pólom volt csipolós!Na sebaj örülök,hogy neked mind a kettő volt.BEEE!!!
Jaj,de jó volt neked tegnap.Szóval lepisilt a kis trónörökös érezd magad megtisztelve.Úgy várom már a bulit teljesen be vagyok zsongva!!!!! :D :D :D :D :D

Ági!Gyönyörűek vagytok a képen csodásak a fiuk büszke lehetsz rájuk.A tortinkád is szép.Szóval hány éves is vagy pontosan 18?
Hú egy hét és egy nap és jöttök haza,de izgi.Nem tudom írtad-e tegnap,de egyedül jössz a picikkel?

Nadine!Igen lenyugodott pláne mikor mentünk uncsitesóékhoz idétlenkedni.Igen bírják egymást a csöppök.Majd akkor lesz élvezet mikor már Levi is és Csongi is nekiáll menni.
Anyukáddal reméljük nem lesz semmi gond.Azt megkérdezhetem,hogy miért nem pakolták ki?Nem lett volna jobb mint a kapargatás?
Dorka biztos élvezni fogja a csavargást.

Nercsi!Nektek jó utat haza remélem jó lesz a találkozó érezd nagyon jól magad.
Vendég

Zsani!!!Nagy DRUKK!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Köszi Lányok!
Nercsi!Jó utat haza és érezd jól magad este!
Megyek mert Virágom éhes ,már harmadszor eszik ma,mostanába tök sokat eszik.Látszik is rajta ,olyan husi lett ,főleg a lábikója!
kola2

Annyit írtok, nem bírom követni!!!!

Ági boldog szülinapot!

Szeszike üdv itt!!!!

Később ha a baba alszik, megpróbálok visszaolvasni!!!
Vendég

Erika,
jó utat nektek, vigyázzatok magatokra, neked pedig kellemes időtöltést, jó szórakozást és nosztalgiázást a találkozóra! :)
Majd mesélj ám! :)

Zsani,
hűűű, ez izgííí, hajrá! :)

Gabi,
és Csongor mennyi idős? Kb annyi mint Levi? Tényleg jól ellehetnek, ha kb egy korosztály. :) Pláne később! :)

Anyut nemtom miért nem pakolta ki első körben, ezen még el sem gondolkodtam, szerintem ő sem. Meg sem kérdeztem, de ő sem mondta. Szerintem ő sem tudja.
Majd ez a kismedencei MR megmutatja a tutit.

Dorkát most vittem először hordozóban (Maxi Cosi), eddig mózesben fetrengett. Most gondolom azt, hogy van már olyan erős (4 kg), hogy nagyjából kitölti az a sz@rt. Nekem nem igazán szimpatikus, nem tetszik, ahogyan ülnek benne. De ahogy láttam, neki roppant kényelmes lehet, szinte azonnal elaludt, ahogy beletettem. Illetve már pár napja itthon is próbáltam beletenni, kíváncsi voltam mit kezd magával benne. Itthon is elaludt. :) Élvezi, mert hintáztatom. Eddig egyszer láttam hogyan kell becsatolni a kocsiba, akkor még meg sem volt Dorka, csak Gáborral kipróbáltuk, hogy hogyan is kell majd. De akkor is ő csinálta, én csak néztem. Erre ma reggel muszáj volt nekem beleszerencsétlenkedni. Nézegettem azt a rohadet papírt, hogyan kell, aztán valahogy sikerült. Nemtom jól volt-e, nekem mindenesetre rögzítettnek tűnt, mert utána megcibáltam és nem nagyon mozdult el. :)
Szal király módon megcsináltam! :lol: :lol:

Odefelé is és visszafelé is aludt, itthon kibányásztam belőle, nézegettett picit, örömködött a csörgőállványának, kaja, tiszta pelus, tiszta sejhaj, aztán kitettem a jó időre szunyálni. Pár húzás a babakocsin és már el is nyomódott a Lelkem! :lol:

Én meg itt vagyok. Tegnap sikerült kinyalnom a lakást, ma még ágyneműt húzok, ruhákat pakolok, vasalok, aztán ennyi.
Este VB!! :)
Már tegnap bevásároltam szotyiból Gábornak! :)

