Új privát üzeneted érkezett!

Van ilyen hogy altatásos?
Ahova én járok az nagyon szuper.Megkérdezzem neked?

málna2162

Candi, én is ilyen elájulós vagyok a fogdokinál, volt, hogy úgy ájultam el, míg csinálta a fogamat. Hát mindketten megijedtünk...

De idén februárban volt egy csúnya fogínygyulladásom, 12x voltam dokinál 3 hét alatt, az egész fogsoromon ki kellett tisztítani az íny alatti taskokat, majd be tojtam.... de azóta már egy sima tömés már nem okoz olyan nagy riadalmat, ezek után....
Vendég

Cosmo

Igen tudom .Ebben a sorrendben csinálják.13.-án megyek fehérítettni,köv.héten húzás,köv hét a korona...
Mire pé-m lesz már kész is leszek.

málna2162

Candi a vérvételtől nem félsz?

Mert az altatásoshoz vérvétel és mindenféle vizsgálat kell előtte. Én is utánajártam már.
Vendég

Oda mész ahova Muszkuru?
Vendég

Nem tudum hogy Muszkuru hol volt.Én a várba megyek a Maridentbe.

málna2162

Cosmo: annyi vért vettek mostanában tőlem, hogy attól már nem félek, meg sem kottyan, de az injekció az ínyembe. Brr. Még soha nem volt bátorságom beadatni, eddig a nélkül tömtek.
Málna: ez a fogászat nagyon borsos árakon dolgozik?

Andi
candi

Candi
Te aztán bátor vagy!!tömés injekció nélkül...írtam pirit

málna2162

Málna,

Kérdezed meg milyen eljárással csinálják, mert ez a Muszkuru féle a legjobb, ami 1 óra alatt kész van. (7-10 árnyalatot világosodik) 140.000 Ft de most féláron van 70.000 Ft-ért.

Van olyan amikor kapsz otthonra sínt és pár éjszaka alatt fehéredik ki a fog (4-5 nap) ilyenkor 3-4 színt világosodik. Kb. 40.000 az ára

És van a sima polírozás, amit a doki csinál, az is 3-4 árnyaltot világosít, de csak pár hetet/hónapot marad meg. Nem kerül túl sokba, max 10.000 Ft.

Az első a legjobb és legkíméletesebb (és persze a legdrágább is :( )

Candi,

nekem már rengeteg injekciót adtak a számba, volt, hogy 7-8 db-ot egyszerre. Nem igazán vészes!
Vendég

Ez is egy órás beavatkozás.
És szintén "akciós" 70.e.

málna2162

Candi
Mindent egy helyen csinálnak.Megkrdezem neked.

málna2162

Akkor jó! Az a legjobb és legkíméletesebb. (bár ez is roncsolja valamennyire a zománcot, csak nem annyira, mint a többi)

Majd meséld el, hogy hány árnyalatot világosodott. :wink:
Vendég

hehehe, behalt a mailserverünk, így saaajnos nem tudok dolgozni :roll:

Málna, én a Hattyú utcai Dent Elitnél voltam, de szerintem mindenhol ugyanaz a módszer.
Először fogkőtelenítés, és polírozás, aztán feltesznek a fogínyedre valami műanyagot, ami megvédi a fogfehérítőtől.
Utána egy sor ecsetelés, 10 percig hat, ezt leszedik, felrakják az újabb adagot, 10 perc, leszed, ... mindezt 4szer. A harmadiknál már nagyon untam...

Érdekes, hogy annyira nem lett érzékeny utána a fogam, pl kint az utcán próbálgattam (biztos gondolták rólam, hogy a nemnormális...), szóval hogy a hideg szélre hogyan reagál - az egyik ncl-s fórumon olvastam, hogy vki nem tudta kinyitni a száját, mert nem bírta az "új" foga hideg levegőt, de nem volt gond :D

Musz

KépKép
muszkuru

Ja, csak egy dologtól kaptam frászt, ami eddig számomra nem volt világos.
A lány, aki csinálta nagyon kedves volt, minden kérdésemre válaszolt, az utóhatásokkal kapcsolatosan is.
Amikor rákérdeztem az érzékenységre, mondta, hogy azért készüljek fel, végülis hidrogénperoxiddal kezelte a fogamat :shock: :shock: :shock:

Ez nekem eddig valahogy elkerülte a figyelmemet.

