Új privát üzeneted érkezett!

Moni: igazabol a C a kontrollcsik, a B az egy ilyen idomeghatarozo csik, az A pedig a terhesseg csik vagy mi, ha az A halvanyabb mint a B akkor fiatalabb a terhesseg 2 hetnel, ha erosebb az A a B-nel akkor tobb mint ket hetes a terhesseg. Erti? :D

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok,

Monyoka, most kezdtem el hot merni, kb.1,5 hete, amint megvan a gorbem felteszem. Egyenlore 36,6 es 36,8 kozott ingadozom....

Apa meglatogat jovo heten az uzleti uton... :) , pont akkor lesz pe, nem szeretnem, ha emiatt nem sikerulne. Persze nem akarok bepanikolni.....Csak lazan.

Jovo heten csak penteken tudok becsatlakozni, de nagyon szurkolok mindenkinek.

Puszi

Melcsi

Kép
melcsi6

Tontica! :D
Gratulálok neked!Akkor ez már biztos!
Vigyázz magadra!
zsazsóka73

lanyok ne csinaljatopk ezt.igy kihal a topik:(valami jo kis tema?

Kép
monyoka

Monyoka/Gabi! :wink:
Te most hogy vagy? Újabb teszt?????
zsazsóka73

zsazso.Piszok rosszul:(
alig varom mar hogy teszteljek.Remelem hogy holnap v.holnaputan megyunk a varosba megyett szedni es akkor beiktatom a tesztet.ha negativ jopvo kedden doki es menzihozo inekcio.
nem tudod van olyan hogy valakinek tultermelodik a progeszteronja?

veled mizujs?hanyadik napon vagy?

Kép
monyoka

Sziasztok!

Takido!
Onnan tudom, hogy tuti csaszi, mert Zsolti is azzal született, és nem lesz meg a 2 év a 2 szülés között. Esélye sincs a normál szülésnek.
Hol fogsz szülni, tudod már?
Nekem kicsit látszódik már a pocim, de a doki is mondta, hogy nagyobb a méhem a terhesség koránál. Lehet, hogy az előző szülés óta még nem ment volna vissza az eredeti méretére? Nem tudom.
Én 15-én megyek UH-ra legközelebb, és 23-án a dokihoz.

Monyo!
Nagy nagy drukk neked, szerintem tuti ott a baba!

Tontica!
Javítanál a táblában? Zsolti 11 hónapos. Köszike

Kriszti!
Ne aggódj a gyógyszer miatt, Tonticának is írtam kb 1 hete, hogy ilyen fiatal terhességnél nem zavar be!

Mesi

Kép
tücsök13

Üdv!

Monyó,
remélem fogsz tudni tesztelni minél hamarabb! Drukk! :)

Miért gondolod, hogy túltermelődött a progeszteronod? Vagy más miatt kérdezed?

Tontica,
ami csík az csík! :)
angel37

Sziasztok csajok,

1 hónal clostylbegit + flavin cseppek utaán a hőm DPO 20 NAP 37,1. Tesztet még nem merek csinálni a sok sok negatív tesztelés miatt. A mellem feszül, és fáj a hátam, alul középen... Tudja valaki hogy terhességnél meddig marad fent a testhő, és 37,1 37,2 elég magas-e?
macspacs

Macspacs,
elvileg elég magas (bár azt az alaphődhoz lehetne viszonyítani) és a tünetek is biztatóak, főleg a 20. DPO! :wink:
Máskor is hasonló késéssel és tünetekkel volt negatív?
Én csinálnék egy teszet...
angel37

azert gondolom angel mer olyan tuneteim vannak ami erre(vagy babara :) )utal.
Magasabb ho,hanyinger ami egyre rosszabb.Egesz hetvegen olyan nyuzott voltam hogycsak na,neha cicim is faj.
ezert gondolom ha nincs baba akkor magas lehet a progim,a van ilyen.

Kép
monyoka

Sziasztok!

Monyóka! Sztm. egy esetben termelődik túl sok progi! Az pedig az ikerterhesség. Én már várom a tesztedet. Ez több, mint biztató, főleg a halvány teszt miatt. Tesztelj! Tesztelj! Tesztelj!

Szia Angel! :D Mi volt a dokinál? Augusztusban lesz action?