Reni,
mond meg Dieternek vigyázzon ám magára! Ti mennyire vagytok közel egy olyan stadionhoz, ahol mennek majd a meccsek. Van a közeletekben ilyen? És ilyenkor Dietert is úgymond odavezénylik, ahol ezek vannak? Más a dolga, mint amúgy? Ő különben járőr? vagy nyomozóóó?? :lol: :lol:

nadine81

És Vero,
húúú, én is így voltam az első napkban, kb úgy két hétig. Időm lehet, hogy lett volna, csak inkább feküdtem én is, szoktattam magam az éjjeli léthez. És tök keveset - legalábbis szerintem - voltam itt. Aztán kezdtünk kevésbé hasfájósak lenni, vagy legalább nem tart olyan sokáig az esti sírás és nem is olyan erős. És most már olyan fél 10-10 körül elalszik és akkor hajnalig nyomja. Olyan 4-5 körül kel, kaja, stb. Így én is tudok aludni, nem vagyok nappal nyomi, tudok ide is jönni.
Majd belerázódsz te is! :)
Tök jó újra babázni, igaz?? :lol:

nadine81

Viol!Csongi 9-hós Domi pedig 2-éves mult.Nagyon szeretik egymást Domi össze-vissza csókolgatja Levit.
Ez a Maxi Cosi dolog hát igen nekünk se tetszett már az elején pedig Levit már két hetesen bele kellett tenni,mert dolgunk volt a városba paírok ügyében és valóban olyan hülyén vannak benne,hogy rossz nézni,de Levi is ennek ellenére szerette.
Dorkának is bizto nagyon kényelmes.Én ezt tegnapelőtt kötöttem be először egyedül a kocsiba mikor anyu itt volt hát mit ne mondjak hülyültem vele én is eleget.Egyszer régebben megpróbálkoztam vele,de aztán Balázs látta mit össze nem szerencsétlenkedek el is zavart onnan.
Jujj tényleg ma foci valamikor 17-óra tájékán ugye?Pont nem látom megyek nődokihoz ha odaérek a gyerekkel mókás lesz egy éve nem voltam már.A rákom is októberben lejárt.
Sokan voltak a kórházba?Én egyszer voltam MR-en akkor 2-órát várnom kellett időpontal.
Vendég

[quote="gabócacica"]V írta:gabócacicaiol!Csongi 9-hós Domi pedig 2-éves mult.Nagyon szeretik egymást Domi össze-vissza csókolgatja Levit.
Ez a Maxi Cosi dolog hát igen nekünk se tetszett már az elején pedig Levit már két hetesen bele kellett tenni,mert dolgunk volt a városba paírok ügyében és valóban olyan hülyén vannak benne,hogy rossz nézni,de Levi is ennek ellenére szerette.
Dorkának is bizto nagyon kényelmes.Én ezt tegnapelőtt kötöttem be először egyedül a kocsiba mikor anyu itt volt hát mit ne mondjak hülyültem vele én is eleget.Egyszer régebben megpróbálkoztam vele,de aztán Balázs látta mit össze nem szerencsétlenkedek el is zavart onnan.
Jujj tényleg ma foci valamikor 17-óra tájékán ugye?Pont nem látom megyek nődokihoz ha odaérek a gyerekkel mókás lesz egy éve nem voltam már.A rákom is októberben lejárt.
Sokan voltak a kórházba?Én egyszer voltam MR-en akkor 2-órát hvárnom kellett időpontal.

hova írjak?????
kola2

Gabi,
igen, ma asszem hatkor lesz a focccííí! :) De aztán lehet, hogy ötkor. Passz.
És a dokinál Levi mit kezd magával? :)
A kórházban most nem kellett várni, csak időpontért voltunk. :)

Zsani,
tyűű, idéztél Gabitól, aztán semmi. Én nem értem. Hova akarsz mit is írni? :) :)

nadine81

Jaaa,
a rákszűrésről jut eszembe, említetted te is a 6 hetes kontrollom kapcsán, hogy ha jól emlékszel Berkesnek "finom" keze van... Hát azzal nem is volt gond, szinte nem is éreztem, hanem amikor kenetet vett... :evil: Baszki az nem volt jó. :evil: Nem is az, amikor feltette azt a sz@rt, hanem, amikor vette magát a kenetet. Húú, de rossz volt. :evil:

nadine81

Nadin! Én is Cerazettet szedek és szülés óta még egy cseppet sem véreztem! :lol:

KépKép
nicika

Jajj, és az a szerencsétlen doki - amúgy semmi gondom, tök szeretem, normális - , jajj, de röhögtem ma magamban... Ott állok a kórház folyosóján, erre arra a jön a Sanyííí, megkérdezi mi újság, gond van? Mondtam nem, csak édesanyámat kísértem el, velem nincs semmi. De amíg ezeket kérdezte hátrafelé lépdelt lassan, be akart menni egy ajtón, közben persze vigyorgott, mint a tejbetök. És nekiment az ajtónak beverte a hátát! :lol: :lol:
Szegényke... :D :D

nadine81

Nici,
húúú, én még nem is annyira a vérzéssel foglalkozok, remélem nem lesz. Ami most hirtelen foglalkoztat, hogy ne legyek mellette terhes. Ronyózok, hogy mivel ebben talán kevesebb hormon meg izé-fűző van, talán nem annyira hatásos, vagy mittomén... Szóval nehogy nekem még egyszer hirtelen pocakos legyek!

