Halihó csajok!!!
Hazaértünk.
Mivel Kecskeméten mindig nyár van (legalább is a múlt héten az volt) és nem volt időnk TVt nézni így az időjósokat sem hallottuk... nem kell mondanom milyen ruhákat tettem be. csini mini rucik, toppocskák, halász badrág stb. Egyetlen csukott cipőm is egy hátul nyitott nyári szandál volt. A párom bőszen felszerelkezve rövid ujjú ingekkel, szandál, ahogy kell...
Elindultunk.
A sok év tapasztalata mondathatta volna velünk, hogy Erdélyben minimum 5-10 fokkal hidegebb van, fel kell készülni esőre, szélre, de nem...
Minden elképzelhetőt felülmúlt.
Végig esett. Dörgött villámlott, zuhogott, tépte a fákat a szél, aztán nem dörgött és nem is villámlott, de esett.
Szerencsére a kocsiban nem esett. De állandóan kölcsön cuccban voltunk. Éppen ahol voltunk, ott kaptunk egy egy meleg kötött pulcsit, nadrágot.
Csukott cipőt sajnos nem.
Elmentünk Parajdra a sóbányába, minden normális ember felöltözve hosszúba, bakancs, vagy túra cipő, én csipke blúz, vékony zakó, nyári nadrág, és a fent említett szandál.
De nagyon jó volt
Végig jártuk a családot.
Minden egyes perc és óra.
Teletettem magam kürtős kaláccsal.
Jelentem nőgyógyásznál nem voltam, mert nem sikerült össze hozni és kedvem sem volt hozzá, mert annyira nem érdekelt semmi.
De a hőmet minden reggel kitartóan mértem.
A következő hozzászólásommal meg is mutatom a helyzetemet.
Üdv az újaknak.
Annyi mindent írtatok az elmúlt egy hlétben, hogy már semmire sem emlékszem, hogy ki mit írt.
Azt látom, hogy Norkáék még egyben vannak
Csillagfény, Espero teszteljetek!!!! Gyanúsak vagytok nekem
Niki26 te is gyanus vagy
Ginuska!
Ez nagyon bíztató!
Két hét múlva lerágjuk magunkta a teszetlés előtt...
Rambóka!
Nagyon szépek voltatok.
Furcsa, hogy a menyasszonyi ruha szolonok nincdsenek terhes kismamikra beállva, mert hiszen manapság.... elég gyakori jelenség.
Rejóka!
Az nem lehet, hogy még mindig nem tudjuk biztosan, hogy puncie e vagy puncis??????
Kriszta!
Megy a drukk+++++++
Gabika!
Lesz PÉ. Azért a 12 cn-on a 7 mm nem rossz. Nekem 4 volt.
Vöcsök!
Miért szedtél te Medrolt????
Babancs!
A pánik betegség lehet pszihés eredetű is. Nagyon is!!!
De lehet kezelni.
Nálunk is volt pánik beteg a családban, komolyan vették a dokik, megfelelő gyógyszeres th-a és életmód váltás segített. Igaz ő akkor még 17 éves volt.
Szilvi! (a Második:) )
Üdv köztünk. Írd meg az adataid Kandika téged is felvesz a táblázatba!
Kandika!
Remélem jobban vagy már lelkileg.
Várjuk a helyzetjelentést !!!!
Andem!
Neked is jól állna egy kétcsíkos teszt:)
Na ennyit bírtam kipréselni magamból.
Most feltötjük a képeket a gépre, aztán megcsinálom a görbémet és feldobom közcsodálatra.
PÉt ne várjatok!
Puszika Mindenkinek!
Kavics
(24 cn.)