Új privát üzeneted érkezett!

Tiko :P

Krisz :)
Ez nagyon szép eredmény. Visszakerestem, mert nem emlékeztem, nekem 470 volt a 13. napon, ettől függetlenül szerintem is ikergyanús :P
A dokid mit mondott?
Utrot, heparint nyomod?

Pusz
fanni73

Viki!
Te mikor lettél babás? Teljesen le vagyok maradva! :oops:
Hol a tábla meg a Zsebi???
Gratulálok!!! :P
Pusz,
Fanni
fanni73

Fanni! :)

Zsebi sajna eltűnt. :(

Kiscsillag csinálja a táblát, tegnap vagy tegnap előtt tett fel egyet. Keress vissza, ha gondolod.

tiko

Tiko!
Köszi az infot.
Olvastam, hogy rossz a gépe...

Megnéztem az új táblát. Remélem, Viki visszajön és mesél, mert -már- nincs a táblában.

Pusz
fanni73

Sziasztok

Crys74
Gratulálok, emlékszel én feküdtem a fal mellett azon a pénteken amikor vissza kaptuk a babákat :) (szülői felellőség...)
Kaptál a dokitól hcg szurikat az ET után?
üdv
monyo
monyo

Sziasztok Lányok!
Új vagyok itt,de régóta olvaslak titeket.Szeretnék hozzászólni 1-2 témához,ha nem haragszotok meg!
Rólam röviden annyit,hogy a györi Kaáliba járunk.
Olyan sok a külömbség az intézmények között!Nekem a lombik elött volt ún.hüvelytisztasági vizsgálat,amit mindenkin elvégeztek automatikusan.Mivel nekünk ez volt a 3.lombik,hysteroskopiát is csináltak,potom 30.000-ért.Találtak is 2 kicsi egyenletlenséget,amit eltávolítottak.Viszont ami számomra nagyon furcsa,hogy Györben nem végeznek pozitiv teszt esetén HSG vizsgálatot,csak akkor,ha a teszt negativ és pár napon belül nem jelentkezik vérzés.

Krikri!Szeintem a fáradékonyság legvalószinübb oka a terhesség.

Crys!Azt szeretném kérdezni töled,hogy te is csak a 6.hetes UH-ra mehetsz,hamarabb nem?Mert én hamarosan beleörükök a várakozásba!(Ma vagyok az ET.utáni 19.napon,a teszt pozitiv lett.)Mert annyi rémhirt olvastam üres petezsákokról,meg elhalt magzatokról,hogy totál parázok!sajnos az élet már 2-szer próbára tett,nehezen viselném el,ha még 1x csalódnom kellene!
Bocsi,hogy kicsit hosszú voltam,de igy jött ki!Köszi,hogy elolvastatok,üdv:Andi
aanda

Bocs!HCG-t akartam irni,nem HSG-t!
És én ET után óta csak 3x2 utrogestánt szedek,abból is már a szájon át szethetöt,mert a hüvelyi kimart belülröl!
aanda

Anda! Én az ET utáni 20. napon vagyok, és én is beleőrülök a várakozásba és igen, sajna csak 6. hetes uh van teszt után. Bár engem megnézett a doki a 13. napon, de ugye akkor még nem látszik semmi sem.
Szóval én is rettenetesen parázok, de igyekszem pozitív dolgokra gondolni és a rémhírekret nem olvasni és nem foglalkozni velük.
alinkat

Andi!
A legnagyobb jószándékkal azt mondom, ne olvass el semmilyen rémhírt. Terhes vagy. Aki a 19. napon pozitívat tesztel, nem jött meg neki, de feszülget a cicije, az terhes. Nem értem, miért nem csinálnak vérvizsgálatot Neked, hiszen attól megnyugodnál kicsit. Mondd meg, hogy kifizeted, csak csinálják meg. (Nálunk ingyen van.)
A terhesség 5. hetétől az ultrahangon látszik a petezsák. Először még csak az látszik, mert a babó annyira pirinyó. Valóban csak 6. héten szokták csinálni, mert az a "biztos", ugyanis akkor már jó eséllyel szívhangot is lehet hallani.
Én azt javaslom, ne kínozd magad az ünnepek alatt, szaladj be holnap reggel egy vérvételre, követled ki, aztán nyugodj meg meg arra a másfél hétre, amíg a 6. hetet betöltöd.
ÉS NAGYON FONTOS!
NE OLVASS EL SEMMI TÖBBET, lépj ki, igyál egy pohár vörösbort, feküdj le és holnap nyugtasd meg magad!
Nehéz mindezt megtenni... de megéri!
Drukkolok!
Fanni
fanni73

Sziasztok!

