Új privát üzeneted érkezett!

Szia Crys!
Én most szombaton leszek ET.után 4 héttel,jövő hét keddre kaptam időpontot UH-ra,pont 13.-a lesz!Az ET.is 13.-án volt!Még jó,hogy nekem ez a szám eddig mindig szerencsés volt,remélem,hogy ez folytatódni is fog!

Nagyon örülök,hogy Te is erős pozitívat teszteltél!

Azért vagyok bizalmatlan,mert Győrben nem lehet menni HCG vérvételre,és nekem már volt 2 vetélésem,az egyik a 2.lombiknél,az 5.héten,a második 3 évvel ezelőtt,spontán terhes voltam,a vetélés sokkal késöbb következett be,de nem akarok róla beszélni,nem azért,mert nem tudok,hanem mert nem akarok senkit sem riogatni!
Nagyon tudnám értékelni,hogyha az élet ezért ikrekkel kárpótolna!!
Azért bizakodom,megpróbálok pozitivan gondolkodni!

Kiscsillag!sok sikert holnapra!

Szép estét kívánok mindenkinek!
Andi
aanda

* :P
Remélem, ezúttal a megérzéseid nem jók és mégis sikerrel jártál!
Drukkolok holnapra!

Tiko :P
Ha itt vagy, akkor OK.
Freiburgba megyek jövő szombaton :D de csak 1 hétre és azért, mert a férjecském most ott dolgozik 1 hónapig és együtt jövünk haza. Nem egészen nyaralás, mert ott kb. olyan idő van, mint itt.
Július utolsó hete és augusztus 1. hete, amit szeretnénk igazi, lehetőleg tengerpartos pihivel tölteni :lol:
Amúgy nálam is csend, mert az augusztus még nagyon messze van!

Nézzétek meg Norka kislányát a babás topikon, nagyon tündéri!

Puszi,
Fanni
fanni73

Kiscsillag mi a helyzet??? Szorítok nagyon!!
Ági28

Kép

Tiko, Angel, Crys, aanda, fanni, Ági
Köszönöm szépen a drukkokat!!!
Ne mondjátok lécci, hogy sajnálom, mert azt nem szeretem!! :?

Kép
Kép
kiscsillag

A fenébe!! Na majd a következő!
Ági28

Kiscsillag,
igen, majd a következő :!:
angel37

* :(

Sajnos sejtettem... mert én már jópár hasonlót megéltem és mindig tudtam már pár nappal korábban, hogy mi a helyzet...
Ezért is kérdeztem a hogyan továbbot tegnap, amin később el is gondolkodtam, hogy biztosan bántó volt. Elnézést érte.

Rázd meg magad * és próbáld folytatni, mert jó úton halaszd, csak még nem értél a végére!

Puszillak,
Fanni
fanni73

Kép

Ez azért, hogy mindenkinek jó kedve legyen!! :-) Főleg neked kis*
Ági28

sziasztok!

már egy ideje olvasgatlak benneteket. Itt mindenki a Krizsa dokihoz jár?
én a Kováts doktornőhöz. :oops:
13-án megyek et-re fagyikból, kellene némi drukk... :D
köszi
katyerina

Szia Katyerina!

Ezen ne múljék: DRUKK neked! :D

Speciel én is Krizsa dokihoz járok, vagyis még csak egyszer voltam...
angel37

Kiscsillag!

Igen, a következő biztosan sikerül!
Fel a fejjel, csak előre!!

Puszillak!

Katyerina! Szorítok! Jelentkezz majd! Én is a Tímea Doktornőhöz járok, nagyon szeretem! :)
crys74

Kis*!
:( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Katyerina!

Én a Kováts drnőhöz járok! :)

Mennek a drukkok!!!!

tiko

Kedves Lányok! Köszönöm az együttérzést és a bíztatást!! :) Aranyosak vagytok nagyon!!

Én most elbúcsúzom tőletek, egy kis nyári szünetet adok magamnak. :) Ha valaki akar, elér emailon.

Lois :) Neked nagyon nagyon, de nagyon drukkolok a vasárnapi teszthez!!!! Remélem legalább neked sikerül!!!! Szorítok nagyon!!!

