Új privát üzeneted érkezett!

Napsi!
Nem jött meg azóta sem a meghívó! Én úgy örülnék, ha megpróbálnád megint! Köszi. köszi, köszi! :D :D :D
Nagyon boldog névnapot Norisznak!
Megkaptam a pü-et, el is olvastam és elfelejtettem válaszolni. bocsi!
A skype meg nem tudom miért nem jön be! A csdolly még a neved azon?

Nagyon klasszak a képek amiket felraktatok Amerikáról! Egyszer kiváncsiságból én is kimennék! 8)

Ha gondoljátok én a 10.-ei talira kitalálok valami helyet, úgyis az elsők között leszek, aki ott lesz! :lol:
Remélem engem megismertek majd! :lol:

kizsó
 
 


Sziasztok!

Norisznak és Norbinak sok boldog névnapot kívánok! :D

Ancsúr! Szintén megkönnyeztem a történetedet, sok tekintetben magamra ismertem benne, és bár ez szomorú dolog, de lányok, fel kell ismerünk, hogy nem vagyunk egyedül! :?

Mindenkinek köszönöm a jobbulás kívánságokat, ma voltam a dokimnál, 2 órát ültem sorba. A diagnózis: arcüreggyulladással fenyegető vírusos eredetű felső légúti megbetegedés. Szép. 37,7 voltam ma, de már kicsit jobban is vagyok. A lényeg, hogy kaptam antibiotikumot meg egyéb dolgokat és a héten nuku meló. Különben tényleg allergiás is vagyok (már nem is tudom ki kérdezte), de ez most más, allergiában már régi motoros vagyok, kiszúrom március első tüsszentéséből. :wink:

Na megyek lefexem, további szép estét! :D

alexa
alexa78
 
 


Jut eszembe, offolhatok egy kicsit? Járt már valaki közületek Tunéziában? Ott fogunk nyaralni az idén és a férjem fél a fertőzésektől, de nem tudjuk kell-e oda valami védőoltás vagy nem. A neten csak annyit írnak hogy hosszabb utazásra ajánlott hepa A és B ellen szuri, de nem szívesen szuratom meg magam ha nem muszáj erre az egy hétre. Szívesen várom a tapasztalatokat sőt élménybeszámolókat is! :D

Köszi előre is

alexa
alexa78
 
 

 
 

Alexa

Tunézia: tudom ajánlani neked Wish hozzászólását a Dévais topikon.
( 2006 Június 06 Kedd - 14:10)
petyaanya
 
 


Kelimoni!
Én is nagyon örültem az első fognak :D
Most a hatodiknál tartunk és a pokolba kívánom, mert akkora fájdalmat okoz Reginek! A két alsóval semmi baj nem volt, most meg csak a nyűg van vele :cry:

Tunisz: passz, nem is igen vágyom oda!

Jó éjt csajszik!
Kép

Ma szép napsütéses idő volt! Mindenki feltöltődött? :?: Holnaptól újra beköszönt a jégkorszak! Addig is:
Kép

Kép
rayo
 
 


Alexa: Én 10 éve voltam Tunéziában, Sousse-ban, semmilyen egészségügyi előkészületet nem tettünk. Viszont - szigorúan preventív jelleggel :lol: - minden reggel megittunk egy fél deci whisky-t. :lol: :lol: Nem is volt semmi bajunk!
Szerintem, ha ellenőrzött helyen eszel (nem utcai árustól!), a gyümölcsöt alaposan megmosod és inkább palackozott vizet iszol, minimális az esélye bármilyen fertőzésnek. De legyen Nálad mindenképpen hasmenés elleni szer a biztonság kedvéért.
rkata
 
 


Sziasztok

Norisznak, és Norbinak nagyon boldog névnapot kívánok.