A hozzászólásaitokból ítélve, lehet 1,2,3 baba is a hasamban.
Úgy látom, hogy ez a hcg érték egyénenként is változó.
Még nem tudtam beszélni a kaális orvosommal, ma már nem volt benn, amikor hívtam.Holnap újra hívom.Tehát, még nem tudom, hogy mikor kell uh-ra mennem.

Fanni :) Igen, szúrom a heparint! :P És az utroból 3-szor kettőt dugok be :P

Monyo!
Hogy jöttél, rá, hogy én vagyok??? :D
Nem kaptam hcg szurit! Csak a heparint szúrom és az utrot 3-szor kettőt.Veled mizújs?(Nehéz ez az utolsó 2 hét a suliban :x )

Puszilok mindenkit!

Köszönöm a hozzászólásokat és mindent.....
crys74

Kedves Alinkat és Fanni!
Köszönöm a biztatást,megprobálok csak jó dolgokat olvasni a neten!
Alinkat!Tök jó lenne,ha mindkettönknek sikerülne!Nekes is vannak terhes tüneteid?Nekem hatalmasra nöttek a melleim,néha még fájnak is,a hasam feszül,néha hányingerem van,és elég fáradékony is vagyok!Sokat pihenek,megteszek mindent a cél érdekében.
Jó estét kivánok mindenkinek!
Andi
aanda

Sziasztok

Crys74,
írtad hogy tanár vagy, és a napok száma is megegyezett, és túl sokan nem voltuk azon a pénteken :).
Sajnos nekünk most nem sikerült :( augusztusban megyünk vissza a srácokért :) addig nyaralunk és dolgozunk.
Crys áruld el hogy csináltad?:) bocsi de már nem emlékszem, hogy nektek hányadik kísérlet volt?
köszi
monyo
monyo

Sziasztok!! :)
Gyorsan csatolok egy táblit, mert látom hiányoltátok!! :)
Mindjárt jövök!!!

Kép Kép Kép

Kép
Kép
kiscsillag

Először is. Köszönöm szépen a sok-sok drukkot és babatapit! :) Remélem célba érnek!!

Tiko :)
Én azért nagyon, de nagyon örülök, hogy nem találtak semmi bajt és nincs semmi bajod!!! Meglátod ha megnyugszol kicsit, sikerülni fog!!! :wink:

Angel :)
Ugye nem is volt vészes?? :) És már kezdtek is, vagy még vannak vizsgálatok?? Mikor kezdhettek kb.??

Fanni :)
Örülök, hogy újra köztünk vagy. Igen sajnos Zsebikének a gépe beadta a kulcsot. :( Nviki-t nem tudom miért van kivéve, nem Én vettem ki, de ha kíváncsi vagy rá, nézz be a BMC-be ott rendszeresen ír és megtalálod, hogy mikor lett kismami. Amúgy mostanában, szóval pár hetes. :) Innen is nagy, nagy Gratula Vikinek!!!!! :D

Crys :)
Szuper a szám!!!!!!!! Ez tényleg nagyon, de nagyon bíztató!! Mikor is mész Uh-ra?? Gondolom már tűkön űlsz!! :lol: :lol:

monyo :)
Nagyon sajnálom, hogy nem sikerült. :( De az augusztus már mindjárt itt van!! Huuu, de jó sokan akcióznak majd augusztusban. :)

Borsi :)
Nekem még mindig nagyon hiányzol!!!!! :( Remélem azért nem hagysz el teljesen minket, mint Zsebi. :( Vagy sok a munkád mostanság???

Kép
Kép
kiscsillag

Szia Crys!
Érdekelne engem,hogy a heparin szurit miért kapod?Én még nem is hallottam róla!Hányadik napon vagy?

