Új privát üzeneted érkezett!

Szonja azt mondta,hogy ha a kis Iván(unokatesó)vele lesz akkor beleülhet a hintaszékébe és meghintáztatja.Kicsiékm,már ő is nagyon szeretne Ivánnal talizni de neki még várnia kell egy picit a talira a bárányhimlő miatt. :(
eszti76

Katusnak és Nercsinek nagyon jó utata kívánok vigyázzatok az úton és jó otthonlétet!! :D :D

Eszti!Nagyon helyes a székben Szonja!! :D Akkor ő még nem is látta Ivánt?A kórházban sem ?Úr isten még 4.-pagik jönnek a pöttyög!!!! :( :( Szegényke!! :( :( És ilyenkor mit anak rá,hogy viszkedjen?
Jesszus annyira hasonlít rád Szonja!!Apuciból is van belőle,de csekéj.

Reni!Tyűűű akkor már számolsz vissza igaz?De jó is lesz nektek!!Egyépként a közlekedés milyen lesz?Busz v. kocsi?
Nekem hál isten nem volt semmi gond szopi alatt bár amennyi hajam van talán az sem lenne baj ha fele kihullana.
Az élesztő pedig fincsi egyed nyugottan.
Vendég

Tyű láttátok a kis Máté a hetekig helyen áll!! :D :D :D
Vendég

JO REGGELT MINDENKINEK!!!

Vegre süt a nap es egyetlen felhö sincs az egen! :D :D :D

GABO!

Közlekedes kocsival lesz, mert arra nem is jar a busz! A ket ev alatt egyszerse ültem vonaton vagy buszon itt! :o Itt szinte mindenki kocsival jar. Na jo az iskolasok busszal vagy vonattal, de különben itt meg a WC-re is autoval jarnak! :)
Tenyleg finom ez az elesztö dolog????????? :x Kisse ketkekedem!!
A szamlalas mar tenyleg megy! :) Annyira varom mar, hogy ott legyünk! :)

Eszti!

Köszi a tippet! Nem gaz, hogy szoptatok es elesztöt eszek?
Ma megis jöttek a konyhat szerelni,majd este küldenek kepet rola. Persze ha csak nem gond? Mesz ma Veroekhoz???
reni76

És van külön kocsid,hogy Laraval be tudj menni a városba?Mennyi idő a város?

Holnap lesznek nyitva boltok?
Vendég

Sziasztok!

Vero üdv újra itthon!! Pihenj picit, babázz picit, na jó, sokat, aztán gyere és mesélj! :)

Erika,
milyen motort akar venni Peti? És milyen volt már neki?

Nekünk van egy robogónk, tavaly nyáron azzal robogtam sokat! :) De mentem - vittek :) - egyszer egy Honda Shadows-zal, húúú, az Qrva jó volt!! Az olyan mélyhangú, brümm-brümm motor. Olyan állat.

Eszti,
basszus annak a bárányhimlőnek!! :( sajnálom. Jobbulász Szonjának! Hintázzon sokat, tök jó az a szék. :lol:
És köszi, már csak 4 kg van rajtam! Kíváncsi vagyok mikor és milyen módszerrel megy majd le ez is... :)

És azt mondjátok rám hasonlít? :) Én még mindig nemtom eldönteni. Tegnap csináltunk Apásat is... Csak ő most nem szemből van.
Íme:
Kép

Reni,
húúú, és az nem gond, hogy egy millióval több tányérotok van? :lol: :lol: :lol: Miből fog enni az a sok vendég?? :lol: :lol: :lol:
A hajhullásra én nemtok semmit, csak hallottam, hogy előfordulhat szopi alatt. De amit Eszti mondott, az jól hangzik. Mármint nekem nem az íze, hanem a hatása! :)

nadine81

Mocik

Kép

Kép

nadine81

Hú micsoda mocik főleg a második.Valami ilyesmin mociztam anno én is.Apukájára is hasonlít,de nagyrészben inkább rád.Szerintem.
Vendég

Hja tök jó volt vele robogni... :)