Macspacs! Sztm tesztelj! Ilyen sokáig nem marad fenn ok nélkül a hő. Tutti! :lol:

Kriszti! Gratula!

Tonti! Neked is még egyszer! Egy nagyon hangos! :lol:

Lányok sajna kezdek reménykedni. És ez bogarat ültetett a fejembe. Ma vagyok a 13. dpo.-n és semmi. Ilyenkor már szokott lenni egy kis maszat. Egyébként semmi jel. Nem is tudom miért gondolok erre jelek nélkül. Úgy tesztelnék holnap.(Ha nem lesz semmi maszat), csak nincs tesztem. :x

Miért ily kiahlt a topic! Hetente egyszeri jövetellel is simán visszalolvasok :cry:

Kinek hogy telt a hosszú hétvége?

Nyaralás? Mentek valaholva?

Csakegy!?

Többiek? Okr, Zsazsó, Kamill, Ancsa? A teljesség igénye nélkül!
Vendég

Monyo,
aha... sztem így ilyen formában progitúltermelődés nincs! Ha nem történt beágyazódás, akkor a sárgatest max. 16 nap után elhal, és nincs, ami termelje a progit. (OK tudom, Csakegynek volt már hosszabb... :wink: )

Reméljük babától van! :wink:

SZia Tlidi! :)
Jajj, de jó, hogy van miért reménykedni! Drukk, drukk! :lol:

A doki tuti volt! :D
Ha most júni végéig beszerzem, amit kért (hormon és chlamydia), és minden OK, akkor úgy néz ki, augusztusban talán kezdhetünk! :shock:
angel37

köszi csajok a biztatást, holnap lehet hogy tesztelek, de nagyon félek az egy csiktól. Egyébként csak a múlt hónapban kezdtem el hőmérőzni, akkor max 36,8 volt a hőm, menszinél 36,6.
3 hónapja késett a menszim 12 napot, akkor is fájt a hátam, feszült a mellem, de erős menszisz görcseim is voltak, ami most nincs. Kár hogy akkor nem mértem a hőm....
macspacs

Vagyok... csak nincs mit írnom.

Valami fura kavar lehet nálam amivel nem tudok mit kezdeni... úgyhogy várok... (és reménykedek, hogy minél hamarabb megjön :) )

Hőt nem dobok... nincs benne semi érdekes...

Tegnap végig (tényleg egész nap) erőteljesen szurkált a jobb petefészkem... erre csináltam egy LH tesztet... negatív, de van rajta egy kis maszat a második csíknál... és ennek most nem örülök.. most vagy tök pozitívnak, vagy tök negatívnak kellett volna lennie... erre néztem egy méhszájat... és tök puha volt...

skacok én ezt nem értem... már vagy 1-1,5 hete folyamatosan puha a méhszáj... és ez szerintem nem jó...

Na nem nézegetem magam folyamatosan így lehet, hogy egyszer kemény egyszer puha... csak azért zavar...

Követelem, hoyg megjöjjön végre...

Minden nap forró sós fürdőt veszek, az fokozza a vérbőséget... remélem az meghozza... (szex meg nincs mostanában, a párom háta nem igazán akar javulni...)
Vendég

Angel!

Szupi! :D Akkor gondolom beszerzed ezeket?! Nem ő foglalkozik ezzel? Mármint, h nem ott csinálják a hormont? És a clamit is miért nem ott? A régi dokidhoz mész ezügyben?
Apa is volt a konzultáción?
Vendég

Sziasztok!

Monyo!
Teszt, teszt, teszt! Vagy doki, doki doki! :lol:

Macspacs!
Neked is u.az, mint Monyonak! :lol:

Monyo!
Én ugye inszem után szedtem progi gyogyit, és ennek ellenére megjött. Szóval sz.tem nincs gond a progi szinteddel.