Fanny!Te hány hetes terhes vagy?
Köszi,Andi
aanda

Fanni :lol: Drága vagy!
Azért maradtál le, mert én januárban megkértem Zsebit, hogy szedjen ki a táblából mert BMC-s vagyok és átmentem a másik topikba. Szóval, 3 lombik és 1 fagyi után sikerült. 05.02.-án punkciós,05.04.-én ET és most vagyok 6 hetes terhes.
Kívánom mindenkinek aki még nem élte ezt át, hogy mielőbb átélhesse ennyi szenvedés után.
Viki
nviki
Budapest III. kerület

Viki!
Szívből gratulálok :P és nagyon sok örömet kívánok!

Andi!
Nálam sajnos gond volt, így nem vagyok már terhes, de ez most lényegtelen, mert Te az vagy :lol:
Remélem, ma elmész vérvételre!?

* :o
Aranyos vagy, köszi.
Drukkolok a teszthez!

Fanni
fanni73

Fanny!
Ne haragudj!!!!Vszeg nem olvastam jól vissza,még 1x bocs!
Nem megyek vérvételre,mert nem lehet menni!
Gondoltam,hogy felhivom a régi dokimat,hogy csináljon UH-t,de a férjem hallani sem akar róla,ő nem parázik,tök nyugodt,irigylem is miatta.Érdekes,hogy a környezetemben mindenki biztosra vette,hogy ennek a lombiknak sikerülnie kell,csak én nem.Sajnos a 2.lombik megszakadt az 5.héten,vszeg csak biológiai terhesség volt.Ezért is parázok ennyire,2-3 naponta csinálom a teszteket!
Én már csak akkor fogok megnyugodni,ha már foghatom a babámat!Bocs,hogy ilyen negativ vagyok!
aanda

SZiasztok! :)

Kiscsillag,
köszi, hogy belevettél a táblába! :D

Túléltük! :mrgreen:

Most kell egy 2-5. napi hormonvizsgálat, meg chlamydia, és ha ez megvan, akkor mehetünk vissza, hó végére kaptunk időpontot. Lesz majd egy UH ugye (csak azt nem tudom, aznap-e). Apa eredményét, meg a HSG-t elfogadták. Ha minden okés akkor augusztusban kezdhetünk! :)

Remélem egyszer én is hozzá fogok tudni szólni érdemben a HCG-témához! :oops:

Drukk Mindenkinek, aki épp izgul valamiért!
Alinkat, Andaa, nektek az UH-hoz! :)
Kiscsillag, Lois, nektek a két csíkhoz! :)
angel37

Andi!

Nálunk is az volt a helyzet, hogy a férjem nyugodt volt, én meg nem...
Többet nem tehetek Érted, már elmondtam a véleményem.

Fanni
fanni73

Chrys, nagyon ígéretes az eredményed! Nagyszerű! :D :D

Aanda, lehet hogy esetleg magadnak ártasz vele, ha most mész UH-ra, mert ha éppen nem egy tuti UH-s orvost fogsz ki, tuti géppel, akkor akár még totál hülyeséget is mondhatnak neked amivel csak még jobban megijesztenek.
Én is amondó vagyok, hogy ne olvass rémisztő topikokat, koncentrálj a babádra, pihenj, de persze ezt nagyon könnyű mondani.

Monyo, sajnálom hogy nem sikerült, de az mindenképpen bíztató, hogy hamarosan kezdhettek!
zsizzsik

OFF:
Mindenkinek ajánlom a Pingvinek vándorlása c. filmet, nagyon tanulságos és rengeteg erőt meríthet belőle az aki esetleg egy picit hitét vesztette a babásodás felé vezető úton. :)
monyo

Sziasztok!

Válasz a kérdésekre: :)
Ma vagyok a 14. napon az ET után
Ez volt a 2. lombik (az elsőnél is beindult, aztán nem maradt meg)
A Fraxiparin azért kell, mert kiderült, hogy azért dobódtak ki olyan korán, mert véralvadási gondom van.Hamar alvad a vérem.
Én voltam már terhes spontán és az 1. inszeminációból is.
Tehát nálam nem a teherbeesés volt a gond, hanem az,hogy kidobódott az 5. héten.

Bár, ilyen magas hcg-m sose volt még! :P

Ultrahangra 15-e után kell mennem,azaz akkor kell időpontért telefonálnom.
Tűkön ülök, de elmegy ez a 2 hét, hiszen tanév vége van, nagy a hajtás és sűrű a program.

Puszi mindenkinek!!!
crys74

Monyo!