Gabi,
olvastam egy hozzászólásodat a miraviz fórumában, de bejelentkezni nem tudtam, hogy elolvassam a többit is, mert azt mondja nem ismeri a felhasználónevemet, pedig regisztrálva vagyok ott is. Két hozzászólásod van, ugye?
Mi az, amit azzal kapcsolatban írtál, hogy "jó ötlet volt a levétel"?
Én most annyi változást láttam, hogy nem látom az eredményeket... Ezt vették le? Ha igen miért?
Sokan vannak azon a véleményen, amin te? Mondjuk én is...

nadine81

Ahoz,hogy írni tudj külön be kell regisztrálni mindjárt jobb oldalt ha bejön a fórum.
Írt egy csaj,hogy legtöbben csak az első 10-babára szavaznak meg sem nézik a többit mivel ki van rakva,hogy mennyi szavazatuk van és ezért vették le,hogy ne lehessen látni.
Még más is van ezen a véleményem mint én.
Pl:Van egy kislány amíg nem lehetett szavazni őt nézték meg a legtöbben több ezer letöltése volt most neki 6-szavazata van pedig gyönyörű kislány.Akinek meg ötszáz valamennyi hát.....!Ne,de ez az én véleményem és szerintem ez a sok szavazat nem tiszta,mert 3 eltel nap után én nagyon sokallom és állítólag ki is lehet őket játszani,hogy nem jönnek rá a csalásra.
Kettő van igen.
Vendég

Gabi,
akkor már értem, miért nem látni... Mondjuk igazad van, azon én is csodálkoztam, hogy lehet, hogy valakinek ilyen sok van. Lehet, hogy rengeteg ismerőse van az illetőnek, de annyi??
Meg az is furcsa, hogy a főoldalon az van kiírva, hogy HETENTE egy db szavazat küldhető el, erre nekem - és gondolom másnak is - sikerül minden nap. Én legalábbis mindhárom nap szavaztam és el is fogadta. Sőőőt, tegnap délelőtt szavaztam, később, délután, amikor Gáborral együtt megnéztük hogyan állunk, rápróbált ő is, és elfogadta. Ugyanazon a napon. Utána azonnal rápróbált még egyszer, na akkor már kiírta, hogy sajnálom, te már szavaztál.
Szóval ferde ez az egész...
De mi tudjuk, hogy a mi gyerekeink a LEGSZEBBEK!!!! :lol: :lol: :lol:

nadine81

Hova kapják ezek a Törpék a hathetes oltást? Sejhaj, vagy combika?

nadine81

Sziasztok!

Eltünt amit az imént írtam. :cry:
mirama

Tök idegesíö!!

Eszti! Mirának is van ilyen hintaszéke, van hozzá párna is.

Nadine! Jól mutatsz a mocin! :wink:
Szerintem is inkább Rád hasonlít Dorka. Amúgy én sem tudom soha eldönteni, hogy kire hasonlítanak a gyerekeim. Pedig kivülállok mindig egyértelmüen látják.

Verot nagyon várom már a hírekkel! Hogy lehet olyan gyorsan megszülni?! Mázlista! Na meg várom az Iván fotókat!

Nekem is hullik a hajam, igaz csak hajmosáskor látom, és nem is zavar, elég dús így is. :D

Volt már valaki az új Bababoltban az Elzett-nél?
mirama

Reni! Tegyél ám fel képet az új konyhabútorról!

Nem tudomm már ki kérdezte, de ezt a házat nem mi épíettük, készen vettük, és most szép lassan újítgatjuk, alakítjuk a mi izlésünkre. Ha most ezzel kész leszünk akkor már mindent átalakítottunk. Persze tuti utána találok megint vmit amit meglehetne csinálni, de pénzünk már úgysem lesz rá. :D

Ma elmentünk függönyt nézni a konyhába meg az étkeztöbe, plusz néztünk a hálóba is, karnissal együtt 70e ft. Azt hittem lehidalok! Ennyi már egy függöny??

Eszti! Állítólag most nagy bárányhimlö járvány van az ovikban, isikben. Legalább túl lesztek rajta. Nem vakarja Szonja?
mirama

Mirama,
hja, néha megmakacsolja magát ez a sz@r... :evil:
Én sem tudnám megmondani, hogy kire hasonlít Dorka, szerintem el kell még telnie pár hétnek, sőőőt, hónapnak, hogy számomra is egyértelmű legyen. Aztán az is lehet, hogy annyira mindkettőnk lesz, hogy nem lehet majd konkrétan megállapítani...
Abban a bababoltban nem voltam. Mik vannak? Ruhák, játékok, minden?

