Új privát üzeneted érkezett!

Vuka, ez tényleg nem a te heted... az ehhez hasonló időszakok csak arra jók, hogy az ember a saját végleteit tesztelhesse.

Kép Kép
coolasa

Nagyon aranyosak vagytok! :)

Áron köszönia kéthós gratulákat!

Ma egész nap a városban csavarogtunk hármasban! :)

Most meg kezdődik az esti program!

puszi nektek

marcsiádámáronbaba

Kép
Kép
Kép
mamacka

Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok,

olyan fáradt vagyok, hogy le a kalappal :D

voltunk ma vásárolni a praktikerbe
padlólap, csempe, konyhabútor stb.
azt mondta a férjem hamar megjárjuk..
aha :shock:

szerintem ma mindenki ott volt :lol:
az eladók is mondták, hogy ilyen forgalom nem szokott lenni
kellett még menni a DM-be, posta estére értünk haza.
Igaz délután egy picit itthon voltunk a Zsófival, mert egy munkalapot le kellett szabatni és a kocsinkba ennyien nem fértünk volna be :wink:

Mamacka én is boldog hófordulót kívánok!
Megnéztem a videókat, nagyon édik :D
legjobb a morgós szopi :D

bejelöltem, Mamackát, Diát, Connie-t az iwiw-en
Sasha Téged nem talállak.

Vuka,
szegény, olyan rossz mikor az ember fáradt+ beteg is
ismerem ezt az érzést, este én is hiába hagyom a férjemmel Zsófit ha meglát már üvölt
nehéz az anyák sorsa :lol:

Ilba,
egyenlőre én vezetek

asszem ma nem kell altatni :lol: (engem)

jó éjt!

Kép

Kép
sajtine

Sziasztok!

Ritkán irok, remélem valaki még emlékszik rám. Május 1.én a kiirt napon megszületett Marci fiunk, 3850 gr.mal és 57 cm.el. Hosszú nehéz nap volt. Marci nagyon nyugodt kiengyensúlyozott a hidegfrontokn kívül.
Nagyon szívesen töltenék fel képeket, de nem tudok kicsinyíteni. Ha segítetek megmutatom az angyalkámat.
O
omo

Sajtine!
Elbújtam :P

Kép
sasha

Sziasztok csajszik :wink:,

Csak annyit írok most mielőtt elfeljeteném a sok írás miatt:
A habtapit persze én sem úgy adom oda neki, hogy a kicsi részeket.
A nagyobbakat, amiket jól meg tud fogni. És mivel puha is meg nem is, és lehet vele jól csiszitolni az ínyt, ezért nagyon bejön Marcibabicseknek.
Ilba, írtad, hogy azon jártok. Nálunk is lenn van a parkettán a habtapi, de én ami részt kiveszek Marcinak (ő még hála az égnek nem tudja szétszedni :)), azt egy kicsit lemosom, és úgy adom neki oda rágni. Megjegyzem nagyon ügyi ez a Beni fiú!!!!
Meghát azért én sem hagyom ám egyedül a habtapinál. Egyszer legurult róla a parkettára, és beütötte a fejét egy kicsit. :( Pedig akkor is mellette voltam ám. Azóta én is nagyon figyelek a habtapizásra.
Na mindegy is, Vanília, ez neked is választ ad a teknőcös kérdésre. :)

Na pussz, holnap megyünk egy napra anyuékhoz Sarudra, (150 km :!: ) remélem jól viseli majd a prücsök.:)

Ja Tücsökmami, eltűntél, mi van veletek? Írjál-írjál!!!

Kép
----------------
B&M
bubek

Ja, Omo, gratula a druszánkhoz!!! Szép hosszú babicsek!

Ha küldesz e-mailen képet, akkor kicsinyítve visszaküldöm ma estig valamikor.

orban pont hajnalka kukac iqjb pont hu

Kép
----------------
B&M
bubek

Bubek... nekem is van rokonom Sarudon..illetve csak onnan származik, de aztán Bp-re ment férjhez abból a meggondolásból, hogy ő lehessen a nagynéném..
szóval ez a habtapi (bocsánat, nem tudok elszakadni a témától) tkp arra való - anyagkeménységét tekintve - mint az újfajta, korszerű játszótereken a burkolat, vagy mint sportolóknál a szőnyeg, tehát hogy szilárdan meg lehessen állni rajta, de eséskor mégse annyira kemény felületen landoljon az alany?

Kép Kép
coolasa

Helló lánykák!

Ebben a kjhuingbfzugknljghubh időben még megmoccanni sincs kedvem. Csak bejelentkeztem, hogy még élünk, vagyis vegetálunk.

Tücsimami,
tegnap a lilákoknak szurkoltam, sajnálom, hogy nem jött össze. :cry:
Tényleg eltűntetek, minden oké?

Bocsi, most ennyire futotta tőlem, ha felmegy a hőmérséklet 20 fok fölé, újra jövök! :lol:

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok!

Trágya idő... Remélem, holnap jobb lesz, mennénk Szentendrére hármasban kirándulni :shock: Kiteregettem az udvarra egy fa alá, ott nem éri egyből az eső. De így is startrakészen lesünk ki az ablakon, hogy ha elered, akkor sprint lefelé, és befelé a szárítóval :evil: Petike már nem annyira taknyos, tök ari, ahogy kiporszívózom az orrát, vigyorog, mint a tejbetök :lol:

Ilba,
nem tudom, hol tartunk, azaz mekkora Petike, mert nincs mérlegünk, csak paráztatnám magam vele. Gyönyörűen eszik, napközben 3 óránként önként jelentkezik érte, éjjel viszont 9-től 3-ig, 4-ig szunyál. Utána pedig ismét 3 óránként :) 13-án megyünk dokihoz meg védőnőhöz, majd akkor megmérik. Szegénykém, akkor kapja a szurikat is, már előre sajnálom :cry: És nemcsak őt, hanem magamat is, mert végignézem, és sírok vele együtt :cry: :cry: :cry:

Habtapi nekünk is van, bár még nem használjuk. A kivehetős kis részeket bele fogom ragasztani egy ráérős órámban (azaz valszeg soha :? )

Mamacka,
az egész napos városbéli csavargásnál hogy oldottad meg a szopit és a peluscserét? Én emiatt nem mertem eddig nagyobb kitérőket tenni a gyerkőccel :?