Sajnálom, hogy nem sikerült, de örülök, hogy így fogod fel!
Kellemes nyarat kívánok nektek!
Aug.-ban pedig tuti siker lesz!!! :)

Puszi!
crys74

Szia Zsizzsik!
Köszi,hogy leirtad a véleményedet,totál igazad van!Sikerült egy kicsit megnyugtatnod,köszi szépen!

Szia Crys!
Köszi a válaszokat,nagyon remélem,hogy a gyógyszer most segíteni fog!Jó az orvosod,hogy kiderítette a problémát.De azért próbálj meg minnél többet pihenni,szorítok neked!

Jó lenne,ha már mindhárman,(Alinkat is) túllennénk ezen a kritikus 5.-6. héten és együtt örülhetnénk!
Sok sikert kívánok az augusztusban próbálkozóknak is!
Andi
aanda

Sziasztok!

Már lassan egy éve járunk meddőségi központba, arra várnánk hogy elkezdhesük a lombikot, de fél év óta csak pang az ügy, semmi előrelépés, így nagyon fontolgatjuk az intézményváltást.

Valaki közületek lenne olyan kedves, és adna egy kis felvilágosítást nekünk a Kaáliban folyó dolgok menetéről?

Bejelentkezés után mikorra adnak időpontot? Elfogadják-e a más intézményben elvégzett vizsgálati eredményeket? Mivel jön a nyár, mi a helyzet a szabadságokkal?

Előre is nagyon köszönöm az infókat!
mango

Sziasztok

Mango
A pesti Kaáliban 5 doki dolgozik az év 365 napján :) kivéve a szabijukat, amiről a recepción lehet érdeklődni, hogy mikor ki elérhető a nyár folyamán. Időpontot kb. 1-1,5 hónappal a hívásod után tudnak csak adni (sokan vagyunk :)). Az első konzultáció díja 10 000 Ft, egy kötelező UH van 6500Ft, illetve egyéntől fűggő, hogy kinek milyen vizsgálatot kérnek a kezelőorvosok. A Szabolcs utcai OGYIK intézettel vannak szerződéses kapcsolatban, ezt a punkció elvézése előtt átadott nyilatkozatban feltüntetik, hogy ha bármilyen probléma adódik a punkciót követően, akkor elsődlegesen a szabolcsban, vagy bármelyik ambulancián kell jelentkezni. A Szabolcs u-i klinikán végzett vizsgálati eredményeket, ezért nagy általánosságban elfogadják. Az andrológusi vizsgálatot, mindenképpen érdemes a Szabolcsban végeztetni, mert ott dolgozik dr. Papp professzor, aki a Kaáliban is rendel és a terültet elismert guruja.
Néhány díj:
Vérvétel: 1000Ft
ET: 35 000Ft
Embrió fagyasztás (1 évre):17 000Ft
az inszeminációval kapcsolatban talán Kiscsillag sokkal illetékesebb.
Ha kérdésed van a lányok szivesen válaszolnak
üdv
monyo
monyo

Monyo!

Köszi szépen a választ!

A sote I. asszisztált reprodukciójára járunk! A férjemnek megvannak a vizsgálatai eredményei, ami alapján csak a lombik jöhet szóba. De az andrológusit mégis újra kellenne csináltatni?

Már voltam egy rakat vérvételen, de ezeket valószínűleg újra kérik. Megvolt a HSG, voltam hiszterón. Gondolom ezeket nem kell újra csináltatnom!

Amikor bejelentkezel, te választasz dokit, vagy vkihez irányítanak?

Mango
mango

Mango.
a vizsgálati eredményeket mindenképpen érdemes elvinni az első konzultációra, mert akkor a doki azonnal eldönti, hogy megfelelnek-e vagy esetleg van olyan amit újra el kell végeztetni, de szerintem nagyon rugalmasak. Amire biztosan szükségük lesz még az rákszűrés, HIV, hepatitis és clamydia (remélem jól írtam) szűrés. Az orvosválasztással kapcsolatban talán mindenki egy kicsit elfogult. Alapvetően mindegyik orvos a legjobb tudásával próbál rajtunk segíteni, én nem szivesem írom le, hogy ez a doki jobb, a másik pedig rosszabb. Kérdezd a lányokat, nézd meg a táblázatot, ott szerepel, hogy ki melyik orvoshoz jár. Amikor jelentkezel és nincs konkrét orvosod, akkor a recepción ajánlani fognak.
monyo