Azt hiszem talán Zsani te kérdezted valamikor az etetőszéket, hogy szerintünk milyen legyen. Sokunk ilyenről beszélt:

Kép

Ez tök új, és csak 25 Euro! Mi tuti ilyet veszünk majd, kint a Möbelix-ben:
http://www.moebelix.at/moebelix/WelcomeAction.moebelix

nadine81

Mirama,
hááát, ha mindhárom helységbe számoljuk karnissal együtt, akkor sanszos, hogy ennyit elkérnének érte... Pláne ha valami finom, jó minőségű. Gondolom az, sz@rt nemérdemes venni, azzal csak majd a nyűg lesz. Hol néztétek?
Az Erzsébet utcában is van egy Lakástextil üzlet, az diszkont, de vannak nagyon szépek. A lámpáknál, mielőtt balra kanyarodnál a Csengerire, vagy egyenesen az állomás felé...

nadine81

Nadine! Ott néztük, meg is vettük volna csak nem volt nálam 30 e ft elöleg. Na meg kicsit sokaltam is, de máshol sem lesz olcsóbb, úgyhogy kedden be is megyek.
Ez a ár 3 kis ablakra vonatkozik a konyhában, plusz a hálóba egy hosszú, 4m-es ablakra.

Én sem voltam még abban a Bababoltban. Hasonló lehet mint a Moma-s.
mirama

Mármint a hálóban nem egy ablak 4m, hanem sok kicsi egymás mellett, de összesen 4m. Csak, hogy egyértelmü legyek. :D
mirama

Mármint a hálóban nem egy ablak 4m, hanem sok kicsi egymás mellett, de összesen 4m. Csak, hogy egyértelmü legyek. :D
mirama

Sziasztok!Viol!jók a képek.Etetőszék nekünk van ilyen.Azt hiszem Hajni kérdezte,hogy milyet vegyen.
Eszti!Szonjának javulást!
Vero!Üdv otthon!Jó babázást!
Ti mit csináltok ebben a vacak időben?
kola2

Gabóca!
Úgy örülök,hogy rám hasonlít Szonja :D :D :D :D :D ugyanis amikor született tiszta anyós volt(ezt írtam már pár százszor)
Az apjából tényleg nem nagyon van külső vonás de annál több belső.Olyan kis rosszcsont mint az apja volt. :evil: :D
Zovirax-al kell kenni a kényes helyeken,ahol fontos,hogy ne maradjon heges.Hűsítésképpen pedig Fenistilt kenek a pöttyökre.
Hurrá!Randiztam Ivánkával.Gyönyörű kisdiú és imádom!
Szonja még nem mehet a közelébe a fránya himlő miatt. :(

Kriszti!
Szegénykém vakarózik de óvatosan vagy szól nekem,hogy én vakarjam.Én még óvatosabban csinálom. :)
Jobb,hogy most átesik a betegségen ha idősebb lenne talán rosszabbul viselné.

KépKép
eszti76

Vero!
Köszönöm szépen a szalagot.Látszik! :D
Annyira de annyira gyönyörű a kis Iván baba!Legszivesebben most is ott lennék.

KépKép
eszti76

Viol!Hát igen.Nekem sem tiszta ez az egész,de ez van.
Ahogy pedig írtad nekünk a saját babáink és gyerkőceink a leges legszebbek a világon.

Nagyon szupi az etetőszék!!

Mirama!Ilyen rohadt drágák a függönyök?De a karnis se olcsó ugye?[color=orange]Ennyiért biztos nagyon szép lesz.Majd ugyis csinálsz képeket ugye?[/color]

Eszti!Nálunk meg pont fordítva van tiszta apja,de belsőleg én.Bár tegnapelőtt a Balázs egyik munkatársa megjegyezte,hogy a gyerek tiszta én.Meg is lepődtünk mondtuk neki ő az első aki ezt mondta.

Ivánkáról nagyon várjuk a képeket olyan jó neked,hogy babaázol! :D :D

Ja és mondta a Balázs,hogy írjam meg itt nálunk most minden kosz és morzsa a gyerek kenyeret eszik.
Vendég

Eszti!