Tegnap itthon hagytuk Mancsbá anyukájának Petikét, és kettesben mentünk vásárolni :lol: :lol: Jó volt együtt, és tök jó volt megint elől ülni a kocsiban :lol: :lol: :lol: Anyóspajtás meg örült, hogy babázhatott. Bár rafkós a kölök, mert össz-vissz 20 percet aludt :shock:

Omo,
én emlékszem Rád, gratulálok!!!!!!! :D :D :D :D

Gabi,
Te köppönnyegggforrgatóóóóóóó :twisted: :evil: :lol: :twisted: :evil: :lol: :roll: :roll: A lilákoknak szurkoltál :?: :!: :?: :!: :?: :!: CSalódnom kell benned :lol: :lol: :lol: :lol: Azért a 20 fokot ne várd, meg mert akkor jó ideig nélkülöznénk a társaságodat :shock:

Kép
mancs

Mancs
Férjestül voltunk édes hármasban...
...mindent épp ott ahol ért minket... szopit: parkban... volt sulimban... autóban... egy üzlet szoptatós szobájában.... pelenkázni padon, autóban parkban a Dohány utcai tengerszemben... stb

Habtapit mi is szeretnénk majd betűset... annak nincsenek annyira apró részei...

Barátnőm kislánya így tanult meg olvasni, három évesen, hogy mindig kérdezgette melyik milyen betű... egyszercsak a városban lecövekelt egy felirat alatt, majd egy idő után megkérdezte... anya... mi az az apotheka?

Kép
Kép
Kép
mamacka

Gabus, csatlakozom Mancshoz, bukkanj elő hamarabb, mert idén júniusban úgy tűnik, enyhe telünk van.
Mancs a múltkor aszontad, Petike 9től reggel 6ig alszik! Most akkor vallj színt! (Vigyázat, gondolatban jegyzetelek.)

Kép Kép
coolasa

Coolasa,
akkor vagy elírtam, vagy Te nézted félre :shock: Este 9-kor elalszik, és 3 és 4 között ébred. De volt már 1-szer vagy 2-szer, hogy 1/2 5-ig húzta :lol:

Mamacka,
aha, ez olyan jól hangzik, de ehhez jó idő is kell, mert 15 fokban nem pelenkáznám szívesen a gyereket a parkban egy padon. Holnap úgy tervezzük, hogy a kocsiban lesz minden véghezvive :D Szopi is és pelusozás is. Csak legyen jó idő!!! Vagy legalábbis ne essen... Melyik üzlet szoptatós szobája volt? Tegnap voltunk a soroksári Brendonban, nagyon tuti szopi-szobát csináltak! Van benne szoptatós fotel lábzsámollyal (az a drága brendonos), dizájnos kanapé meg minden :lol: Majd' seggre setem, amikor megláttam :lol: Ja, és TISZTA volt :D
A habtapit a sógornőjelölttől kaptuk, és ős is betűset akart, csak amikor elhozta nekünk, akkor látta, hogy nem az. De majd beragsztom őket. Esküszöm! :shock: Óvodás koromban már én is olvastam szavakat, meg leírtam a nevem. Elsős voltam, és a téli szünet után a tanító néni megkérdezte, hogy ki mit olvasott. Ő ilyen rövid dolgokra gondolt, énmeg közöltem vele, hogy kiovastam a Két Lottit. Nem hitte el, Anyukámat is megkérdezte :lol:

Kép
mancs

Sssssssziasztok! :D
Jelentem én itt vagyok(vegetálgatok)mint Gabus.
Tegnap sulim volt(tök uncsi).Szerintetek ma nyitva van a kika??????Jó lenne elmenni nézelődni,bár a fiatalúr dél helyett még csak most aludt el.Így kb:2 óra múlva tudnánk csak elindulni. :roll:

Gabi!
Haragszol,hogy mostanában nem írsz Nekem :?: :roll:

Timi!
Félig kész a napló. :wink: Jövőhéten gyakszi vizsgám lesz.Szoríts :!:

Vuka!
Ismerős a nyakig fosis helyzet. :lol:

Felhívás :!: :!: :)
Akinek szüksége van habtapira vagy Liberos nyuszikra az jeletkezzen mert a kuka mélyére száműzöm őket hamarosan. :lol: :lol:

Érintettek!Visszaigazoltam az iwiwes jelölést. :wink:

Mindenkinek további jó pihizést!Puszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Ildicsi, megnéztem a kika honlapján, ma 6ig tartanak nyitva..

Kép Kép
coolasa

Helllllló!

Dia,
dehogy haragszom! Valami konkrét dolgora kellett volna írnom? Ha igen, bocsi, nem emlékszem. És tudd meg, hogy ha felétek sétálunk, mindig nézem a játszókat, hogy ott vagytok-e! :wink:

Mancs,
nem vagyok én áááááruló, csak a Debrecent annnnnyira utálom, hogy akkor inkább az Ute! Mikor pár éve az utolsó fordulóban megverték a Fradit és így az MTK lett a bajnok, azt nyilatkozták a rendkívül szimpatikus debreceni futballisták, hogy őket rohadtul nem az érdekli, hogy nyertek, hanem boldogok, mert miattuk nem lett bajnok a Fradi. Ez a sportszerű hozzáállás annyira megtetszett, hogy indulok a baltáért, mikor a Loki van a tévében. :twisted: (Nincsi is baltánk.)