Aznap éjjel azt álmodtam, hogy átlátszóak lettek a fogaim - üvegfogak... :oops:

Musz

KépKép
muszkuru

Muszkuru

Dobj egy mosolyt csakhogy lássam milyen lett :lol:

Hattyú utca?Az közel van a Csalogányhoz?Ott van amásik rendelő is.Oda fogok menni koronáztatni.Még nem tudom vigyem e a jogaromat és a palástomat :lol: :lol:

málna2162

szőke lesz a fogam?! :o

málna2162

Más:
Nincs valakinek myvip-es meghívója :roll: :!: :?:

málna2162

Nekem van. Milyen címre küldjem?
Vendég

Én azt nem is ismerem :?: :idea: Jobb, mint az Iwiw :?:
Muszkuru: valld be, hogy ezt te intézted el, csak, hogy itt lehess velünk! :wink:
A szőke fogakon úgy röhögtem, hogy belement az orromba az épp dézsmált cseresznyeés ekkor belépett egy kedves férfi és csak nézett engem, hogy most sírok, vagy nevetek, vagy csak egyszerűen megfulladok. Meg is kérdezte, hogy segíthet e? :oops:

Andi
candi

Cosmo
hollokrisztina@invitel.hu

Köszi

Candi

Ja most jót röhögünk,de lehet hogy jövőhéten már nem fogok.

Egyébként milyen aljas vagyok,de az élet adta lehetőségeket ki kell használni nem?!

málna2162

Elment.

Miért lennél aljas?
Vendég

A szőke miatt amit írtam

málna2162

azért miért lennél aljas? Nem értem... :shock: (pedig nem is vagyok szőke)
Vendég

Ez egy magas labda volt.Amit nem lehett kihagyni.Próbáltam nem nagyon aljas lenni.Írhattam volna azt is hogy ,szőke lesz a fogam meg én is.De ezt inkább kihagytam :lol:
Na mind1.Lehet hogy én vagyok nyúzott egy kicsit,meg fáradt...

málna2162

Á, már megjavult

Igen, szép lett volna, bemegyek a szerverszobába, mondjuk egy körömollóval (az elég kicsi, és ilyen mindig akad egy nőnél) és átszabom a vezetékeket...

Bár fennáll a veszélye, hogy az internetet is elvágom

Akkor inkább mégse 8)

Málna, azóta nem is készült kép rólam :?
Senki nem örökítette meg az új fogaimat :(

Andi, én ezt most nem értem, hogy került a cseresznye az orrodba :?: :shock:

Musz

KépKép
muszkuru

Lányok!!

5-ös lett a pénteki vizsgám!!!Nem értem ,a tanár azt mondta hogy 6-ost ad... :roll:

málna2162

Muszkuru
Hát akkor tényleg beszökültél ,nem csak a fogad :lol: :lol: :lol:

málna2162

Azt mondják az okosok, (valahol hallottam/olvastam/láttam), hogy a szőkenős vicceket a nemszőkék azért találják ki, mert irigykednek a szőkékre, mert egyre kevesebb lesz belőlük, és ezért egyre különlegesebbek

Musz

KépKép
muszkuru

Az tuti

málna2162

Azt ettem és röhögés közben kicsit felszippantottam! :oops:
De már kijött! Kicsit cseresznyefoltos a ruhám, de kicsire nem adunk! :wink:
Nekem 2 olló, és 3 reszelő van a táskámban mindig és még ezer dolog amire nincs szükségem a mindennapokban. Néha le is szakad a vállam :?

Andi
candi

Hű de irigylem őket! Miért is? :roll:

Andi
candi

Én inkább ahosszú combú nőket irigylem, de ilyen viccet még nem hallottam! :wink:

Andi
candi

Málna, GRATULÁLOK!

