Új privát üzeneted érkezett!

Tüdőszűrésről és a röngenről annyit ezek elővigyázatosságból mondhatják. Én ugy gondolom nincs ez teljesen még kivizsgálva. :)
Viszont a barátnőm pici idős terhes volt, még nem tudott róla amikor megröngenezték. Az orvosa mondta, hogy semmi gond nem lesz a kicsivel nyugodtan tartsa meg, de mivel ő amugy is egészségügyes megszakítatta a terhességet, de nézetett szövettant. Teljesen egészséges lett volna a kicsi :(

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Menjetek fel ide:

http://www.victoriaprestige.it/

ez egy szálloda Olaszországban Lido di Jesoloban. Itt szoktunk megszállni ha Jesoloba megyünk, de nem is ez az érdekes, hanem, hogy a honlapon van egy webcamera hol látod, hogy éppen milyen idő van, mi van a parton.

Ha rákattintasz a kis webcamerás képre kijön nagyban. De jó lenne most ott lenni! 23 fok van!

Annyira jó nézegetni!
Vendég

Málna, na :oops: :oops: .
Tudtommal fütyit csak kölcsönbe kapsz :lol:
Már jár bölcsibe Máté :?:

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Érdekes, hogy pont olyan idő van kint is, mint itthon. Modjuk Milano környékén valóban 23 fok volt, de hol esik, hol süt a nap, és maguk az olaszok is ki vannak akadva, mert ilyentájban ott már kánikula szokott lenni, de legalábbis 25-30 fok.....
Láttam egyik reggel az olasz tv-ben egy beszélgetést, ahol éppen azt elemezték, hogy milyen hatással lesz a turizmusra (mármint az olaszországi turizmusra) ez az időjárás, nekik több milliárd euro árbevételük van éves szinten a turizmusból. Ők is úgy látják, -mármint az olasz meteorológusok - hogy kb 2 hét jó idő lesz júliusban, és egyébként pedig esős nyár várható.
Azért ez elég elkeserítő. :cry:
zsizsik

Szia Zsizsik, gyere gyakrabban,mjd itt felvidítunk, hiszen hasonló cipőben járunk! Jól éreztétek azért magatokat? Idő milyen volt?
Cosmo: ezt nem értem miért mondják ez nem akkora sugárdózis,hog ilyen lassan ürüljön ki a szervezetből. Biztos van benne valami, de hogy mi azt nem értem.Mi adott petemennyiséggel születünk, ezek az évek folyamán kapnak elég sugárdózist a különböző vizsgálatok alatt és mégis...
Plútó én tartós bérletbe kaptam :oops:

Andi
candi

Zsizsik,

tavaly 3 hetet voltunk az olasz tengerparton folyamatosan, és kb. 5-6 nap tudtunk bemenni a vízbe. Aug. utolsó 2 hetében és szept. első hetében voltunk. Kb. 5 nap esett.

Tavaly is mondta a szállodában az egyik pincér lány, hogy nagyon rossz volt ez egész nyaruk. Nem csak mi fogtuk ki augusztus végén a rossz időt.

Néztem, hogy a víz 17 fokos. Ilyenkor már legalább 22-23 fokosnak kellene lennie.

Idén egybként se megyünk olaszba, mert tart egész nyáron a szőrtelenítésem, de ha nem lenne akkor se mennénk szerintem. Óriási pénzkidobás lenne.

Tavaly is kifizettünk a 3 hétért egy nem kis összeget és mindössze kb. 4-5 órát voltunk bent összesen a tengerben a 3 hét alatt.

Máskor egy nap alatt vagyunk ennyit a vízben.

Apukám holnap után megy Hotvátországba 2 hétre nyarali. Hááát, sokat nem fog fürdeni a tengerben ő se... :(
Vendég

Kis_plutó

KÖLCSÖNBE :!: :?: :!: :?: :!: :?:
Tuttomal kizárólagos jogom van hozzá :lol: :lol:

Igen Máté már " dolgozik" :lol:
Baromi jó kedvem van,pedig nem tanultam ma még szinte semmit. :?

Zsuzsi

Szia!!Ezek szerint nem voltatok hétvégén a Mammutnál...
Pont azt beszéltük apáva ,hogy veszünk bambuszt,meg földeket és rizst fogunk termeszteni...