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok!

mivel profilváltoztatást hajtok végre (leveszem a sárkányos vonalzót, és csak a mancsos marad, hogy a sárkányos csak Mancsé lehessen) gondoltam beköszönök.
épp túl van Petike a szopin, most a párnácskán pihen és közben hangosan fosik :D :D

Gabuska
annyira nem tudok haragudni a Debrecenre, hogy az uténak szurkoljak :twisted:
szegény Kispestet sajnálom, azért csak itt nőttem fel a pálya mellett :( (mégis zöldre sikeredtem :) )

pá mindenkinek!

ui.: 1 jótanács mancsbától: az orrszívó-porszívó műanyag fejét az akció utáni legrövidebb időn belül mossátok el, mert utána gázos :)

Kép
Kép
mancsbá

Itt vagyok én is, Petikét épp Mancsbá teszi tisztába.

Gabi,
valóban sportszerűtlenség volt a Loki részéről ez anno, de -és már most elnézést kérek minden debreceni ismerősömtől- ott alapjában ilyenek az emberek :evil: Dolgoztam és laktam ott majdnem 1 évig :( Totál el vannak szállva maguktól, inkább nem részletezném... :evil: :evil: :evil:

Olyan fekete felhő kering fölöttünk, mintha egy ufo-űrhajó akarna leszállni, hogy meghódítsa a földet és az egész űrhajó eltakarná az eget... :shock: Asszem a Függetlenség napjában volt ilyesmi :shock: Még a repülők is másfelé szállnak föl, Mancsbá azt mondja, a zivatartevékenyég :lol: miatt. Jó kis szó :lol: Zivatartevékenység :lol:

Én úgy tudom (és családom néhány tagja tapasztalta is) hogy ma semmi nincs nyitva. Lehet, hogy a kika ez alól kivétel.

Kép
mancs

Sziasztok,

mindenkinek köszi a bejelölést.

Hol lehet kapni betűs habtapit, mert mi is olyat szeretnénk, de nem találunk sehol.

Mancs,
mivel ragasztod be a kis részeket?
Én is gondoltam rá csak nem tudom milyen ragasztóval

Kép

Kép
sajtine

Sziasztok!

Jövő szombaton már 25 fok lesz!!! Hipp-hipp hurrrá!!! 8) 8) 8)

Vuka,
Mizu?

Omo,
Gratulálok!!! :)

Bubek,
Éééééértem! :lol:

Tücsökmami,
Tényleg hol vagytok? Csak nem költöztök már??!!

Coolasa,
A habtapit én szőnyeg helyett használom, puha, szép színes és nem hideg. Amikor Beni a földön van, ezen tud „jönni-menni”. Később lehet belőle minden félét építeni, úgy tudod egymásba tenni, mint egy puzzle-t.

Dia,
Voltatok vásáni?
Nekem jöhet nyuszi is és habtapi is, de ha másnak is kell, átengedem az elsőbbséget. Mert nekünk igaz van habtapink, de az egész szobát le szeretném rakni vele.

Mancsbá,
Ha véletlenül mégsem mosnátok el rögtön, akkor tegyél bele vizet és hagyd úgy pár percig. Aztán az erős vízsugár szuperul kiszedi a trutymót.

Sajtine,
Most néztem, van közös ismerősünk a wiw-en. Nem Babanetes. :lol: Honnan ismered? És a férjed ismerőse is. Nekem általánosban volt osztálytársam.
Lehet, hogy a guta üt meg mindjárt, de betűs+számos habtapi a Praktikerben kapható. És a Mária nagykerben.

Kép
Kép
Kép
ilba

Mancs és Mancsbá,
és mit tud ez a város, hogy ottan ilyenek az embörök?
Mancsbá, melyik utcában laktál Kispesten?
Én nem tartozom azon fradistákok közé, akiknek az UTE az esküdt ellenség, mert az akkor még Dózsa sportiskolájába jártam általános első felében, lila tornadressz, Újpesti Dózsa feliratú lila-fehér melegítő stb. Szóval akkor még azt hittem, csak ez az egy sportegyesület létezik, majd amikor kinyílt számomra a világ, úgy ötödikes koromban :lol: , elkezdtem a Fradi gombfocicsapatának drukkolni az otthoni bajnokságban, amit a bátyámmal csináltunk. :lol: Aztán úgy maradtam. De mivel ilyen gyengéd szálak fűznek az egykori Dózsához :lol: , így a Debrecen után csak a második legnagyobb ellenség.
Megjegyzem, itt Kispesten sokkal több a fradista, mint a honvédos. Meccsekről mindig tömött villamossal jöttünk haza a Fradi pályától. :lol:
Az orrszívós utóirat létjogosultságát saját tapasztalataim alapján megerősítem...

Kölök meg egyre több dolog nevét tudja, a játékbabát és a szobája ajtaján lévő macifejet is behúzhatjuk a cippzár és társai mellé.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Ilba,
áldom a neved! A jó hír hozója! Azé' imádkoztam, hogy mire megyünk Anyósékhoz a kertes házba, ne legyen ilyen trutymák idő!

Mancsbá,
a közös ismerősökről jut eszembe, Azuramzoli egy csomó közös ismerőst vélt felfedezni veled, valami piros iskolát emlegetett. Meg a repteret. Fellegi Krisztián, Gadács(?) Lili és Szabó Gábor? Hmmm?

