A történetem meg hát annyi, hogy 2005 febr-márc. környékén abbahagytam a Yadine-t, hogy a szervezetem magára találjon, mire babát szeretnénk. (Na ezért már megkaptam itt a magamét egyszer, hogy ez hülyeség. Mindegy, hát így történt). A ciklusaim így alakultak: 39, 41, 54, 28, 88 nap. Az első kettő még nem volt gyanús, mert anno 35 nap körüli volt a jellemző, a 3.-nál már elmentem dokihoz, aki a „manuális” vizsgálat után közölte, hogy terhes vagyok. Mondtam neki, hogy azt nem nagyon hiszem, de ő ragaszkodott hozzá. Aztán persze a teszt negatív volt. Lehet, hogy már ekkor dokit kellett volna cserélnem?????
Novemberben (amikor végre újra megjött) volt egy cikluskövetés, vérvétel, ultrahang és akkor derült ki a PCO dolog. A doki lapart javasolt, én nem kételkedtem a szavaiban, megegyeztünk a januárban. Ahogy közeledett a műtét időpontja, bepánikoltam, elkezdtem kutakodni a neten, megtaláltam ezt a topikot (vagy lehet, hogy először az nlc-set, már nem tudom) és miután már minden előkészítő vizsgálatot elvégeztek rajtam, az uccsó pillanatban lemondtam a műtétet.
Itt jegyzem meg, hogy Norkának oltárt fogunk állítani a gyerekszoba egyik sarkában, mert hát főleg az ő hatására váltottam a metformin módszerre.
Január végén kezdtem el szedni a 2x850 mg metformint. Máciusban az Agnucastont szedtem mellé, ami ugyanúgy barátcserje, mint a Premens, aztán áprilistól már Premenst szedtem, 1 szemet naponta. Ezenkívül ittam néha cickafarkfű teát, de azt nem rendszeresen. Áprilisban voltam először Aviva tornán, azóta párszor elvégeztem a teljes programot. Ezt csak a teljesség kedvéért írtam le, mert hátha ez is szerepet játszott a sikerben, sose lehet tudni......