nadine81

Hát ez tök hülye,nemtudtam hova kell írni. :evil:
Én még sose tudtam bekötni a gyerekülést a kocsiba,apa azt mondta tök egyszerű ,én meg béna vagyok hozzá.A bébihordózóba tényleg furán vannak bent a babák,de a Virág is abba nagyon szeretett alukálni.
Én utálom a focit és Apa is hála isten!!!Nálunk mindig a számítógépen megy a harc.Ha dolgozik akkor tudok netezni.Meg ha este fáradt és hamar lefekszik.
kola2

Viol!Nem jött fel az az ablak ahová új választ lehet írni :D
Vérzéssel kapcsolatban én szülés után 8hétig még véreztem aztán egy hét szünet és megjött.Gondolhatod teljessen kivoltam.
A Berkest én még csak vigyorogni láttam ,nekem szimpi a doki.
kola2

Zsani,
néha engem is megkever a babanet. A múltkor ennek az ablaknak, ahova írunk, egyszerűen nem volt meg a jobb oldala, nem tudtam lejjeb húzni, tök zavaró volt...
A focit én nem nem szeretem, inkább úgy fogalmaznék, hogy nem zavar, megnézem, ha arról van szó. ha van más, persze azt. De szerintem most nem lesz semmi értelmes, me g hát itt van a Dorka! :)
meg van 2 tv, ha végleg nem tudnánk eldönteni... :)

nadine81

Zsani,
ja, szimpi. Nekem már sajnos volt alkalmam szembenézni a komoly, határozott fejével is... Persze a mi érdekünk volt, megértettem az álláspontját. Tudtam, hogy neki van igaza, de akkor, abban a pillanatban/szituban, húúú, de tudtam őt utálni. De aztán neki, az ő döntésének köszönhetjük, hogy jól vagyunk, megvagyunk... :)

nadine81

Ja,
és nekem - nemtom a császár miatt-e vagy sem - maga a vérzés már a 2. hét körül elmúlt, és az a barnás (bocsi) hüvelyváladék sem volt már a 3-4. hét körül.
Csak a normális.
És még a dokira visszatérve, azt mondja nekem szerdán, amikor odaballagtam a vizsgálóágyhoz vagy asztalhoz vagy akármihez: "Akkor pattanjon fel ide" Lehet, hogy ezt nem mindenki viseli el, de én ezen is csak mosolyogtam. Ilyenkor legalább nem azon gondolkodik az ember, hogy na most mi fog következni, mert a hülyeségeivel eltereli ezeket. Mindemellett azért alapos.
Azt is mondta van még egy kis hüvelyváladék. Szééép, gondoltam magamban, még jó, hogy nem vagyok olyan, mint egy sivatag... De aztán kaptam kúpot, most azokat tüntetem el... :)

nadine81

Jaj a kúpok,hát azok megint utálatos dolgok!Terhesség allatt kaptam este kellett feltenni reggel mikor keltem folyt ki belőlem,nagyon utáltam.De hát az egész nőgyógyászos dolgok ,nem kellemesek.
Igen a dokiknak kell határozottnak lenni is,főleg egy szülésnél.Én is a Nagy Bálintnak kösszönhetem,hogy egészéges kislányom van.Remélem a következő gyerekem is renben a világra jön. :)
kola2

Viol!Hát,hogy mit fog csinálni nemzom,de ahogy ismerem elszórakoztatja a jó asszonyokat,lánykákat meg viszek neki játékot,kajálnivalót.
A kenet tényleg szar amikor megbök legalábbis olyan mindha megbökne.Az tényleg szar.
Jó fej ez a Berkes én is csípem meg anyukám is ő is hozzá jár.
Szegény biztos bibis lett a kis hátinkója!JUJUJ!!! :( :( :( :( :(
Na a Husi már harci díszben a játékos vödrében ücsörög és magyaráz.
Na megyek kiszedem aztán elindulnk.
És most burult ki belőle fejjel,de magyaráz tovább.

Szép délutánt.
Vendég

Sziasztok.
Jaj,dehogy vagyok terhes!(legalábbis remélem)Csak én is ugy vagyok,mint a Viol.Mivel szülés óta még nem jött meg,észre se venném.Egyik gyerekkel sem voltam rosszul.A Bence is egy rutin vizsgálaton derült ki.Elmentem,hogy másik gyogyszert irassak. :D A Csécsei vette észre,hogy terhes vagyok,egyből átjött velem az uh-ra.Csinált egy rakás fényképet magának,mert 5 hetesen is már tök szépen lehetett látni mindent.
Na szóval ezért nem szedek gyógyszert. :D Óvszerrel védekezünk. :oops:
Zsanett,most végül is ugy néz ki,hogy az Orsolyába megy az Isti.Ma volt az utolsó nap.Fagyiztak meg tortát is kaptak a diákönkormányzattól.Úgy örülök,talán kicsit tovább pihenhetek reggel.Bár mostanában a Bence pontban fél7-kor kel.Igaz este fél9-kor már alszik.

