Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok lanyok!

A Kosa dokirol erdekelne minden informacio? Aki tud rola barmit is, kerem irjon a vadsonja@freemail.hu /ra, nagyon nagy segitseg lenne.
Mi egy eve probalkozunk mar a baboval, de nem jon ossze. En egy egeszsegugyi cegnel dolgozom, Magyarorszag osszes korhazaba szallitunk. A Schofiben osszebaratkoztam egy csecsemos noverrel, akivel tartjuk a kapcsolatot a rendelesek ugyeben, elmondtam neki a problemamat es o Kosa dokit ajanlotta meleg szivvel.

Hat egyenlore ennyit.

Jovo heten megyek eloszor egyik de/t az asszisztensehez konzultaciora, eloszor vele fogok beszelni. Drukkoljatok!

Varok minden infot a mailbemre, vagy esetleg ide.

Elore is koszi

:D
elizabeth25

Sziasztok,

Nagyon szépen köszönjük a jókívánságokat!

Marci és Kriszti

Ed,

Én 3000-ért rendeltem a Next-től tornacipit Marcinak, nagyon jól néz ki és sarokmerevítős :)

K. Kép
cuiccolo

Ez a csajos verzió :) Marcié keki-narancssárga :)

pusz,
K.
cuiccolo

Sziasztok,

olvasgatunk benneteket, de időm nem sok, hogy írjak is.
Mi jól vagyunk, Dorka már egyre okosabb és ügyesebb, olyan hihetetlen, hogy már nemsokára 2 éves lesz.
A kicsivel a 25. hetet tapossuk, egész jól bírom, bár azt még nem döntöttem el, hogy ez a frontos idő vagy a 30 fokos meleg lenne-e jobb erre az utsó pár hónapra.

Örülök, hogy mindenki jól van. Timiliről semmi hír?

Jók legyetek

Judit
ytong

[quote="ytong"]S írta:ytongziasztok,

Mi jól vagyunk, Dorka már egyre okosabb és ügyesebb, olyan hihetetlen, hogy már nemsokára 2 éves lesz.
A kicsivel a 25. hetet tapossuk, egész jól bírom, bár azt még nem döntöttem el, hogy ez a frontos idő vagy a 30 fokos meleg lenne-e jobb erre az utsó pár hónapra.

Judit

KépKép
KépKép
ytong

Sziasztok,

Judit[/quote][/quote]

KépKép
KépKép
ytong

Sziasztok,

Ed, nagyon megnőtt Barangó, bár biztos Kincső is csak nála nem annyira szembetűnő.

Judit

KépKép
KépKép
ytong

Elnézést,

nem tom mi történt, hogy ennyiszer elküldte.

Judit

KépKép
KépKép
ytong

Elizabeth25

én Kósánál szültem és fogok szülni, de mivel nekünk spontán jött a baba, ezért nem biztos, hogy mindenben tudok neked segíteni. De jókat hallottam több embertől is a baba "csinálási" projektjeiről.

Ha valami konkrétan érdekel, kérdezz nyugodtan, ha tudok válaszolok.

Judit

KépKép
KépKép
ytong

Kriszti,

megírnád priviben, hogy hol tudtál rendelni a Next-ből?

Köszi

Judit

KépKép
KépKép
ytong

Yton, irtam neked privit, remelem megkaptad! Igazabol azt kertem csak, hogy a vadsonja@freemail.hu/s mail cimemre irjal, hogy ott tudjunk ertekezni.. Vagy van esetleg msn/ed?

Koszi elore is mindent!
elizabeth25

Ildi, Judit,

PÜ ment, ha nem kapjátok meg szóljatok...

K.
cuiccolo

Kriszti,

köszi megkaptam.

Elizabeth,

írtam mail-t.

Judit

KépKép
KépKép
ytong

szia kriszti!

ha rendelni szeretnék valamit, akkor azt neked írjam meg?

zita! a burgonyás pogi recepted sajna még nem jött át.

ildi
matt07

http://www.next.co.uk
Itt nézdd meg, hogy mit szeretnél a rendelés mehet Juditnak erre a címre:
ladybug1@vipmail.hu
Hivatkozz rám!

Kriszti
cuiccolo

Szia Kriszti! (cuiccolo)

Küldtem neked privátüzit, megkaptad?

Viki
iviki

Szia Viki,

Igen válaszoltam!

