Sziasztok,
Most vizsgáztam szervezeti PR-ból, ötösre! Már csak három vizsgám van hátra, de sajnos, azok a legnehezebbek. És már annyira nem érdekel ez az egész!!! Inkább a babaszoba színén agyalnék
eddig a vanilia-ibolykék párosítást favorizáltam, de a férjem szerint az olyan "buzis"
Napraforgó,
Gondolom, már a kórházban vagy, de azért leírom, hogy nagyon sajnálom, ami veled történt, de a fekvés most a babák érdeke. Remélem, a szülésnél már minden rendben lesz, a mostani ágykényszer ennek a záloga.
Kriszi,
Nekem is van gyomorégésem mostanság, de fogalmam sincs mit lehet vele kezdeni. Álljtólag a REnnie tabletta is jó rá, és azt kismamák is szedhetik. Ja, és lehet hogy kerülnöm kéne a csirkepörkölt, lecsó és sült szalonna típusú étkeket, de ebben a hidegben valahogy elkezdtem kívánni a magyaros-zsírosat
Bali,
Nagyon, nagyon durva, amit a szülésedről írtál. Váltottál orvost, és vagy kórházat? A legszőrnyűbb, hogy a legtöbb szülő nőt így "kezelnek", és sokan nem is tudják, legfeljebb érzik hogy ez nem normális, és hogy másként is lehet.
Én nagyon körüljártam ezt a beavatkozásos témát, hogy pontosan tudjam, mikor, mi indokolt és mi az ami csak az orvos kényelmét szolgálja. Ezen egyébként is röhögnöm kell: mi az hogy az orvosnak legyen kényelmes?! A k anyukáját az ilyennek!! Bocsi, de felhúztam magam (mostanában könnyen megy)
Holnap megyek a nődokimhoz, viszem a kis szülési tervemet és jól átbeszéljük. Remélem, minden ok lesz.
FociVB: kicsit kárörvendően jegyzem meg, hogy a férjem nem szereti a focit
Én is csak a szotyit kultiválom az ilyen típusú szorakozásban
Meg amúgy is, amíg vizsgaidőszakom van, elházisárkányosodtam, és mivel a nappaliban szeretek tanulni, este kilencig nincs ám tévé!! Mondtam a férjemnek, hogy nyugodtan olvasgathat addig..
Boróka,
Ha van kedved, gyere pénteken, öttől a ruttkai teremben lesz a progi.
Gyed: már én is parázok, hogy nem lesz-e uncsi. Bár a babázást is nagyon várom már
Én ezt a babázos három évet, szeretném arra felhasználni, hogy saját lábra álljak (még nem tudom, milyen formában) hogy ne kelljen 12 órában visszamenni melózni, és én oszthassam be az időm. Lehet hogy ez reménytelen, de próbálkozni érdemes.
Puszi