Kép

Kép
hajnus

Én sem akarok még terhes lenni, ezért a Cerazett mellett még pluszban vigyázunk is! Szóval megszakított közösülés! Biztos ami biztos...

KépKép
nicika

Képzeljétek,utó-szülinapi ajándékként ma rendeltem a Ferinek a dm-től egy egérpadot,amin a gyerekek fényképe van meg hogy :SZERETÜNK APA!Olyan kiváncsi vagyok milyen lesz!Esetleg rendelt már vki hasonlót?

Kép

Kép
hajnus

Zsani,
[quote]R írta:emélem a következő gyerekem is renben a világra jön.

Ez a lényeg, semmi más! :)

Gabi,
húúú, most elképzeltem azt a jelenetet, amint Levi bent trónol a játékos vödörben, aztán kiborul és mondja a magáét!! :) :) Kééész!! :) :)

Niki,
ti aztán tutira mentek! :) Mondjuk erre már én is gondoltam... Meglátjuk...

Hajnus,
basszus, ez tök szép ajándék! :) Én még nem hallottam ilyenről, szóval nem is rendeltem, kíváncsian várom én is mit szólsz majd hozzá. :)

nadine81

Jó estét mindenkinek!

Viol!
Kérdezted,hogy,hogyan etettem meg Iván babát,hát megszoptattam.
Kép
Nem áááááááááám!Cumisüvegből.
Kép

Nincs meg a könyv úgyhogy köszönöm előre is! :D Az egyiket már sikerült kiolvasnom,most nyomom a másodikat.Ha elolvastam visszaviszem és ha adod hozom a negyediket és persze Dorkázom egy picit. :D :D
Anyut is kapirgálták évekig aztán kipakolás lett a vége. :( :(

Nercsi!
Jó szórakozást!
Kép

Zsani!
Köszi,Szonja már tökéletesen van.Megúsztuk pár pöttyel és hétfőn már megy is oviba.
Virág biztosan most pótolja be a ronda betegsége miatt kimaradt evéseket. Kép

Gabóca!
Megvan már az autótok?
Kép
Édi lehetett Levi kosárból kidőlve magyarázósan.Mit magyarázott? :D

Hajnus!
Neten keresztül rendelted az egérpadot vagy bementél a dm-be és ott?Engem is érdekel a dolog.

KépKép
eszti76

[/url]http://www.dm-drogeriemarkt.hu/indexnet.html
Eszti nézd meg az online képkidolgozásnál van.Azt hiszem egy előkét is rendelek majd :D

Kép

Kép
hajnus

Katus!
Lecsúsztam rólad de legalább találkoztam a férjeddel is.Nagyon szimpatikus! :oops:
Szépen megcsinálták a körmödet? :D
Olyan régen voltam fent nálatok,hogy hírtelen elfelejtettem hányadikra kell mennem de aztán egy isteni szikra által a 4.emeletet választottam és nyertem. :D
Kép

KépKép
eszti76

Nadine! Holnap majd felteszem gépre ahogy bent trónol az esést nem tudom megmutatni pedig jó volt.
Gábor meccsezik?Igen jó én is csak egy ideje nézem a focit eddig ki nem állhattam nemtom mi történt.Változik az ember.

Eszti!Kedden megyünk érte a Balázs már tiszta nyafi,hogy mikor lesz már kedd mennyit kell még aludni komolyan mint egy 2-éves gyerkőc.
Hogy mit mond!Gajgajgaj,Gaddagaddagadda!!!!! :D :D :D Plussz még kiabál is hozzá meg mutogat.Akkor már nincs tejci v. lefejtet adtál neki?

Hajnus!Ez tényleg tök szupi ajándék egy ilyen engem is érdekelne.Elmondod hogy csináltattad?

Na eljutottem a nődokihoz minden oké levette a rákszűréshez a cuccost nem is éreztem semmit olyan finom keze van.Persze apáénál azért nem fincsibb,de van olyan doki akitől majd szétszakadtam olyan durva volt.Aszonta ha van valami majd küldik a papírt.Levi igen jól elszórakozott aki jött azzal nekiállt labdázni.Bent is elvolt jó fiú volt.
Vendég

Benyomok pár képet a Husiról ha nem baj! Kép Kép Kép Kép
Vendég

Gabóca!
Nagyon jók a fiúk! :D :oops:
Levi lassan profi joghurtkanalazó lesz.
Hány centi a férjed?Nagyon magasnak tűnik.

Jó éjt mindenkinek!
Kép

KépKép
eszti76

Szep jo estet MINDENKINEK!!!