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok!
Coolasa!
Köszi az infót én is megnéztem.De mivel az( én gépemen)úgy van írva,hogy nyitva 10?18ig nem tudtam miért van ott a kérdőjel. :roll: Ezért érdeklődtem.Végül a Domi keresztanyucija(arra laknak)felvilágosított,hogy keddig zárva így megspóroltunk egy potyautat. :wink:

Gabi!
Akkor jó.Már azt hittem szenilis vagyok és nem emlékszem,hogy megbántottalak e valamivel. :roll: :wink: Jó lenne valamikor talizni mert Livicseknek megint lenne ajcsi. :lol: :lol:
Errefelé szoktatok sétizni és én nem tudok róla :?: :?: :twisted:
Asszonyság hát miért van meg kendnek a telcsiszámom :?: :) Légyszi legközelebb csörögj rám és ha játszón vagyunk akkor találkozunk,ha itthon vagyunk akkor pedig természetesen feljöttök :!: Punktum :!: :lol: Puszi.

Végül kaptok 3 képet a hercegemről.
1)Jedi lovag :lol:
2)Ínyenc gyümievő. :) (Eper,nasi körte,sárgadinnye)
3)Sziasztok!Én már bilibe pukizok. :lol: :lol:
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
lldicsi

Ilba!
Most láttam a hozzászólásodat. :) Dobj egy címet és már küldöm is mindkettőt! :) Puuuuusz!

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok Csajok!

nem vagyok elveszve, csak olvasó üzemmódban. most meg családi hétvége van nálunk, tudjátok, ilyenkor úgy kell becserkésznem a gépet, akkor amikor a fiúk reggeliznek, vacsoráznak stb.

Találtunk Újpesten egy sorházat, nem akarom elkiabálni, még semmi sem biztos. Kéne valahonnan 10 milla :) :)

Lldicsi:
mi elfogadjuk a habtapit, ha tényleg csak kukába dobnád.

Gabus:
én tudtam, hogy az Újpest nem lehet bajnok. olyan bénák, ezt már nem először csinálják, hogy karnyújtásnyira vannak a sikertől. Jó kis sportrajongó vagyok mi :D Bocsi, de a magyar futball nem tud lázba hozni.

Na több időm nincs, kedden jelentkezem.

csók mindenkinek
Vendég

Ilba köszi kérdésedet, de most nagyon haldoklom, ha valami csoda folytán megmaradok, akkor majd jelentkezem.

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Dia!

Hát igazság szerint azok nem olyan séták, hanem ha a dokihoz megyünk, vagy a bababoltba, akkor szoktalak figyelni a játszón, hogy ha ott vagytok, beköszönjünk és bezsebeljek Domitól egy-két puszákot! :lol:
Sajna a játszótéren még csak a hintázást tudjuk kihasználni, de azokat meg folyton elfoglalják a többi gonosz gyerekek :evil: :lol: , úgyhogy csak akkor tudunk hintázni, ha várunk fél órát, vagy ha esőben megyünk. :lol:

Köszönjük szépen az invitálást, visszafelé is érvényes! :lol: Nemsokára kezdődik nálunk a meló, de ha vége, akkor jöhettek bármikor. :wink:

Vuka,
keress rá az iwiw-en a gyorscsók istvánra, hátha meggyógyít!
(Valami elmebeteg beregisztrált a nevében, tök jó a profilja. :lol: )
De komolyra fordítva, mielőbbi gyógyuszit! Sikerült a mai úszás?

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Ilba,
te asszony mondhattad volna ki az az ismerős, igy most utána kellett néznem :lol: legalább nyolcszor kellett klikkelnem az egérrel:)
Nekem az orsz. idegseb. tud. intézetben volt kolléganőm.
Volt egy orvos kollégám akivel összejött. Mostmár 2 éves a fia :D
Ezt tényleg nem gondoltam volna, hogy a praktikerbe lehet kapni.
Amiért mindjárt felrobbanok, hogy szinte az egész szombatunkat ott töltöttük

Omo,
az előbb elfelejtettem gratulálni
jó egészséget és sok boldogságot :D

Gabuska,
olyan kár, hogy ilyen ritkán jössz :(
olyan jó volt "reggel" mikor felébredtem, Te mindig írtál már :D

Vuka, jobbulást!!!!

Bubek, nagyon ari Marci rötyögős videója :D
Milyen nagy már, csak lestem :shock:

Zsófinak kell venni bukósisakot :lol:
Szegény néha eldől.
Ma meg fürdettük este, én elléptem a pelenkázójához.
Apu nézte a TV2 naplóját a kiskád mellett közvetlenül!!!
Mire megfordultam Zsófi félig kint lógott a kádból és majdnem kiesett.
A szivem úgy vert, majd ki ugrott. Nagyon megijedtem.
Nem szeretném ha ilyen baleset történne vele.
Mindig a szülői nem odafigyelés eredményezi.
Most nem az ilyen kisebb esésekre gondolok.
Sógornőm fia a mosógépről esett le és ráadásul elöltöltős volt és ki is volt nyitva az ajtaja.
Bálintot azóta kicsit gyogyinak hívjuk a családban :lol:
De szerencsére nem lett baja. Rohantak vele az orvoshoz gondolhatjátok.
Egy fél pillanatra mozdult el mellőle, mert a mosógépen pelenkázta.
Bálint még akkor nem tudott forogni csak pár hónapos volt.
Persze akkor egyből eszébe jutott, hogy kell :lol:

na jó éccakát

Kép

Kép
sajtine

Omo,
ha olvasol, holnap nem leszek mailközelben, ma meg nem kaptam tőled levelet. :(:(:(
Ha gondolod küldd át, és holnap este majd visszaküldöm. mailcímem fentebb...

