Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Monyoka! A pasik nem értenek ehhez! :) Legalábbis az enyém tuti nem. Leírtam neki tegnap, hogy vegyen már tesztet (nyugi csajok! bulizni megyek a hétvégén, és buli előtt általában csinálok ilyet :P).
Mire az én pár vett LH tesztet. Sokra megyek vele!

Kokusz! Clostinál igen gyakran előfordul a hányinger. Meg az izzadás, szédülés, stb.. :cry:

Anyapoc! Gratula a felvételihez! Két gyerek mellett tanulni nem semmi!

Angel! Én nem rémülnék meg a non-stop kextől :wink: De a párommal nem találkozok olyan hűű de sűrűn. Laborok elintézve?

Zsazsóka! Csak szorgalmasan :)

Tildi! 1 cn? Hát az egyik oldala egy :cry: , amásik oldala meg egy :)
Tudod, új remény.....

Tontica! Csak szárnyalsz, és szárnyalsz, ... :P Nagyon jó!!!

Baratodildi! Kibírod! :wink: De ha nem, akkor két lehetőség van: babás vagy, vagy nem vagy babás. Ha nem vagy, akkor már tudod legalább, hogy van PÉ-d!!!! Ez is egy pozitivium egy PCOs-nál!! Következő hónap, nagyobb esély. De lehet hogy Neked nem is kell köv. hóra nagyobb esély. Főleg, ha már babás vagy. :wink:

Szebb napot!

Bee
beebeey

No közben látom, hogy járt itt Angel is, és Junko is. :D

Igen, Monyoka hátsó lába nekem is szöget ütött a fejemben. :wink:

Junko! A héten mindenkivel összevesztem. :? Pedig én nem vagyok ilyen veszekedős fajta :roll: Bizti rendezi a hormonjaimat az Adimet? :?: Nem tom.

Bali! Nálunk fordított a helyzet. Múltkor le kellett mondanom a boxról, ha VB akarok nézni a héten. :lol: Szerintem VB végére húzhatom a nyakam, hogy, idézem: ezek a focisták Neked fontosabbak mint ééén! Így is alig látjuk egymást, s te ezeket nézed!.......... :P Hát ez van.

Bee
beebeey

SZia Bee! :)

Pár éve még én se voltam ilyen ijedős :mrgreen:
angel37

Macspacs köszi szépen! :)
beebeey

hehehe :D tudjatopk mikor az ember szalad akkor van egy laba ami elol van es van egy ami hatul,baris en is szoktam szaladdni illetve ugrani :P

bebe.remelem arra az lh tesztre nem lesz szukseged :) mondtam mar hogy anyat elkuldtem lh tesztet venni?na ja.most van 1drb :!: lh tesztem.Ugyanis anyu azthitte hogy abbol egy is eleg es megkerte a patikusnenit hogy bontson fel egy dobozt es adjon egy darabot :P szegeny patikus hiaba tiltakozott hogy azt 5osevvel szoktak venni.
anya ratett megegy lapőattal,lefenymasoltatta az utmutatot :P
nagyott neztem mikor ideadta :P

anyapoc,termeszetesen en is gratulalok es le a kalappal elotted :)

ildi,tudom hogy hiaba mondom hogy uj honap uj remenyek,ez mar rajtam sem segit :cry:

Kép
monyoka

Monyó,
okés, értettük a hátsó lábat! :wink:

Anyukád nem volt semmi! :D
angel37

angel. :P akkor hetfon indul a dolog :) nagyoooooooon szoritok :)
bar az igazi gigamega drukkokat agusztusra tartogatom :wink:

Kép
monyoka

Sajnos ma reggelre sikerült a hőmérőnek leesni egy tizedet és a másik fölöttébb aggasztó, hogy napközben sem mutat többet, mint reggel, sőt esetleg kevesebbet is :? Annyira már nem is vagyok bizakodó, mint tegnap... Bár a pé is nagy szó, ne legyen telhetetlen az ember lánya :wink:
baratodildi

Ildi,
ne zavard meg azzal magad, hogy napközben is méred! Azt annyi minden befolyásolhatja! A reggeli a mérvadó!
Egy tized esés miatt még ne keseredj el! :wink:

Monyó,
köszi! :D Remélem augusztusban tényleg meglehet az első nagy attrakció! :shock:
angel37

angel:
Hat ebben igazad van, mert most meg magasabbat mértem. Nem szoktam nap közben, csak most az utóbbi két napban nézegettem. Látszik ciklus végi pánikban vagyok :oops:
Már 3 napja hányingerem van, annyira jó lenne ezt leállítani mert csak azt eredményezi, hogy reménykedek folyamatosan, közben nem tudom mi okozhatja (vas?, alfa D vitamin?, metformint?), de a terhességnek még korai lenne... Persze az első kettőn nagyon meditálok, hogy mától el is hagyom.
baratodildi

A hányinger sajnos sokimndentől lehet, és bizony attól is, hogy beképzeled... :( De ne erre gondoljunk, hanemhogy vki okozza odabent! :wink:

Mikor kéne (nem kéne) megjönnie?
angel37

Gyors helyzetjelentés:
hőm 36.6, 12. cn
Kíváncsiságból beírtam a fertibe a holnapi napra 36.7-t és tegnapelőttre rakta a pé-t, és éreztem is a jobb oldalamt akkor. Hát nemtom. Igazából nem idegesítem magam, jövő hónapban úgyis lesz inszem. :D
moni

Kép
moni

angel:
4 nap múlva. :roll:
baratodildi

Móni,
hú, ez a görbécske kicsit már mint a régi jó kis óraműciklusok :(

Nagyon szorítok neked a jövő hónapi menethez! :)
angel37

Sziasztok!

Köszönöm a sok-sok gratulációt,nem is érdemlem meg :D!

Kép
Mivel kérdeztétek,gyorsan leírom(Ti meg gyorsan olvassátok és ugrojtaok az OFF-ról :D:D): szóval ez a régi rendszerben Egészségtan tanár szak volt,most rekreáció,életmód,egészégfejlesztés címet viseli.A Szegedi Egyetem indítja,de veszprémi központtal(remélem,leszünk elegen),így ide kell járnom.
És hogy fokozzam a feszültséget,nem csak az egyetemet kezdem el,de ugye dolgozni is visszamegyek.... Persze csak fél állásba,mert kell a GYES,hogy ingyen tanulhassak :D!De tényleg ne nézzetek hülyének,nem vagyok az,csak nem tudok a fenekemen ülni :D!Ennek persze több oka is van,de ezzen nem úntatnék senkit :)!

Bali

Hát hogy türelmem lesz-e,nem tudom :D!De érdekel nagyon,az biztos...Elég sok jó képzés indul,érdemes körülnézni,pláne,hogy GYES alatt nem kell fizetni :)!
Foci:én enélkül is nézegethetem a meztelen pasikat :D!szerencsére náűlunk senki nem fociimádó...de előre félek,hogy nem sok szórakozás lesz,mert mindenhonnan ez fog dőlni...

Kokusz

Részvétem a hányinger miatt,viszont szuper,hogy nincs ciszta :)!
Asszem OKrisztinek is volt hányingere(majd kijavít,ha nem :D) a Clostítól,de az ismerettségi körömben tuti volt ilyen!!!

Angel

Jujj,lehet hamarosan szurkolni??? :)
Nonstop szex:és mi lesz,ha megszületik életetek egyik értelme? :D:D:D Nem mesélek inkább. :D

Tildi

:(... A gratut azért köszi :)!

Takido

Jesszus,hogy rohan az idő!!!Munkahelyeden mit szóltak?Vagy még nem jelentetted be?
Mikor jössz a Balatoni topikba? :)

Melcsi

Előbb kezdődik pár nappal a nyúlós hüvelyváladék,mint a PÉ.Abból már lehet sejteni egész jól,hogy hamarosan akció :)!
de lehet egyéni.Ezért érdemes mérni hozzá a hőt is :)!

Tontica

Na nem vagyok én hős,csak fiatalosan akarom tartani magam :D:D:D:D!Egyébként meggondoltam.Kicsit ugyan tartok tőle,de szeretek tanulni :)!
Nem kecsegtetlek sok jóval,két gyerek hatványozódik :).Pláne,ha a második is teljes egészedben követelni fog :D!
Bölcsi szuper :)!