Nekem 11. nap, hő 36.4
moni

ildi.ikerterheseg?jaj istenem csak azt ne.
en is nagyon varom mar a tesztet,lesz ami lesz.
Juj te mikor tesztelsz.Azert az nagyon jo jel hogy nem maszatolsz.
drukolok erted:)

angel.Agusztus az mar mindjart ittvan.jaj de jo.lesz nemsokara angelbaba:)

macspacs.szoritok a holnapi tesztert:)

csakegy.Lehet hogy meg eztan lesz pe-d,ezert valamenyire pozitiv a teszt.a semmitol nem lesz az.neked is mennek a drukkok.

lanyok tutira vennem hogy terhes vagyok ha az a franya masodik negativ teszt nemlett volna.Raadasul minelo tobbszor olvasom el az utasitasat annal rosszabb.szerbul van es pont a lenyeges mondatot nem tudjuk leforditani.valami 10 nap.De milyen 10 nap.mert azert nem mindegy.ha 10 nap keses utan mutatja ki a teszt akkor nem is mutathatta ki mert ma van a 10ik kesesi nap,ha menzitol visszaszamolva 10 nap akkor meg meg be se agyazodott hogy a farncba mutatna ki.Asszem felgyujtom ezt a tesztet.

Kép
monyoka

hát ha 10 nap az szerintem beágyazódástól 10 nap...
(legutóbb én is vettem egy tesztet aminek a dobozára az volt írva, hogy már a 10 napos terhességet is kimutatja... belülre meg az, hogy a terhesség a beágyazódástól számít... tehát kell neki vagy 1-2 nap a késéstől, hogy mutasson valamit... jó nagy átverés... nem?)

Tesztelj:)

(ja... nekem ma elkezdett fájni mindkét mellem... aztán abbahagyta... de egy pillanatig megint elkezdtem reménykedni, hogy ez PÉ lesz.. mondjuk ez a hónap eleve bukta, mert szex nélkül nincs gyerek, de én már csak a PÉ miatt is pezsgőt bontanék... de nem akarok reménykedni... inkább jöjjön meg és induljon a következő ciklus végre...)
Vendég

Bocs, közben akadt egy kis dolgom!

Mondták, hogy amit lehet csináltassunk meg, így kevesebbe kerül! Igen, ma azon leszek, hogy valahogy beférjek a dokimhoz, mert bármelyik pillanatban megjöhet! :shock:
Persze apa is volt! Tetszett neki! :D Mármint ahhoz képest, hogyha már így alakult...

Csakegy,
aviva meghozó gyakorlatot nem próbálsz?
angel37

Angel: hát... nekem egy ismétlő tanfolyam kéne...

tényleg... nincs kedve valakinek eljönni velem?:)
Vendég

Kifejezetten arra a meghozó gyakorlatra gondolok, nem is kellene az egész sorozat! Van könyved?
angel37

van... de annyira nem szeretem csinálni :( én azt hiszem akkro csinálnám, ha lenne valami csoport ahová mondjuk hetente 2-3 alkalommal eljárhatnék... tudom, ez ciki, de ez van...

addig marad a sós forró fürdő... az is a vérbőséget fokozza... hátha....
Vendég

Aha :( Megértem, hogy nem annyira szereted csinálni!

Egyél sok tejterméket, esetleg nyakalj be egy fél liter bort! :wink:
angel37

ja...de ma is otthon felejtettem a joghurtot :(

Mondjuk még nem pánikolok... valahol a 24. cn körül járhatok...
Vendég

Sziasztok!

Monyoka most mar nem panaszkodhatsz hogy senki nem ir mert alig birtam visszaolvasni! :D
Remelem minnel elobb tesztelhetsz!!!

Tlidi: miert is baj hogy remenykedsz? En is a 13. dpo altal mert hom miatt kezdtem el remenykedni, nem merted a hodet ma reggel? En sem maszatolok :lol: pedig a fiammal anno volt barnam.

Macspacs: szerintem a 20 dpo meg a magas ho egyertelmuen babas jelek, szoval minnel elobb csinalj tesztet es mar nem kell idegeskedned!

Ne haragudjatok de marha faradt vagyok, alig aludtunk valamit az ejjel, Ratenak valami baja van, 3-5-ig csak nyoszorgott. :(
Meg ugye kivettem a bolcsibol es igy egesz nap a jetszotereket kell jarni Vele.

Megyek pihizni!

KépKép
KépKép
tontica

Csakegy, a sos, meleg furdo menzimeghozo? Mert en minden masnap muvelem, akkor hagyjam abba? Veszelyes a babara?