Egyébként volt a Tv-ben,hogy valamelyik barkácsruházban le cserélték a növény választékot .Lehet kapni bambuszt is...Olyan növényeket árusítanak amik bírják ezt a sok esőt.

málna2162

Szia Candi,

az túlzás, hogy jól éreztük magunkat, elég sok megbeszélés volt, úgyhogy tulajdonképpen rohantunk egyik helyről a másikra. De ez mindig igy van, már megszoktuk. Még az a jó, hogy a férjem általában elkísér, és nem egyedül kell végig csináljam....

Tudom, hogy ti is ebben a cipőben jártok, ezért vagyok veletek....! :lol: Már tulajdonképpen senkinek nem beszélek az ilyen irányú gondolataimról, mert szerintem szép lassan mindenkinek az idegeire mentem a gyerek vágyakozós szövegemmel (anyámat és férjemet is beleértve, sajnos), úgyhogy csak nektek merem felfedni, hogy mi jár a fejemben.....

Néha azt gondolom, hogy soha többet nem lesz olyan szerencsém, hogy terhes lehessek....Mekkora csoda és véletlen kell ahhoz, hogy egy élet megfoganhasson....
zsizsik

Candi,

nem értek hozzá, illetve a röntgen sugárzásokhoz, de biztos van benne valami ha egyáltalán megemlítette. Hmm :? :?:
Vendég

Zsizsik: +++++++++++++++++ gondolatokat,veled is meg fog történni ez a csoda, mint itt mindenkivel! Akár többször is! :wink: :D :!:
Cosmo: én sem értek hozzá annyira, de ezt még nem is hallottam máshol. Pedig én is járok évente, nálink is pont most lesz a szűrés!
Úgyhogy csak remélem, hogy nagyon alapos volt a hölgyike! :roll:
Málna: azért van biztosan jó kedved,mert nem tanultál, az előbb is oda indultál, most meg ebéd. Mi lesz így délután,ha behajtja rajtad a Bea! :wink:

Andi
candi

Szia Zsizsik,ne legyél már ilyen lemondó,Te legalább már szültél :arrow: tudod magatokról,hogy fogamzóképesek vagytok :!: :!: Nekünk még az is benne van a pakliban,hogy nem :cry: de ilyesmire még gondolni is tilos!!!!!!!!!
Nekem is jó a kedvem,Málna,most tömtem magamba egy szelet dinnyét :) Candi,válasz a kérdésedre,ez nem gyüminap,csak odavagyok érte!!!
Elmentem egy úlonnan nyílt ékszerüzletbe és vettem magamnak egy nagyon szép karórát,mert amit a nászúton vettem azt elsz@rtam :cry: :cry: vázát mostam benne :oops: :oops: Olyan szép óra,most mégjobb a kedvem :lol:

Kép Kép
meli1118

Meli: nem én voltama kérdező, de megbocsátom, mert most repkedsz az órádtól. Apróörömök az életünkben :wink:

Andi
candi

Tényleg,bocsi...és azt hiszem elkövettem még egy bakit...Zsizsi...bocsi

Kép Kép
meli1118

Meli, gratula az új órádhoz. A dinnyét én is imádom. De ez még nem a szezon, az ilyen koraiakhoz nincsen bizodalmam. Hogy választod ki őket, amikről tudod, hogy tuti finomak lesznek?

Zsizsik, welcome back!
Velünk nyugodtan megoszthatod!
Szerintem nagyon hasonló a mániánk :D

Most csacsogtam a barátnőmmel telefonon - ahelyett, hogy dolgoznék...
és az ő UH-s orvosa mondta, hogy mostanában nagyon gyakorivá vált az olyan korai vetélés, mint ami nekem volt májusban.
Cink- és kálciumpótlást javasolt.
Cink van pl. a halban.
Amit én nem szeretek :?

