Új privát üzeneted érkezett!

Málna

anno az apósom fiatal korában Boxer kutyikat tenyésztett. A férjem kiskorában sokat lovagolt a hátukon :)

szerintem minden csak nevelés kérdése. :wink:
Vendég

Málna
Kinézetükkel ellentétben nagyon barátságos kutyus :wink: Párom unokatesójáéknak van egy pár, jól vannak nevelve és simán oda lehet menni hozzájuk. A kisgyerekük is jókat szokott velük játszani.

Kép
Kép
mókuska

Köszi

Majd meglátom.Én tartok a dologtól.Főleg Máté vérmérséklete miatt.
Nincs valakinek közelebbi tapasztalata,úgy értem mindennapos.Vagy volt még valakinek ilyen kutyusa?

málna2162

[quote="muszkuru"]
írta:
muszkuru
Hogy tudsz te ennyit vasalni :?:
A szomszédokét is bevállalod? :shock:

A mult héten nem voltam valami jól és nagyon összegyűlt :cry:
Na meg a fiam termeli is a piszkos ruhákat rendesen :cry:
Ha jól érzem most a piszkos pelust is termeli :twisted:

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Sziasztok,itt Melip újra :lol:
Málna a boxer az egy álom,intlligens,gyerekbarát,segítőkész és okos!!A legjobb barátnőmnek van,imádjuk...csak szörnyen nagy a mozgásigénye,csak akkor tartható kenelben,ha sokat lehet szabadon mellette...egyébként én vallom,hogy minden kutya olyan,amilyennek nevelik!!Nekem volt olyan pitbull-staffordshire keverék kutyám,aki leszedte a postást a bicajról,de az akkor két éves keresztfiam a hátán lovacskázott!!!

Gabi,defektes busz??!!??Még jó,hogy nem lett valami komoly baj belőle...egyébként igazad van,mi sokat járunk a környéketekre kirándulóba,nagyon sok arra a szép hely!!Hol van az az állatkert?Érdekel!!

A hernyókkal engem csak hagyjatok...felénk mindent megrágnak...keresztapám gyönyörű cseresznyefája teljesen kopasz lett!!!

puszip

Kép Kép
meli1118

Málna
Sztem ha kicsi korától jól nevelitek a kutyust teljesen mindegy milyen a fajtája...
Akikről irtam: a kisfiu még egész kicsi volt mikor megvették a két kutyust. Állandóan szaladgált velük az udvaron, birkóztak...tulajdonképpen bármit csinált a kutyákkal azok nem bántották.

Kép
Kép
mókuska

Ha viszont olyan kutyut szeretnétek,ami garantáltan sosem bánt senkit,akkor az ideális döntés a francia bulldog...nekünk az van itt az üzletben,a tesómé(anyu és öcsém itt élnek az üzlet mögött)Hát én ilyen kutyát még nem láttam!!!Olyan barátságos,hogy az már fáj.mindig a közeledben van,úgy szeret veled lenni,úgy néz rád,hogy legszívesebben megcsókolnád!!!Én beleszerettem,ha véletlenül meghalna az én Johnnym(ő keverék,de büszkén viseli)biztosan ilyen kutyust is vennénk!!

Kép Kép
meli1118

Melip béren van ez az állatkert, de még mi is nyáron megyünk először. Állítólag az állatok szabadon vannak nem kis ketrecekben.
Viszont kis állatkert van Gyöngyös elején is amiben tesómék már voltak. Ez egy uj és nagyon klassz, főleg kisgyerekeknek szuper.

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Köszönöm szépen az érveket és a tanácsokat.

Meli

Lehet hogy sajnálnám a kertet...Bocsi de most önző vagyok :!:

Gabip
Háp ap defektesp buszp ténylegp gázp.
Az a baj ,hogy ennél sokkal nagyobb műszaki gondokkal küszködő buszokra felültetnek embereket, meg gyerekeket.

málna2162

Nekünk német-juhász kutyánk van. Ő is imádja a gyerekeket. Krisztinek mindíg ad egy nagy nyelves-puszit amit a drágám utál :lol:
Télen a szánkót húzta a két gyerekkel :lol:

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Nem vagy önző,nekünk az üzlet udvarán Edi előtt egy hatlmas kanári szigeteki bullterrierünk volt,ő aztán hazavágta a kertet rendesen,anyu a haját szaggatta minden nap,meg persze riogatta a vevőket...el kellett ajándékoznunk....akkor neked ideális a francia bulldog...semmit nem rongál,ha nem vagy kint vele képes egész nap lustálkodni!!