Monyoka

Most lehet,hogy utálatos leszek,de én azt mondom,nem baj,ha a férjed kicsit visszarángat.Itt tényleg hajlamosak vagyunk repkedni,bebeszélni dolgokat és utána elég mély lehet a csalódás.Én mindig azt mondom,vagyok inkább realistán pesszimista :D,mint túlzottan optimista...Akkor csak kellemes csalódás ér :).
Mindettől függetlenül én is tűkön ülök már miattad!!!! :)

Bee

Köszi a gratut :).Azért majd biztos jövök panaszkodni ,ha tanulnom kell :D!
LH teszt :)...de ééééédes azért :)!

Többieknek pusz!!!
Most megyek,mert vár egy halom mosogatnivaló... :( Kép

anyapoc

Monyoka! :D
Akkor tényleg elkél neked a biztatás!
Én drukkolok neked!

Junko! :wink:
Nem is tudtam, hogy a mórahalmi fürdő meddőségre is gyógyír.
De én ilyen helyeken mindig összeszedek valami fertőzést, így lehet, hogy egyelőre kihagyom.

Anyapoc! :)
Ügyesen kihasználod a tandíj-mentességet! Ez jó! Én is így terveztem, csak sikerülne már a baba!!
A Closty-tól nekem is volt hányigerem.

Angel! :wink:
Drukk jövő hétre!
zsazsóka73

Anyapoc,
hogy mi lesz? Lehet, hogy feldob, minket, hogy van vki a szobában! :mrgreen:

Zsazsó,
köszi! :lol:

Most mondjátok meg! Agyalágyult miklósbácsi miért kizárólag olyankor késlekedik és húzza az idegeimet, mikor fontos jelenése lenne időre??? :x
angel37

Angel!
Kicsit más, de ha beleszámolom, hogy az előző ciklusban késett 4 napot, (ami v.sz. a Utrotól volt) akkor meg pont jó, nem? :wink: :D
moni

Nincs ezzel a görbével gond, csak emlékszem a régebbi totál tankönyvi, kiszámítható ciklusaidra! :wink:

Jaj, figyelj, de jó hogy itt vagy! Ugye te is úgy tudod, hogyha este 6 után jön meg, akkor az már a következő napnak számít, ugye :?:
angel37

Angel!
CSAK NEM KESIK???????

Monyoka!
Tesztelsz holnap,UGYE??????????????
Fogyokuraval hogy allsz?Csinalod meg?

Kép
Kép
ancsa81

Hát, ööö, izé 27. nap... tuti meg fog jönni, csak a hétfői vizsgálat miatt igyekeznie kéne, és 10-ből 9-szer ilyenkorra már megjön! :roll: A legutóbb a hsg előtt mívelte ugyanezt :evil:
angel37

MIERT LENNE TUTI HOGY MEGJON?????????? :D
Ugy erzed? :(

Kép
Kép
ancsa81

CS1!
Mi ujsag?Hozzank mar nem is jossz? :( :(

Kép
Kép
ancsa81

Abszolút úgy érzem, és volt is már pecsét több napja!

Meg ugye most már tudom, hogy mindkét oldalról el vagyok záródva :roll:

Csak pengeti az idegeimet ez a búbánatos lóf... miklós! :twisted:
angel37

Ancsa: jövök, jövök :) csak nincs néznivaló a hőmön... alacsony de nagyon... kihülés szélén állok :) (és rohadt álmos vagyok... és nem látok ki a melóból... max. 1-1 percre...)
Vendég

:( :( :( :( :( :(
De mar csak (kb.)2honap es egy ideig nem latogat meg a miklosba!!!!!!! :wink: :wink: :wink:

Velem ma valami nagyon nem stimmel! :( A kurzorral akartam zarojelet csinalni!Mar kezdtem szidkozodni hogy mi a pics-ert nem megy le a gombig!Lehet hogy kicsit faradt vagyok? :oops: :oops:

Kép
Kép
ancsa81

Tenyleg!Igy hivjak egyaltalan ezt a nyilat amit mozgatni kell??? :oops:

Cs1!
De ne csak a hod miatt gyere!!!(En nem is merem mar honapok ota :oops: )Akkor en se jojjek?
Sajnalom hogy sok munkad van! :( Meg a hodet is! :(

Kép
Kép
ancsa81

hát bevallom most a munka az ami visszatart:( minden a nyakamba szakadt... elvileg 4-kor végeznék de nem tudom, hol a vége... és ma még megígértem valakinek, hogy meglátogatom a kórházban...
Vendég

El bírnám viselni, ha ősztől nem látnám a pofáját! :wink: De most jöjjön már, könyörgöm!!!

