Új privát üzeneted érkezett!

Mindenkinél milyen az idő?

Nálunk most volt egy jó nagy zuhi+jégeső...

Csúcs szuper nyár!!!Mindjárt bekapcsolom a fűtést.

málna2162

Én már nem vagyok aktuális szerintem sajna....majd kb 25 nap múlva!!!!De te Sziszi biztosan!!!!!

Kép Kép
meli1118

Az előbb kicsit rámjött a frász.... megyek be Danihoz a szobába mert szokatlanul nagy a csend... Látom, h vmi van a szájába: egy kisebb méretü gumilabda!!! :shock: Tegnap meg Lili alakitott, rátekert Dani nyakára egy füzőt és azt huzogatta :shock:
Lányok!! Készüljetek :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
mókuska

Málna!!Ugyan már HÚZZÁL MÁR!!Mert a végén még emiatt nem fogsz este,vagy délután jönni!!Itt "jó" idő van!!Csicseregnek a madarak!! :)
OK!!!!Sziszit ki követi???
Candikém!!Hol vagy??

Kép
bea27

Nekünk is volt olyan,hogy az Eric azzal élvezkedett,hogy bármit amit a nyakára tud tekerni,rátakarte,és folytogatta magát a tükör előtt,és nézte magát!!!Még volt valami ilyen öngyilkosságos dolga,de nem jut hirtelen eszembe..............!Kérdeztem is Anyutól,hogy mi lehetett ez a gyerek előző életében!!

Kép
bea27

Úristen,Mókuska,még jó,hogy bementél....én előre rettegek az ilyen kellemes meglepetésektől....az unokatesóim,amikor kicsik voltak azt játszották,amit a Lucky Luke-ban láttak:a jófiú felakasztotta a rosszfiút a fára...még jó,hogy a nagynéném résen volt...

Kép Kép
meli1118

Meli, tiszta könny a szemem.
Na postás az nem lennék felétek :lol: , olyan jót nevettem.
Apropó kutya...Az ablak előtt van a gépünk és ahogy a fény ráesik a monitorra az első képet néztem, hogy milyen szép nyuszis képet raktál fek Áginak.. köv kép, akkor látom, hogy valami nem smakkol, mert azon már láttam, hogy kutya :oops:
Bocsi, amugy szép, de nekem a nagy testű kutyák jönnek be :(

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

sziasztok.

masik topiklako vagyok de minden nap olvasgatlak benneteket es izgulok ertetek.

csak a temahoz(kutya macska)dologhoz szeretnek par szot hozzafuzni.
nagy allatbarat vagyok,2 kutya es 2 cica tulajdonosa.
Szerintem sem az egyik sem a masik allat nem veszelyes.csak az a lenyege hogy meg kell szokniuk egymast.A kutyusnak meg kell mutatni a gyerket,hogy megismerhesse es a gyereknek pedig meg kell tanulnia idovel hogy mit szabad es mit nem.ez fontos.
a cica sem artalmatlanabb mint a kutyus hisz a macska sunyi,sokszor betegseget hordoz es emelett nagyon eles karmai vannak.

nekem ez a velemenyem.

Kép
monyoka

Tesó, ezt ismerem. Nekem mind a ketten tele pakolták a szájukat minden franccal.

Sziszi, akkor még tényleg korai lehetett a tesztelés. Szorítok nagyon :) :)

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Örülünk a hozzászólásnak!!

Kép
bea27

Bea,neked tényleg csak a 45.napom mutatta ki a teszt???Az durva...lehet,hogy mégis tesztelek...nem tudom,mit tegyek :roll: :roll:

Kép Kép
meli1118

Szia Monyoka,üdv nálunk....

Gabi....Edit nézték már macskának,ne izgulj....nyúlnak még nem ,de minden bóknak örülünk!!! :lol: :lol: amúgy leginkább Gizmora hasonlít a szörnyecskékből......és ha hallanátok,ha boldog,akkor csinálja leginkább.:hortyog...böfög....horkol álmában...szellent :oops: és még a sört is szereti....ideális társ a tesómnak!!!

Kép Kép
meli1118

meli hot nem szoktal merni?