Kép


Imádniválók a gyerekek, nagyon szeretem, ha sok sok képet raktok fel.
Kelimoni, már sokan írták, és én is többször, a kisfiad egyszerűen tüneményes, igazi kis szívtipró lesz majd meglátod. :lol:

Amneris, nagyon csinos a kisasszony az új sapkájában. :lol:

Rkata, a fiam meglátta a lányod a képen, és rögtön megkérdezte, hogy ki az. Úgy látszik tetszik neki, jó lesz ha odafigyelek, mert könnyen becsajozik. :lol:

Siminéni, szerinted nekem is megengedné Gabika, hogy egy rövid időre benézzek a 10-i talira? Felhívjam :?:

Úgy szeretnék veletek találkozni, a rómain lakunk, és elsétálnék a Petivel hozzátok. :)

Alexa, mielőbbi jobbulást. :)

Ildi, mi újság a tesó ügyében? Viviennek csak halkan súgom, hogy nagyon ügyi. :lol:

Kép
Kép
atan
 
 


Atan!

Nem vagyok egy félelmetes emberevő!!!
Persze, jöhettek, senkit nem fogunk elküldeni, ha ezen a napon a "Gólyahíresekkel" szeretnétek ünnepelni a GYEREKEKET.
Szeretettel várunk benneteket.
nikinozso
 
 


Sziasztok!

Atan: Aranyos vagy . :) Én várom Petit a talin. :) Olyan kis édes fiúcska. :)

Alexa: Én a hepához tudnék hozzá szólni. Ahhoz, hogy védettséget nyújtson, 3 oltást kell kapni. Az elsőt követően 30napra a másodikat , a harmadikat pedig az elsőhöz képest 6 hónapra. Erről már lemaradtatok, szerintem . :(

Rayo: Az éjjel semmit sem aludtunk, biztos, hogy érzékeny Gergő ínye, mert bekenni is alig tudtam neki dentinoxal.
Most veszek Viburcol kúpot, az szerintem jobb, mint a Panadol. Már csak azért is, mert homeós. :)

És képzeljétek: nem kell már semmit turmixolnom. :) Csak villával török mindent össze. :) Úgy örülök ennek is. :):):):)
Na, ezt nem az egyetlen fogacskának köszönhetjük, napok óta gyakorolunk. :) Kicsit lassabban megy a kajcsi, de nagyon jól megy. :)

KépKép
KépKép
kelimoni
 
 


Sziasztok!

Norisznak és Norbinak boldog névnapot kívánunk!!

Voltunk fülészeten, ahol azt mondták hogy a bal oldalon teljesen ép a hallása, a jobb oldal bizonytalan. Ehhez kell majd a BERA-t ismételni. :) De azt is mondták hogy normális életet élhet meg fog tudni tanulni beszélni, igazából az a kérdés hogy a másik oldalon mennyire fog hallani, mert ez a vizsgálat azt mutatta, hogy valamennyit arról az oldalról is hall. :)

A legnagyobb hírt a végére hagytam! Végre megvan mindkét lemondó nyilatkozatunk!!!!! Már csak az adminisztrációt kell kivárnunk!!!!! Annyira boldogok vagyunk. :) Így végre megmutathatom mindenkinek az én csodámat, Dorkát. :)
Kép

Kép

KépKép
jiny
 
 


Jó reggelt!

Petyaanya: köszönöm a tippet, mindjárt el is olvasom! :wink:

Rkata: igen, ezeket a tippeket én is hallottam, és végül is itthon is megteszem ezeket a lépéseket, nem iszom csapvizet és csak mosott gyümit eszem. A whisky ötlet nem rossz, kár hogy nagyon utálom... :x

Atan: köszönöm! :P

Kelimoni: na akkor erről tényleg lekéstünk. Most olvastam az Afrikai szeretőket és abban a főszereplő volt hepás, hú elég ijesztő betegség lehet, nem szeretném kipróbálni, de majd vigyázunk magunkra! :wink:

Jiny: Gratulálok! Gyönyörű kisbaba Dorka! Nem lehet esetleg hogy ezt a dolgot a fülével kinövi vagy esetleg lehet fejleszteni? :?: :roll:

További szép napot!

alexa
alexa78
 
 