KépKép
KépKép
tontica

tontica: hát én nem kockáztatnék...

(mondjuk én nem szeretek fürdeni, főleg nem forró vízben -nagyon zuhipárti vagyok- így nekem megkönnyebbülés lesz, ha már nem kell sós vízben áztatnom magam...)
Vendég

Angel!

Jah, értem. Logikus. Eszembe sem jutott.

Nagyon hamar itt van az aug!!! Mentek még nyaralni?
(Vagy megelégszetek egyel :lol: ).

Tonti!

Köszi a biztatást, de már megérkezett maszatka! :( . De legalább napra pontos.(Úgy tűnik).

Asszem megbeszélem a dokival, hogy átjárhatósági után iktassunk be egy 3 hónapos fogamz.gátl. kúrát. És utána insemezzünk. Vagy esetleg egy insem és utána a tbl. kúra. Majd rákéredzek mi a véleménye róla.

Jaj. Annyira feljött most megint ez a téma. :( . Nem kellett volna délelőtt erre gonolonom, akkor most nem esne ilyen rosszul a maszat. :cry:
Vendég

Tlidi,
miért kellene a fogigátló 3 hónap?

Sajnálom azt a rohadt maszatot! :(

Nálam is már van maszat, de én igazán nem vártam mást! :oops:

Nem lehet, hogy ágyazódási nyom? Vagy inkább ne idegeljük egymást ezzel? :shock:

Nyaralást nem lesz több! Esetleg egy hosszú hétvége!
angel37

Angel!

Jaja, fején találtad a szöget, hogy ne idegeljük egymást ilyennel!
A hétvége is jól hangzik. :D .
Mi is lehet, hogy sátrat verünk v.hol az országban. Idén nem szeretném kihagyni a pihit.
Milyen labor kell? lh-fsh, progi?

Tbl.! Hát ez az én agyrémem! Azért mert sztm. a tbl. abbahagyása után még 3 hónapig rendben ment minden.(Szl olyan volt, mint tbl. elött x évig, tudod amit meséltem a cicifesz, patti stb) És remélem ha most szedem egy ideig a tbl.-t talán kapok megint három lánykori hónapot. De lehet, h csak bebeszélem, majd az orvos megmondja,h mi van. Csak nehogy pszihológushoz küldjön a hülyeségemmel. Sajna ez pedig az én elképzelésem, h tudom h így nem lehetek állapotos. Csak akkor ha a régi tünetek vannak. Talán az utána köv. hónapban. Remélem klar voltam?
Vendég

Clear voltál, absolutely! :wink: Nekem is vannak ilyen dolgaim, pedig sajnos nem biztos, hogy úgy lenne megint, esetleg jól belezavarna... fene tudja egyébént, de a kedvedet semmiképp nem akarom elvenni! :)

Hormon kell, 2-5. napi: FSH, LH, E2, prol és egy chlamydia szűrés, ami a doki javasolt egy füst alatt vérből elintézni. TSH-t is kértek, de az van.
A régi progimat megmutattam (bár nem kérte), és azt mondta a doki, hogy egy gyönyörű peteérés! :lol:
angel37

Sziasztok lányok!

Bocsi, hogy csak most jelentkezem de pörgés volt.
Nem tudom, hogy kivel mi van, mert nem olvastam, próbálok ismét becsatlakozni. Ma van a szülinapom!!!! :lol: :lol: :lol:
Drukkolok mindenikinek.
gizmixxx

Gizmixx:

BOLDOG SZULINAPOT!!!
Hanyadik? :lol:
Tudod a szulinap napja nagyon eselyes a nemzesre. :lol: Kettonknek is azon a napon jott ossze.

Kép

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok! :D

boldog szülinapot, Gizmixx!!!!!!!!
ööö... de más mondanivalód nincs is? :D

Mutassam meg a pocimat? ...vagy inkább ne? :?
bali78

Bali miert ne???
:D

KépKép
KépKép
tontica

na jó, ha így erőszakoskodtok...! :D

Ő itt Kiss Nándi.... asszem.... egyen Kép lőre...
bali78

Hu, Bali jo nagy hasad van mar! A Nandor az nagyon szep nev!
Milyen karcsu vagy en mar most dagi vagyok. :D

KépKép
KépKép
tontica

Tontica!