Mentek a konyhakepek!!

KÖSZ
reni76

Vero örülünk, hogy itthon vagytok! :D :wink:

Eszti!
Tegnap délután elvittem a gyerekeket Hegykőre és visszafelé jöttem amikor láttuk egymást.
Márton és Janka fenistil cseppet is kapott a himlőre és mentolos hintőport. Most pocsék, de legalább túl lesztek rajta :oops:
Talán szerencse, hogy nincs olyan meleg és erős napsütés, mert ki sem vihetnéd! Elszíneződnének a foltok.
Sajnos Mártonnak maradt egy heg a homlokán, de Janka szépen átvészelte a pöttyösséget.
Kihez vigyem el Jankát a fülét megmutatni? Még mindig meggyűlik a füle, pedig már egy éve nincs benne semmi. Nem gyulladt és gennyes, hanem valami faggyús dolog jön belőle ha megnyomom. Szeretném ha minél szebben meggyógyulna!!!!!!!!!!!

Gabó, Reni, Ági, Viol, Hajnus, Kriszta és Zsanett, remélem nem hagytam ki senkit :D Szép hétvégét!
amica

Mirama,
mi is ott vettük a függönyeinket, azért is ajánlottam, de akkor ezek szerint képben vagy! :)

Zsani,
húúú, bocsi, kevertelek titeket... :oops:
De ugye jó az olyan szék! :) Praktikus. És szép.

Gabó,
és te ügyes voltál és szót is fogadtál és megírtad, hogy morzsásak vagytok :?: :!: :?: :!: :?: Nahááát!!! :D :D :D

Eszti,
tök jó, hogy randiztál Ivánnal!!! :D :D :D Biztosan nagy élmény volt! :)

Amica,
kellemes hétvégét nektek is! :)
Fül-ügyben nem tudok tanácsot adni sajnos... :(

nadine81

Vendég

nem jű a link, szóval az album itt van:

http://www.babanet.hu/album/main.php?album=9787

most ennyire futja, de jelentkezem, és írok még!!!
Vendég

Vero! Gratulálok a szép fiadhoz! Nagyon formás baba!! És milyen helyesek Áronnal! Gondolom büszke Áron az Öcsire. :)
mirama

Reni képei a majdnam kész konyháról:
Kép

Kép

nagyon szép és jó nagy!

KépKép
eszti76

Sziasztok!Vero!Nagyon édes a kis Iván!!!
Viol!Nincs semmi baj.Tényleg jó ez az etetőszék,Virág egy csomó mindent tud rajt csinálni az evésen kívül.
Reni!Nagyon szuper ez a konyha!
Képzeljétek egyedül vagyok itthon,úgy volt,hogy barátnőmmel pizzázni megyünk kettesben de sajnos lemondta.Virág anyuéknál,Apa legénybúcsúba.Ez tök szar így.Azt hittem egyet kikapcsolódók.Apa után mégse mehetek :( .Így hát tv-zek meg gépezek.De jó lett volna menni valahova,talán majd legközellebb :)
kola2

ESZTI!!

Köszi a kepeket! :)

VERO!

Gyönyörü szep kisbabatok van! Es milyen sok haja van!
GRATULALOK megegyszer is!

Zsani!

Ne szomorkodj, majd legközelebb biztosan mashogy alakul!

SZEP ESTET MINDENKINEK!!
reni76

Amica!Koloszár doki,Vagy Vida Ildikó Ő a híd utcai orvosi rendelőknél rendel.Nagyon aranyos csaj az anyuék szomszédja,ő szúrta fel a kórházba a Viri fülét.
kola2

Reni! Tetszik a konyhátok!!! Készen vettétek vagy asztalos csinálta?
Megkérdezhetem mennyi volt? Jöhet privibe is. Viszonyítani akarok a miénkkel. :wink:
mirama

Zsani! Hú, ez tök szar. Olyan ritkán megy el az ember és akkor sem jön össze. Azért próbálj meg kikapcsolódni, legalább nyugodtan netezhetsz.
mirama

Vero,
jajj, nagyon aranyos Iván baba!! Gratulálok még egyszer, gyönyörű kisfiad van! :) És együtt Áronnal! Szuper kép! :)

Reni,
tök jó a konyhátok, szép tágas! :) Elfogadnám... :) Az ára engem is érdekel...