Szia Mango!
én a pestiben dolgozom, MINDEN hozott leletet elfogadunk és felhasználunk, amit lehet. Sőt bíztatunk is rá mindenkit, hogy amit lehet máshol csináltasson, csökkentve a költségeket, épp elég lesz a hormonkezelés ,amit a patikában kell kifizetni. :cry:
Ami, sajnos bizos költség , az az első konzi és az egy db. első ultrahang, /csak az elsőt kell fizetni/ Ennek a díját jól írták a lányok.
Időpont kb. egy hónap múlva, de azután már beindul a "verkli" :D Ahhoz adunk időpontot, akit neked ajánlottak, illetve ennek hiányában a legelső lehetséges, legkorábbi helyre. Ez minden orvosnál nagyjából azonos. Nem zár be az intézet soha, egy napra se mindig van aki helyettesít.
Még egy korrekció. A 35 ezer ft-os ET, csak a fagyasztottra vonatkozik. A "sima" TB-re ,megy.
Bocsánat, hogy "bepofátlankodtam", csak a jószándék és a segítség vezérel.
Vannak lányok, akik ismernek, ők tudják, hogy ez télleg így van.
ha valakinek van kérdése, priviben keressen. Telefonon, ne, mert benn nem fognak tudni a kolleganők beazonosítani. Köszönöm, és sziasztok, drukkolok nektek.
harcimokus

Sziasztok lányok,
tudna valaki segíteni az értelmezésben?
21. napi progeszteron-érték: 66,6 nmol/L. (3. napiból mind tökéletes)
Mitől ilyen magas? Tegnap, 25. napra megjött, tehát terhes (sajnos) nem vagyok.
Emese
mse9

Szia Harcimokus!

El sem hiszed, hogy mennyire örültem az üzidnek!!!!!!!!!!

Nagyon sokat segítettél! Köszi, köszi!!!!!!!!!!!!!!!!!

Majd még átbeszéljük a férjemmel, és azután valszeg bejelentkezünk!

Üdv. Mango
mango

AAnda! Szegeden sincs HCG vizsgálat. Csak ritkán, indokolt
esetben. Hiszteroszkópiát nem csak a Kaáli csinálhat, kórház/klinika ingyenes lett volna.

Látom a táblázatot már nem Zsebi csinálja, remélem nincs vele semmi komoly hogy nem ér rá.

Karmen
karmen

Szia Kármen!
Köszi,hogy írtál!Az az igazség,hogy azért a Kaáliban csináltattam a hysteroskopiát,mert 1x egy sima kórházba mentem HSG-vizsgálatra,és annyira elavult módszerrel csinálták,hogy ezután megfogadtam,hogy inkább fizetek,de még 1x ne kínozzanak úgy meg!Én nagyon meg vagyok elégedve a KAálival,szerintem nagyon profik,csak elég drága!Sajnos Győrben nem fogadnak el minden friss vizsgálatot,nagyon ragaszkodnak pl.a saját laborjukhoz!Elég szomorú,hogy a tb.nem áll több vizsgálatot,és a gyógyszereket is támogathatnák nagyobb mértékben!De hát a cél érdekében mindent megtesz az ember!
Szép hétvégét kivánok mindenkinek!
Andi
aanda

Harcimokuciiiiiiiiiiiiiiiiiiii :!: :!: :!: :!: :D :D :D :D :D :D :D

Kép

Kép
Kép
kiscsillag

.... :?: :!: :shock: :shock: :shock: :roll: :( :( :roll: :shock: :shock: :? :?:

Kép
Kép
kiscsillag

Sziasztok!!

Kiscsillag na hogy állsz? Mindjárt 8.-a!! :D :D :D
Ági28

Helló :D

Látom, nagy csönd volt az ünnepek alatt.

* :roll:
Hogy vagy?
A legközelebbi frissítésnél légy szíves javítsd ki a koromat, mert sajnos már 33 éves vagyok. (sőt, már féllel több is, hüpp)
Köszi.

Harcimókus :P
Nagyon rendes Tőled, hogy segítettél. Valójban már többször is szükségünk lett volna Rád, így remélem, hogy a későbbiekben is fordulhatunk Hozzád :wink:

Fanni
fanni73

Harcimókus, tényleg nagyszerű, hogy írtál. Jó, hogy legalább az email címedet tudjuk így ha van valami kérdésünk akkor remélhetőleg feltehetjük neked. Egyáltalán nem vette szerintem senki bepofátlankodásnak a beírásodat, jó lenne, ha benéznél máskor is!