Nagyon aranyos vagy, köszönöm! :D
...de minden bizonnyal elkerülte a figyelmed a "karcsú+ kis csípőm kibuggyan a nadrág dereka fölött.... :)

Sebaj, úgyis szobabiciklit vettem a parám névnapjára.... :D
bali78

párom..., nem parám! látod! a tudatalatti...
bali78

Tontica!
még egy kérdés... ezt a Tickert hogyan használod? én is meg tudom csinálni, de aztán nem tudom, mit kezdjek vele... Minden alkalommal meg kell kreálni és képként lementeni vagy hogyan?
bali78

Sziasztok!

Huu én is jó régen jártam erre .... bocsi. Mi a férjemmel a hosszúhétvégét végigmelóztuk a kertben már amikor nem esett az eső. De látom nem volt nagy forgalom.
Én most megint várakozó állásponton vagyok. Holnap megyek a dokihoz hogy ,megbeszéljük hogy ha ez a hónap sem sikerül akkor hogyan tovább .... Dobok egy görbét. Kép
kokusz

Ja ez nem az a görbe amit fel akartam rakni :) hanem egy korábbi .... kicsit lüke vagyok ma. Na szóval
Kép
kokusz

Sziasztok!

Gizmixxx!
BOLDOG SZULINAPOT!!!!!!

Bali!
Ugy tudod betenni a tickert hogy bemasolod az url kodjat a profilban az alirashoz!Nem kell frissiteni,mert minden nap frissul magatol!Remelem sikerulni fog! :D

Kép
Kép
ancsa81

aliras=alairas :oops:

Kép
Kép
ancsa81

Eloszor is Tlidi nagyon sajnalom a maszatolast!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :cry:

Bali, nekem ketszer ilyen nagy "kibuggyanom" van. :cry: De nem baj am, most mar nem fogyozok amig ki nem bujik a baba, azert remelem nem hizok tobbet mint a fiammal. (12 kg.) :D
A ticker mint Ancsa is mondta frissiti magat, azt a bigyo :lol: kodjat kell bemasolni, 3 kodja van de csak 1 jo ide, probalgasd addig amig nem sikerul.

Kokusz ez eddig jol nez ki!!!

Kepzeljetek apa nagyon kimel, tegnap es ma du. is elvitte a picurkat hogy en pihenhessek. :P Persze pakoltam es vasaltam, most ultem le, pihenni azt hiszem nem mostanaban fogok, majd csak nyugdijjas koromban. :lol:

KépKép
KépKép
tontica

Norka kislánya megszületett 17:20-kor 3800gramm és 52cm!6órás vajúdás után!
kandi72
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Gizmixx!
BOLDOG SZÜLINAPOT!
És húzzatok bele,mert tényleg már kettőnnek bejött :D :D

Tontica!
Ennél pozitívabb már tényleg nem is lehetne :D Mégegyszer gratulálok :D

Kokusz!
Eddig jól néz ki :D

Monyoka!
Szerintem már az egész topik azon izgul,hogy mikor veszel már egy tesztet :D

Tücsök!
Köszi a választ :)

Melcsi!
Remélem minden szempontból jól sikerül az az üzleti út :D

Csakegy!
Mostmár csak jön az a pé. :)

Bali!
Szép nagy már a pocid :D És nem is dudorodik ki semmi nadrág derekánál.

Ma voltam dokinál.Csinált UH-ot ,sajna képet nem tud adni,ugyhogy azt nem tudom felrakni.
A lényeg,hogy babóca 4cm-es,és nagyon aktív.Képzeljétek,még integetett is.A férjem is el volt tőle ájulva.Eddig is mindig elkísért,de most láttam rajta a legnagyobb érdeklődést.Igaz eddig babócának nem volt épp emberi formája az UH-on,lehet,h. annak köszönhető.
Jövő hét pénteken megyünk a 12 hetes UH-ra,már nagyon várom.

KépKép
takido

nem jön... 36,0
Vendég

Na szóval így néz ki egy anovulációs ciklus görbéje:
Kép
(tegnap-ma a megszokott 7:25 helyett 6:10-kor mértem, úgyhogy az valszeg egy tized eltolódást jelent...)
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?