Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok!

monyoka! sztm már kimutatná, de azért a reggeli első vizelet a tutibb, nem? (bár megöl a kíváncsiság...) n n drukk! melcsivel is egyetértek, legyél pozitív, de ne tegyél fel mindent egy lapra!

ildi, nagyon drukk! és muti azt a görbét!

iskolásoknak minden elismerésem!

milyen testhelyzetben lehet elérni a méhszájat?? nekem nem sikerül :( mit csinálok rosszul??

üdv! pt

Kép
ptnd

tontika.vagy tesztelek ma delutan vagy vasrnap reggel.Ezu a ket lehetosegem van.
Ma megyek a varosba 2kor.holnap reggel jovunk haza akkor nem tudok tesztelni mert tutira loholnunk kell a sinbuszra.
meg nem dontottem.Lehet hogy megcsinalom ma.olyan negativ hangulkatom van hogy egy negativ teszt most meg se kottyanna.
mindenesetre holnap del korul sztem mar tudok jonni,vagy delutan.Holnap meg disznot is vagunkl,ma meg szedjuk a meggyet.

mindenkinekkoszi a drukkot,de biztos vagyok benne hogy nem sikerult,es emiatt vagyok szomoru.pontossan azertmert megint szetcsuszott a ciklusom,pedig mar kezdett bealitodni. :cry:

Kép
monyoka

Sziasztok!

Tlidi!
En atadom a drukkokat masnak!Ez a honap sem jott ossze!DE nem is baj mert varom mar az ellenanyag vizsgalatot! :D

Monyoka!
Hogy all a mai hod?
Akkor ma mar nem is tudod nekunk megmondani az eredmenyt? :( :(

Tontica!
:D :D :D :D :D

Kép
Kép
ancsa81

ancsa,stabil.
37.

ma semmikepp nem akar jo akar nem :cry:

Kép
monyoka

Monyoka ha mar ennyit vartal az a par nap meg se kottyan, en varnak vasarnapig (bar en se tettem :lol: ) de most inkabb ezt tanacsolnam Neked! Ne legy szomoru mert ilyen hosszu dpo nincs ilyen magas hovel ha nem vagy babas! Miert nem veszel ket tesztet, egyiket megcsinalod ma du. a masikat vasarnap reggel? :mrgreen:

Ancsa honnan tudod hogy nem jott ossze?

Aniko: ha a mehszaj nagyon font van az vagy pe-t jelent vagy menzit. En mindig el szoktam erni de nem vagyunk egyformak! Hanyadik napon tartasz? Szeretned ha beraknalak a tablazatba?

Bali: :D :D :D

KépKép
KépKép
tontica

Kép
Kép
Kép

KépKép
KépKép
tontica

Tontica!
Igy erzem!Nincs semmi kulonos erzetem most sem!De tenyleg nem sajnalom,mert mostmar begyorsulnak az esemenyek! :D
Most mar azert izgulok hogy minel hamarabb megjojjon!

Kép
Kép
ancsa81

ANGEL!!!!!
Nem is voltal meg ma!!!Helyzet?????????

Kép
Kép
ancsa81

Hahó!

Tegnap este megjött, hurrá! :lol: :lol:
Öreg miklósban mégse csalódtam! :wink:

Bocs, visszaolvasni nem nagyon tudtam :oops:

Monyó,
ennyiedik napon a teszt már ki kéne, hogy mutassa!

Tonti-mama :lol:
a táblázatból kivennéd, hogy júni 1? :wink: Nem is kell helyette semmi, vagy esetleg legyen júni vége...
angel37

Sziasztok!

Milyennek kell lennie a méhszájnak terhesség esetén? És mensi előtt egy pár nappal nem terhesen?

Köszíííí: Vica

Kép
Kép
Kép
vica1982

Kép
Kép
Ime a gorbeim. Az elson a mostani, a masik a multkori terhessegemnel amit mertem osszehasonlitasul.
Nem kaptam qupido tesztet. :( Igy marad a nehez varakozas... :cry: :oops: Ugyhogy meg holnap nem tesztelek, mert egy 20-as teszttel sem biztos meg holnap sem, hogy latszana... :roll:
baratodildi

baratodildi

Sziasztok csajok.