Alexa! Az idegrendszer fejlődésével, elvileg még fejlődhet a hallása is. Más probléma miatt jár hozzánk gyógytornász, és az a torna jó a hallás javítására is. Azért teljesen pontos eredményt majd a BERA vizsgálat fog adni. A lényeg hogy nem süket, a többin már mind lehet segíteni. :)

KépKép
jiny
 
 


Sziasztok!

alexa78!
Én szíriában voltam kint egy darabig még egyetem alatt. Ott ha olyasmit ettünk akkor volt gyomorfertőtlenítő tabletta nálunk és ha gyanus volt bevettük.. No azért a széntablettát ne hagyjátok otthon. Ja és utcáról gyümit, zöldséget ilyesmit ne.. fekáliával öntözhetnek..

Kelimoni! Gratula Gergő első fogacskájához!

jiny! Csodaszép Dorka:-) Örülök,hogy jól alakulnak a dolgok a kis fülével, hallásával..

Amneris. Tündéri a kis sapekban a kislányod:-)

Mérem a cukrom rendszeresen. Éjszaka is. Örülök mert nem vészes.. Diétázni kezdtem..


NAGYON VÁROM MÁR A SZOMBATOT!!!!!:-)

Kép

Kép
töltike
 
 


Sziasztok!

Bocsi, hogy betolakodok hozzátok. Én is várakozó vagyok, másik fórumokról már ismerhettek.
Csak Alexa78-nak szeretnék üzenni, mi tavaly voltunk Tunéziában. Semmilyen oltás nem kell, csak a csapvizet tilos fogyasztani. A gyümit és a zöldséget se mosd csapvízben, mert hasmenés lesz a vége. Mindent ettünk, nem volt semmi bajunk. Viszont a hotelben kapott salit és gyümit nem ettük meg, mert ők is csapvízzel mossák.

Jiny! Én is örülök a hírnek!
Vivi
vivi1
 
 


Sziasztok!

Norbinak és Norisznak boldog névnapot kívánok!

Jiny! Örülök a jó híreknek, a képeknek főleg! Olyan édes!

Ha raktok fel képeket képes vagyok munka helyet a picikéket bámulni, ebbe a kolléganőim is bekapcsolódnak, és gyönyörködnek, ergo nem dolgozik senki nálunk. :) :oops:

Tunézia: öcsémék voltak tavaly, nem kellett oltás, ők nagyon odafigyeltek, hogy mit esznek, de nem úszták meg a hasmenést :) :( Immodiumot szedtek a széntabletta nem segített. Gyomorfertőtlenítő tablettát nem vettek be, lehet, hogy ez is volt a baj, pl. Egyiptomban a turistákat elviszik a patikába gyomorfertőtlenítőt venni (itt anyukám volt).

A gyerekszoba után nekiestünk a nappalinak, az egyik falat pirosra festettük, a páromnak tetszik, de én nem tudom megszokni. Most várnom kell újabb 5 évet, míg újra festjük?! :( Abban reménykedem, hogy a kis kezek hamarosan összemaszatolják. :D Erről jut eszembe, tegnap este 9 körül megszólalt a férjem telefonja, azt hittem a GÓLYA az, majdnem infarktust kaptam az izgalomtól, de sajnos nem a gólya volt, rá még várnunk kell. :( :(

Töltike! Sajnos én is cukorbeteg vagyok, de szerencsére diéta és gyógyszer elég.

Tirza
tirza
 
 


Mindenkinek köszönöm szépen a sok jó tanácsot! Kicsit szomorú vagyok, mert mindenhol azt hallottam, hogy isteni finom gyümölcsök vannak arrafelé és én már úgy rákészültem, hogy két pofára tömöm majd a dinnyét, mangót ilyesmit. :cry: Ha meghámozom és ásványvízben megmosom, akkor sem lehet megenni? :roll:

Üdv

a kis Mohó
alexa78
 
 


Alexa78!
Mi rengeteg gyümölcsöt ettünk Tunéziában, mindent ásványvízben mostunk. Nem lett semmi bajunk.
Az araboktól nem kell félni, szinte minden sarkon rendőr áll.
Elég rámenősek, kéregetnek, de nem bántanak. A rendőröktől szörnyen félnek.