Málna, akkor rendezzünk be esőerdőt? :roll:
De nem jó, mert ahhoz meleg is kéne... :(

Musz

KépKép
muszkuru

Meli, nem értem ..... :shock: miért is a bocsi ?
Egyébként tényleg igazad van, én is tudom, hogy hülyeség depizni magamat, hiszen eddig kétszer sikerült spontán teherbe esnem, de akkor most MIÉRT NEM SIKERÜL !!! Már azon törtem a fejem, hogy ha még egy-két hónapig nem jön össze, akkor megkérdezem a Kaáli Intézetet, hogy "hogyért adnak egy inszeminálást".....tudom, hülyeség, de ANNYIRA VÁGYOK MÁR EGY BABÁRA !

Málna-Kriszti,
szia, tényleg nem voltunk a Mammutnál, de akkor még itthon voltunk, csak dolgoztam sajna....de hamarosan rám tör a szabadság, még a héten és a jövő héten le kell rendezzek pár dolgot, és utána általános nyugi következik....! Már alig várom !
Szegény te, látom, hogy még küzdened kell a vizsgákkal, nagyon drukkolok, hogy jól menjenek

Cosmo,
megnéztem a szállodát, nagyon szupi ! Mi is voltunk Jesoloban pár éve, szerintem nem túl messze ettől a szállodától, Hotel Suvenirnek hívták. Szintén ilyen tengerparti csoda volt.

!
zsizsik

Zsizsi,

megnézem a szálodátokat. Vízparti volt?
Vendég

ll*
Vendég

Cosmo, ez mit jelent ?
Igen, vízparti volt. Egy tök aranyos néni volt a tulaj, teljes ellátást kértünk, és soha az életben ilyen pihentető nyralásunk nem volt, mint akkor az az egy hét. Csak enni , napozni, fürdeni és aludni kellett.....oh, boldog békeidők......Eszter még csak 2 éves volt akkor, és egyfolytában a homokot túrta, de a víztől félt sajnos, akkor még nem volt ilyen kiskacsa, mint most.
zsizsik

Muszkuru,

amit te mondasz, teljesen összecseng azzal, amit én is hallottam. Tavaly, mikor elvesztettük a kisfiunkat, akkoriban nagyon sok ilyen esetet hallottam, - lehet, hogy csak jobban odafigyeltem az ilyen irányú hírekre - és tényleg sokan vetéltek el. Aztán a barátnőm barátnőjének az orvosa, egy debreceni professzor azt mondta, hogy soha még ennyi problémás terhesség, vetélés és beteg magzat nem volt, mint akkoriban. (tehát tavaly ősszel ) És ez a doki azt mondta, hogy tuti hogy történt valami, amiről nem tudunk....na ez nem az összesküvés elméletem kifejtése, csak inkább amolyan "pletyka", ne tessék beparázni ám.... :lol: :!:
zsizsik

Szerintem Cosmo kijavította a helyesírási hibát (száloda:szálloda)

Először én is azt hittem hogy ez egy teszt...

Krisztike főz...
Rakott krumplit csinálok. Felraktam főni a krumplit és a tojást...tojás nélkül.
Arra mentem be a konyhába hogy mi eza furcsa hang,már táncolt az üves lábas a kerámialapon... :roll:

málna2162

Krisztike ügyes!! :D

Andi
candi

Krisztike kicsit szórakozott.... :lol:
zsizsik

Szia Zsizsi,bocs..csak elkalandoztam és hülyeségeket írtam :shock:
Muszkuru,a sikeres dinnyevásárlás titka szupertitkos,de megosztom veletek,mert ilyenek vagytok :lol: félbevágott,lefóliázott dinnyét veszek,mert abba belelátok 8) 8) a többi már lutri....

Én is rettegek attól,hogy elvetélek...virágboltban,vegyszeres növények között....de ahhoz előbb teherbe kellene esni :cry: :cry: aztán majd vigyázunk mindenre...a barátnőm így is azt mondja,hogy hónapok óta annyira vigyázok magamra,hogy egy ilyen steril emberben nem is akar babó lenni....azt mondta,hogy egy este csapjunk bele a lecsóba,rúgjunk be,szexeljünk,mint a tizenévesek :oops: és máris ott a baba.....HÁÁÁÁT nem is tudom...

Kép Kép
meli1118

Sziasztok!