Vagyok ám, csak el vagyok itt az irodában, sok a munkám még mindig, meg aztán nem is történik velem semmi extrém.

Most hétvégén kell belehúznunk, de mivel férjemuram céges dorbézoláson tartózkodik, nem tudom mennyire bízhatok a spermaminőségben. :)
Minden esetre nálunk a kanmuri elötti "Vigyázz magadra", búcsú mondatot felváltotta, a "Aztán élő spermákkal térjél haza" mondat.

Ugye Zsazsó? Talán mégis csak hasonlítok a főhősnőre?

Angyal, Zsazsó nektek még lógok két levéllel, de menni fog, ha kapok levegőt egy kicsit.

Csak1!
Sajnálom ezt az alacsony hőt. Nem tudom mit lehetne tenni.

Monyó!
Ha most nagyon depi vagy, ne csinálj tesztet. Csak még rosszabb lesz. Azért 37 az elég jó, én még szorítanék kicsit (nagyon).
Én a vas. reggelre szavaznék.

Bee!
Remélem a köv. heted jobb lesz. Ez már rám is rám férne.

Mindenkinek jó hétvégét.

j.
Vendég

Junko :)

Párom borozott a vizsgálat előtti este, és voltak kifejezetten élénk fickók szép aránybanl! :lol:
angel37

Angyal!
De ez két este, egy kis termál fürdőzéssel megspékelve. Most tiltsam le róla? Azt nem lehet.

j.
Vendég

Na ezt valóban nem lehet... (esetleg a termálfürdőt kihagyni...? :wink: )
angel37

Junko! :D
".. élő spermákkal térjél haza!!.." ez jó!!! :P
Igen, sok a hasonlóság, de azért nem olyan vészes még talán!
Egyébként a dorbézolás szerintem nem annyira ártalmas!

Monyó! :wink:
Én továbbra is szorítok neked!
zsazsóka73

No de mit mondjon a 25 kollegájának? Bocs fiúk, de vigyáznom kell a spermáimra, majd a partról integetek.

Az is szar, hogy nekem járnom kéne, neki meg nem lehet. Egyedül üldögéljek a medencében? Érted?

Sajnos azt gondolom egyébként nálunk nem ezen múlik. Amikor minden ilyenről letiltottam, akkor sem jött össze.
j.
Vendég

Sziasztok!

Ancsa! Valahogy én is hasonlóan érzek egyébként! Várom már az átjárhatóságit nagyon!

Junkó! Sztm. sem ezen múlik. :( Apa is leállt a fürdésről, már nem is hiányzik neki hiába mondom, h nem ez a gond.

Zsazsó! Nálatok most lesz valami lépés, vagy szabadon próbálkoztok egy darabig?!

Angel! Na azért csak nem olyan sokat váratott magára!

Tonti! Kösz a táblit! Már kérdezni akartam, hogy akkor most mi van a hazautazással? Mondtad, h aug. jönnétek haza, de ha összejön akkor nem akarsz repcsizni! Most akkor nem jöttök? Anyudéknak,l tesódéknak mondtad már?

Ildi! Drukkkk!

Monyó! Én már nem piszkállak a tesztel! De neked nem szokott ilyen magas lenni a hőd!

Beszéltem a dokimmal mobilon és mondta, h ne erőltessük a clostit most!Azt nem is mondtam nektek, h azért mentem be az ügyeletre mert lázas is voltam. Meg 4 nospa után is baromira görcsöltem. De inkább a láz ilyesztett meg. Hát nem tudom mitől lehetett. Így lehet, h az átjárhatósági csúszik, mert nem tudjuk majd belőni, h mikor jön meg. :(
Vendég

Junko! :wink:
Akkor ne görcsölj a dolgon!
Férjed érezze jól magát a bulin! És hátha nem lesz olyan vészes a meleg víz és a dorbézolás hatása!

Tlidi! :wink:
A HSG után a doki két hónap spontán próbálkozást javasolt. Ez a második, ha a hsg hónapját nem számolom.
De azt hiszem, hogy a nyarat meghagyom a spontán próbálkozásnak. Egyelőre bízom a nyárban és iszom a gyógyteámat...
Miért csúszik neked az átjárhatósági? Nekem akkor kellett csörögnöm a dokira, mikor megjött és szépen kiszámoltuk...
zsazsóka73

Angyal, Zsazsó!