Vivi
vivi1
 
 


Alexa: a dinnyét így is úgyis meghámozod nem? :lol: Sztem, ha a héjas gyümölcsöket meghámozva eszed, nagy baj nem lehet... Mi a hatalmas szemű szőlőt tömtük kétpofára. :lol:

Ma voltunk az Állatkertben, Csengét továbbra is a perec köti le leginkább. :lol:

Kép
rkata
 
 


Vivi, Rkata! Tudjátok mit? Egy életem, egy halálom, én akkor is állandóan a gyümit fogom tömni, max jól megmosom előtte ásványvízben sőt abban is mosok fogat (a dinnyét persze nem mosom meg :wink: ). Bevállalom a hasmenést is, majd viszek 2 doboz immodiumot! Nekem nem akkora gáz mondjuk, de a férjem nagyon érzékeny pocakú, sokszor itthon is megy a hasa mindentől.

Rkata! Tündéri aranyos Csenge! Akkora a perec mint az egész gyerek! :roll: :wink: És milyen csinos! Na meg az a szőke haj! Álom a kiscsaj! :P :D
alexa78
 
 


http://index.hu/velvet/celeb/gyozi0607/

Nem tom.... Mit gondolt, hogy megy ez? Megtetszik, felkapom, havaviszem, lecsutalokom, megetetem oszt kész? :roll: :wink: Már csak át kell húzni a nevét az anyakönyvi kivonaton és filccel beírni hogy Gáspár? Jó lenne végre ha jelentkezne náluk a Gyámhivatal, hogy azért nem úgy ám az így.... Ámbár nem állnak a helyzet magaslatán....
alexa78
 
 


Alexa: ne húzd fel Magad :) , sztem sima marketingfogás az egész, minden csoda 3 napig tart, hamar talál majd vmi érdekesebbet. Bár sokminden megtörtént már ebben az országban, de ha ez a család megkapná az alkalmasságit, akkor az a rendszer csődje lenne.
Amúgy a cím kicsit csúsztat, mintha csak neki kéne alkalmassági vizsgálat az öf-hoz...
Viszont amit az indexes öf. topikon davi írt, az elgondolkodtató: miért hagyják, hogy egy 11 hónapos gyereket kitegyenek ilyen érzelmi procedúrának?
rkata
 
 


Jah, tudom, feleslegesen idegelem magam, de a cikk is olyan hangnemben íródott, valahogy érzem benne a tudatlanságot sőt talán az iróniát is... Nem tesz jót az örökbefogadás megítélésének sem.... Ez pont nem egy olyan téma, ami bulvárba való. Szegény kicsi fiú. :? Nem tudom mi vezérli az anyját. Szerintem Gáspárék minimum motiváció hiányában már a pszichológusi teszten sem jutnának túl. " Nem akar nekem szülni az asszony, nosza fogadjunk örökbe bosszúból meg csakazértisből." :?
alexa78
 
 


vivi1: Üdv közöttünk, jó várakozást, gyors gólyaérkezést kívánok neked is!

tirza: Mi is lakást újítunk,meg babaszobát csinálunk,annyira izgalmas!!!!!!!!!!!Hátha a picikénk is gyorsabban hazatalál.

rkata:Csenge gyönyörű!
csöpke
 
 


Alexa: ez sztem sem bulvártéma, de ma már nem szent semmi sem, lényeg, hogy eladható legyen. :cry:

Csöpke: köszi. :) Azt meghiszem, hogy izgalmas, az "új"-szagnál már csak a babaillat lesz jobb! :lol:
rkata
 
 


Sziasztok lányok!
Nem is tudom hol kezdjem.
Csak átfutottam az elmúlt hetet, ezért elnézést, hogy nem írok mindenkinek névre szólóan.

Először is mindenkinek nagyon köszönöm a születésnapi köszöntést, kedvesek vagytok.