Hat ezek a nemetek tiszta örültek! :) Mar a meccs elött a zaszlokkal autokaztak az utcankban! Meg nagy partyk voltak mindenütt. Kepzeljetek meg a zsemles zacskon is a VB-et nyomjak!

Viol!

A legközelebbi stadion Stuttgartban van.(kb.170km)
Dieter meg nem tudja, hogy miket fognak csinalni a VB alatt, az elöfordulhat, hogy menniük kell Stuttgartba, de a stadionba nem. De ami valoszinübb, hogy a hatarokat zarjak le es ott vegeznek teljes kontrollt! Ö tulajdonkeppen a BundesPolice-nal dolgozik es alt. külföldieket ellenöriznek, hogy jogosan vannak -e itt pl. autopalyakon, tavolsagi buszokon( szakositva a roman buszokra! ),vonatokon. Mar többször sikerült magyarokat is kifognia akkor mindig beszel hozzajuk magyarul. :) Csak akkor van gond ha ök meg valaszolnak! :)
Küldenem Neked a kepet a hazrol!

NA jo ejt mindenkinek!
reni76

Gabi!
Jok a mai kepek is!

Reni!
Szerintem se adjal tapszert Laranak azert mert korabban felebred ejszaka. Most mar lassan elkezd o is mast is enni az anyatejen kivul, ugyhogy szerintem nem erdemes tapszerezni. Vagy talan szoptasd meg delutan gyakrabban, es akkor az esti lefekves elottivel eleg lesz neki. Szerintem egy ilyen jol szopo babanal nem kell tapszer. Persze ne vedd okoskodasnak, ez csak az en velemenyem. Kivancsi vagyok a kepekre!

Viol!
Tegnap olyan jot rohogtem azon a hozzaszolasodon, hogy kiugrott az ujjad mert "lengetted". :lol:

Hajni!
Ok, most mar ertem, hogy mit akartal mondani a fogamzasgatlokrol.

Ma megvettem az ovoneniknek az evvegi ajandekukat. A Bence jovore mar mashova fog jarni, a nagycsoport mar az iskolaval van egy epuletben, szoval ezekkel az ovonenikkel jovo szerdan talalkozik utoljara. Sajnalom, mert nagyon szerettuk oket. Vettem nekik egy kis gyertyas izet. Egy moha szinu szogletes tal, hozza szep kerek, mosott kavicsok, es kis homokszinu gyertyatartokat lehet a kavicsok koze ultetni. Nekem tetszik. :)

Kép
Kép
agi

Jó reggelt ezen az undok reggelen.Itt esik az eső mindjárt be is gyújtok.Levi reggelre faszán betaknyosodott.

Eszti!Apa 1.98cm
A joghurtot már nem is engedi nekem kanalazni ő akar egyedül enni.Persze teljesen egyedül még nem megy,de próbálkozik a drágám.

Reni!Tényleg tiszta bolondok ráadásul megnyerték a nyitó meccset gondolom azután mi volt.
Akkor "szerencsére"messze marad a "tűzfészektől."
Ti miért csak ilyen kevés időre jöttök?

Ági!Gyű jövő héten már vége az ovinak!!!Szép lehet az a gyertyás izé!! :D :D
A fiúk várják már a nagy utazást?
Vendég

Ja nem is mondtam tegnap megyek momográfiára.Nincs gond "remélem"csak mondtam a Gőginek,hogy szeretném megcsináltatni,mert anyunak volt mellrákja és bizti ami bizti inkább csinálják meg.Mivel ezt ilyen korban csak nagyon kivételes ok miatt csinálják monta,hogy mensi után menjek és mondja azt,hogy mind a kettő fáj.
Nem értem,hogy miért lehet megcsináltatni ha valaki akarja hisz nem egy huszonévesnek van volt mellrákja.

Meg van egy "muris" dolog is ez anyuval történt.
2001.-ben ugye kipakolták,de hagytak bent egy darabka petefészket.Ez rajt is van neki minden papírján.Erre csütörtökön volt uh-n a vesélye miatt és láss csodát nem találta neki a dokinő.3/4-órát bent volt,de csak nem találta neki úgyhogy jövő héten elmegy a Berkeshez,hogy mégis hova tünhetett mi van ilyenkor.Jó mi?
Vendég

Jó reggelt, halihó! :)

Ma szép reggelre ébredtem, a kislányom megküldött kakival. :) Megvárta, amíg kicsomagolom a pelusból, és két akkora adagot küldött, hogy én, a szőnyeg, de még a mögöttem lévő ruhásszekrény is kapott... :lol: :evil: :lol: Na jó, a szekrény lehet, hogy csak azért kapott, mert épp popsitörlővel töröltem a fenekét, amikor repült az első adag, és szerintem pici mehetett a popsitörlőre, és ahogy megijedtem - mert megijedtem :lol: - hátrarántottam a kezem, a törlőkendőről fröccsenhetett a szekrényre. Mert másfél méter messzire csak nem lőnek!! :) :) Vagy?? :) :)