Én tavaly mértem utoljára! :lol:

Csakegy,
neked se jött még meg?
angel37

Angel: dehogy jött... de a méhszájam már alacsonyan van és kemény... úgyhogy ma feladtam a reménykedést, hogy ebből a napokban PÉ lesz (tegnapelőtt még magasan volt és puha)... úgyhogy mostmár akár meg is jöhetne valamikor...

(viszont a férjem háta egyre jobban van :) )
Vendég

alig várom a hétvégét... bááááár... vasárnap kötelező kirándulás lesz néhány ügyféllel :( reggel indulunk, este jövünk.. mondjuk lesz minden (kaja, jó kis borkóstolgatás), de inkább otthon maradnék... dehát nem lehet, mi vagyunk a szervezők... aztán hétfőn - kedden folyt. köv. kemény lesz....

ALUDNI AKAROK...

mostanában hajnalban járok (egész héten) és hulla vagyok...
Vendég

:(

A férjed hátát most nem értem :oops: , biztos lemaradtam valahol...
angel37

Elvileg jól hangzik a vasárnap, de a szervező nyilván nem szórakozik olyan hajdejól!

Eszembe jutott egy Csehov novella "Aludni szeretnék" címmel...
angel37

Sziasztok!

Csak1!
Akkor kitartás.

Monyoka!
Ha jól emlékszem,holnapra ígérted a tesztet :) Lesz belőle valami?.Az Lh-tesztes sztori nagyon aranyos volt :D :D

Anyapoc!
Tényleg gyorsan megy az idő.Jövő hét pénteken megyek a 12 hetes UH-ra.Ott végre kapok képet,majd felteszem nektek is :D
Már elmondtam a munkahelyemen mindenkinek.Az adta meg a végső lökést,hogy kiderült, a főnöknőm is terhes,így már nem volt mitől tartanom :D De azért ettől függetlenül a gyomrom gombostű nagyságú volt,mikor bementem hozzá.De jól fogadta,igaz furcsa is lett volna,ha nem.
A balatoni topikba ígérem,jelentkezem majd,csak ez a május elég pörgős volt.Anyák napja,évzáró.Még 3 hetet dolgozok,aztán lesz időm rengeteg,legalábbis remélem :D
Az ingyenes tanulás engem is érdekel.Könyvből nézted ki a sulit? Nem tudod,már terhesen is ingyen el lehet kezdeni,vagy hogy van ilyenkor?Nem mintha decemberbe vizsgázni tudnék menni,úgyhogy azt hiszem marad a keresztfélév.

Tontica!
Örülök,hogy szupi bölcsitek lesz. :D
Nem nagyon írtál arról,hoggy,hogy vagy.Tüneteid?
Hidd el,neked is nagyon gyorsan eltelik majd a 12 hét,bvagyis már csak 7 és fél :D

KépKép
takido

Takido! :)
Én úgy tuom, hogy csak akkor ingyenes a felsőfokú tanulmány, ha már megvan a baba. Szóval Gyes-en vagy Gyed-en vagy.

Csakegy!
Azért ne hajtsd túl magad! :!:
zsazsóka73

Sziasztok4

Köszönöm mindenkinek a jókivánságokat.
Ciklusom 15 napján tartok, höm:36,1 még nincs pém. holnap felteszem a görbémet is csak most vendég jön hozzánk és most értem haza elég sok a dolgom.
Üdv: mindenkinek.
gizmixxx

Sziasztok,

Koszonom mindenkinek a valaszokat.

Tontica, a mehszaj allapotat is leirod nekem?Aztan mar tiszta profi leszek :D

Vettem egy LH tesztet es a leiras szerint teszteltem 28 napos ciklusra, mind az ot teszt negativ lett, a huvelyvaladekomat is nezem. A hom alapjan meg nem volt pe. Kivancsi leszek a holnap reggeli homre, jo lenne ha felugrana, mert holnap mar megyek haza es akkor....action :lol:

Monyoka, tenyleg nagyon nehez helyzetben vagy de bizakodni soha nem baj. A lenyeg, hogy ne rakj fel mindent egy lapra es akkor nem lesz gond.
Sokkal jobb pozitivan allni a dolgokhoz, ugy tuti konnyebben osszejon.