A kirándulásunk nagyon jól sikerült, Erdély gyönyörű és szívszorító, utaztunk 650 kilométert, és még mindig Magyarországon voltunk (vagyis kellene lennünk). A Csiksomlyói búcsún több százezer emberrel együtt imádkozni, majd énekelni a magyar és székely himnuszt – óriási élmény.

Ja, majd elfelejtettem, még 29-én megcsináltam az utolsó vizsgámat, szeptemberig pihenek.

Madri és Moncsi3!!!!!!!! Gratulálok fiaitokhoz, tiszta szívből.

Jiny! Minden rendben lesz, majd meglátod. Annak a szép babának nem lehet baja.

Mindenkinek köszönöm a képeket, csodaszépek a gyerekek.


A június 10. országos találkozóra jönnek:

Matiba
Rkata
Ggabszi
Idusamoja
Napsugaracska
Kelimoni
Tölti
Di_ti
Kizsó
Siminéni
Tviky

Szerintem, mi 10-11-körül érkezünk, nem tudom, hogy kit fogok megismerni, de Gabika biztos segít, hogy találkozhassunk.

Puszi.
Tviky
tviky
 
 


Tudjátok mi az érdekes ebben a babaszoba ügyben?

Mikor Boldira vártunk, fő téma volt, hogy hova tesszük (már Tegyesz részről), bár azt se tudtuk és ők se, mekkora lesz (0-3). És elég szoba van számszakilag.
Most, hogy megszületik szegény ellenőrizetlen"mostoha" lánykánk:), a kutya se kíváncsi rá, hova teszem (megjegyzem ugyanoda, a szobánk mellé, az irodámba:) És majd 7-8 hósan megy fel az emeletre a nagyokhoz.
Új szobát se kap, megindul a vetésforgó, mindenki felnőttesebbe költözik, Boldi kap nagyágyat, a pici meg megy a bébiszobába.
szuperboszi
 
 


Csinálok egy BABANET kiírást és akkor mindenki megtalálja.
Kizsó pedig keres egy jó kis helyet! Jó lesz így?
nikinozso
 
 


Sziasztok .
Norbikanak ésNorisznak Boldog Névnapot!!!!!!
Alexa jobbulást vigyaz magadra!
Rkata gyöngy szem Csenge!!
Jiny Minden rendben lesz!Jaj megeszem ezt a combocskát Dorka csodás!
Kelimoni Gergo versenyzo lesz?
Olyan szep 2 napunk volt.Itt voltak a férjem tesoja és családja hétfon veluk nagyon jo osszhangban vagyunk.Tegnap meg hármasban voltunk végre mert kicsi férjecském mindig dolgozik.Kis fiunk annyi ember jo oldalat mutatta meg,ertem én a szomszédok hozzá állását,rokonokkal is ossze hozot minket nem is gondoltam volna hogy mire kepes egy kis emberke.Mindenkinek sok puszi udv Móncsi3
móncsi+3
 
 


Sziasztok!

Jiny: micsoda öröm :) Végre!!! :D Egy napon mennyi jó hír :D, Dóri babával meglátod minden rendben lesz :D !

Petyaanya küldtem képeket! Bocsi, de valamiért nem ment el :oops: bénáztam.

Ancsúr végre, már azt hittem, hogy a munka teljesen lekött. Nagyon meghatódtam a történeteden és várom a folytatást.

Napsugi kéz és lábtörést. Nem irigyellek. Ezek a legnehezebb időszakok, de ennek is vége lesz :D Norisznak Boldog Névnapot!!!

Steiff [size=18]Norbinak Boldog Névnapot kívánunk!!![/size]


Rkata Csenge tüneményes kishölgy. Férjem egyből beleszeretett és közölte, hogy a következő kislány legyen :lol:

Végre kisütött nálunk a nap, így Dávid baba kint alszik a teraszon. Sétálni nem mertünk elindulni, mert még jöhetnek a felhők. Mikor lesz már végre jó idő?
Hagy dicsekedjek egy kicsit, tegnap voltunk védőnéninél és egy hét alatt 400 g-ot hízott a lelkem. Hétvégétől pedig kapunk anyatejet (tejtesó 2 héttel idősebb a fiamnál)!
madri
 