Tulajdonképpen én azt gondolom, így legalább az igazán bivalyerős spermiumok jutnak hatalomra, és azok tűzön vizen is meg akarnak majd engem termékenyíteni.

Zsazsó, még nem vészes, de azért haladok. :)

Angyal!
Ja és örülök, hogy megjött neked végre. Érdekes, hogy bizonyos esetekben ennek is örülünk.

Ildi!
Lázas is voltál? Hát ez tényleg érdekes. Doki nem is mondott rá semmit?
Mikor lesz a HSG? Bocsánat ha írtad, figyelmetlen vagyok.

Jányok, mennem kell, mindenkinek nagyon jó hétvégét kívánok.

j.
Vendég

Zsazsó!

Ja, akkor már képben vagyok! Végülis igazad van! Nem kell rohanni! Mindennek megvan a maga szépsége! :lol: . Ki kell élvezni mindent! Majd nyugdíjasan az unokáim társaságában lehet, h mosolyogva gonolok erre dologra. Vagy nem! De reméljük a legjobbakat
Hsg. Én így gondolom, hogy a műtő nagyon leterhelt és így már több mint 2 héttel előtte egyeztetnünk kell. Persze lehet , nem így van.
Majd most megbeszélem vele, amikor találkozunk.

Junkó. Júliusban lesz! Igen engem is ez idegelt fel. Féltem nagyon h v.mi baj lesz. Úgy görcsölt mintha felfelé kétoldalra rángatták volna a petevezetékeim. Még telóba nem mondott semmit, csak azt, hogy akkor no closti.
Aki szuper sperma az mindenen átjut!!! :P És nekünk olyan kell ugye???
Vendég

Ildi! :wink:
De a HSG-t nem a műtőben csinálják.
Hanem egy ún. röntgenszobában.
Az nem hiszem, hogy annyira zsúfolt lenne, hogy egy 5 perces HSG-t ne tudnának beszorítani.
Mindenképpen kérdezz rá!!! :!:

Junko! :D
Hajrá! bivalyerős spermiumok!!!! :wink:
zsazsóka73

Sziasztok!

Monyoka!
Biztos nem fogsz hamar megöregedni.Úgy látom,itt mindenki kíváncsibb természetű,mint te.Persze,tudom,hogy ilyenkor kettős érzések keverednek az emberbe,de én a helyedbe arra nem is gondolnék,hogy negatív is lehet,ilyen hővel,meg ennyi nappal :D :D

Tlidi!
Hát ez tényleg érdekes.Mindenképp járjatok utána,hogy mitől lehetett ez.

Okr!
Nagyon ügyi vagy :D

B.Ildi!
Tényleg nagyon bíztatónak tűnik :D :D

Tontica!
Büszke is lehetsz az 5.hetedre.Már lassan csak mégegyszer ennyi és túl is vagy a kritikus szakaszon :D hogy pontosan mikor kezdődtek a tüneteim már nem tudnám megmondani,de azt tudom,hogy 5.hét előtt volt már olyan,hogy szúrkált a hasam,meg a hüvelyem.Én nem is gondoltam,hogy ez terhességi tünet lehet,a másik topikon világosítottak fel,hogy másnak is így kezdődött.Ja,meg a melleim fájtak iszonyúan.Nem tudtam hason aludni.Mára ezek elmúltak.Max.egy kis émelygés fordul elő,de nem vészes.

KépKép
takido

Tontica :)
Ne aggódj, Veled minden rendben lesz!
Az első két terhességemmel semmi gond nem volt.
Előjele annyi volt talán, hogy a tüneteim -cicifeszülés- megszűnt. Ami a legborzasztóbb volt, hogy az uh-n nem találták már meg a babát. Az utolsó előtti tesztem nagyon erős volt, az utolsó már halvány. Akkor már tudtam, hogy baj van... :cry:
Most ebben a hónapban védekeznünk kell, aztán mindent bele :!:

Köszönön a segítséget!
További kellemes babásodást és babavárást Nektek!
Vendég

Tontica!

Hogy vagy?

