Sziasztok!
Melba!
Sajnálom a derékfájásodat
Nekem is inkább a fenekemben, a keresztcsontom tájékán volt fájdalom, mint Katának, ha megerőltettem magam és tényleg a pihenés az, ami számít. Vigyázz Magatokra!!!
Gratulálok a vásárláshoz! Annyira nagy élmény válogatni, nézelődni, én nagyon élveztem anno Marcinál. Mi is most veszünk egy-két dolgot Bencének, és én ezen kevéske dolog beszerzését is próbálom a lehető legjobban kiélvezni
Tényleg a Babadiszkontban nem láttál pelenkázó táskát, amiben jó sok hely van? Nekem ugye majd két gyerkőc pelusát, miegymását kell majd egy táskába gyömöszölnöm...
Kata!
Köszi a kedves szavakat
A legjobb tényleg a szülőszoba látogatás során "elkapni" az esetleges szülésznőt. Drukk, hogy találjatok egy nagyon kedveset!
A gyümirízs tök jól hangzott
Egészségedre!!!
A diósdi bútorkészítőt anno én is néztem, mármint hirdetésekben, tényleg jól néznek ki a cuccaik. Kíváncsi vagyok a holnapi látogatásotokra. Majd mesélj!
EVA
Az tényleg gáz, de akkor én most inkább nem szivárogtatok, tegnap csúnyákat hallottam róla.
Tudtommal nem feltétlenül az a babakocsi a jó, ami totál vízszintesig hajtható. Nekünk is kb. 160 fokig dönthető és van valami magyarázat is, hogy ez miért is jó. Talán a mi babakocsink honlapján megnézem és megírom.
Mamy!
Most komoly, hogy Gesztenyére cseréljem a nevet? Tényleg van ilyen név? Vagy csak én vagyok ilyen tudatlan? Bocsi érte!
Gesztenye!
Sajnálom a munkahelyeden alakuló dolgokat
De ugye jogfontosan megmarad a munkaviszonyod?! Nem irigyellek, de próbáld magad nem idegesíteni ezek miatt.
Az evés nálam is detto, inkább többször keveset próbálok enni, mert totál kikészít a helyhiány a pocakban. És ennél már csak rosszabb lesz
Gratula a segítőkész Párodhoz! Az én Drágám is ilyen tündéri
Napraforgó!
Nagyon jó, hogy újra itt és természetes a legfontosabb, hogy a méhszájaddal minden rendben!!!
A lényeg, hogy ezentúl még többet pihenj! Babaméretek is klasszak!!!
Tüdőérlelőről már hallottam, de nem sokat. Én eddig úgy tudtam, hogy akkor adják be, amikor már fenyeget a koraszülés veszélye és a baba/babák jobb esélyeik érdekében adják.
Én a helyedben a hüvelyit választanám, de az orvosok úgy is szólnak majd időben, ha nem lehetséges. De ez csak az én szerény véleményem.
Nekünk is fehér garnitúránk van és tényleg mi is azzal a felkiáltással vettük, hogy unisex és egyszerűen szép
Nézd meg ezt a honlapot, a Mókus garnitúrát, nekünk az van.
www.faktumbutor.hu
Klassz a bébihordozó
Akkor beírom a kórházat a tábliba.
Dorka!
Az tuti, hogy az ágy is ludas. A miénk közepesen kemény. Van egy kihúzhatós kanapénk, ami jó kemény, én ezen aludtam Marcival pocakosan, de sajna még azon is előjött
Úgyhogy rajtam még az ágy sem segít...
Fekete rugi
Egyenlőre kihagyom!
Megszorítások: valahogy abban én is bízom, hogy a gyedbe nem nyúlnak bele, a csp-t csak nem csökkentik, amikor most emelték... Viszont az egyéb áremelések egy kicsit megijesztenek, pláne most majd két gyerek mellett. Én sem politizálni akarok, de azért fél az ember, mert már nem csak magunkra kell gondolnunk, hanem bizony a csöppségekre is...
Mi is vásárolunk holnap! Hazahozzuk a kiságyat, a matracot (bár az lehet, hogy csak később érkezik), testvérfellépőt a babakocsira Marcinak. Meg keresgélünk pelenkázótáskát, meg egy-két apróságot. Marcinak szeretnénk venni valami nagyobb lélegzetű ajándékot, amit majd Bence megszületésekor fog megkapni. Majd azt mondjuk Neki, hogy Bence adja Neki, hátha ezzel is könnyebbé tehetjük az első, zűrösebb időszakot. Hintalovat gondoltam a kisördögnek, de majd még meglátjuk.
Pusz: Melinda (30+0)