K.

csajok,

Aki Nextet szeretne megrendelheti a fenti mailcímen. váltó 475 Ft./font

K.
cuiccolo

Jaj az előbb elfelejtettem:
Természetesen FONTBAN nem lehet fizetni és azért 475 a váltó mert ugye nem ajándékba hozzák hanem Nekik ez "üzlet"ecske.
A Next nem szállít Magyarországra (bár van egy méregdrága boltjuk a WestEndben) így ki kell fizetni a száll. ktg-et és vámot is.

Kriszti
cuiccolo

Kriszta, csini a cipő. :lol: Végül a decathlonban sikerült venni magasszárú tornacipőt, most azt nyúzza Kincső. Végre fel tud mászni a csúszdán, nem csúszik vissza. :lol:

Lányok, csütörtök?

Edina
Kép
Kép
ed26

Edina!
Nekem még mindig jó a csütörtök! Remélem az idő is nekünk kedvez majd! :)

Többiek?????

Andi&Nati

KépKép
duda

Andi!

Lehet mi nem tudunk menni :(
Bence taknyos....ráadásul jön fölül a foga:cry:
Tegnap éjszaka kezdte.Nyomom bele a Cebiont,az orrszívás nem sokat ér..
Ha esetleg csütörtökre jobban lesz,meg az idő is,akkor megyünk.

Üdv:

Kriszta&Bence

Kép
cristi

Ed,

Mi kihagyjuk :( Tanulnom kell hétfőn vizsgázom és egyedül csütörtökön tud vigyázni anyu Marcira :(

pusz,
K. :((((
cuiccolo

Sziasztok!

Nekünk jó a csütörtök, hánykor és hol?

Andi, a Pagonyban is nyári szünet van, a Kispagonyban Budán ugyan van szerdánként zenekuckó, de ott 2.5 év a min. életkor :( .

Bencének küldöm a gyógypuszikat!

Kriszta, neked meg jó tanulást!

Barbi, Iza, Timili :?: :?: :?:

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
manka7

Köszi Manka!!!

Olyan helyesek a gyerekek, mind!!!!

Barbiék és Timiék jól vannak!!! Timi jövő héten itthon lesz :)

p,
K.
cuiccolo

Manka, Ed!
Reménykedünk a holnapi jóidőben? :)
Mi 10 után kicsivel kint tudunk lenni. Busszal mennénk, mindegy, hol találkozunk!

Kriszta!
De kár! :( Jobbulást Bencének! :)

Manka!
Kár! Nézzünk más helyet, hátha nem mindenhol szünetelnek?

Andi&Nati

KépKép
duda

Sziasztok!

Délben voltunk dokibácsinál,mert éjszaka belázasodott Bence! :cry:
Azt mondta,valami vírusos vacak,de pár nap altt átszalad rajta...
Sajnálom hogy nem tudunk menni... :( :( :(

Manka!
Gyógypuszit átadtam! :)

Üdv:

Kriszta&Bence

Kép
cristi

Andi, nekünk a 10 körül korán van, Jack 10kor eszik, aztán alszik. De úgy látom az idő sem lesz valami fényes, várjunk egy kicsit, jövő héten már jön a pokrócleterítős idő.

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
manka7

Hahó!

Holnap reggel benézek, hogy mi legyen. Pillanatnyilag olyan fáradt vagyok, hogy nem tudom elképzelni, hogy 2 gyerekkel egész nap a szigeten legyek. Elég macera világvégéről. (Ma is bent voltunk a városban Anyunál.)
Andi, Gellért-hegy vagy Feneketlen-tó délelőtt? Az nekünk fél napra is megoldható.

Jó éjt, reggel jövök.

Jövő hét csütörtök tuti!

Edina
Kép
Kép
ed26

Jó reggelt!
Tegnap óta fáj a fejem, ezért bár süt a nap, talán jobb, ha elhalasszuk a bulit! :(
De aztán jövő héten nincs kifogás! :lol:
Bence is gyógyuljon meg addig! :)

Ed!
Köszi, de ma nem indulnék el messzebbre.

Puszi nektek! :)

Andi&Nati

KépKép
duda

Jó reggelt!
Tegnap óta fáj a fejem, ezért bár süt a nap, talán jobb, ha elhalasszuk a bulit! :(
De aztán jövő héten nincs kifogás! :lol:
Bence is gyógyuljon meg addig! :)

Ed!
Köszi, de ma nem indulnék el messzebbre.

Puszi nektek! :)

Andi&Nati

KépKép
duda

Andi, jobbulást!