Eszti,
örülök, hogy Szonja már jobban van, és mehet oviba. :) Várja már?
Akkor a könyv és Dorka készenlétben vannak és várnak Téged! :) Na jó, én is itthon leszek... :)
Gabi párja tényleg magas, Gabi sem alacsony. :) Én csak olyan törpének éreztem magam, amikor bejöttek hozzám a kórházba... :) :) :)
Láttad az Apádra ütök folytatását, a Vejedre ütök c. filmet? Na abban Robert DeNiro kitalált egy jó szoptatási módszert... :lol: :lol:

Gabi,
Gábor tegnap este edzésen volt, de amikor hazajött valamelyik külföldi csatornán nézett egy meccset, mert az RTL Klub nem adja mindegyiket.
De ez a foci itt is marha nagy lázban tart mindenkit. Itt Hegykőn, azt hiszem 3 helyen - kocsmában :) - is ven kivetítő és azon lehet követni az eseményeket... Sőőőt, itt az utcában VB-sátor (!) is van! :) Egy bazi nagy sátor padokkal, asztalokkal, sörcsappal, stb... Szééép! :)
Te, azért amikor én nőgyógyásznál vagyok, a legutolsó, ami eszembe jut, az Gábor keze... :lol: :lol: :lol:
És már miért lenne baj, hogy képeket teszel fel??!! :) Tök jók, jó pasijaid vannak! :) Várjuk majd a többit is, mindenféle szituról! :)
A mammográfia tényleg durva. És nemcsak, hogy sok fiatal nőnél találtak daganatot, de hallottam olyat is, hogy nem sokkal 30 év felettieket is vitt már el... :( Szóval sz@r dolog, menj csak el.
És akkor anyukádnál most mit nem találtak? Azt a petefészek-darabot? De amúgy hogy lehet, hogy benne hagytak egy darabot? Ezt így szokták csinálni?

Reni,
már letöltöttem a képeket, mindjárt kicsinyítem és teszem fel! :) Böbőőő, lányok, én már láttam!! :lol: :lol:
Akkor Dieter nem valószínű, hogy ott fog vigyororgni a stuttgarti stadionban! :) Jobb is. Nem mintha barbárok és vandálok néznék a meccseket, de azért mindenhol akad egy két barom. Hiába, nagy az Isten állatkertje. Ami még nem is lenne baj, csak alacsony a kerítés...

Ági,
hát én is megmosolyogtam utána az "ujjas" dolgot, mert röhej, hogy a lengetéstől roppan egyet és már nincs a helyén. Én elhűlve mesélem Gábornak, hogy mi történt, erre ő azt mondja, ne csodálkozzak, van, aki ki is tudja akasztani csak úgy. De mondom nekem a lóbálástól mozdult el, ez azért nem egészen normális! :shock: :evil: :shock: :evil: :shock:
Szép lehet az az ajándék, megmutatod majd?
Azért van egy épüéetben a nagycsoportosok csoportja a sulival, hogy szokják a légkört? :)

nadine81

Íme Lara, Reni és Dieter új házikója! :)
Hozzátszem marha jó és szuper szép helyen van! :)

Kép

Kép

nadine81

Reni,
most lehet, hogy hülyeséget kérdezek, de azok ott a tetején ablakok, vagy napelemek? :)

nadine81

Viol!Hát nem semmi ez a kiscsaj.Jókat kuncogok itt magamban.Ha pisiáldás van akkor kakiáldásnak is kell lennie nem?Lehet,hogy Dorkának különleges kakiröptető tehetsége van.
Levi anyut áldotta meg egyszer otthon kétszer is.
Hú nálatok is ilyen nagy focidrukkerek laknak?Nem semmi sátor,kivetítő na akkor az asszonyok nem sokat fogják látni az uraikat.Közben jó néhány pofa söröcske dínom-dánom berugi.kirugi aztán már haza sem találnak a nagy kavalkádba.
Anyunál azt a darabka petefészket nem találták,de hogy miért is hagytak bent egy darabot azt nem tudom nem is kérdeztem anyutól,de majd megkérdezem.
Olyan szép Reniék háza jó nagy és gyönyörű helyen van öröm lesz itt lakniuk.Azok fent napelemek csak onnan tudom,hogy ha elmegyünk innen a Balázs is ilyet akar.
Vendég

Jó reggelt!