Krisztike!
Ezt ne mond meg Apának,mert nem kapsz mosogatógépet,még a végén azt is járatod piszkos edények nélkül :D

Meli!
Sajnálom :cry: Pedig tényleg nagyon úgy nézett ki. Azért a dokival beszélj szerintem.
Vitaminpótlásra biztos nem lesz szükséged :D

Bea!
Úgye nem gondoltad komolyan,hogy itthagysz minket :?: :cry:

Nika!
A kórházban már tuti,hogy kapok UH képet,és mindenképp megosztom veletek holnaphoz egy hétre :D

Hoppá!
Még jó,hogy megfejtették előttem a kérdésed,mert nekem jelenleg nem lenne szükségem mégegy pozitív tesztre.

Candi!
Írd ki az ajtódra,hogy fontos dolgod van,ne zavarjanak :D
Mostmár csak azt mondja meg valaki,hogy akkor hova menjünk nyaralni,ahol tuti jó idő lesz,és nem kerül több százezer forintba. :idea:

Anyusziszi!
A pé.-től számított 13-14 nap már ki fogja mutatni a teszt.Mikor is lesz az?

Zsizsik!
Teljesen megértem,amiről írsz,de lehet,hogy a túlzott akarás sem jó :roll:
Még egy kérdés,hogyhogy olaszból hoztátok a babakocsit az ismerősnek,ott olcsóbb volt?

Muszkuru!
Azt nem mondta barátnőd dokija,hogy mi ezeknek a vetéléseknek az oka?

KépKép
takido

Málna, ez a sok tanulás elvette az eszedet :wink: :D

Meli, köszönöm a tippet.
Úgyis kell vásárolnom cinket :wink: , körbenézek a féldinnyék világában is :D

Dóri, a doki hormongondokra gyanakszik. De majd csak akkor fog kiderülni, ha túl vagyok a hormontükrözésen. Az meg még jó sok idő :(
Mi Candival Bulgáriát ajánljuk, igaz, Andi :?: :wink:

Musz

KépKép
muszkuru

Muszkuru!
Értem.
Bulgáriában garantáltan jó idő lesz?

KépKép
takido

Takido,

igen, egyértelműen az ár miatt hoztuk nekik onnan, egyébként lehet itthon is kapni a Brendonban. Alapban nem lenne egyébként nagy a két ár közötti különbség, de ebben a boltban egy nagyon jó fej tulaj csajszi van, és kicsit megvariálta a dolgokat, így közel 40 ezer ft-ot spóroltunk a fiataloknak ! Ikrek várásakor ez kifejezetten hasznos lehet....

Muszkuru,

ez nagyon izgi, mármint a Bulgária ! Én most éppen bulgáriai tengerparti ajánlatokat vadászok, augusztusban szeretnék Eszerrel és anyukámmal elmenni egy hétre. Van valamilyen tuti tippetek ?
zsizsik

Amikor én még kislány voltam...
Szóval akkor szerettem mosni is ...víz nélkül
Egy alkalommal nagyon szorgalmas, jó kislány akartam lenni.Bedobáltama ruháimat a mosógépbe és beindítottam.Mindent úgy csináltam ahogy anyutól láttam...majdnem...a vízcsapot nem nyitottam meg...arról már nem is beszéljünk hogy a síznes meg a fehér egybe volt :shock:
Az eredmény az lett hogy a babáimnak új ruhái lettek :lol: :lol:

Nekem is...lehet,hogy ez már akkor tudatos volt?!

Takido
:lol: A célérdekében mindent!!

Meli

Én terhesen pálinkáztam és cigiztem (csak alkalomszerűen)Persze fogalmam sem volt róla,hogy terhes vagyok, hiszen nem terveztük...
Mikor meg tudtam hogy terhes vagyok majd elájultam.Mondtam az orvosnak,hogy milyen zűlött éltetet éltem az elmúlt két hétben.Azt mondta,hogy ezzel most ne törödjek.Ennyitől nem lesz baja.Ha mégsem elég erős akkor meg kiderül az első 12 hétben.
Mondjuk gondoltam hogy kis bika "csávó" lesz...aki arra képes volt hogy a fogitablettát kicselezze az a jég hátán is...