Mindenkinek sok sikert, kellemes nyarat és mielöbbi babásodást!!!
Kép

Kép
Kép
kiscsillag

Kiscsillag jó pihit!! Nekem hétfőn lesz a 3.!!
Ági28

SZiasztok!

Kiscsillag,
nagyon jó nyári szünetezést, vigyázz magadra! :)

Lois,
megadrukk a két csíkhoz!!! :)

Ági,
sok sikert a 3.-hoz! :)

Én hétfőn intézem a hormont és a chlamydiát... még ennyire az elején tartok. :roll:

Jó hétvégét Mindenkinek!
angel37

Sziasztok!

Mára enyhült a cicifájás és ez eléggé aggaszt!
Ma lennék az 5. héten, ET után 3. hét.

Akinek van tapasztalata, kérlek, írjon.

UH-n még nem voltam!
crys74

Sziaszotok!

Csodálatos volt a mai nap. Láttuk a picinket és a dobogó szivecskéjét. A doki szerint minden rendben van!
Erre vártam már 4 éve! :D :D :D :D :D :D

Crys! Néha nekem is enyhe, de van amikor nagyon fáj, ne aggódjál sztem!
alinkat

angel köszi!! :-)

Alinkat biztos jó érzés volt látni!! Hányadik héten vagy??
Ági28

Alinkat, el tudom képzelni mennyire örülsz, én is veled örülök. Négy év az rengeteg idő! Mostmár nyugodtan lehet akkor mondani, hogy problémamentes várandósságot kívánok az elkövetkezendő hónapokra.

Kiscsillag, pihend ki magad, jót fog tenni. Én is azt akarom csinálni, olyan jól esik most nem foglalkozni egy kicsit a témával!
zsizzsik

:lol: :wink:
arabella

Kiscsillag :cry: :cry: :cry: Várunk vissza !!

Crys : teljesen normális, aggodalomra nincs ok. Nekem is változó intenzitással fájtak a melleim, aztán kb. 2 hete állandósult a dolog.
Ne tulajdoníts nagyobb jelentőséget ezeknek, ezt tapasztalatból mondom :wink:

Alin : átérzem a boldogságodat, mi is 4 év után élhettük át.. További szép gömbölyödést :wink:

mniki

sziasztok,
köszi a drukkokat.
kicsit be vagyok parázva, mert elkezdtem vérezgetni...
a doktornő azt mondta, hogy ha nem vérzek nagyon akkor nem akadályozza a beültetést...
nálatok már fordult elő ilyesmi? nekem most a normál ciklusba ültetnek be (már amennyire normális a ciklusom az állandó közti vérzéssel), a hormonkezelésnél nem volt ilyen.
katyerina

Sziasztok!
Kiscsillag!Nagyon jól döntöttél,hogy most pihensz,töltödj fel sok pozitiv energiával,és akkor összel újúlt erövel vághatsz bele az újabb babaprojektbe!
Szép nyarat kivánok!

Alinkat!Felejthetetlen érzés lehetett látni azt a kis dobogó szivecskét!Mikor mész a következö UH-ra?

Crys!Nekem állandóan feszülnek a melleim,csak nem egyforma intenzitással!Ez nem számít!Én meg azért parázok,mert néha halvány rózsaszínü a wc papír,már annyira félek,hogy éjszaka rémálmaim vannak!Ezt 2-3 naponta tapasztalom,nem erösödik,csak van egy kis szine!Van ilyen tapasztalata vkinek?
Honap vagy hétfön csinálok még egy tesztet,remélem,hogy az is bika pozitív lesz!Aztán kedden UH!!!
Crys!Van már idöpontod UH-ra?

Szép hétvégét kivánok mindenkinek!
Andi
aanda

Sziasztok. Még új vagyok itt. Szeretnék érdeklődni ki tud valami véleményt mondani Dr.Kovács Péterről a Budapesti Kaáli Intézetbe járunk hozzá.
Vendég

Aanda!

Én is nagyon félek, nehogy pecsételjek, de egyenlőre semmi! :)
Viszont a beültetés után 1 héttel véreztem 1 napig.Természetesen nem ömlött, de totál vér volt.Aztán megszűnt.

Úgyhogy nyugi, de szólj orvosnak!