Gabóca!
Szép,nagy fiúd van! :D Én azért szeretem a magas férfiakat mert olyan jól oda lehet bújni hozzájuk.Mondjuk nekem már nem. :(
Azért hagynak bent petefészket mert azok a női hormontermelődés miatt kellenek.Van akinél egyet van akinél(anyunál)mind a kettőt.Ha nincs petefészek akkor a férfihormonok lesznek többen és háááát egy nőnél a durva bajusz,szakál és más férfias jellemzők nem kimondottan előnyösek.(persze azért fütyi nem keletkezik :D :D :D )
Útálom ezt a nyálkás időt! :cry: :cry:
Jó dolog a napelem de pl idén nem termelne sok energiát,sajnos!

Viol!
Engem kétszer is megtisztelt piciny lánykám.Egyszer csípőszűrésen rottyantott az ölembe egyszer pedig mellkason lőtt.Ez az élet rendje! :D :D Legalábbis most már kezdem ezt hinni.
Remélem hamarosan eljutunk hozzátok.Nem baj ám ha otthon leszel te is. :D :D :D :D
Nem láttam az Apádra ütököt és a folytatást sem.Miként szoptatott az a csúnya Nero.(nem szeretem a pasit)

KépKép
eszti76

Gabi,
"kakiröptető tehetség": ez jóóó! :lol: :lol: :lol:
És ráadásul a sátor itt van az utcánkban!! :) Mondtam Gábornak, hogy most, ha talán jobb idők lesznek elballaghatunk hármasban többször is fagyizni, erre vigyorogva mondja, hogy jóóó, perszeeee, szívesen! :) :) Természetesen útba esik a sátor... :) :) :) De tőlem aztán mehet nyugodtan, mindig normálisan viselkedik.
Épp a hét elején volt itt anyu keresztanyukája, velük elég ritkán találkozunk. Gábort például az én ballagásomon, esküvőnkön kívül nem sokszor látták, csak pár szót beszéltek mert hát ugye sok volt a rokon. Na de most, amikor itt voltak - Gábor meccsen - a nő teljesen el volt hűlve, hogy ő már olyan sokszor akarta mondani, hogy nekem milyen szerencsém van, mert Gábor milyen egy rendes, szimpatikus, normális pasas, és hogy ilyet milyen ritkán találni, stb. Ott dagadt a cickóm a büszkeségtől. No meg a tejcitől... :lol: :lol: :lol:
Szóval elmehet tőlem akárhova is meccset nézni, ha neki nem elég a 72 cm képátmérő, tudom, hogy mindig normálisan jön haza. Egy dolog történhet, hogy huncutabban érkezik... :lol: :lol: :lol:
Én is láttam már napelemet ház tetején, csak innen fotóról nem annyira egyértelmű nekem, de akkor ezek szerint nem mondtam nagy hülyeséget.
És drágák ezek? Gondolom azért behozzák az árukat.

Eszti,
miért, párod nem magas? És mi az, hogy neked már nem lehet... Hozzá azért lehet... :lol: :lol: :lol:
Én picike vagyok, szal nekem minden pasi magas. Lenne...
De azért egy magas pasi... Hááát...
Húúú, csípőszűrésen én is izgultam ezerrel, hogy mi lesz, de én nem kaptam belőle. Amikor UH-on volt, oda még nem nyomott, aztán amikor kijöttünk és vártunk, hogy behívjanak cibálásra (amikor a doki tekergeti :( ), pont előtte pár perccel hallottam, hogy szól a pelus, szal még gyorsan tisztába tettem, és megnyugodtam, hogy a dokira már nem fog. Aztán kiderült, hogy a gyúrás/tekergetés/kínzás pelussal együtt van. :)

És ha nem szereted DeNiro-t, akkor azért nem láttad a filmet? Nem akartad megnézni, vagy eddig még nem jutott a kezedbe?
Mert szerintem iszonyat jó, én baromi sokat röhögtem rajt, és még mind a mai napig tudok, akármikor és akárhányszor nézem meg.
Ha mégis meggondolnád magad, szívesen odaadom, ha épp itthon leszek, amikor jössz Dorkához! :lol: :lol:

nadine81

Húúú, teszek fel pár képet, jó? Nekem úúúgy tetszenek, tegnapiak... :) :) :)

Ezeken épp a fotó előtt vettem le a sapiját, azért ilyen a hajzuhatag a fején! :lol: :lol:
Kép
Kép

Ez olyan Dorkás, ilyet sokat csinál... :lol: :lol:
Kép

Ezt csak úgy... :)
Kép

És így tűnik el a kicsi lány a nagy ágyban... :)
Kép
Kép

nadine81

Eszti!Imádom,hogy ilyen nagy maci bírok is bújni hozzá,de én alapból is bujós vagyok.Engem ezek a nagy darabok vonzanak.
Áhá szóval ezért milyen okos vagy! :D :D :D :D
Anyu mondogatott is valamit,hogy kéne neki hormontablettákat szednie,de először konzultál a Berkessel.Hát tényleg nem kéne,hogy bajuszos legyen.Anya Ősember!!Ha-HA! :lol: :lol: :lol:
Szonjának még meddig van ovi?