Kép Kép
meli1118

Meli :lol:
Imádom ahogy fogalmazol!!!!
Elajándékozni egy ilyen kutyát?!A RÁSÓZNI valakire szerintem ide jobban passzolt volna... :lol: :lol:

málna2162

Málna hova tüntetted a p betűket :?: Már kezdtem megszokni :twisted:

Meli Te most dolgozol? Ha Bérre eljönnétek előtte szóljatok, hátha tudunk egyeztetni és együtt menni, oké :?:

esetleg valaki más nem szeretne csatlakozni :?:
Tesó ti már voltatok ott?

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Kis_plutó

Apa nagyon sokat jár Salgótarjánba.Szerintem ha legközelebb megy akkor elmegyek vele...És akkor tudunk talizni...Hm mit mondaszp errep.
pppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppp

málna2162

VALAKI!!!

ZAVARJON EL DE NAGYON GYORSAN TANULNI!!!!!

málna2162

Béren még mi sem voltunk.
Málna!
Mi Salgótarjánban lakunk :wink: Hová szokott járni a párod? Munka ügyben?

Kép
Kép
mókuska

Málna oké :lol:
Nekem is mennem kéne mert végre elaludt ez a rosszcsont és ilyenkor tudok haladni
Na puszip mindenkinekp, estep jövökp: Gabippppppppp

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

A Szent Lázárba ,Szemészeti osztályra, munka ügyben.

málna2162

Málna
Irgumburgum!!!!! Hogy lesz igy 6-os a vizsgád?? Mármint ha egész nap a gép előtt ülsz :lol: :lol: :lol:
Engem is küldhetnétek főzni, h legyen mit enni a gyerekeknek :lol:

Kép
Kép
mókuska

Gabip

Ez most egy elzavarás akart lenni?!Hát ebből én nem értek :lol:

málna2162

Szemészet! Éppen oda készülök egy ideje, meg kéne nézetni mennyire fényérzékeny mert hunyorgás nélkül nem tudok végigmenni az uton.
:twisted:

Kép
Kép
mókuska

Málna,

a nővéreméknek van boxerje. Mikor a fiú 2,5 volt a lány meg 1 éves, akkor vették pár hónaposan. Imádja a gyerekeket, bármit kibír, mint egy nagy borjú.
Peti lefestette terepszínűre, mikor 3 éves volt, Ági kirúzsozta a száját és pirosra festette az arcát, meg sem rezdült.

Ha bármelyik sír vagy megkérded hol a kicsi, azonnal rohan Ágit keresi és sír, ha nincsen otthon. Ha valami miatt rácsapott a nővérem a fenekükre, odaállt közéjük...

Szerintem gyerek mellé az egyik legjobb fajta.
Vendég

Na mit csinál az én 3 évesem? Ül a tv előtt közben Dani cumiját szopogatja :roll: :roll: :roll:

Kép
Kép
mókuska

Mókuska

Szólj ha menni akarsz.Nagyon jól ismerem az oszt.vez főorvost!

málna2162

Málna!!El ne menj!!A kutyadologba én is beleszólnék!!!
Legyetek óvatosak!!A tesóméknak pont két durva fajta keverék kutyájuk van!!Ők esküsznek rá.hgy nem bántanák sosem a gyerekeket!!De nekem elég,ha ez a kutya meglát egy macskát!!Na meg ezek az EBEK meg is öregszenek,és mi van,ha éppen akkor borul el az agyuk????Borzasztó!!Egyébként nem csak a harcos kutyák tudnak vadak lenni,hanem akár egy németjuhász is!!Nembeszélve a sunyi kis tacskókról!!A Rotweilert nem emlitem,mert akárhogy is szépek sosem kéne egy olyan kutya még ingyen sem!!!!!! :x

Kép
bea27

Smiling Thunder Edison Kép Kép Kép

Kép Kép
meli1118

Málna
Nem tudod rendel-e magánban? Nekem ugy egyszerübb lenne elmenni mint sztk rendelésre.

Kép
Kép
mókuska

Most ez tökre úgy jön ki,hogy én macskapárti vagyok!!Igen,az vagyok,de nem emiatt nemkéne kutya,hanem Én egy kisgyerek mellé nem tennék sosem egy kutyát!!Ha meglesz majd a hőn áhitott kertesházunk /pár év múlva/ akkor nem mondom,hogy nem lesz majd egy házörzőnk,de azt majd meglátjuk.................!
Na mindegy!!Dobom ezt a témát,nehogy valamilyik Őtök emiatt utáljon meg!!
Már alig várom,hogy hétfő legyen,és láthassam a babócámat!! :lol: :lol: Jaj!!Annyira viszketnek a cicieim!!! :(

Kép
bea27

Szia Bea!!