Andi, így már világos.
Akkor legközelebb Málna, légy szíves, amikor ilyeneket írsz, tegyél elé figyelmeztető jelet!
:D Vagy csak figyelmeztesd Andit, hogy először nyelje le a cseresznyét :twisted:

Musz

KépKép
muszkuru

Meg minden mást ami éppen a szájamban van? :wink: :oops:
Málna: én is gratula neked! :!:

Andi
candi

Én lassacskán elköszönök tőletek! De csak lassan! Holnap nem leszek, de csütörtökön reggel támadok és én leszek a leggyorsabb! :P

Andi
candi

Szia Andi, kellemes estét!
(Nálam biztosan gyorsabb leszel, az én szintidőm olyan fél tíz magasságában van... 8) )

Musz

KépKép
muszkuru

Sziasztok,megjöttem!!!Kitisztítattam a képem :P Meg vettem sóskát és piszkét,azt pucolgatom,amíg olvaslak benneteket!!Becsavartam már fél kiló piszkét!!

Málna,nagyon szép leszel te is,mint Ági!!!Én nagyon ritkán veszem rá magam a fogászatra,minden beavatkozáshoz kérek injekciót,mert nekem minden nagyon fááájj!!Én az esküvő előtt fehéríttettem,nem volt túl tartós és a polír kellemetlen volt...de nem áldoztam rá....talán majd egyszer....
szőke fog...az király :lol:

Kép Kép
meli1118

Mit csavartál Meli? Most én vagyok szőke! :oops:
Köszi Muszkuru! Azt meg sem kérdeztem, hog munka után mentek a nyuszóval dokihoz, vagy már megvolt a vizsgálat? :?:

Andi
candi

Meli

Mi az a piszke?! :roll: :roll:

Cosmo

megjött.Köszi.Nekem az iwiw jobban tetszik....

málna2162

Én is szőke lettem ennél a piszke dolognál.De szerintem egrest akart írni.

málna2162

Málna, gratulálok!

Lassan megyek én is, mert még főznöm kell, fincsi vacsit találtam ki, meg akarom valósítani.

Sziasztok! :P :arrow:
Vendég

Bocs lányok,felénk piszkének is hívják...de valóban egres.... :lol: csak így szoktam meg....nem is vagy szőke :D

Kép Kép
meli1118

A doki már megvolt, kilógtunk napközben :-)
Úgy néz ki, kicsit túlparáztam a dolgot.
Bele sem merek godolni, mit fogok művelni, ha a gyerekem lesz beteg.
Kapott egy vitaminszurit, hogy felturbózzák, és ennyi

Meli, a piszke még hagyján, de a csavarás nekem sem világos... :shock:

Musz

KépKép
muszkuru

MEGETTEM :shock: :roll: :roll:

Kép Kép
meli1118

Akkor beszélj világosan!!!Ne ilyen virágnyelven.

málna2162

[quote="muszkuru"]A írta:muszkuru doki már megvolt, kilógtunk napközben :-)
Úgy néz ki, kicsit túlparáztam a dolgot.
Bele sem merek godolni, mit fogok művelni, ha a gyerekem lesz beteg.
Kapott egy vitaminszurit, hogy felturbózzák, és ennyi

Meli, a piszke még hagyján, de a csavarás nekem sem világos... :shock:

Muszkuru

Az biztos.Én is mindennel rohannék de szerencsére apa egy kicsit alacsonyabb vérmérsékleübb mint én.

málna2162

már megbocsáss,de ez a virágnyelv nekem szakmámba vág...másképp nem is tudok.... :lol: :lol: :lol:

Kép Kép
meli1118

Akkor ne hordj itt össze zöldségeket!Na erre mit lépsz :lol: :lol: :lol:

málna2162

Épp sóskát pucolok,minden gondolatom tele van a zöldekkel :shock: hahhh

Kép Kép
meli1118

Én spenótot csináltam...Nem valami elegáns de egészséges...

málna2162

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?