Viol!El is hiszem,hogy dagadtál persze csak cickóilag!! :D :D
Egyépként így képről iszonyat szimpatikus.

Jaj szegény picurkám taknya nyála enybe folyik most épp aluszikál,de az előbb felriadt alig kap levegőt.Mindjárt oda is bújok mellé csak előbb megeszem amit anyóspajtás küldött tegnap! :shock:
Paradicsomos kápit.
Vendég

Milyen édesen alszik kis drága.Jók a sapi utáni képek. :D :D
Vendég

Viol!
Nagyon,nagyon helyes a kicsid!Tetszik a Dorka az"eperföldön"kép. :D
Azért nem láttam mert nem nagyon szeretem a vígjátékokat.Vagyis magamtól nem választanék ilyen jellegű filmet de ha valaki hoz,ad vagy javasolja akkor megnézem.
Tudod én a horrorba vagyok szerelmes. :D :D :D
A férjem csupán 10cm-el magasabb nálam de azért szeretek hozzá bújni.A másik gyengém a kopasz fej. :oops:
Na nem a 100évesen megkopaszodott,hanem a kicsit erőszakos arc,kopasz fejjel és ha még magas is............................ :oops: :oops: :oops: Elég csak megemlítenem Gabóval közös pasinkat:Vin Dieselt.

Gabóca!
Anya Ősember,hát ez marhán tetszett.Körberöhögtem a fejemet!
Erre még emlékeztem a tanulmányaimból. :D Meg aztán sajnos manapság egyre több nőt érint ez a probléma. :(

KépKép
eszti76

Akkor te egézségügyet végeztél,hogy tudsz ilyeneket?
Ugye,de jó az a kopasz fejci!!!! :lol: :lol: Kis Vin barátunkon?Meg a többi lefele? :lol: :lol:

Lányok olyan félórás zuhatag volt nálunk,hogy csak úgy kopogott tetőn az eső.Most meg süt a nap meg betojt a gyerekem jön az illatfelhőőőőőőőőőőőőő!
Vendég

Nem tudjátok mennyiért csinálnak egy hajvasalást?Nincs valami fodrászismerősötök otthon aki csinál ilyet?Ki akarom vetetni a göndörséget,mert már nem bírok a hajammal.Már elég jó hosszú,de felére összeugrik és olyan görcsül néz ki.Ráadásul annyi van belőle mint a tenger.Sima hajat akarok.

Ki mit főz holnap?
Vendég

Igen a Martosban végeztem,egészségügyiben.
Kép
Kicsit gyönyörködjünk Vin testvérben.
Szerintem az összes fodrásznak van már hajvasalója.Nekem van fodrászom Sopronban ha érdekel megadom a számát és megbeszélhetsz vele egy időpontot.Sajnos az árat nem tudom.
Reggel esőre ébredtem.Nem is lenne olyan nagy baj hogy nincs annyira meleg(vagyis semennyire)csak az eső ne esne szinte minden nap.

KépKép
eszti76

Jaj,de édes pofika meghuzogatnám neki a ..........!Hm
És dolgoztál a kórházban is utánna?
Köszi megadhatod ha júliusba megyek haza lehet megejtem,de azért itthon is megkérdzem mennyi,mert itt lehet,hogy olcsóbb.
Itt nálunk hol esik hol süt a napocska.Most épp süt és dög meleg van.Remélem így is marad,mert a négyes busszal be akarok menni a városba.A Husi meg tiszta dinka, egész nap csak rajtam lógna.Győzöm törölni a nóziát úgy folyik neki.Már előre látom éjszakai sorsomat.Bár már így is kint alszom két napja,mert a husi már annyit tekereg,hogy nem férek el mellette,kell neki már a gyerekheverő+apa meg úgy szuszog vagy éppen horkol mint a nagyágyú.Montam neki jó lenne lefogynia,mert azóta vannak ezek a rossz szokásai én meg egész éjjel idegbajos vagyok úgy feltudom magam idegesíteni.
Vendég

Javulást a kis náthásnak!
A suli után elmentem egy vendéglátó iskolába ezután pedig fogászat következett.Volt egy kis kitérőm egy orvosi rendelőbe de a fogászat az én nagy kedvencem.
A férjem is horkol én meg csapkodom egész éjjel ráadásul Szonja és közé vagyok beszorítva tehát sorsközösséget válalok veled.
Ha viszont én átmegyek egy másik szobába Szonja fél órán belül jön utánam.Nincs menekvés! :D
Most itt is süt ezerrel.Nemsokára indulunk Veroékhoz babanézőbe.Se a Szonja se a férjem nem látta még Ivánt.
Jó csavargást nektek!

KépKép
eszti76

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?