Zsani,
nekem bent alszik a lánykám már 2 órája, apuka meg mulat egy vesztes meccs után. :) Az edzője főzött nekik valami bográcsosat, és itt dajdajoznak Hegykőn. De legalább itt... :)

nadine81

Zsani,
akkor rendelj Pizzát!!! :lol: :lol:

nadine81

Viol!Nem a pizzát sajnálom,hanem azt,hogy egyet kimozdulhattam volna.Pizza rendelés jó ötlet,majd holnap apával rendelünk is egyet.DE egész jól elvagyok ,netezek,közbe tv-ek.És nem szekál senki,már régen volt így. :wink:
kola2

Zsani,
gondoltam, hogy a kimozdulást, mászkálást sajnálod, csak gondoltam benyomsz egy "csakazértis" pizzát! :) :) :)
Én már rég ettem, ejnye-ejnye... :) :) :)

nadine81

Viol!Holnap be pótolom az biztos.Jó sokáig fent vagy te is.
kola2

Sziasztok!

Lattatok nem lehet szavazni a babakra!?

Tul sok volt a csalo!! :(
reni76

Sziasztok!
Egész éjjel fent voltunk pöttyöket kenegettünk és vakargattam Szonját.Hála égnek nincs annyira tele pöttyökkel.A barátnőm kisfia is bárányhimlős neki még a nyelvén is van és a teste is tele van,ráadásul mára 39 fokos láza lett.
Igaz,2-3 napig még a Szonjára is jönnek újak.Remélem megússzuk egy enyhe lefolyásúval.Ma már hőemelkedése sincs.Viszont náthás. :(

Reni!
Az opálos ajtó mögött a hűtő van?Vagyis az maga a hűtő?

Viol!
Mikor aludtál el tegnap?Megvártad Gáborodat?Dorka jól alszik?Pocija már rendbe jött? :D

Zsani!
Hát egy elmaradó lazítás számomra is bosszantó lenne.Tegnap elhatároztam,hogy meghívom a férjemet mozizni de nem akart eljönni.Hát ez is nagy csalódás volt. :(
Ma már reggel megmondtam neki,hogy menni akarok,van egy egész délelőttje és délutánja,hogy megbeszélje önmagával! :D

Amica!
Akkor a gyerekek most Hegykőn vannak?

KépKép
eszti76

Eszti!

Nem az egy szekreny, csak ilyen tejüveg ajtaja van! Emellett van a hütönk!
reni76

Lányok! Nem tudja valaki hogy hol lehet venni, vagy rendelni olyan szobahintát, amely automatán hintáztatja a gyereket?

KépKép
nicika

Reni! Én is épp most néztem a Mira-Baby oldalát! Szomorú hogy sokan kijátszották a rendszert! De így legalább tényleg igazságos lesz a szépségverseny!

KépKép
nicika

Vero!
Nagyon örülök hogy itthon vagytok! Nagyo édes a kisfiad!

KépKép
nicika

Köszi mindenkinek a dícséreteket!!!

Reni brutál jó konyhád lesz (beleférne a házunk :) )

Áron nagyon örül az öcskösnek, és öcskös imádja Áront, még a csuklást is abbahagyja neki!! :) (nekünk nem)

Majd jövök még...

pussz Vero
Vendég

[quote]N írta:em tudja valaki hogy hol lehet venni, vagy rendelni olyan szobahintát, amely automatán hintáztatja a gyereket?

Én ilyet nem is hallottam...
Keresővel próbáltad?

Kép
Vendég

Sziasztok!

Nicika, én ezen a fórumon találtam meg a lányt, aki Fisher Price hintákat, pihenőszékeket, hintaszékeket, ilyesmiket hoz be külföldről. Szonjának hívják. Ha van neki rakráton akkor nagyon hamar postáz. Amúgy ha jól rémlik pont soproni a lány, így a postaköltség is megspórólható.

http://www.babaszoba.hu/forums/topic?tid=105098&page=1

Szép estét mindenkinek.

faby

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?