Kép
monyoka

Igen!!!!Nagyon max.40 napig mindig megjött eddig /addig/,aztán egy időben elkezdtem a hőmet mérni,és már az is gyanus volt,hogy magas nem is ,de nagyon stabil volt!!Egyébként nekem végig olyan érzésem volt,mintha megakarna jönni!!Mérd meg a reggeli hődet holnap,és még egy-két napig,és ha stabil,kezdhetsz örülni!!Viszont,ha nemrég volt PÉ-éd,akkor ne is csodálkozz,hogy egy csikos a teszt!!Én is állandóan nézegettem,aztán csak kimutatta a babát a 45.napon!!Akkor már 4-5 hetes terhes voltam!!Csak későn jött össze!!!!Miben segithetek még?Még ne csinálj tesztet!!Engem is lebeszéltek a csajok ITT!!És rá egy hétre TÉNYLEG kimutatta!Tehát az utolsó tesztelésedhez dobj rá egy hetet,és akkor csinálj egy ÚJAT!!!A hődet meg mérd,és JELENTKEZZ,mert mintha csak az Én történetem kacsintana vissza a Tiédbe!!KIVÁNCSI LETTEM,és IZGULOK ÉRTED!!Egyébként hányadik napnál tartassz??Mennyi volt eddig a max.,hogy megjött??

Kép
bea27

Szia,de persze,fenn volt sokáig,aztán megjött,nagyon kevés volt a mensi és egy napos,aztán leesett a hő 36,6-ra és a tesztem negatív lett....de nem érzek semmit,szerintem ez a hónap is kimaradt :cry:

Kép Kép
meli1118

Nemakarlak ekeseriteni,de ha a hőd leesett,akkor............... :(
Viszont sokat számit,hogy egy időben mérted??????
Bár az okosok aztmondják,minnél később méred annál magasabb a hő!!Nemtudom!!Dokinál nem voltál emiatt az egynapos mensi miatt?

Kép
bea27

Bea,a max nekem a múlt hónap volt 35 nappal.Most nekem megjött pénteken 32 napra,de csak egy napig tartott.Másnap teszt=negatív.De a hő lement és semmit sem érzek....ha nem vesszük figyelembe azt az egy napos mensit,akkor 37. napon vagyok...de a hő lement...

Kép Kép
meli1118

a 36,6 hat az eleg alacsonynak tunik.merd minden reggel hatha feljebb megy.
en 26dpo es a hom mara felment 37 re,eddig 36,8 korul volt.

Kép
monyoka

OKOSKODNI nem akarok!!De egy Doki azért nemártana!!
Hidd el!!És menj el!!Erős volt a mensi??Velem majdnem félidőig mensizett Anyu!!
Tehát remény mindig van!! :) KITARTÁSt és Dokit ajánlok!!

Kép
bea27

Meli, azért mielőtt elmennél orvoshoz tesztelj. :!:
Nehogy adjon valami bogyót, hogy megjöjjön rendesen.
Én emiatt biztosan várnék még, mert ha baba van akkor az mensi környékén fogant, és azt az Uh még nem mutatja.
Tudod, majd az idő megadja a választ ahogy a bölcsk mondanák.....

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Köszi lányok,azt hiszem várok még egy hetet,ha valami furát érzek,tesztelek,ha semmi,akkor ovi-teszt és ennyi....mielőtt el nem kezdtem szedni a fog.gátlót nekem ilyen volt a mensim,nagyon gyenge és kevés és nagyon görcsöltem...lehet,hogy most álltam vissza a normális hormoszintre....már amennyire ez normális...

Kép Kép
meli1118

De unom...Nem akarok tanulni...Inkább aludnék...nincs fejem

Tényleg Nektarin mikor jön haza zord kis hazánkba?

Szerintem is érdemes tesztelnetek (Meli, Anyusziszi) egy újat,pár nap múlva.
Azért nem most mentruálnátok először...csak éreznétek valamit...tipikus jelek csak vanna.k
Pl.mielött megjönne elötte már két nappal nem tudom megszárítani a hajamat .Tiszta drótós lesz...ja és hisztis vagyok olyankor :oops:

Meg aztán lehet hogy a tesztben van a hiba.Annak is van egy bizonyos felhasználhatósági ideje...gondolom...lehet,hogy most marhaságot írtam :oops:

málna2162

Kiteszem a lábamat és alig győzök visszaolvasni...

Málnap, a nyuszinak tényleg saját szobája van, mert megérdemli :lol:
Komolyra fordítva a szót, a jövőbeni gyerekszobában lakik, az az egy szoba, ami még nincs berendezve, így max. a falat rághatja(mondjuk meg is teszi...)
Ha jön az utód, a férjem ki akarja lakoltatni (erkély), de nekem nincs szívem, azt hiszem lakáson belül fog költözni
De neked nem írok többet, hogy jobban tudj a tanulásra koncentrálni :twisted:

Melip, Edi tündéri. Én alapvetően a fajkutyák ellen vagyok - tele vannak a menhelyek gazdáért síró kutyusokkal, és emberek hajlandóak akár 50e Ft-ot is kiadni egy túltenyésztett példányért, de Edi cuki. És ahogy leírtad, kb úgy viselkedik, mint ahogy kinéz :lol: :lol: :lol:

Sziszip, szomszéd, nagyon drukkolok :wink:

Mókuskap, azt már másoktól is hallottam, hogy akkor a leggyanúsabbak a csemeték, ha csendben vannak... :?