Jó éjt, drukkoljatok, hogy ne essen holnap!

Kép
----------------
B&M
bubek

Jó reggelt Sajtiné! :lol: :wink:

Van ám mentségem, hogy miért jövök ritkábban! :lol: Livi állandóan úton van, már délben hulla vagyok, pedig hétvége lévén Zoli is besegít. :roll: A számítógépünk tele van vírussal, ötször kapcsolom be, mire valóban el is indul, de pár percenként fagyizik. Úgyhogy szépen elment a kedvem a gépezéstől. Zoli hoz majd a héten egy normális vírusírtót, remélem, az megoldja a problémát.

Omo,
én is gratulálok, várjuk a képeket! És a szüléstörténetet! Jó egészséget nektek!

Bubek,
köszi a rötyögős videót, nagyon édes!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Szép jó reggelt!

Hát csajok, ez eddig nem az én napom. Megjött, reggel felültem az ágyban és visszaszédültem. Nagyon rossz volt. Kibotorkáltam Benivel, egyből letettem a járókába, mert féltem, hogy elejtem, erre levertem a kis tejcsimelegítős tálkáját, naná, hogy teli volt vízzel. Feltöröltem, elvágtam a kezem, elővettem a porszívót. Elkezdtem porszívózni, de olyan furcsán nem szívott. Persze, hogy nem, mert csak a csövét tartottam a kezemben, kijött tőből a porszívóból. Na ezek után ott hagytam a konyha közepén, én hozzá nem nyúlok már. Meg semmihez. Még jó, hogy főzni nem kell, mert Anyóséknál eszünk. :shock:

Dia,
Bilibe pukizós Domi nagyon cukika! Jó, hogy nem szagos a kép! :lol:
Tücsimaminak átengedem a habtapit, azt hiszem nekik még egyáltalán nincsen, de a nyuszikat akkor köszönettel elfogadom. Mindjárt megpróbálok itt egy privit írni és leírom a címem.

Vuka,
Ne izgass itt minket, legalább naponta tessék egy szóra bejelentkezni!
Jobbulást!

Bubek,
Már akartam írni, köszi a videót, de én ilyen formátumban nem tudom megnézni!

Kép
Kép
Kép
ilba

Mancs
Az nagyon jó ha az autó bázisként tud működni.
Az Ikeában meg a Megatoysban tuti van szoptatós szoba, de legutóbb az Árkádban pelenkáztunk és oda is bekészítettek egy fotelt is ahol meg lehet etetni a kölköt.

Juni 28.-án nyílik egy közös kiállításunk három másik keramikus lánnyal, a Duna galériában.Szeretettel várlak benneteket! Majd még írok pontosabb időpontot.
Itt kerámiák lesznek kiállítva, de ősszel nyílik majd egy másik kiállítás is ahol ha minden igaz illusztrácók lesznek láthatók.

puszi

Kép
Kép
Kép
mamacka

Ilba kedvéért: életjel (még megvagyok)!

Remélem azért Beniben nem tettél kárt a mai nap :lol:

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Zsófi és Bogi!

Boldog 8 hónapos szülinapot Nektek!!!
Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Savaztok!

Tök jót kirándultunk ma, majd Mancs elmeséli holnap (remélhetőleg lesz annyi ideje :D

Gabuska
Gadácsi Lili osztálytársnőm (vót valamikó), a Fellegi Krisztiánnak meg a nővérje (nem Malvin) volt az. A Szabó Gábor meg ott dolgozott melletünk az infóba (vagy a minibuszbe, már nem emléxem) most repked. De sztem még régi fradimeccses időkből, vagy Kispestről ismerős nekem. Mer egyébként azokon a tömött villamosokon én is ott voltam, és a haverok közül mindenki kispesti volt (az Arany János utca környékéről, csak a túloldal, a tisztító mögötti rész). bedobok pár nevet: Wimmer Zsolti, Wimmer Gabi, Junácski Zoli, Lengyel Lala, Kerek Peti, Kerek Zsolti, "talicska" (valamilyen Árpi)... meccsrejárós csapatom egy része, akikre név szerint emlékszem :)
Velük mindig ott fociztunk a kispesti rácsosban is.

ja, nem kispesten laktam, itt, ahol most is, de 3 utcára vagyunk a Honvéd-pályától, (és egy sarokra a "vöcsi" pályától, ahol néha edzett a Honvéd)

Holnap rakok fel képeket!!!

Jóccakát mindenkinek!

Kép
Kép
mancsbá

[quote="mancsbá"]S írta:mancsbáavaztok!

Tök jót kirándultunk ma, majd Mancs elmeséli holnap (remélhetőleg lesz annyi ideje :D

Gabuska
Gadácsi Lili osztálytársnőm (vót valamikó), a Fellegi Krisztiánnak meg a nővérje (nem Malvin) volt az. A Szabó Gábor meg ott dolgozott melletünk az infóba (vagy a minibuszbe, már nem emléxem) most repked.
[quote]D írta:e sztem még régi fradimeccses időkből, vagy Kispestről ismerős nekem.
Mer egyébként azokon a tömött villamosokon én is ott voltam, és a haverok közül mindenki kispesti volt (az Arany János utca környékéről, csak a túloldal, a tisztító mögötti rész). bedobok pár nevet: Wimmer Zsolti, Wimmer Gabi, Junácski Zoli, Lengyel Lala, Kerek Peti, Kerek Zsolti, "talicska" (valamilyen Árpi)... meccsrejárós csapatom egy része, akikre név szerint emlékszem :)
Velük mindig ott fociztunk a kispesti rácsosban is.

ja, nem kispesten laktam, itt, ahol most is, de 3 utcára vagyunk a Honvéd-pályától, (és egy sarokra a "vöcsi" pályától, ahol néha edzett a Honvéd)

Holnap rakok fel képeket!!!