Na most ezzel nem azt mondom hogy zűllött életet kell élni de lehet hogy a túlságosan nagy odafigyelés sem jó.
Bocs,hülye vagyok...könnyen dumálok a másik oldalról...
De a másodiknál sem fogok semmit sem másképpen csinálni.
(Azóta sem dohányzom a szagátsem bírom, és az alkohol sem fog sírba vinni)

Zsuzsi

Tényleg sokat lehet mostanában hallani.De akkor is volt ennyi amikor nem figyeltünk rá mert nem voltunk érintettek benne...szerintem

málna2162

Muszkuru

mimet??! Ez most rám nézve hízelgő...

málna2162

Dóri tuti szép meleg idő manapság csak a szoláriumban van,sajna!
Málna: akkor mostmár megvan a magyarázata, hogy miért ilyen kis eleven a kiscsikó. Jól felturbóztad a kezdeteknél! :wink:
Hát igen a túl nagy odafigyelés sem jó, de ki tudja ezt hosszabb időre lepasszolni magában!?
Zsizsik: ha Bulgáriába akartok menni ezt csak július15-Augusztus 20.-ig tervezzétek, előtte és utána általában nincs igazán strandolós idő. Több utazási iroda foglalkozik mostmár ezekkelaz utakkal, pl. Neckermann, Robinson. Nézd meg az oldalakat. Szép hely Albena, Balcsik, vagy másik részen Nesebar, Szozopol.
Muszkuru: lesz topiktali Bulgiban?
Dóri: nagyon tetszik a vonalzód! / majdnem azt írtam, hogy a csíkod :oops: /.
Már megint jönnek :twisted:

Andi
candi

Ezek a vonalzók minden nap maguktól számolnak, vagy át kell őket naponta írni???
Vendég

Candi!
Köszi,arról az oldalról készítettem,ahonnan a te vonalzód is van.
:D
Cosmo!
Maguktól számolnak :D

KépKép
takido

Nagyon hosszú ez a napi nap... :(

Ráadásul éppen értékelést írok 10 alkalmazottról, hogy milyen a munkájuk. Ez alapján fogják őket megitélni. Elég hálátlan feladat!

Egyik ismerősöm most küldött SMS-t Spanyolországból. 32 fok van ott.
Vendég

Dóri: nagyon rózsaszínbe van öltözve ez a baba. Csak nem megérzés? :wink:
Észrevettétek,hogy lehet már egyszrűen frissíteni az oldalt,nem kezdi előről a társalgótól? :D
Cosmo: csak érzéssel értékelj! :o

Andi
candi

Candi,

Sajnos nem tehetem. Muszáj reálisnak lennem. Aki jól dolgozik az jól dolgozik, aki pedig rosszul.... az sajnos rosszul. :(
Vendég

Málna, hááát, eddigi ismereteim alapján feltételeztem :D

Andi, naná, hogy lesz, már befizettem az előleget, nincs visszaút :wink:

Zsizsik, mi Aranyhomokra megyünk, ez Várnához van közel.
Jól mondom, Andi :?: 8)

Cosmo, van rá céges adatlapotok, vagy esszében kell kifejtened?

Musz

KépKép
muszkuru

Van egy mondvacsinált adatlap, de az csak "manko"
Vendég

Cosmo, vannak/voltak objectivjeik az adott időszakra, vagy csak afféle szubjektív elbírálás :?:
Mi függ az ítélettől :?:
Fizetésemelés, bónusz :?:

Musz

KépKép
muszkuru

Nem-nem, már 2 hónapja rendszeresen figyelemmel kísértem a munkájukat, heti szinten és most értékelem az április-május hónapot. Vannak bizonyos kötelező szempontok amiknek meg kell felelnük, illetve egyebek amiket még észrevettem a 2 hónap alatt.

Az "ítélettől" pénz nem függ, csak a hibáikat - amiket összeírok - nem szabad újra elkövetniük, ha továbbra is fennáll a probléma akkor ajtó....
Vendég

Cosmo, de azért ne legyél túl szigorú..... :wink:

Lányok, én most lépek, megyek a gyermekért, aztán haza. Szép estét mindenkinek !
zsizsik

Pedig elég szigorú vagyok :oops: (nem is nagyon szeretnek az alkalmazottak)
Vendég

Zsizsik: akkor további szép napot neked! :D

Andi
candi

Megyek én is, mert még sok a dolgom ma és még messze az este!