Musz

KépKép
muszkuru

Kép

málna2162

Jó a csibehapci.....csak ne hozzánk kerüljön egy ilyen példány :x

Elment a diákom...azt csinálom,ami minden fehér ember vágy:aprópénzt rollnizok....annyi összegyűlik az azletben,kb.tíz kiló apró van itthon....mert fizetni vele persze rendben van,de ha vissza akarom adni,akkor inkább otthagyják borravalónak :roll: Én meg felnőttkét nem merem odaadni a postásnak :twisted: Nincs mit tenni,rollni....

Kép Kép
meli1118

Tényleg!

Nektarin barátnőm merre ment nászútra?
Vendég

Én nem tudom...ki tudja??Valahová tenger mellé,azt hiszem...de jó neki :P

Kép Kép
meli1118

Bizony jó neki!!!

Apukám szombaton utazik 2 hétre Horvátországba a tengerpartra. Remélem jó idejük lesz! :wink:
Vendég

Minden este a Viasat TV-n 20:00 órától van Szex és New York. (2 rész)

Örülök, mert most a 20. rész körül járnak és ezek valahogy kimaradtak az életemből....
Vendég

Csak az a baj,hogy ez Light és pont a vicces beszólásokat szinkronizálták át,vagy vágták ki,meg a szexjeleneteket is...így már nem olyan jó...

Kép Kép
meli1118

Lehet, de mivel nem láttam ezeket a részeket sose, így legalább van valami fogalmam arról, hogy mi volt a 40. rész előtt (onnan kapcsolódtam be) de biztos az "igazi" sokkal jobb volt!

Lelépek, :arrow: megyek fodrászhoz.

Szép estét mindenkinek! :wink:
Vendég

Kész vagyok!Berollniztam 3000ft értékű aprót...megyek levásárolom a gyógyszertárban,veszek ilyen-olyan teszteket :wink: :wink: :wink:

Fújj,milyen retkes lett a kezem!!!Majd még jövök,remélem addigra többen leszünk 8) 8)

Kép Kép
meli1118

Sziasztok!

Nemrég értem haza a belgyógyászati vizsgálatról.Minden rendben volt szerencsére :D

Meli,Anyusziszi!
Én is a pár nap várakozás,és utána teszt álláspontot támogatom.

Málna!
Elhiszem,hogy nincs kedved tanulni,de gondolj arra,hogy 30 fokba még ennyi se lenne,úgyhogy kitartás,mert,ha Bea átmegy kikérdezni,és nem tudod,kikapsz :D

Anyap!
Ez nagyon aranyos,úgy szeretem az oviba is mikor valaki olyan aranyosan beszél.Van akit csak jelbeszéd útján értünk,ehhez képest még könnyű helyzetben vagy. :D

Hoppá!
Én is tudtam a megfejtést,de már megelőztek.

Candi!
Ezt a bejelentkezést én se nagyon értettem.

Bea!
Már csak 5-öt kell aludnod,és látod Óriáskát.Bennem ez a tegnapi nagyon mély nyomot hagyott.Akárcsak a férjemben,még este is erről beszélt :)
Kicsit nyügi vagyok amiatt,hogy a júniust végig kell dolgoznom,de majd csak feldolgozom valahogy. :cry:

KépKép
takido

Szia nDóri,szerncsére minden ok veled és itt vagy végre!!!Szerinted is még érdemes tesztelnem?????Vettem a gyógyszertárban Gabriel tesztet,azt mondták elég pontos....megcsináljam reggel?Én már teljesen lemondtam erről ebben a hónapban....na majd meglátom,nem ezen a teszten fog múlni...megcsinálom!!!Azt írja,hogy nagyon fiatal terhességet is kimutat,ha én mégis az vagyok,akkor már mutatja!!!Jól eldumálok magammal...zavarjatok el,egész nap a gép előtt ültem,az üzletben is,itthon is...

Kép Kép
meli1118

Helló!!Ki van itt??
Már nevetek magamban,amikor EZT irom!!Már megint fogytam!!Ez borzasztó!!Ráadásul a fogam is szarakodik!!Félek,nehogy harmadszorra is besz@rjon a gyökszi kezelt!!

