Sziasztok!
Voltunk ma 3D ultrahangon! A pici tiszta Botond, tök hasonlóak a vonásai. Ugyanolyan gyönyörű baba lesz
! Érdekes, hogy ez sem járt olyan katarktikus élménnyel, mint Botondnál. Anno a 3D ultrahang volt az "utolsó lépés", hogy elfogadjam a terhességet, és a babát, hogy tényleg itt van. Most csak érdekes volt, de lelkileg nem változtatott meg semmit. Nagyon félek, mi lesz, ha megszületik, akkor is úgy leszek vele, hogy ezt a dolgot már ismerem?
Most nagyon fogtok utálni, de nekem megfelelne ez a nyár. Na jó, nem ez a szél, és eső, de ha nem menne még 2 hónapig 25 fok felé, nem bánnám. Amúgy sem szeretem a meleget, de most meg különösen szenvedek tőle.
Borka!
Tegnap nekem is nagyon pocsék hangulatom volt, mondtam is a páromnak, hogy a gyereknevelésben az a legszörnyebb, hogy ha sz@r kedved van, akkor is játszani kell, kedvesnek lenni, stb. Ráadásul, ha mondjuk egy front miatt vagy rosszkedvű, könnyen lehet, hogy a gyerek is éppen nyűgös, akkor meg kész katasztrófa.
Egyszer már a férjem a "fejemhez vágta", hogy miért irigylem én őt a munkájáért, mikor anno milyen ideges voltam sokszor, mire hazaértem a munkából, és hogy utáltam pl. a főnököt. Nem érti, hogy mi a különbség. Hát az, hogy a munkahelyi gondokat ha megoldja az ember, sikere van, a gyerek meg minden nap nyűgös, és hisztis, akármit is csinálsz vele. Max. hosszútávon láthatsz valami eredményt.
Edit!
Miket csináltok a kertben? Mármint, ha normális az idő. Mi ott is csak unatkozunk. Homokozik egy darabig, de én már nem tudok mellé ülni, nem tudok lehajolni. Ezért hamar megunja, egy kicsit locsol a kannájával, aztán unatkozik. Nem tudom rávenni, hogy labdázzunk, a motorozási sebességétől a hajamat tépem (olyan lassú), biciklizni nem tud. Nincs túl sok ötletem.
Képzeld, lehet, hogy nálunk is Levente lesz. Pedig a Botond kifejezetten a férjem kívánsága volt, nekem nem is tetszett. Főleg a Boti becézés nem tetszik most se. Ezért arról volt szó, hogy most én választok. Én meg Balázst szeretnék. Erre megkérdeztük Botondot, ő meg egyértelműen a Levente mellett szavazott. És még hányszor fognak engem a fiúk leszavazni!
Zsú!
Én is úgy tudom, hogy a kullancs-oltás a kullancs által terjesztett agyhártya-gyulladás ellen véd.
Nem lehet egyszerű két örökmozgó mellett. Az ilyesmi engem is megvisel, hogy még a WC-re is utánam jön.
Fél napra szeretném első körben beadni oviba Botondot, aztán majd meglátjuk. Állítólag van olyan gyerek, akinek az a baja, hogy miért kell hazamennie ebéd után, mikor a többiek maradhatnak. Én nem lennék semmi jónak elrontója, ha véletlenül így lenne
.
Oltásokkal kapcsolatban nem tudom, nekünk még sose volt kullancsunk, mármint se a Botondnak, se nekem, se a férjemnek. Ezért se jutott eszünkbe beadatni. Akkor már inkább a bárányhimlőt. Nálunk normális időben lenne a tanácsadás (csüt. 8-10), de igazából az csak az oltásokra szolgál. Azért lehet, hogy egyszer elmegyek megkérdezni, hogy mi a véleménye a dr.nőnek ezekről az oltásokról.
Ez a szobatisztaság nem egy egyszerű dolog! Mármint a kivitelezés. Vasárnap pl. kirándulni voltunk, pisilt Tesco-parkolóban, a város közepén az autó mellett, a nadrágba, és kakilt a csomagtartóban bilibe
.
Ma pelust adtam rá, mert a budapest csúcsforgalomban nem tudtam volna elképzelni, hogy hol álljak meg pisilni-kakilni. Szóval a pelus elég kényelmes, na. Főleg útközben.
Hát, Edit jól feladtad a leckét, hogy tegyek fel magamról képet
. Egy fél órát kerestem. Ugyanis én szoktam fényképezni, ezért rólam gyakorlatilag nincsenek képek, csak véletlenül. Ez is egy elég régi, tavaly februári. De én nem nagyon változtam. Ha lesz frissem, majd felteszem azt is.
Sziasztok
Zsófi