Sziasztok!
Vegyük szépen sorjában.... most csőrőltem be egy nagy adag capuccinot, h bírjam a strapát
Rejóka!
Nagyon fogsz hiányozniiiii!!!!!!!! De azért néha nap egy egy sort.
Én 22-ik Pesten vagyok, remélem addig visszaérsz, hogy talizzunk
Megint
Babancs!
Nekem is voltak gombás időszakaim, de legutoljára valamikor február elején volt, azóta semmi. Ez rekord. A tabletta szedés alatt rettenetes volt. Tudom milyen sz.r érzés, úgy felforrósodik az ember hüvelye, hogy füstöl...
Mindenképpen menjetek el mindketten orvoshoz és tenyésztessétek ki a kórokozót. Lehet esetleg mégsem Candida. Nem gondolom, hogy Staphylococcusod van, de az pont sós táptalajon növekszik.
Egyébként az egyik barátnőm évek óta Candida fertőzéssel küzködik, tele van az egész tápcsatornája a szájától a vastagbelén keresztűl hüvely stb stb. Eltiltották az édességtől!!!!! Norvégiában talált megfelelő szereket (természetgyógyászati készítményeket), mert a klasszikus gombaölő szerektől kimúlófélbe került. Vérképe is rossz lett.
El kell felejteni az édességet!!! Akármilyen rosszúl is hangzik!
De a legfontosabb, hogy a férjed is menjen el urológushoz, vagy andrológushoz. Ez a kettőtök érdeke. !!! (de ezt ti is tudjátok
)
Nóra1!
Kincs is megkapta a pajzsmirigyére a bogyót.
A pajzsmirigy alul müködése okozhat anovulációs ciklust. Jól tudod, hogy minden szervrendszerre kihat. Pajzsmirigy hormon nélkül nincs élet !!!!
Komolyan...
Úgyanúgy örülünk majd a te babásodásodnak is
Espero!
Nálam te még mindig a toppon vagy
Nem számít, hogy kihez, csak menj el egy dokihoz. Aki megtud nézni UHval. Aztán ráérsz a maradék 7 és fél hó
alatt megtalálni a dokidat.
Töpörtyűkrémes hagymás kenyeret én is megkívántam, most, hogy mondod
De elkezdtem diétázni. Vagyis du nem eszünk konszisztens kaját.
Beebeey!
Itt a statisztikát előbb vagy utóbb mindenki javítani fogja.
Te is!!!!
Csakegy!
Rosszabb a görbéd, mint az enyém.
Kihülés felé araszolgatsz.
Tudod a zokni!!!!!!
Tudom, hogy hallani sem akarsz Clostyról, de egy megfelelő adag rajtad segítene. Mert a múlt hónapban már volt spontán PÉd. Gondold meg! A Closty nem hormon. !!!!! És majd augusztusban jóízűen hányhatsz a sátorból kifele
Orsika!
Gondold meg.....
Norka is így volt mint Te kb.
Két hónapja szedte a Metformint, amikor másodszorra lombikozták. Sikertelenül. Aztán jött több (kb 5)havi szünet. És CSAK!!!! Closty!!! És Bogibabát már szoptatja is
Reméljük van teje!!!
Nálad is, mint legtöbbünknél idő kell a Metforminnak.
Azért ha megnézed a táblázatot nem az a jellemző, hogy mindenki sipp supp teherbe esik a Metformin szedése után. Pár héten belül.
Hogy pontos legyek: Rambóka, Mir és Csillagfény.
A képeket Norkáék babájára értettem
Kandika!
Lehet, hogy megint egy pucás lakódzik benned ...
Azért nem érzel semmit.
Csók csajok.
Jók legyetek.
Kavics
(27 cn.)
...vagyok....