Sziasztok!
bmo,
egyáltalán nem haragszom meg,hogy otthon szültél.Én nem vagyok vaskalapos.Azért mert én szülésznő létemre nem mernék itthon szülni,attól még nem ítélem el a máshogyan gondolkozókat.Tisztelem és becsülöm a bátorságot,hogy otthon szülnek,én nem lennék rá képes,.A véleményem elmondom,de ha érdekel van egy-két hozzászólásom a szülések topikban azon belül az Otthonszülésben és a Holdudvarban.
Viszont szívesen vezetnék le otthonszülést,ha netán ilyen szituba csöppennék a tudásom legjavát adnám.
Az üvegreszelő azért jobb,mert higénikusabb és könnyebb tisztítani,mint a fémet,nem ragad bele semmi a lyukakba,mert nincs is lyuk.
A répát és az almát tök jól lereszeli teljesen pép lesz.
Zsandi próbáld ki.
A cumiról annyit én nem vagyok ellene.nekem a pici azzal altatja el magát.inkább,mint hogy rászokjon az üvegre.sajnos a 3.gyerekemnél elkövettem ezt a hibát,hogy odaadtam neki a teás cumis üveget-mikor már tudta fogni-és teljesen rá szokott.Csak az nyugtatta meg azzal aludt csak el.A felső négy fogának annyi,hiába tanult meg fogat mosni,már késő volt.
A másik nagy gond,hogy nem tudom tőle elvenni a mai napig sem.Azzal alszik el.
Tudom,hogy én rontottam el,hibáztatom is emiatt magam.
Szóval százszor inkább a cumi,mint az üveg!
Különben mi is teázunk(a Hannával),igaz csak lazán,meg inkább a kanalas kaja alatt és utána.Meg ha meleg van napközben megkínálom,hátha szomjas.Most nagyon vigyázok nehogy hozzászokjon a teás üveghez!
Vettem ma brokkolis bébi kaját,hát kiváncsi leszek,mit szól hozzá Hanna baba.
Ha van jó kaja ötletete,várom ám!
Üdv.
Timi