Képzeljétek, ma is ívott a sokat szexelős barátom, hogy mondjak valami bíztatót.... Mondtam, de még semmit sem tudok ígérni... Pedig úgy szeretnék... Megnézitek a görbéjüket? Plííííííííz :D

Livi

Gergő (13), Nándi (6),Nóci(ca) (4)
bali78

kihagy a "H" betű, tehát hívott...

Livi

bali78

Ancsa :D remelem nem lesz igazad es NEM jon meg!!! :D

Angyal :D Te vagy az egyetlen akinel orulunk hogy megjott! :lol:

Vica: :D en csak azt tudom leirni ami az en sajat tapasztalatom amugy nem tudom tudomanyosan hogy kell lennie.
Menzi elott lent van a mehszaj es zart, kozvetlen menzi elott elindul folfele es lassan kinyillik, ha babas vagy akkor ugyanugy folmegy (legalabbis nekem font van) DE nem nyillik ki csak max. egy kicsi resnyire! Ha kesik a menzeszed, nem nyillik ki a mehszajad es a belso hod fonnt van folyamatosan akkor van ok remenykedni!!! :D

BIldi: :D Ez tenyleg nagyon, nagyon hasonlit!!! Mar csak par nap es megtudjuk!!! :D

Junko :D
Hat en abban nem hiszek hogy egy dorbezolassal teli ejszaka utan nem lehet teherbeesni es biztos vannak boven akik ezt megcafolnak! :lol:
Szoval hagyd apat hadd erezze jol magat!

Tlidi :D
Ha lazad is volt akkor ez valami fertozes lehet. :? Mindenkepp jarjal utana!
De, megyunk augusztusban, autoval, de a jo hir hogy amikor indulunk akkor a babanet szuleskalkulatora szerint mar 13 hetes leszek igy talan mar nem lesz veszelyes! :D

Takido, Gugyi! :D
Koszonom a valaszokat, en csak azt vettem eszre hogy ha voltak is tuneteim megszuntek, egyaltalan nem feszesek a cicijeim, nem szurkal allul, nem emelygek, semmi, es egy kicsit aggodom de nem akarok megegy tesztet csinalni, minek?!

KépKép
KépKép
tontica

Bali: fentebb irtam hogyan vagyok Takidonak es Gugyinak. :( Kicsit aggodom! :roll:

Szerintem nem kell megkerdezned csak rakd fol!!!

JO fej nagyon ez a pasi!!! :lol:

KépKép
KépKép
tontica

Azt hittem, már kicsit megnyugodtál... De megértem, én is nagyon aggódtam/aggódom... A másodikat rosszabul viselem, pszichésen... :)
Máris felrakom....

Livi

bali78

Kép

Livi

bali78

Naaaaa??????? Király, nem?

Livi

bali78

Bali en is sokat gondolkoztam rajta hogy most miert aggodok amikor a fiammal olyan termeszetesnek vettem hogy nem lesz semmi baj es nem is figyeltem igy a jelekre.
Rajottem hogy azert mert itt a babaneten sok ilyen szornyuseget olvastam es mar sokkal "okosabb" is vagyok jelek kerdeseben.
A masik pedig hogy bar nagyon ugy nez ki az uram orul es azt hittem hetekig, honapokig veszekedni fogunk meg egyszer sem tortent meg es ugy latom hogy buszke es boldog de ha ezzel a babaval valami tortenik nem-e gondolja meg magat? Nem akarok megint varni!!!

Szerintem a barataid gorbeje nagyon szep, beagyazodasi leesessel :lol: par nap mulva tesztelhet is akar! :D Feltetlen ird majd meg az eredmenyt!

KépKép
KépKép
tontica

áhá, tehát az a baj, hogy okosodtunk! :D
Ezért mondják, hogy hülyének áll a világ? Annak minden szép?
A pasi már vett 3 tesztet, holnap úgyis csinálnak egyet... Ja, természetesen 3 egyformát vett :) De ma beszéltünk, ugyhogy megy és vesz még másfajtát is... Olyan édes!!! Boldog lehet az a baba, aki hozzájuk érkezik :D

Livi

bali78

bali:
Jol nez ki, ha a korabbi peteeres az igaz lassan tesztelhet is :lol:

tontica:
Koszi. Ne izgulj, lehet csak atmenetileg szuntek a tunetek meg, de olyat is hallottam, hogy sokszor tunetek nelkul terhes valaki... :wink:

tlidi, takido:
Koszi, hogy megneztetek es a drukkot is :lol:
baratodildi

de Tontica!