Meg egy kerdes a tapasztaltakhoz :) A ferty automatikusan atallitja a pe-t ha nem az eredetileg beallitott idopontban van a ho alapjan?

Udv.mindenkinek :lol:

Jo ejszakat.

Melcsi :lol:

Kép
melcsi6

TONTICA

Ha erre jársz, nekem ma van az 1. cn!
regina3

A ho egyebkent mikor lesz magasabb, amikor mar megvolt a peteeres, vagy a peteeres "pillanataban"....Bocsi, hogy ennyit kerdezek, de mentsegemre szolgaljon, hogy kezdo vagyok :lol: :lol:

Kép
melcsi6

Angel!
Igen, ha este 6 után jön meg, akkor az a 0. nap, és másnap az első. Volt ilyen nekem, és tényleg a pé-m is úgy volt a köv. ciklusban.
Hár igen a tankönyvbe illő ciklusom úgy lenne meg, ha összeragazstanánk a 2 hónap görbéjét, és amensit nem figyelnénk... :P :lol: 8mondjuk múlt ciklusban nem is hőmérőztem.

Elköszönök, mert holnap vizsgázom, legközelebb vas. este, de lehet h. inkább csak hétfőn jövök.
moni

Szia Moni!
Egy kalappal a vizsgahoz!!!! :D

Kép
Kép
ancsa81

Sziasztok!
Csak egy gyors bejelentkezésre van időm,de azért gondoltam elmondom,hogy túléltem a mai vizsgát :lol:

Anyapocnak nagy grat! :D

Akinek megjött :( Akinek kell drukk,drukk

holnap jövök bővebben,és vissza is olvasok,mi történt veletek?! :wink:

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok!

OKr! Gratula a vizsgádhoz!

Monyó! Látom még kell szorítani! holnap teszt?

Angel! Nem tudom mit szarakodik a mensud?! :(

Ancsa! Látom érted is kell készíteni a drukkokat!

Csakegy! De nálam v.mit azért használtak. (de rajtam az nem segített). Most aszp. +homeop.-zok. Ezek tűntek a leghasznosabbnak.

Gizmixx! Drukk a pé.-hez.

Többieknek is drukk, de nem tudtam teljesen visszaolv.
Csak azt akartam leírni, hogy tegnap sikerült úgy begörcsölni, hogy ügyelet lett a vége! :cry: . Kaptam valami injekciót és mondták, ha keressem meg a nőgyogyimat. Vérzésem persze szokásoshoz híven alig van. Úgyhogy nem szedem be a clostit! Mi a fenének?! Esély addig úgy sincs amíg egyszer jól el nem önt a mensi! Saját dokim persze szabin! Úgyh. maradok az itteni sztk.nál, de sztm ez a doki is azt fogja mondani, h ne vegyem be a tegnapi után!

Puszi
Vendég

tlidi:
Hu ez nem hangzik jol. :shock: Remelem mar jobban vagy. Javulast. :lol: Egy rossz ciklus utan, azert johet egy jo, ahol rendesen mensizel utana es ahol van babara esely... Pont egy closti utani honap lehet ilyen :wink: Nem ismerem a tortenetedet, de nem hinnem, hogy a clostinak koze lehet a gorcsolesedhez, esetleg a vekony mehnyalkahartyahoz es a keves mensihez lehet koze. Miota szeded? Ha regebben, mint harom honap, akkor ugysem art a kis szunet.

okr:
Gratula a vizsgadhoz.

moni:
Neked meg drukk a mai napra!

melcsi:
En ugy tudom, amikor lent van a ho akkor van peteeres, amikor felmegy, akkor mar utana vagy. A grafikonokon is ugy van jelolve ha megnezed, hogy a fuggoleges csik ottvan, ahol a peteeres lehetett. A Ferty atallitja a peteerest a "sajat" elkepzelese szerint.

