Sziasztok!
Kandika!
Én nem mondom, hogy sajnálom, csak egy kicsit...
Jövő hónapban, tudod, 4x1 tbl, és követve UHval. Szükség esetén megrepeszteni!!! Igérd meg!!!!!
Mehet a skufirc!
Aztán teszt!
Aztán hányás, aztán szülés
Stb stb.
Csakegy!
OK! Többet nem mondom, ebben igazad van. Mindenki maga mérlegel. Anno Kandika nekem azt írta, hogy itt mindenki elmondja a saját tapasztalatát és véleményét és mindenki maga dönt!!! Tiszteletben tartom. (Bennem is sok a kérdés, pl. az hogy volt e ebben a hónapban PÉ? de ez kiderül. majd a vallatás óráján
)
Én is utálok nődoktorhoz járni. Pedig mindig fogad. Utálom szétteni a lábam. Fújj!!! Ne is mond!
Már mondtam Gabikának, hogy kéne vegyek egy UH gépet
. Aszonta bepótól, vegyük meg együtt.
Csak éppen lovetta nincs rá
Rejóka!
Érdekes ez a meglátásod miszerint néhányan már teszelik a szép pozítivat
és jó néhányan még mindig nem !!!! Pedig korábban kezdtük a Metformin szedést!
Asszem van benne valami. Nagy részben nagyon örülök, hogy ennyi Metforminos baba van és lesz, mert ez egyre inkább megerősít abban, hogy nekem is lesz. De ugyanakkor türelmetlenebbé is tesz.
Főleg, hogy nekem nem volt spontán PÉm, se spontán havim. Semmi. És a hőmérő szerint Closty mellett sem volt.
De ezek az érzések szerintem tök természetesek.
És biztos vagyok benne, hogy ez a topik is odajut, mint a családineten amit Norka nyitott. Két három csajszi kivételével (akik nem rég csatlakoztak és nemrég kezdték a metformint) mindenki babás, vagy már szült is és legnagyobb részben a erről megy a tere fere. Itt is eljön ennek az ideje
Szóval amit írtál Csakegynek, lehet hogy pont Ő rá nem vonatkozik, de rám egy kicsit igen. ....
Férfiasan
bevallom
De továbbra is várok minden hányos helyzetjelentést
Mert egyáltalán nem zavar.
Valamikor Rejóka is kérdezte, hogy zavar e minket a sok terhességi nyavalya? És azt mondtuk nem ...
Ez továbbra is így van, legalább is részemről, de szerintem a többiek részéről is.
Olyan fáradt vagyok, mint egy kivert kutya.
De holnap már péntek, megyek babázni!!!!
Norka!
A párom megállapította, hogy ilyen pufi újszülöttet még nem látott. Azt mondta, hogy mi is ilyet csinálunk
Remélem nem haragszol érte
Csók mindenkinek.
...vagyok...