Jóccakát mindenkinek!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!
Valaki mondja el nekem, hogy működik az idézet beszúrása! :oops:

Szóval, Mancsbá,
az a kék keretes mondat kire vonatkozik?

A Wimmerék és a Kerek Peti megvan, bár az eőbbiek csak névről, a tesóm járt velük egy szektorba. Tényleg, ha már említem a tesómat, Huszár Peti. Teszek róla akkori képet, hátha ismerős ő is:
Kép
Kép

A Fellegi ikrek pedig ugyanabból a faluból származnak, mint Zoli, szal gyerekkori barátai, a Lilit pedig a Fellegi Dóra révén ismeri.

Kirándulásért irígy!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

sziasztok,

reggel is benéztem és köszi Gabuska :D
a mi gépünk is tele van vírussal. Férjem írtja állandóan.

de írni nem volt kedvem
olyan nyomi vagyok
valószinüleg az idő teszi.
úgy vártam a nyarat erre tessék itt van ez a fos időjárás.
Ma este mi is befűtöttünk rendesen a kazánnal.

Ilba,
benny hill show :lol:
köszi a gratulációt :D
Zsófi ebben a hónapban pontosan 70!!! grammot hízott

Ez baj szerintetek? Másnak volt ilyen?
Azért holnap felhívom a dokinéninket mit szól hozzá.

Kép

Kép
sajtine

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Kicsi Bogesztán Boldog hófordulót !!!!!

Kép

Kép
sajtine

Helló!

Jelentem megvagyunk, nem vesztünk el, csak, hát a meló megy ezerrel. A 3 napos ünnep amit Pünkösdnek csúfolnak, munkával telt. Igaz, hogy én nem húztam az igát, de nem unatkoztam. Az udvart, fél tucat jól megtermett munkaképes rokon romhalmazzá változtatta: :D :( Kerítésnek ástak alapot, alapoztak, betonoztak, falaztak (kerítés), kiásták a terasznak valót... Szóval nyüzsi volt. Persze a 2 gyerek, hol is lehetett volna, ha nem ott ahol veszélyes és nem szabad? Na persze, de szép is lett volna, ha beülnek a szobába és mesét néznek, vagy eljátszanak szépen, tisztán, de nem volt ilyen mákom. Az udvaron a nagy kupac sitt mellett egy mégnagyobb sóderhalom van, onnan nem messze egy még nagyobb földkupac ami már kiérdemelné a domb jelzőt. Ebből kifolyólag a 2 gyerek már kora reggel hasonult a környezetéhet, nem lehetett kiszúrni, ha felmásztak a földkupacra, olyan feketék voltak. Persze a gödör is jó móka volt. Mit volt, még 1 hétig az lesz, mert a folyt. köv, csak jövő hét végén várható. Szóval hapsik húzták az igát, én meg futkostam a két gyerek után miközben ebédet főztem, a kávét főztem, mosogattam és tálatam és altattam és szoptattam... Ha azt mondom, hogy 2 nap alatt elfogyott negyed kg kávé és több mint fél kg cukor, akkor nem túlzok :!: :!: :!: De szerencsére vasárnap már anyum is itt volt mint felmentősereg, így legalább szoptatni nyugisan tudtam.
A koszról ami a házat ellepte meg ne is beszéljünk! A dolgozó néptől nem várhatom el, hogy ha épp pislantani kell levegye a cipőjét azért a pár lépésért, így estére állt a föld a konyhában, előszobában. Az, hogy a gyerekekből mi jött ki este arról már nem is beszélek. Szombaton én hülye a kád mellett vetkőztettem le őket, hát nem kellett volna. Vasárnap már a kádban vetkőztek! Mindkét nap hajmosás is volt, mert a rövid szöszke hajuk alatt fekete volt a fejbőrük is, ráadásul az a tegnapi eső nem igazán javított a helyzeten:)
Azért szoptatások alatt ideültem a gép elé és próbáltam olvasgatni, de írni már nem bírtamfél kézzel, ugye elnézitek, hogy most is csak magunkról. Majd igyekszem bekapcsolódni a dumcsiba újra, csak most arra nincs erőm..

puszka

Kép
sasha

Jó reggelt!

Itt ülök a lakás romjai felett és netezek :shock:
Nálunk ugyanis hétvégén, miután 3 fiú körül ugrálok, katasztrófaövezet lesz. Így aztán mindig hét elején először kipihenem a hétvége fáradalmait, aztán próbálok emberi viszonyokat teremteni. Most a pihenés van :D

Sasha:
nem irigyellek, úgy látom te nem vagy egy pihenős fajta

Ilba:
már nekem is megjött most (először) és én is teljesen kibuktam tőle fizikailag. Kezdjük ott, hogy olyan durva volt, hogy azonnal elkezdtem vasat szedni, mert annyira legyengültem, hogy eszméletlen. Egy napig a lakást sem tudtam elhagyni. Szegény gyerek nem tudta mi van, egész nap altattam, hogy nyugiban legyek. :D
Ha egy nap kakásan indul, olyan is marad :evil:

Sajtine:
vigyázz azzal a lánnyal, nehogy nagyobb baj történjen.

Vuka:
jobban vagy már? Neked egy jó nagy gyógyulást küldök innen Újpestről

Mamac:
én is csatlakozom a többiekhez, akik a szopivideót dícsérik, nagyon jó tényleg.