 


Nikinozso, nagyon köszönöm a kedvességedet. Tudom én, hogy nem vagy emberevő, de úgy gondoltam, hogy azért illik megkérdezni. :D

Tviky, mi is megyünk. :lol:

Jiny, hurrá végre, ennyi jó hír egyszerre. Gratula. Dóri, csuda édes kis babóca. :lol:

Ancsúr, elfelejtettem a múltkor írni, hogy nagyon meghatóan írtad le a történeteteket. Izgatottan várom a folytatást, nem baj, ha tele lesz az oldal. :lol:

Kép
Kép
atan
 
 


Sziasztok!Üdvözlök mindenkit!
Szóval....tegnap 06.06.06.-án 17:20 3800grammal és 52cm-el megszületett Norka 26-27 kislánya....biztos emlékeztek rá....elinditotta Ő is az öribabás projektet....(lombikon...mindenen túl) menetközben spontán sikerült BOGI baba!

Kép
Kép
Kép
Kép
Szóval Ő Bogi baba!!!!
kandi72
Budapest III. kerület
 
 


Nikinozso: szerintem ez lesz a legjobb megoldás, így biztosan megtaláljuk egymást!

Mi is olyan 11 körül érünk oda. Szombatra elvileg nem mondanak esőt, úgy is legyen! (Itt nálunk momentán igen nagy vihar készülődik, tök sötét minden.)
rkata
 
 


Kelimoni: Gratula az egyszem fogacskához! :lol: :P Na és a felnőttes étkezéshez is! :lol:

Jinny: Nagyon örülök a határozatnak, igaz ezt rögtön el is mondtam. :lol: De csak azért tudtam telcsizni mert a banya kitette a lábát. :P :lol:
Dórin itt olvadozott apa, aki kicsit szomorú, mert már nagyon várja az angyalkánkat, szóval nekikezdünk vásárolni. Én felemásan vagyok, egyrészt boldog, másrészt szomorú, olyan sehunsemmi. :?

Kandi: Nagyon sok boldogságot kívánok a kis Bogihoz! Légyszi add majd át! :P

Madri- Atan: Nagyon édesek vagytok. :P Majd folytatom most már. :P

Rkata: Nagyon szép kislányotok van! Olyan mint egy angyalka! :P

Én is el akarok indulni a jövő héten szétnézni és vásárolni, a nyáron megcsináljuk a bébiszobát teljesen, igaz már csak a bababútor hiányzik belőle. :P Na meg a baba :oops: :cry: :roll:

Annyira bánt hogy apa dolgozik szombaton, de mindig felvesz rendezvényt a főnöke. :oops: :cry: Igaz így meg gyűlik a pénz a babakelengyére, de azért olyan jó lett volna menni a találkozóra. :oops: :cry:
ancsúr
 
 


Sziasztok!

A kisfiam ma megkóstolta a kiflit. :)
Nagyon élvezte. :)
Kép Kép

KépKép
KépKép
kelimoni
 
 


Az az érzésem, hogy sokan leszünk szombaton, nagy örömönre.
De kezd aggasztani, hogy elég lesz-e a szék?
Hiszen már 246 családunk van!!!
Ha valaki tud segíteni legyenszives hívjon fel 06-23-540-311 vagy 06-30-251-7120 előre is köszönöm.
nikinozso
 
 


Az az érzésem, hogy sokan leszünk szombaton, nagy örömömre.
De kezd aggasztani, hogy elég lesz-e a szék?
Hiszen már 246 családunk van!!!
Ha valaki tud segíteni legyenszives hívjon fel 06-23-540-311 vagy 06-30-251-7120 előre is köszönöm.
nikinozso
 
 


Kelimoni! Jaj de édes Gergő! A férjem is el van tőle olvadva! :D :P :wink: És azok a hatalmas szemek! Kész vagyok!