Pontosan ettől tartok én is.A kiszámíthatatlanságtól.
Pedig nekünk is volt kutyánk.De ez most valahogy más heylzet.
Lehet hogy Én aggódom tulságosan
.

Miért nem jöttél hamarabb????Tényleg mennem kell.Tanulni :o :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

málna2162

Meli
De cukifalat ez a kutya :lol: Én imádom az állatokat, dehát 58 m2-en nálunk szóba sem jöhet! Talán egyszer lesz egy kertesházunk... ez az álmunk! És egy hatalmas bernáthegyi :wink: :lol:

Kép
Kép
mókuska

MENJ!!!!!! :( :( :( :( :twisted: :P

Kép
bea27

Bea,teljesen igazad van a tacskók tényleg sunyik...engem összesen két kutya harapott meg életemben,mindkettő tacskó volt...de kutya viszont jó,ha van egy kertes házban a gyerek mellett....az ember barátja...tudom,hogy Te cica párti vagy..én mondjuk nem kedvelem őket,mióta volt egy kemény afférunk a szomszéd macskájával...de ez egy külön történet!Szóval én nagy állatbarát lévén pártolom,hogy kertes házban legyen kutya!!

Kép Kép
meli1118

Meli!!Igazad van abban,hogy ha kertesház van,akkor JÓ,ha van kutya,de.........................!Nem olyan rég bolondult meg a barátaink kutyája,és le kellett lőni,mert már mindenkit megtámadott!!Főleg a kicsi mellett!A kisfiú másfél éves!!Mi lett volna,ha Őt szaggatja meg???!!Erről meg csak ennyit!!!A macskák nemhiszem,hogy tudnának ENNYI,és ILYEN durva dolgokat művelni!!!

Kép
bea27

Bea

a férjemnek 2 rottwiler-je volt. Tavaly altattuk el az utolsót. Nagyon jó házörzők voltak, de a légynek se ártottak egyébként. Sose haraptak meg senkit.

az unokatesómnak dobermann-ja volt 11 évig. Sose bántott senkit.

Tényleg csak nevelés kérdése.

Nekem uszkár kutyusom volt 11 évig. Imádtam, egy igazi bohóc kutya volt, nyalt-falt mindenkit.
Életében egyszer kapott meg egy 3 éves kigyereket, de az a hülyegyerek meg is érdemelte! :twisted: Állandóan kínozni akarta, ki akarta nyomni a szemét DIREKT, nagyon rosszindulatú gonosz gyerek volt. Utáltam azt a gyereket. Anyu barátnőjének a gyereke volt.
Egyszer direkt fájdalomig húzta a kutyám farkát, nagyon fájt neki sírt a kutyus és akkor odakapott és megcsípte a gyerek kezét.

Megérdemelte a kis szaros!
Vendég

Most utálsz?? Kép
Nem csak szomorú leszek de ilyen csacsi is ha nem teszem magamévá a kereskedelmi ismereteket....

málna2162

Most utálsz?? Kép
Nem csak szomorú leszek de ilyen csacsi is ha nem teszem magamévá a kereskedelmi ismereteket....

málna2162

Na menjél!!Aztán mikor jössz megint???Délután,este??
Remélem ma még taláxunk!!! :lol: :lol:

Kép
bea27

Ilyen ciki helyzetet :oops:
Hozott a postát egy csomagot. 2159 ft-ba került. Nekem 1 db 5000-es itthon és a postás nem tudott visszaadni. Pénztárcám nincs, mert "figyelmes" apa vitte az autót szereltetni az én pénztárcámmal :twisted: Mert minek szétnézni benne :twisted: Minden iratom abba van :? Na szóval én nézem a gyerekek pénzét, ott is csak 10000-ek, a végén kérdezem, h nagyon ciki-e ha 100-ban adom az egészet. Ugyanis van egy perselye Lilinek amibe 100-50-et dobálgatunk, már több mint 10e ft van benne. Hát kénytelen voltam abból kiszedni :oops:

Kép
Kép
mókuska

Gabi
33. napon teszteltem. Mostmár tudom, hogy lorai volt, ha 31. napon volt pé.
Még kicsit reménykedem, bár semmit nem érzek.

Málna
Te nem is olvasol vissza?
Írtam neked már többször, de nem reagáltok szinte soha.
Tudom ritkán jövök, de azért.... :cry:
Vendég

Mókuska!!Milyen GAZDAG gyerekeid vannak!!! :lol: :lol:

Kép
bea27

Anyusziszi!!Nekem CSAK a 45.napon mutatta ki a teszt a terhességet!!!!!!!