Most egyébként azon morfondírozom reggeltől estig hogy mi legyen a lakással. Vegyünk egy viszonylag nagyobb felújított panelt, és gyűjtögessünk még egy pár évig házikóra, vagy vegyünk most egy igen ronda 50-es években épült sorházat amit bizony még nekünk kell felújítani, de úgy hogy pl. nyílászáró cserét is kell csinálni, de mégiscsak van előkertem, hátsó kertem, meg kocsibeállóm. Nem tudom mi mellett lobbizzak apánál. Panelnél mégiscsak van sok gyerek, meg minden a közelben és nyugi van, hogy ha a apucinak nem lesz ilyen jó melóhelye a lakásunk mégiscsak a mienk marad. A házikónál meg jobb a gyereknek a kert, onnan talán már nem kell költözni soha, de ott meg a nagy hitel nyomasztana. Hát ezek az én dilemmáim.
Vendég

Sziasztok!

Végre van egy kis időm írni is. Olvasni szoktam. :)
Szóval nagy nyüzsi volt múlt héten. Végig dolgoztam. Nem, nem az SR-nek, hála, már más újságokat csinálok... Aztán csütörtök este megjöttek Anyuék Párizsból, akkor egy kicsit felszabadultam...
ÉS az idő.... :shock: Bizony be kellett ott is izzítani a kazánt, és itthon is, mert tegnap óta itt vagyunk újra Pesten.

Nálunk is óriási változások vannak/lesznek:
Először is a legfontosabb: Andris TUD ÜLNI!!! Anyu megtanította, hogyan találja meg az egyensúlyát. Tegnap pl. azzal szórakozott este, hogy ült az ágy közepén, rugózott és hangosan rötyögött. ÉS mindezt az apjának. :D
Szóval nagyon boldog vagyok, mert így sokkal jobban lefoglalja magát. ÉS Anyu szerint néhány hét múlva állni fog, mert nagyon próbálkozik. Ez viszont azt jelenti, nem nagyon lesz nyugtom nemsoká. :shock:
Így úgy látszik, nálunk kimarad a forgás, kuszás-mászás... :lol:
Aztán nagyon valószínű, hogy ősszel mi is kell vegyünk egy nagyobb lakást, mert így 25 m2-en nagyon durva. Ráadásul, ha jönne ketteske, akkor pláne.
A közeljövőben céget is kell csináljunk és be kéne fejezzem a vezetést, amit egy éve kezdtem el.
JA és áruljuk a telkünket is Óbarkon.
ÉS mindezt nekem kéne intéznem... Szép, nem?

Boginak és ZSófinak utólagosan boldog hófordulót, és Tücsökmamit pedig Isten éltesse a névnapja alkalmából.

MAjd még jövök, ha tudok és rakok fel képeket.

Kép Kép
Kép
vvolga

Tücsökmami!

Hát pihenést azt azért beiktatok, pl éjjel aludtam :lol: De nem, azrét ha látnád, hogy még mindig hogy néz ki minden nem mondanál ilyeneket:)

Tanácsot sajnos nem tudok adni, hogy ház, v. lakás, ezt nektek kell tudni. A panelhoz kell hitelt felvennetek? Mert ha igen, akkor, abból nehezen lehet kiszállni, mert addig nem eladható amíg nincs tehermentesítve, hacsak nem kp-ra veszi meg valaki, az olyan meg ritka madár.
Én is egy ritka hülye madár vagyok egyébként csak más vonalon. Egyészen gyerekkorom óta kertesházra vágyom és most itt van és nem érzem otthon magam. Lehet, hogy a folytonos rumli miatt, de nagyon hiányzik a panel. Na nem az, hogy ott lakjak, hanem a környék, de ezt már írtam eccer valamikor. Remélem most már hamar megszokok itt.

sasha
sasha

Sziasztok!

Én is itt vagyok,de még csak most jutottam a géphez!Arról nem is beszélve,hogy ebben a szobában van a leghidegebb,úgyhogy a hétvégén igyekeztem elkerülni.

Először is:

Bogi és Zsófi boldog hófordulót nektek!!!!!!!!!

A hétvégén ebben a pocsék időben nem nagyon tudtunk kimozdulni,úgyhogy az időt Szilvi okitására forditottuk :D Rengeteget játszottunk,igy már megtanulta,hogy odahozza a tárgyakat amit kérünk tőle/labda,maci/,sőt ha valami olyat fog meg amit tudja,hogy nem szabad/szemüveg/ már hozza is oda!Annyira édes!!!!

Gabi:
Szilvi nem a fenekét riszálja a zenére,hanem inkább csápol a két kezével!! :D

Vuka:
Remélem már jobban vagy!Üdülési csekkek megvannak?

Sasha:
Hát nem irigyellek!!!Azon gondolkodtam amig olvastalak,hogy birod energiával?

Dia:
Drukkolok a gyakszihoz!!Aztán amikor a bölcsinél jártok,minket is meglátogathatnátok!

Ilba:
Visszaigazoltam Molnár Benedeket! :D
Remélem ez a napod jobban kezdődik!

Sajtine:
Ezek a veszélyhelyzetek náliunk is ismerősek!Szilvi egyenlőre csak! a nagyágyunkról esett le,de a pelenkázójánál nagyon résen kell lennem!
Szerintem ne aggódj a a hizás miatt!

Tücsökmami:
Hát ez elég nagy dilemma az biztos!Mind a kettőnek megvannak az előnyei és a hátrányai!Most sokat segitettem,igaz? :D

Kép

Kép
novum

Még mindig a pihenésben :D :D

Sasha:
a panelhez, ha kb 12 milla, akkor nem kell hitelt felvennünk. A csak házrészek meg 20-nál kezdődnek. Az lesz valszeg, hogy nézünk ilyet is olyat, oszt majd eldöntjük. Amit írsz, meggondolandó, emlékszem amikor írtad, nem felejtem.