Ma megint teljesen pozitivba fordult a paranoias ciklus vege elotti hangulatom :oops: :P Kepzelejetek nem esik a hom, es a mar 4. napja tarto hanyingerem azonnal ebredes utan elojott. Eddig azt hittem valami amit szednem kell okozhatja, de egyre inkabb ugy erzem lehet baba van a hanyinger hattereben is... 8) Ma majd megprobalok felrakni egy hogorbet, de most a ferjem gepemnel ulok igy innen nem tudok. Ma beszerzek valami legerzekenyebb tesztet, ugy tudom a qupido az, mert a progi miatt jo lenne tudni, ha terhes vagyok, akkor elkezdenem dugdosni. Arrol nem is beszelve, hogy az egyik itteni topikon ugy olvastam a gorbem formaja is progi hianyos peteeresre utal... Amugy ma reggel jatszottam kicsit es az elozo terhessegemmel is osszevetettem ezt a gorbet a Ferty segitsegevel es pont ott esik es no ahol most, ugyhogy ez is elegge bizalomgerjeszto... :roll:
baratodildi

Sziasztok Hőmérős Lányok!
A "szomszédból" jövök Hozzátok egy kis görbe elemzésre.
Az előző ciklusom 7 db pozitív teszt után a 6. héten spontán vérzéssel fejeződött be. :cry:

Kép

Ez pedig a mostani görbém. Szerintem szörnyű.... A hőm nem akar leesni. Reménytelen szerintetek is?

Kép

Előre is köszi!
Vendég

sziasztok.

ildi nagyon sajnalom a gorcsot :cry: en is szoktam menzinel gorcsolni,de eddig az ugyeletig nem jutottam el.

okr.grat a vizsgahoz :)

moni.drukkkkk a vizsgahoz :)

ildi.drukk.akkor holnap tesztelsz?

lanyok szerintetek a delutani teszt mar kimutatna ha lenne bennem valaki?52 cn en vagyok?

regina 1cn :cry:

Kép
monyoka

Sziasztok Lányok!

Okr gartula a vizsgához :)

Ildi irígyellek a hangulatodért ... :oops: én is szeretnék ilyet. Olyan lassan telnek megint a napok hogy az hihetetlen. Dobok egy görbét ....

Kép
kokusz

Jo Reggelt!

Monyoka szerintem kimutatna de vard meg a holnap reggelt, sokkal biztosabb es ha veletlenul negativ (Ne adja Isten!) akkor tudod hogy ez egy 100 % eredmeny. Ertesz?
POZITIV LESZ!!! :D

Gugyi:
En 5 hetes kismama vagyok es ez a legrosszabb remalmom ami Veled tortent, BORZALMASAN SAJNALOM!!!
Kirazott a hideg amikor olvastam! :cry:
Volt valami elojele a vetelesnek? Tortent mar Veled ilyesmi?
A ket terhessegeddel minden rendben volt? En olyan 7-8 hetesen vereztem a fiammal de megmaradt! :D

A gorbed miatt szerintem ne aggodj, ha holnap folmegy akkor ma vagy tegnap van/volt pe-d! A 12. napon az egy eses! :lol:

Ildi: ma hanyadik napon vagy? Mutasd a gorbedet, olyan kivancsi vagyok!

Tlidi: hat ez tenyleg nem jo hir! Nagyon sajnalom! Minnel elobb keress fol egy dokit akar stk-s akar nem!

Okriszti: GRATULALOK! Biztos sikerult!!! Te is HOS vagy! :lol: Most akkor mar tobbet tudsz jonni?! :D

Anyapoc:
Hogy erted hogy hatvanyozodik??? :shock: Huha! Nem baj, valahogy atveszeljuk majd! :lol:
En bevallom nem tudnak egy gyerekkel sem tanulni! :lol:

Takido: Neked milyen tuneteid vannak? Mikor kezdodtek?
Nekem szinte semmi, furi erzesem van az alhasamban, meg a ciciszivargas :lol: es nuku, SEMMI! :cry: jA MEG A PISILHETNEK!

LANYOK OLYAN BUSZKE VAGYOK AZ 5 HETEMRE!!! :mrgreen:

KépKép
KépKép
tontica

Tontica!
Mi is büszkék vagyunk az 5 hetedre!

Gyugyi!
Én ezt nem értem... Dokinál akkor nem is voltál?

Monyoka!

Te biztosan meg akarsz ölni minket! :evil: Figyelj asszony! ha ma akarsz tesztelni, akkor legalább előtte 4 órán keresztül ne egyél-igyál, és ne pisilj, ha lehet... a koncentráció miatt...
De most már csinálj valamit!!!!!!!!!!!!! :D

Livi

Gergő (13), Nándi (6),Nóci(ca) (4)
bali78

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?