Kép
bea27

Biztos azért látom így ezt a dolgot, mert mostmár a saját gyerekem miatt izgulok.
A kutya is lehet kiszámíthatatlan,de a gyerek is.Egy kicsi gyereknek meg nem olyan egyszerű megmagyarázni, hogy nem szabad bántania kutyust.Hiszen ő csak játszani akar vele.Azt hiszi olyan, mint a plüss állat...Nem egészen.
Tényleg nem hallottam még olyat, hogy egy macska megtámadott volna bárkit...Persze ő sem hagyja magát.
De a saját szememmel láttam, ahogy anyuék szomszégjában a kisfiú a kiscicát a farkánál fogva hurcolta. A macska meg tűrte...

Az meg,hogy a ez +ez+ez+ez a,kutya soha életében nem harapott meg senkit,és nem is bántott senkit,csupán csak szerencse.Szerintem.Nekünk is volt pulink.Ahogy öregedett úgy hülyült.Pedig együtt nőttünk fel!

Ja és a pitbull gazdija is mindig ezt mondja amikor megvan a baj :"Pedig soha nem csinált ilyet..."

Én ebből nem akarok sem vitát sem semmit.Nyílván mindenkinek mások a nézetei, és főleg a tapasztalatai.Mások a kutyások és mások a macskások.

Kis_plutó
Megértem Krisztiánt.Én sem szeretném ha egy kutya nyalogatna.
Volt, hogy Mátét is megnyalta a dédi tacskója és én rögtön rohantam a gyereket megmosdatni.Azért ki tudja mit nyalogatott elötte,pl a fenekét...

málna2162

Málna, akkor a legjobb lesz ha még nem vállaltok be kutyát. Egyikre sincs garancia.
Vendég

Szia Mókuska,egyszer gyerekkoromban egyedül voltam otthon és ki kellett fizetnem a postást,anyu mindig hagyott otthon pénzt ilyen esetre,de akkor pont nem volt,persze....én is kiszedtem a pénzt a perselyből,de én 1-két forintosokból raktam össze 3500ft körüli öszeget...a postás húzta a száját,én meg mondtam,hogy sorry,azért jó a postán dolgozni,mert ott fel tudják váltani...nem volt túl szívélyes velem a továbbiakban.....

Bea,igazad van,sok kutyus megbolondul,de azért többségében,ha szeretetben vannak nevelve,akkor nem....

Málna,csacsi azért nem leszel,legfeljebb csak 5-t kapsz :lol:

Kép Kép
meli1118

Anyusziszi :oops: :oops:

Kép

Ne haragudj!!Nem direkt volt!!Lóhalálában olvasok s próbálok válszolni!!!

Igen olvastam a kozmetikázott kutyát :lol: Vannak ilyen birka türelmű kutyák is.
De biztos emlékszel nem rég nekünk is volt egy kis törpe snauzerünk.
Pár napja volt csak itt de ha jött a dédi és Mátét fel akarta vennia kutya közéjük állt és ugatott. :shock:
NEm sokra rá amikor Máté játszani akart vele akkor meg oda -oda kapott.
Igazából nem haragudtam érte ,hogy előkerült a gazdija!!

És tényleg gyere gyakrabban :wink: :wink: :wink:

Mostmárténylegelhúztam!!!!

málna2162

Málna,nem mondtál véleményt Ediről!!Nem tetszik??Kicsit furi kutya,olyan a feje,mintha nekiment volna a falnak.... :shock:

Kép Kép
meli1118

Most rám szálltatok?Jól van!Gyertek ki!Játszuk le!!
Épp a Létszám és bérgazdálkodási mutatók érdekfeszítő világában koválygok...

Most őszinte legyek?!
Jó pofa kutya,de nekem a kutya az kutya formájú...
NE HARAGUDJ!!!!!!!!!!!!!!!

málna2162

Na jól van,én is lépek,mert igy sosem lesz rend itthon!! :(
Aztán meg átugrok hozzád Málna,és kikérdezlek!!!
Talán le is osztályozlak!! :?
Mindenkinek SZÉP napot!!
Elég jónak tünik innen az időjárás!! :)
Menjetek KUTYÁZZATOK,CICÁZZATOK stb..................! :)
Jobban örülnék,ha mostmár megint felmutatna valaki,vagy valakik két csikos tesztet!!Az értelmesebb,meg EGÉSZSÉGESEBB dolog!!
Kettesével illik!!Lányok!!HÚZZATOK BELE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ki a mostani AKTUÁLIS????

Kép
bea27

Bea
Meli és Én.
Aztán sorban a többiek.
Vendég

Hehehe,én is így reagáltam először!!!De aztán a szívünk csücske lett....amíg nincs gyerek a családban....

Kép Kép
meli1118

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?