Vvolga:
25 m2? Mi 50 m2-en is kínlódunk. A fele holmink Peti melóhelyén beraktározva :(
Figyu, nem akarok okoskodni, de a Dévényes gyógytornászunk mondta, hogy rengeteg gyereket kezel 9 hótól 1,5 évesig akit azért hoznak, hogy tanítsák meg őket kúszni-mászni, mert a mozgásfejlődés fokozatában elmaradt és az nagyon fontos egy csomó szempontból. Hogy miért azt nem tudom, de ezt mesélte. Nem akarom, hogy aggódj, nem azért mondom.

Na csak ezért írtam gyorsan
Vendég

Sziasztok lányok,

régen írtam, de azért néha olvastam ám.
Vuka hogy s mint?
Wolga, Tücsimamival egyetértek mászás ügyben, régebben írt ide Szőke Melinda, ő talán gyógytornász volt, hogy nagyon fontos a mászás is a fejlődésben, ráadásul talán az olvasási készségben is szerepet játszik. :) Persze én sem riogatni akarlak, csak ezt úgy megjegyeztem, amikor Melinda írta. :)

Nálunk meg fogdrámák zajlanak, ömlik Bence nyála, nyűgös, rág mindent.

Ilba, tőled akartam kérdezni, hogy jól emlékszem, hogy egyszer Beni kakijában volt piros?

Mert nekünk most két napja nagyon zöld kaki van (bocs a részletes leírásért), és ilyen rózsaszín dzsuva is van benne. Dokik azt mondják, hogy hagyjam el teljesen a tejet, mert lehet attól is van, amúgy meg csinálunk egy tenyésztést is. :( :(
A gyerek amúgy jól van, szóval nem látszódnak betegség jelei, de azért rossz érzés.
Vettünk Normaflore-t, ez kiegyensúlyozhatja a bélflórát.

Hát ez van, amúgy meg herótom van, hogy nincs nyár, bár hétvégére mondtak valami bíztatót.
Júniusban még sosem fűtöttünk........ :roll:
Mikor lesz így talink? (amire persze már Mancs és Mamacka is jönnek!!!) :lol:
Vendég

Tücsökmami,

köszi, nem aggódom. :) De majd megkérdem a gyerekdokinkat. Amúgy sztem nem biztos, hogy kimarad, félig-meddig viccnek szántam.

Háát, hidd el, 25-ön is el lehet lenni, csak nem könnyen. Vedd úgy, hogy ehhez képest, neked óriási tered van. Dupla annyi. :)

Kép Kép
Kép
vvolga

Halihó!

Jelentem tegnap már sem magamban, sem a kis családomban nem tettem kárt!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Mamac,
Mi elmegyünk, köszi a meghívást! Hol van a Duna galéria?

Vuka,
Köszi az életjelet! :P

Mancsék,
Részletek? Képek?

Sajtine,
Van olyan ismerősöm, akinek a gyereke több hónapja semmit nem hízik, de semmi baja nincsen (az is igaz, hogy előtte rendesen halmozott fel magán anyagot), szóval ha Zsófinak amúgy kutya baja, akkor szerintem ne aggódj! Valakinek kell balerinának is lenni!!! :)

Sasha,
Huhhh, az olvasásban is kifáradtam.

Tücsimami,
Hát nehéz döntés, de tényleg nektek kell eldönteni. Viszont amit én nem csinálnék az az, hogy vegyünk valamit és majd ha lesz pénz újítgatunk. Nem. Az akkor soha nem lesz felújítva. Szóval azt a költözés előtt kell tipp toppra megcsinálni.
Nehéz döntés. Én panelban nőttem fel, tök jó volt. Laktam kertes házban nagy kerttel, az is jó, de …. Az álmom nekem egy lakás, 4 szobával, gardrobbal, nagy, világos konyhával és egy picike kerttel. Talán ez a sorházi, nem?
És mindkét fajta Újpesten lenne?

Vvolga,
Azt mondják az okosok, hogy a kúszás és a mászás az agy két féltekéjének az összehangolt munkájához, fejlődéséhez szükséges, a finommotoros mozgásokhoz, stb. Sok olyan kisérlet van, hogy olvasási, írási nehézségei vannak azoknak a gyerekeknek, akiknek ez kimaradt. Szokták javasolni is, hogy az ilyen babákat vegyük ki a járókából, hogy ne tudjanak olyan könnyen felülni, felállni.
De!!!! Van ellenpéldám is. Például én. :D Nem másztam és mégis milyen okos, ügyes lettem. :lol: :lol: :lol:
Szóval szerintem azért nem kell aggódni, tudja ez az Andris gyerek, hogy mi a jó neki! :wink:

Timi,
Te nem tudsz videót csinálni Szilviről?

Eszti,
Beni kakija majdnem mindig zöld. Már írtam, hogy valami oxidácó miatt. De mikor ezt az orvos magyarázta, nem értettem és megjegyezni sem tudtam. (Lehet, hogy tényleg rossz, hogy kimaradt a mászás???) :shock: :shock: :shock:
Igen, egyszer volt benne valami pirosas, de nem csináltunk akkor semmit és azóta nem volt.

Kép
Kép
Kép
ilba

Ilba, köszi, azért ez megnyugtató. Azt mondta a doki, hogy a jó evőkéje miatt is lehet Bencének ez a zöld kaki. Mert sokat eszik és nem mindet tudja megemészteni, mert ennyi nem kell neki.... :roll:
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?