Ancsúr! Fel a fejjel! Én is türelmetlen vagyok, de ma mondtam anyukámnak, hogy ha meglát valami szépet (babaruha ilyesmi) ne fogja magát vissza, mert 2 éven belül jön az unoka! :P Azt mondta hogy az én kisruháim is a nagymamámnál vannak a szekrényben és hazahozza, hogy kiválogathassam! Biztos sok köztük az ódivatú, de lehet hogy találok szépet is! :wink:
alexa78
 
 


Sziasztok!!!

Egyszer már próbáltam írni de elszállt:-(

Kandi! Hatalmas Gratula!

Kelimoni! Csodaszép szeme van Gergőnek:-)

Nikinozsó! Szuper! Ez jó ötlet. Személyesen nagyon kevés emberkét ismerek a fórumról.
Eddig még nem tettem fel képet Ádámkáról. Most pótolom.

Kép Ádám

Kép

Kép
töltike
 
 


Íme egy kép Nikikéről is:-) Kép Niki

Kép

Kép
töltike
 
 


Kelimoni: Mindig megcsodálom Gergőt, gyönyörű kis gazfickó és nagyon fotogén! Norisszal párban tarolni fognak a csajszik között!! :lol: :lol:
rkata
 
 


Kelimoni: Annyira szép szeme van Gergőnek! Detto olyan mint a haverunk kisfia, annyira hasonlít rá. :lol: :P Ő is nagy csibész, ne tudd meg mit szokott nálunk művelni a nagy tigrissel, ami sokkal nagyobb mint ő. :lol: :P

Töltike: Hát ez a mosoly zabbantani való! :P :lol:

Alexa: Fel emelem én a lógó orrom. :wink: Egyszer csak, most már ha vásárolgatok talán jobb lesz, bár lehet hogy rosszat teszek? Nem tudom mi a jobb, de most úgy érzem jobban telik az idő, ha apródonként mindig beszerzek majd ezt-azt. :wink: Már most anyut is meggyőztem róla. :P Mert ő babonás az ilyenre, kisbabánál, de végül is sikerült megdöntenem ezeket a buta babonákat. :P

Nikinozso: Sajnos nem tudok segíteni. :? Bárcsak tudnék, és mehetnék. :roll:

Még jó hogy a férjem főnökének már az be van jelentve, hogy ha jön a baba, akkor nem érdekli, ha 100 fő vár is a kajára, korgó hassal mehetnek haza, mert ő biz a nem megy. :P
ancsúr
 
 


Sziasztok Lányok!

Olyan jó, hogy megint vannak képek a topicon!! Imádom nézegetni őket! Ennyi gyönyörű lurkót!!!

Nekünk is sikert hozott ám a tegnapi kirándulás! :D Minden rendben!
Már csak a levelezésnek kell lebonyolódnia, hogy végleg, és visszavonhatatlanul, és ellenőrizgetések nélkül és papíron is családdá váljunk!!!

SIMINENI!!

Köszi a lehetőséget és a gondoskodást a talival kapcsolatban, de Apunk úgy döntött, hogyha má'olyan mehetnékünk van, kísérjük el őt a vidéki munkára.
Napközben majd kirándulunk, este meg ott alszunk és leválunk a "Művészúrról", mígy ő kurjongat az emberek örömére :P .
Olyan édes tőle!!
Szóval mindent köszönök, és nagyon szép napot kívcánok Nektek szombatra!! Sajnálom, hogy nem találkozunk, de ez a családi kirándulás is nagyon csábító! Először megyünk így "ottalvósra" - remélem nem lesz gond...


Pusszancs! - Amneris -
amneris
 
 


Sziasztok!

Kicsit eltűntem, de jelentem jól vagyunk. Sára már nem kap antibiotikumot, Janka sajna még 1,5 hétig. Végre visszaállt a napirendjük és szépen fejlődnek. Sára 6060gr., Janka 5810gr. Nagyon élvezik a hangjukat, sokat dumálnak.
Szombaton mi is megyünk. Addig is próbálok visszaolvasni.
A lányok kezdik egymást felfedezgetni. Kép
Puszi mindenkinek!
gilice
 
 


Abend!

Jiny, nagyon örülök a jó híreknek! Meglásd, a másik fülecskével se lesz nagy gond!

