Sziasztok!
Végre van egy kis pihenőidőm, tudok írni pár sort. Ma azt hittem nem lesz kész az ebéd sosem (már nagyon éhes voltam
), mert Virág nagyon bújós volt, de valahogy főzni is kell!
Most éppen elaludt. Elég későn, azt hittem kibírja még ebédig, mert 9-kor kelt, de szinte keltettem. Pedig ugyanúgy feküdt le, mint szokott.
LIVIA:
Nálunk nagyon sokszor alszik a nagyágyban, olyan is előfordul, hogy már egyből oda tesszük le aludni, de olyanis, hogy csak hajnalban kerül oda, sokszor észre sem veszem. Na nem azért, mert egyedül átmátszik, hanem mert a férjem az áldott vajszívével állandóan odarakja. Így aztán elég érdekesen szoktunk aludni, mi a férjemmel a két szélén hosszirányban, ő meg persze középen és keresztben. Reggel az az első dolga, hogy agyonpuszilgat, ölelget mindkettőnket! Olyan aranyos olyankor, zabálnivaló!
Volt egy időszak, amikor ő is hajnalok-hajnalán felkelt, elkezdett dumálni, dalolni, jelezvén, hogy na én kipihentem magam, mehetünk játszani. Időnként elég nehéz volt visszaaltatni
Én már voltam a Kodály-téri turisba, vettem már elég sok kisruhát a Virágnak, a múlt héten meg három kisnadrágot is. Eddig ahányszor voltam mindig találtam neki valamit, de nem mindig a turisok között, hanem a polcról, ami jobb minőségű. Ha még érdekel titeket ilyen turkálós, akkor a Gerecse-ház alattit ajánlom, ott is vettem neki nagyon-nagyon jópofa, édes (vadiújnak kinéző) vékony pulcsikat. Igaz 3000 Ft körül volt kilója, de szerintem még így is megérte.
ANGI:
Nagyon jó Lackóról ez a kép, mikor Virágnak kibújt az alsó kettő, ő is állandóan mutogatta!
ZSANETT:
Sajnos képet a házról nem sokat tudok mutatni, mert nincs digitális fényképezőgépünk, de majd ha legközelebb eljön hozzánk a tesóm, akkor lefényképeztettem vele az egészet. Addig is csinálok majd egy albumot, amibe beleteszem az eddig elkészülteket.
Gratulálunk Máté mászóügyességéhez!!!
Szerintem se keltsd fel reggel azért, hogy egyen. Virágnak elég későn állt be a ritmus, de most már (max. fél óra eltéréssel) kb. ugyanakkor eszik.
ÁGI:
Érdekes, hogy Dorka nem fogadja el senkitől a főzit meg a teát! Nálunk nincs ilyen gond hál istennek, mindegy ki eteti. Én is elcsodálkoztam, hogy a teát is időre adod, Virágnak mindig ki van készítve, elveszi ha szomjas, és általában dobálja, ha már nem kell neki, persze ha meg elveszem, akkor nyüsszög. Most tartok ott, hogy le akarom erről szoktatni.
Erről jut eszembe, nem tudom már kitől kaptam a tanácsot teaügyben, de vettem neki Pickwick Gyerekeknek Erdeigyümölcs teát, most már azt kapja mindenkféle ízesítés nélkül. Nem volt vele gond, rögtön elsőre megitta. Csak még mindig elég sokat rágcsálja a teásüveg cumiját, le kell valahogy szoktatnom róla. Vagyis tudom hogy kell, csak nem nagyon szeretem hallgatni, ha sír.
Pénteken majdnem leszokott róla teljesen, ugyanis a kisebbik üveget elveszítettük a Tescoban, és persze sírt érte. Végigmentem a soron (hál istennek két dolgot vettünk össz-vissz), de nem találtam sehol és már én is bőgtem, szerintem tiszta hülyének néztek. Annyira kétségbe estem, tudtam hogy nagyon kell neki az a tea, nem fogja kibírni hazáig (busszal voltunk), amúgy is rossz napom volt, így mint egy dedós ott bőgtem a Tesco bejáratánál. Aztán jött egy ismerősöm, (közben a férjem lejött autóval a műhelyéből, vigyázzot a Virágra), amíg mi visszamentünk és hál istennek megtaláltuk. Annyira, de annyira szorongottam az autóig, nehogy még egyszer elvesszen.
EDIT:
Örülök, hogy jobban vagytok!!!
ZSANKA:
Aranyos a kép amit feltettél, nagyon jó Máté haja!
ANGIKA:
Virág is érdeklődve nézegeti a pipit meg a kakast, imádja, ha a kakas kukorékol. Ő elég bátran odamegy a kutyához és a macskához is, néha meg is ijedek, nehogy valamelyik megkapja. Elsikongat, beszélget velük rendesen.
Szegény Virágnak a tegnap délutánja kicsit rosszul sikerült, unokatestvére kétszer is fejberúgta labdával. Pont nem voltam ott (csak a férjem), a második után már hányt is
Nem sírt hál istennek, úgyhogy most nem is tudom, hogy kapott talán egy kis agyrázkódást, és attól volt, vagy valami mástól.
Holnap valószínűleg felmegyünk Pestre az Ortopédiai Klinikára, megnézetjük a lábát. Igaz csak augusztusban kellene menni, de megnézetjük előbb, nehogy valami gond legyen. Eléggé befele tartja a bal lábát, meg roppant is neki egyik nap egyet, biztos ami biztos.
Ne haragudjatok hogy ilyen sokat írtam, de már megint napokig nem jutottam ide. Délután megyünk mi is csavarogni, ilyen jó időben nem lehet kihagyni!
Sziasztok
Hugi