Aanda, örülök ha sikerült megnyugtatni, végül mikor mész akkor UH-ra?

Mango, én szinte az összes vizsgálatot máshol csináltattam, gond nélkül elfogadták azokat, amiket a közelmúltban csináltattunk. Viszont velem nem csináltak kötelezően HIV és hepatitisz vizsgálatot, lehet hogy ez is orvosfüggő?
zsizzsik

Sziasztok Lányok !
Crys : igen ikergyanús a dolog :lol: :lol:

Kicsit eltűntem és mostanában kevesebbet jövök majd, mert kényszerpihin vagyok. Péntek éjjel egy éles görcsre ébredtem, majd láttam, hogy barnázok. Ez így ment egész nap, délután már véreztem is. Bementem a kórházba, ahol megnéztek UH-n és megnyugodva láttuk, hogy Pötyi szíve dobog, sőt, már kezét-lábát is láthattuk. Viszont 1 héttel lehetek kevesebb a méretek alapján.
Nagyon kikészültem, de már jobban vagyok és a Duphaston mellé Utrot is szedek. 2 hét pihi és kontroll UH.

Remélem hamarosan újabb zebrás teszteket láthatunk !!!!
Sziasztok !

mniki

Sziasztok!
Zsizzsik!13-án megyek UH-ra,akkor leszek 6 hetes+3napos.
Tegnap is csináltam tesztet,hát én még ilyet nem láttam:hamarabb jelent meg a 2.csík,mint a kontrollcsík!Úgyhogy egyre jobban merek bizakodni,de nem kiabálom el!

Alinkat,Crys!JÓL vagytok?
Mniki!Izgulok érted,pihenj sokat!

Sziasztok,Andi
aanda

Norka kislánya megszületett 17:20-kor 3800gramm és 52cm!6órás vajúdás után!
kandi72
Budapest III. kerület

Ági :)
Igen, sajnos mindjárt. Egész pontosan holnap. :( Akkor kiderül, amit már sejtek, hogy megint nem sikerült. :(

Fanni :)
Köszönöm kérdésed. Hát így vagyok :arrow: :(

Mniki :)
Nagyon vigyázz magatokra!!! Örülök, hogy végül minden rendben, nagyon megijedtem mikor olvastam a barnázást!

Norkának GRATULÁLOK :!: :!:

Kép
Kép
kiscsillag

Niki :roll:
A fő, hogy nyugodj meg! Pihenj és próbálj relaxálni. Most akkor hány hetes is vagy?

* :?
Hátha mégis sikerült...
De ha nem, akkor 3. inszem., vagy lombik?

Tiko, Borsi :twisted:
Hova tűntetek?

Fanni
fanni73

Kiscsillag ne légy már kishitű!!! Miért ne sikerűlt volna??
Ági28

Ági! Nem vagyok kishitű, "csak" realista!!!!!

Kép
Kép
kiscsillag

Leánykák :lol:
Valaki árulja el nekem, hogy lehet ilyen csicsa aláírást készíteni!?
Köszönöm!
Fanni
fanni73

Fanni!

Olvasó üzemmód. :) Nem történik velem semmi.

Hogy vagy? Mentek nyaralni?

Mniki!

Gratulálok!!!!!

*!

Nagyon drukkolok!!!!

tiko

SZiasztok! :)

Kiscsillag,
én azért drukkolok neked a holnapi teszthez! :)

Drukk az UH-ra várakozóknak, hogy mindenkinek az legyen a képen, amit már annyira szeretne látni! :)

Niki,
vigyázzatok magatokra, biztos minden rendben lesz! :)

Fanni,
sajnos nem tudom, én meg se próbáltam...
angel37

Aanda!

Én is csináltam ma mégegy tesztet és én se láttam még ilyet.......
Hamarabb jelent meg az első csík! Totál erős, szóval gyönyörű!!!

Nekem pénteken lesz 3 hete hogy volt az ET.

Eddig még nem voltál ultrahangon?
Én jövőhéten, vagy utána megyek.

Miért vagy bizalmatlan? Hcg-d mennyi volt?

Minden jót Neked!!!

Kiscsillag! Gondolok Rád!
crys74

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?