Boszi, tetsz ez a rotációs külön szoba! Vsz kölökkel azt csinálsz, amit akarsz, ágy alá is dughatnád:)
Eszembe jutott a hsz-edről, hogy én meg (világ szégyenére) a szüleimmel egy szobában aludtam 8 éves koromig, amig a kisebbik bátyám is el nem ment bentlakásos gimibe... mert onnantól ha hazajöttek, a harmadik szoba, a legszebb, a vendégszoba volt az övék... Lassan rá kell jönnöm, hogy ettől voltam negyven évig ilyen fusztrált:)

Alexa, keresztlányom most kedden ért haza Tunéziából nászútról, semmi bajuk, sőt, a lányomnak hozott játéktevét se fertőtlenítettem! Amilyen óvintézkedésekről írtak a lányok, biztosan elég lesz!

Amneris, szerintem élvezni fogjátok a családi programot! ha véletlenül felénk is jönnétek, kérlek, jelezd:)

A gyerekek továbbra is gyönyörűek, egytől-egyig:-))))
mera
 
 


Ja, én meg - tekintettel a várható lightos télies nyárra - egy szép szlovéniai termálfürdős alpesi szállodába foglaltam - biztos, ami biztos, nem kockáztatok:) tenger csak aug. végén lesz...
mera
 
 


Sziasztok!

Csöpke: Köszönöm a kedves üdvözlést, aranyos tőled!

Imádom ezt a fórumot, olyan szép babácskák fotóit csodálhatom. Minden képet percekig nézegetek, közben arra gondolok, vajon a mi babánk milyen lesz.

Majd írok rólunk is, de most nagyon álmos vagyok a további íráshoz.

Jó éjszakát mindenkinek!
vivi1
 
 


A június 10. országos találkozóra jönnek:

Matiba
Rkata
Ggabszi
Idusamoja
Napsugaracska
Kelimoni
Tölti
Di_ti
Kizsó
Siminéni
Atan
Gilice
Tviky
tviky
 
 


Sziasztok!

Tündériek a gyerekek!!!

Tviky elvileg mi is megyünk. Mint már írtam ez függ attól hogy el tudunk e menni az új kocsinkért. Képzeljétek, pénteken kellene kifizetnünk, de a pénz még nincs a számlánkon. :( Nagyon félek hogy csak a jövő héten utalják, és akkor elveszik a kocsi is, meg a foglaló is. :( Bocsi, de el kellett panaszolnom.... :(

Vivi! Üdv köztünk! Várjuk a történetet!!! :wink:

KépKép
jiny
 
 


Jó reggelt!

Töltike: édesek a Manókák, és milyen mosolygósak! :D

Ancsúr: én is mondtam tegnap anyukámnak, hogy ne legyen babonás, ez egy más dolog! Azt hiszem sikerült megértetnem vele! :D

Amneris: gratula és kellemes "ottalvós" kirándulást! :wink:

Gilice: örülök hogy jobban vannak a csajok! Nagyon édesek! :D

Mera: igen, szerintem is elég lesz, amit a lányok írtak! Én is biztos hozok valamit a leendő babánknak! Elvégre a játéknak nincs szavatossága! :wink:

További szép napot!

alexa
alexa78
 
 


Vivi!
Üdv közöttünk! Várjuk a "mesét" magadról!
Kép

Kelimoni!
Regi nézte Gergőt, nézte, nézte aztán rámnézett és "baba" mondta! Lehet, hogy ez már szerelem..??? :?:

Amneris!
Reméljük, minden rendben megy majd! Merre énekel a MŰVÉSZÚR?

Jiny!
Szépek vagytok! :D

Tölti!
Már most nagyon hasonlítanak a csemetéid!

Gilice!
Gyógyuljatok! Mintha tükörbe néznének a lányok!! :D

Boszi!
Tök jó, hogy ilyen lazán megoldod a gyerkőcöket! Én még mindig egy szobában alszok Regivel, pedig már 11hónapos! :oops:

Mindenkinek Puszi!

Kép
rayo
 
 

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?