Viszont éjjel arra keltem hogy görcsöl a méhem, azaz 1 pillanatra nyilallt bele, de elég rendesen. Oldalt feküdtem, átfordultam hanyatt és megszűnt.Remélem nem valami rossznak az előjele :(

Napközben pedig úgy tapasztalom, ha takarítok, hajolgatok, elkezd fájdogálni tompán.Miután lefekszem, azonnal megszűnik.
Mi lehet ez?

Nincs még időpontom uh-ra! Majd jövő héten telefonálok!

Üdv.Mindenkinek! :)
crys74

Anda! 22-én megyek ismét uh-ra. Egyébként nekem múlt szombaton volt egy komolyabb vérzésem, de ahogy jött el is múlt, aztán néha barnázom, de nem komolyan. A doki szerint nem kell aggódnom, mert máshonnan jön a vérzés, mint ahol a gyerek van. Úgyhogy megnyugodtam a nagy para után. Alig várom a te uh-odat is, hogy te is átéld ezt a csodát!!

Crys! Ez a tompa fájdalom nekem is van, ez az alhasi vérbőségtől van. A fekvéstől, leginkább a hanyatfekvéstől nekem is elmúlik. De az oldalfekvés mostanában emiatt nekem nem jön be. Ne parázz a dokim szerint ez a babásodás velejárója. :lol:
alinkat

Sziasztok!
Köszi a válaszokat,kicsit megnyugodtam!
A hasamat én is szoktam érezni,már kényelmetlen néha hajolgatni,ha nem tudok eleget pihenni,akkor nekem is kicsit fájdogál.Ti is nagyon fáradékonyak vagytok?Én át tudnám aludni az egész napot!Tegnap is 2x aludtam napközben.De ez tök jó,mert jobban telik az idő!

Jó éjszakát kívánok!
Andi
aanda

Sziasztok Babavárók :lol:
Majd tessék feltenni az UH képeket, olyan jó azokat bogarászni :wink:

Krisz :x
Te lány, vigyázz magadra! Nem is értem, mi a nyavalyának hajolgatsz??? Tény, hogy a vérvétel és az UH közötti időszak a legnehezebb, de ha unatkozol, inkább sétálgass, de ne hajolgass és ne emelgess! Ejnye!

Christa :roll:
Üdv. a topikon.
Én is Kovács Péterhez járok, s mind emberileg, mind szakmailag elégedett vagyok vele. Ahogy írod, hozzá "jársz", tehát nem először mész és érdeklődsz, hanem utána.
Azt gondolom, hogy ha szimpatikus neked és bízol benne, akkor jó helyen vagy. Ha nem, akkor az baj és akkor javaslom, hogy vált egy másik dokira.

* :!:
Várunk vissza, ha felépültél!
Puszi

Fanni
fanni73

Nekem sem sikerült :cry:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Lois! :( :( :(

Hogy vagy? Hogyan tovább?

tiko

Tiko!
Hát igazából, most a legkisebb rossz az életemben ez a negatív teszt. Olyan borzasztó hetem volt, hogy jobb is, hogy nem jött most össze a baba. Na jó mit kerteljek, Anyukám meghalt a héten. És bár nagyon akartam, hogy összejöjjön a baba, hogy még megérhesse, hogy babát várok, de most úgy gondolom jobb, hogy nem sikerült....

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Lois!

Nem találok szavakat! :( :(

Őszinte részvétem!!!!!!

Ha akarsz beszélgetni csak keress meg!!!!!!

Puszillak

tiko

Benéztem még Ma Lois miatt, hogy mi a helyzet.
Lois :cry: :cry: :cry: :cry: Többszörösen tudom mit érzel és nagyon, nagyon sok erőt kívánok!!! Én 2004. október 07-én veszítettem el az Édesanyám és december 18-án az Édesapám. :cry: :cry: :cry: :cry: Ők is mindig unokát akartak, nem rajtunk múlt. :( :( Mondhatom, hogy a férjemen kívűl senkim sincs és ennél szörnyűbb, hogy hónapról hónapra nem sikerül a baba, már nem is történhet velem! De mostmár azért is muszáj sikerülnie Értük is! Ők fentről vigyáznak ránk és segítenek, én tudom!!! Nem mondom, hogy légy erős, mert azt én is mindig utáltam, sírd ki magad, most én is azt teszem.......
Írhatsz az emailomra ha bármiben segíthetek!!!