Szép napot Mindenkinek! :P
Vendég

Ja, így már értem :)
Mivel foglalkozik a cégetek?
Bocs, ha ezt már korábban kérdezték, valószínűleg elkerülte a figyelmemet... :roll:

Musz

KépKép
muszkuru

Én is búcsúzkodom, végre eltelt ez a nap is! Holnap nem leszek, így akivel nem találkozok szombaton azoknak nagyon kellemes hétvégézést ls jó pihenést, időt stb.
Puszkó.nyuszkó :wink:

Andi
candi

És is búcsúzom, egy dublini kollégám jött látogatóba, megyünk inniiiiiiii 8)
De csak zöldteát - antialkeszek vagyunk mindketten

Kellemes estét mindenkinek!

Musz

KépKép
muszkuru

Sziasztok!

Voltam ma dokinál a férjemmel, hát tényleg feleslegesen izgultam. 9 mm-es a kis babócánk :D és kb. 7 hetes vagyok. Hüvelyi ultrahangot csinált, de azért behívtuk apát is. Mondtam ugyanis a dokinak, hogy bejöhetne e a párom is, azt mondta persze szól neki. Hát kinyitotta az ajtót és közölte vele, hogy apuka jöjjön be :D . Naggggyon nagy élmény volt látni ahogy pulzál a kis szívkezdemény :D :D :D .
vikike_

Sziasztok!
Málna van ez így :roll: én kávét főztem kávé nélkül :oops: , kicsit világosra sikeredett.

Meli én kérdeztem a gyüminapot :oops:

Lányok én hegy-mániás vagyok. Jobban szeretem mint a strandolást. Sajnos régen voltunk hegy-közelben, a párom annyira nem szeret kirándulni, de majd rászoktatom :lol:

Candi, jó foghíjas ez a heted :wink: Minden másnap, mi :?:

Vikike, gratulálok :!: :!:

Zsizsik természetes amit érzel :) , ezzel én is így voltam az első terhesség után. Szerencsére akkor könnyen teherbe estem :)
Bezzeg most :(

Muszkuru egy kis rumos tea sem fér bele a délutánba?

Takidó sok sikert a nyaralás kiválasztásához :wink: Mi idén egy napos kirándulásokra megyünk. Ez az én kérésem volt, mert 9 éve élek itt, és Nógrád megyét szégyen szemre alig ismerem :cry:

Hoppá, merre vagy :?:

Bea, ugye nem gondoltad komolyan, hogy este nem vagy :?:

Na jó éjszakát mindenkinek :!:

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Hello,itt vagyok. Hulla vagyok (ma is). Holnap du. 2-kor vizsgázok vezetéselméletből. Legrosszabb esetben négyest kapok :lol: Eddig tanulgattam, de holnap délutántól minden le lesz sz...va. Túl leszek ezen és ennyi a vizsgaidőszak.

Ja, valaki azt írta: ne szivassam a vizsgán a diákokat. Most is elmondom: soha :!: :!: :!: nem szivattam őket. Én mindig rendes vagyok velük. ugyanígy nyelvvizsgán is. Tegnap és ma nem én vizsgáztattam, csak iskolai képviselő voltam.

Vikike! Én is gratulálok, szép "nagy" már babóca.

Ja, különben egész nap figyeltelek benneteket, reggeli, ebéd közben is olvastalak titeket, mivel mindig rengeteget termeltek. De csak így tovább!

Muszkuru, azért szólj, ha odaért az "ajándékom". Meli, Anyuszuszi, töbiek nektek is küldök, figyeljetek .................. brrr brrrr brrrr....II csík.... máris two-in-one.... brrr brrr.....odaért? Megkaptátok :)

Megyek fürcsizni, aztán alvás, mert mint mondtam hulla vagyok.Puszi nektek babás(odni vágyó) barátnéim

Kata
hoppá

Jó reggelt!

Hoppá, majd szorítok Neked délután :wink:
Viszont utána jelentkezz, hogy mi volt :)

Szép napsütéses napot mindenkinek Kép

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?