Kép
bea27

Meli!!te hol is dolgozol??
Málna!!Csak nem tűnt el!! :( Érted ugye :wink: :?: :?:
Candi!!Én vagyok "vak",vagy a Candi tényleg nem jött ma :?: :?:
Meli!!Mikor csináltál utoljára tesztet??
Van valami tüneted?
Szerintem,ha hamarabb mint egy hete,akkor még NE csinálj!
Igen,Dóri :lol: :lol: :!: Én is végigakarom ezt a hónapot dolgozni!!Szükség van még egy kis pénzre a félretett mellé!!
Te is nemsokára látod Tüncikét!Jövőhét pénteken,ugye?

Kép
bea27

Bea,teszteltem vasárnap.Nincs komoly tünetem,csak a mellem feszül,de az sokszor szokott,meg a hasam szúr...de az meg lehet akár a rengeteg gyümölcstől is,amit naponta beviszek :lol:
Anyu virágüzletében vagyok virágkötő...és sajnos nincs túl nagy forgalom így nyáron,rossz időben...de van egy csomó időm rátok...majd jön a ballagás a jövő héten,akkor meg megszakadunk...ez már csak ilyen szakma :oops:

Kép Kép
meli1118

Én is értem,hogy csak nem tűnt el... 8)

Kép Kép
meli1118

Meli!!Akkor próbáld meg mindenképp kivárni a vasárnapot!!Nekem ez a módszer "Bejött"!! :!: :D Mármint,hogy vártam még egy hetet!!Tudom,hogy ilyenkor türelmetlenek vagyunk,mert annyira szeretnénk,hogy két csikos legyen,de szerintem megéri várni!!
Ismerem a virágos szakmát!!A szomszédunkban /ahol dolgozom!

Kép
bea27

Ja!!Tudod mit nézz meg JÓL a teszteden???Hogy van-e ott akár egy kis ÁRNYÉKVONAL!!!Érdemes,mert akkor kezdhetsz örülni!! :D :D Nem kell,hogy azonnal kijöjjön!!Elég,ha 10-20 percre jön ki!!Bár más ezt CÁFOLJA,de én vallom ezt,hogy az IGAZ!!!!

Kép
bea27

Nem tudom,hogy kibírom-e...szerintem nem :oops: :oops: pláne így,hogy akkor már lassan a következő hó félidejénél leszek és készülhetek a köv.próbálkozásra....na persze,csak ha ez is negatív :cry: én már semmit sem tudok...örjítő

Kép Kép
meli1118

Igen????Én mindig kivágtam 10 perc után,mert azt hittem....holnap nekimegyek a tesztnek...legfeljebb veszek még1-et!!!!

Kép Kép
meli1118

Sziasztok!

Bea!
Valóban jövő hét pénteken látom én is,viszont azt jól el kell raktároznom,mert utána kb.csak 3 hét múlva.
Úgy látszik mi még a melót is egyszerre hagyjuk abba :D :D

Meli!
Tényleg mi is vártunk egy hetet,igaz,én csak 25-ös érzékenységű tesztet csináltam.A gabriel ha jól tudom 10-es.Én pénteken teszteltem egy halvány második csíkost,és köv. hét szerdán egy erős két csíkost :D

KépKép
takido

Pusza Bea!

A citromodra küldtema az MSN-t...
Én jövőhéten megyek fogorvoshoz :cry: :cry: :cry:
Jól vagy?Anyós pajti?

Meli

Szerintem tesztelj!!!
Ha május 1 volt az első cn akkor már bőven túl vagy a 31 napon...most vagy a 38.cn-on ugye?

málna2162

Igen,ez mind ok,de nektek nem volt előtte egy egy napos mensi és fenn maradt a hőtök....nekem sokkal kevesebb az esély,mint bárkinek,nem is értem,miben bízunk még.....

Kép Kép
meli1118

Meli!
Az első halvány csíkos teszten nem tudom,hogy pontosan mikor jött elő a 2.csík,mert csak 3-4 percig néztem,és ott hagytam,aztán azt hiszem a Kis_Plutó mondta,hogy valakinek később csíkosodik be,és valóban mikor visszametem megnézni,már ott volt a halvány 2.csík.

KépKép
takido

Addig erőlködünk ,hogy már látom Melit ahogy ott hagy csapot papot és elrohan tesztelni...

málna2162

Igen,ez mind ok,de nektek nem volt előtte egy egy napos mensi és fenn maradt a hőtök....nekem sokkal kevesebb az esély,mint bárkinek,nem is értem,miben bízunk még.....

Kép Kép
meli1118

Azt hiszem Anyusziszi mondta még régebben ,hogy neki egyáltalán nem ment fel a hője ,vagy az anyukájának??
Meli addig amíg nem jön meg rendesen addig bármi lehet.Ne légy pesszimista...

málna2162

Málna,a vesémbe látsz....amúgy is pisilni kell.....ne húzzatok,mert a tesztre megyek,nem wc-re :roll:

Kép Kép
meli1118

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?