Sziasztok !
Jajj de jó volt végre találkozni! Olyan jó, hogy ilyen helyesek vagytok mind ! Hát az eddigi anyukák némelyike... de hogy egycsomóban ennyi jó fej csaj!! Tök jó!
Na meg a babák!!
Bánk olyan édes kiegyensúlyozott gyerkõc, Norcsi rajtad is látszik, hogy nagyon nyugodt és kiegyensúlyozott vagy, Bánk, és a lányok is ezért ilyenek. Nagyon édesek a lányok, kedvet is kaptam, hogy nekem is kell egy leányzó!!
Ildi! Nagyon édes a kislányod, nagyon szereti az öccsét, ugye? A picuri úrfi meg egyszerûen imádnivaló! Annyira kedvet kaptam már egy új babához! Irigyellek ám!
Sasha: Nagyon helyesek vagytok, olyan jó, hogy most már te vagy a finisben!! Most neked drukkolhatunk! Remélem, a jövõ heti pisivel már minden rendben lesz. Fogorvosnál voltál? van már választott orvosod?
vond le az egyest, mást nem találtam
63 nap, ugye?
Tikk! Hanna meg igazi nõ, ahogy kikezdett Petivel. Nagyon édes, zabálnivaló! Tikk, errõl majd eszmecserélhetünk, a mit eszik, miért nem alszik tárgykörben
együtt majd csak kikísérletezünk valamit
kitartás ! Amikor 16 éves lesz, már biztosan nem lesz gond, hogy átalussza-e az éjszakát ! Akkor majd filózhatunk, hogy átalussz-e, de hol??
Hiába, egyre jobban értem a mondást, hogy amikortól megszületik a gyermekünk anyák vagyunk, és addig minden gondolatunk nála jár, amíg csak élünk. Az én anyukám is állandóan velem foglalkozik, eleget eszem-e, jól alszom-e, mennyire vagyok fáradt, amikor jön kéthetente pénteken, azt se tudja, mit fõzzön a kedvemre (persze most már a petiére is, nagyon élvezi, hogy az unokája imádja a fõztjét, mert az én finnyás kisfiam, ha anyuéknál vagyunk, végigeszi a napot, rántottcsirke, mézes-krémes, egy kis almakompót, egy óra múlva egy kis lángos, majd egy kis aludtejes prósza, stb...
Szóval, mindig azt mondom, egy csoda a gyerkõc, egészséges, eleven. Ha a fejemre is mászik, mert olyan anyás egy hete, hogy csak kapaszkodik a lábamba, és már mindenhol folyik rólam a viz, olyan melegem van, mert olyan mint egy kismajom, kapaszkodik a nyakamba egész nap, azt mondom, boldog vagyok, mert szeret, és kit érdekel hogy 10-szer is felkel egy éjjel, hogy kiköpi a bébikaját, hogy naponta 5x mosok fel a konyhában minden kaja után, hogy szétrámol mindent amit nem szabad, de az én egészséges eleven lurkóm, és ez a legfontosabb. Minél "rosszabb" annál biztosabb vagyok benne, hogy minden rendben van vele. (sajnos mostanában mindig szegény marci jut az eszembe).
No, csak vidáman, szem elõtt tartva, bármi nehézség is van, anyák vagyunk, és a csodálatos gyerekeinkért érdemes mindent megtenni, és feláldozni.
Hûûû de sok butaságot írtam, látszik, késõ van
Bocsi, ha fárasztó voltam.
Puszi minden kicsinek és nagynak! (+ Kevinnek + a cicmorgónak bocsi, de a nevét elfeledtem, és lusti vagyok megnézni) de puszilom
Norcsi jó pihenést, köszi mégegyszer a képeket!
Jó éjt nmindenkinek: Kata