Jóestét!
Jelentem kiértünk, jó hosszú volt az út, ugyanis MArci egyre jobban utálj a hosszú utakat, így elég sokszor meg kellett állni futtatni egy kicsit, meg etetni. Mikor beértünk Zágrábba, vsz. apa gyorsan bevett kanyrjai miatt MArci lehányta magát és a gyerekülést, így isteni illat terjengett a kocsiban, majd az út szélén gyerekvetkőztetés, lemosás, tűzsé haza, gyerekülés sika-mika, mosógépbe be acumók, szóval kicsit fárasztóra sikerült. Viszotn majdnem végig sütött a nap és itt is sincs hideg, egy szál pólóban sétálutnk este.
Most végre elfáradt, úgy látom, én is, úgyhogy most emgyek is pihizni, majd holnap este benézek, mert az itteni net annyira lassú, hogy mire betölti az odalunkat az 10 perc, mert apa szerint: "telerakjuk minden féle grafikus sz@rsággal és fényképekkel, így miért csodálkozom, hogy lassú?"
Andi,
nagyon jó lehetett a buli, ügyesek a gyerkőcök, jó egy ilyen szomszéd!!! Vizipipánk nekünk is van, apának eszébe is juttattad, így majd he lesz partnere hozzá, akkor ráfanyalodik, mert én most ezt is kihagyom!
Juc,
örülök, hogy jól sikerült a hétvége, hát a fényképezőgépet a pelenkékhoz kell rakni és akkor talán veletek megy mindenhová!
Timka,
szerintem nagyon csinik voltatok a képeken, egy ilyen ruhát úgyis csak egszer vesz fel az ember éltaében, akkor pedig megengedheti, szerintem!!! Majd egyszer, ha lesz bátorságom megmutatom az én ruhámat is, szép volt, csak hát a belevalóval voltak és vannak gondjaim!
Na megyek, pihizni, szép hetet, meleg napsütéses napokat!
Fanka,
sikerült találni nyaralást? Ha kell innen felhavom Neked őket, ha van valami konkrét, vagy bemegyek az irodájukba, ha kell!!!!
Szép álmokat, a szuper változatos DunatTV-n sportarána műsor van, tele focival, hát inkább alszom!!!