Sziasztok!
Akkor én is ide írok! Sajnálnám ha a topic végleg kihalna
Már éppen írni akartam, hogy úgy látszik csak a mi "nyaralásunk" sikerült balul, amikor olvastam Anikó Lilijének gipszes kezét. Nos, nekünk legalább bajunk nem lett. De az egész évben várva várt nyaralást az idõjárás finoman szólva elrontotta.
A múlt hét végén Bp. voltunk szombaton öttusa versenyen és a barátainknál, vasárnap este meg egy fogadáson (egyedül). Csodálatos idõ volt, egész délután a telefonon csüngtem, hogy lesz-e a fogadásból valami, mert ömlött az esõ, jött az árvíz a Dunán, mi meg sétahajókázni készültünk. Végül addig autókáztunk a budai esõs forgalomban, hogy negyedórás késéssel megérkeztünk, engem várt 500 ember meg egy hajó
Nagyon klassz volt, ott volt majdnem mindenki akinek az öttusához valaha is köze volt. Olimpia bajnokok, világbajnokok, vezetõk, és még én is aki mezei snassz titkárnõ voltam a szövetségben. Mindemellett nagy megtiszteltetésnek éreztem, hogy ott lehetek, jókat dumáltunk, ettünk
Hétfõn irány anyuékhoz Csongiért, onnan pedig tovább Romániába anyósékhoz. Na, ahogy kiértünk ha lehet még jobban elromlott az idõ. Kiszámíthatatlan viharok, szél, ömlõ esõ. Nagyon nekikeseredtünk, mert úgy terveztünk, hogy elmegyünk Székelyföldre, de ilyen idõben egy másfél éves gyerekkel nem mertem nekivágni a hegyeknek.
Eszméletlen csalódottan jöttünk haza (jó idõben) tegnap. Erre vártunk egész évben. És lehet ha kicsit jobban szervezzük át lehetett volna tenni ezt a hetet. Késõ bánat.
Mikor hazaértünk anyukámat itt találtuk a lakásban a vasaló mellett. Kiderült, hogy amíg oda voltunk, kitakarították a szõnyegeket, kimosott és kivasalt mindent, és vacsival várt bennünket.
Én meg úgy elérzékenyültem, hogy a heti méreg kibukott belõlem és bõgtem egy fél órát neki
Jó kis hála mi?!
Na, mindegy. Néztem az árvizet és arra gondoltam, ennél nagyobb bajom ne legyen!
Tényleg Evey, annyit gondoltam rátok, hogy vagytok?
Bár Csongi nincs olyan okos, mint Lili, de rengeteget változott, tanult egy hét alatt. Egyre több szót mond, mindent megért, megértet. És 3 napja "szól", hogy kakilt, persze a pelusba, de én már ennek is nagyon örülök,mert eddig abszolute nem jelezte!
Úgy rúgja a labdát, hogy lepattintja, és röptében rúg bele! Papája azt mondta, õ a kis "Beckham"
Nagyon menõk nála a traktorok, buszok, motorok és a kamionok!
Ja, és 10 foga van, végre!
Éjjel már csak egyszer-kétszer ébred!
Rólunk egyenlõre ennyi. Még van egy történet amit le szeretnék írni, talán majd este, mert most gyorsan ledõlök én is Csongi mellé aludni!
Zsóka Isten Éltessen Sokáig!!!
Évi