Nekem nem is volt "tünetem"! ...de még hőm se nagyon, emlékszel? :D

Livi

bali78

Sziasztok,

Bali, irigykedem a barataidra :D , ez a sok sok akcio :lol:, szoritok nekik, bar szerintem tuti osszejott :)

Tontika, ne izgulj.
Erdekes en is ugy vagyok vele, hogy nem gondoltam eddig a babara, 1,5 honapja altunk ra a dologra. Bar a raallas kicsit tulzas, mert szinte eselyunk sincs az egyutt letre vagy csak nagyon ritkan a munkank miatt, pont keruljuk egymast :cry:
.
Szoval miota a babanetet olvasom egyre csak az forog a fejemben, hogy mennyi mindenre nem gondoltam eddig es hogy mennyi mindenre kell figyelni, hogy sikeres legyen a dolog.....
A babanet-en annyi mindent olvastam, hogy minel tobbet tudok annal jobban ketsegbe esek neha :(

Jo ejt Mindenkinek. Holnap remelem sok sok sikeres teszthirek jonnek :D

Udv.
Melcsi

Kép
melcsi6

hm

Kép
monyoka

most mi van?

Kép
monyoka

a hom 37 a teszt negativ

Kép
monyoka

most mi van? Ezt te kérded? :D
...aranyos

Livi

bali78

Nem értem :( Miféle teszt az már megint! Én nem hiszem el egyszerűen!

Livi

bali78

bali negyszer irtam le az uzit es nem akarja elkuldebni.
allandoan azt keri hogy mi a felhasznalo nevem. :twisted:

Kép
monyoka

Ezt legalább értem.

Állítólag vannak olyan nők, akiknek nem vagy csak nagyon sokára tudják ezek a tesztek kimutatni, amikor már amúgy is tudod... Eddig ez mindig az ismerősöm ismerősének az ismerősével fordult elő :) , de végülis biztos elképzelhető.... vagy nem?

Livi

bali78

mag homre ket variacio van.vagy nem akkor volt pe-m amikor gondoltam,s mivelhogy nem mertem egy jo ideig igy nem tudom ellenorizni,vagy beteg vagyok.

Kép
monyoka

bali ez is lehetseges.Meg az is lehez hogy jovoheten beiktatok egy dokit,bar a jovo hetem iszonyu suru lesz.
ha kesobb volt pe-m akkor viszont egy pici eselyunk sincs.az utobbi ket hetben 2 szer voltunk egyutt.nem kivanom :oops:

Kép
monyoka

Monyoka Nagyon sajnalom! Erre nem szamitottam, akkor valoszinu kesobb volt pe-d, varj meg egy hetet es ha akkor sem jon meg akkor menj el dokihoz!

KépKép
KépKép
tontica

Monyoka: hát én ezt továbbra sem értem... hányadik DPO-n is vagy most? Ez a 37 fokos hő nagyon magas ha nem vagy babás... vagy tényleg az lehet, hogy később volt PÉ-d...
Vendég

Van még egy fura érzésem... nem lehet, hogy megindult valami... aztán mégsem lett belőle semmi? A szervezeted pedig lassan áll csak vissza? (ld. egyszer mintha kétcsíkos lett volna a teszted...)
Vendég

Monyoka
:( :( :( Pedig nagyon bíztató volt a dolog :(

Anitáknak utólagosan Boldog névnapot!!!!!

Gizmixxnek (utólag is ) Boldog Szülinapot !

macsmacs,Kriszti77
Hatalmas gratula!!!!
Druszám:Én mikor Adát összehoztuk Sumetrolimot szedtem 3X2 .Rá van írva,hogy károsítja a magzatot,főleg az első,és utolsó trimeszterben.Szerencsére semmi gond nem lett,úgyhogy sztem ne izgulj!Inkább az antibia,mint a fertőzés. :)

Ildi
Sajnálom,hogy megjött :( A lázat pedig méginkább :roll:

Bali
Szuper a pocakfotód!

Rólam:Tegnapi UH-n endometrium 6 mm,a jobb,és a bal ováriumban is 1-1 12 mm-s folliculus.Hétfőn controll.

KépKép

KépKép
okr

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?