Szeretettel ölellek!!!

Kép
Kép
kiscsillag

Kedves Lois!

Őszinte részvétem!
aanda

Lois :cry:
fanni73

Lois,
Őszinte részvétem!
angel37

Lois! Fogadd, őszinte részvétem!
crys74

Lois,
bár még új vagyok itt, de nagyon sajnálom és fogadd őszinte részvétem
katyerina
katyerina

Lois. :cry:

Még új vagyok a fórumon, inkább olvasgatom a hozzászólásokat.
Fogadd őszinte részvétemet.

chris
Vendég

Lois!
Őszinte részvétem.
:cry:
leona

Lois :cry: :cry: :cry:
Őszinte részvétem..

Crys : tényleg jó lenne, ha most nem takarítgatnál, meg ilyenek :!:
Biztosan nagyon erősen kapaszkodik(nak), de jobb félni.. Ez csak egy jótanács :wink:

Mi jól vagyunk, a héten megyek ellenőrző UH-ra

mniki

Köszönöm lányok mindannyiótoknak az együttérző szavakat, igazán.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Lois kitartás!! És őszinte részvétem!!

Nekem tegnap megvolt a 3. inszem, apa 27 gyerekre való jó anyagot adott, nekem meg már vasárnap du fájdogált a hasam. Remélem ez a tüszőrepi jele volt!!
Ági28

Ági,
szorítok!
pont most hívott a doktornő 1 órára mehetek a fagyi embrióimért! :lol:
mindenkinek a legjobbakat!!!
katyerina

katyerina sok sikert!! :wink:
Ági28

Sziasztok!

Voltam uh-n, 1 db 12mm-es,szabályos petezsák látható (ET.után 34.napon)
és van benne szikhólyag, bár pici, nem mondták a méretét.

Nagyon örülök!!! :)

Kellene már ilyenkor nagyobb szikhólyag?

Üdvözlet Mindenkinek!
crys74

crys gratulálok!!

Bocsi, hogy új néven vagyok, de sajnos a régivel nem akar beengedni, és az emilcímemre is azt mondja, hogy nem jó.!! Úgyhogy mostantól ági29 vagyok, bár ez azért jó, mert most leszek 29! :lol:
ági29

Lois!
Nagyon sajnálom :cry:

Crys! Hurrááá. Én is nagyon örülök nektek!!! Még szívhang nem volt ugye, vagy már igen?? Sztem bizti minden a méretekkel, ne parázz! Mikor mész legközelebb?? A szurit meddig kell nyomnod?
Te hogy előztél meg?? Én még csak a 32. napon vagyok!:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
alinkat

Sziasztok Lányok!

HÚÚÚ!!!Nem is tudom,hogyan kezdjem!
Nemrég jöttünk haza a Kaáliból,minden rendben van,tényleg terhes vagyok!

És a legmeglepőbb hír,amire egyáltalán nem gondoltam az az,hogy MIND A HÁROM EMBRIÓ megtapadt,és mindhárman élnek!!!!!!!

A boldogságunkat nem tudom szavakkal elmondani,hihetetlen az egész!
3 hét múlva kell visszamennem UH-ra.Az orvossal beszéltünk az embrióredukcióról,ő mint orvos ajánlja,mert nagyon pici súllyal és fejletlen szervekkel születnének meg kb.a 31.héten a babák,de nekünk kell dönteni.Nagyon nehéz lesz dönteni egy kis élet sorsáról,úgyhogy egyenlöre nem is akarok erröl beszélni!

Szóval hihetetlen a boldogságunk,kívánom,hogy mindenki tapasztalja meg ezt az érzést!

Ági29 és Katyerina!Drukkolok nektek!!

Crys!Nekem az adatokat már CRL-ben adték meg,de asszem,hogy én 1 héttel elötted járok,én most vagyok 6 hetes és 3 napos!
Gratulálok a szép szikhólyaghoz!

Mindenkinek szép délutánt és estét kívánok!
Andi
aanda

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?