Köv csütörtökön jön egy itteni anyuka is, már megbeszéltem velük, hogy tuti megyünk. Szerdán úgy készülök (főzés, vásárlás)

Kriszta, intézd úgy légyszi, hogy a csütörtök jó legyen nektek is!

Noémi, te is!
Meg mindenki, akit kihagytam.

Ugye nem hiszitek el, hogy ebben az idióta 10 emeletes házban fél 8 óta fúrnak-faragnak??? :evil:

Kincső anyázik, most ébredt, megyek.

Edina
Kép
Kép
ed26

Sziasztok!

Jövőhét csütörtök nekünk is jó,akkorra remélem Bence teljesen rendben lesz! :) Már este nem volt láza.
Én is úgy készülök,hogy megyünk.

Andi!Jobbulást neked!

Edina!Ismerős a barkácstanfolyam! :roll:

Üdv:

Kriszta&Bence

Kép
cristi

Sziasztok,

Elnézést, hogy idetolakodók, de szeretném a segítségeteket kérni. A csepeli sztkban azt mondták, hogy az AFP vizsgálatokat a Schöpf-Méreiben csinálják és hogy ha nem kapom meg a vizsgálat eredményét, akkor az ottani labort kellene felhívnom. Az most hosszú történet, hogy nekem miért posták küldik, nem akarom minősíteni a magyar egészségügyet :)
Tudna nekem valaki segíteni abba, hogy mi lehet a labor száma? Jó lenne tudni, hogy elküldték-e már a lelet vagy sem, mert uh-ra kellene vele mennem.

Nagyon köszönöm előre is a segítségeteket!
Curse
curse

Curse!

A kórház központi száma: 476-44-00. Hívd fel, és kérd az AFP labort, és ott biztosan tudnak neked segíteni.

Zita
pzita

Zita!

Nagyon köszönöm a segítségedet!
Curse
curse

Halihó!
Ed! Nekem valószinűleg jó lesz,a jövő hét csütörtök.Csak szóljatok,mikor,hol talizzunk. Szegény Szabi most tök beteg,szó szerint,taknya nyála össze folyik :cry: ,no meg a szeme is be van gyulladva.Remélem jövő hétre rendbe jön.Most szegénykém,kiadott magából egy csomó trugyit,még az én rucimon is folyt(brrrr),úgyhogy szerintem ez már a gyógyulás jele.De úgy sajnálom,szegény babák el sem tudják mondani mi fáj nekik :cry:

mimi12

Sziasztok Lányok!

Nagyon gratulálok a sok édes babócához mindenkinek! Jó Titeket olvasni és mostmár mi is ide tartozunk, mert:-) május 16.-án megszületett kicsilánykánk a S-M-be.:-)

A kórházzal alapvetően elégedett voltam (1-2 dolgot eltekintve) 3. emeleti fizetős szobában voltam, a szülésznővel és a dokimmal meg abszolút elégedett vagyok:-)

Nagyon édes a mi kis hajas babánk és szépen növöget, apukája is sokat segít és büszke apuka, csak begyulladt a mellem és most nagyon félek hogy mi lesz.
Kell szednem antibiotikumot is 5 napig és kiderül hogyan hat majd. Egyenlőre szoptathatok mellette de remélem nem lesz semmi baja és nem kell a tápszerre áttérnünk mert azt nagyon nem szeretném. Meg félek hogy az jó mellem nem lenne elég neki:-(

Sajnos nincs sok időm így netezni Veletek, mert szoptatás, fejés, jegelés stb. elveszi az időmet.
Viszont egyre jobban alszik éjszaka meg lehet jót tesz hogy viszem napküzben sokat sétálni....az legalább az én közérzetemn is segít, mert nagyon bánt ez a mell dolog:-(

Van valkinek tapasztalata mellgyulladás ügyben?
Szerintetek a homeós Urticat Urens-t lehet azért szednem?

Kezdő anyukakánt lenne még 1-2 kérdésem hozzátok:
- hasfájós babánknak Infacolt adtak eddig Ti tudtok valami jobbat esetleg?
- normális dolog hogy este 5-8 között a legnyügösebb?
-Napi 6-7 etetés normális egy 3,5 hetes babánál?

Vigyázzatok magatokra és a babókra és gyerkőcökre is!
Kari
kari

Szia!

Kari elöszőr is gartulálok a babához!

Normális dolog,hogy este 5-8 között a legnyügösebb.Az én lányom is akkor volt. Sőt még talán most is.Gondolom amiatt,hogy addigra elfáradnak és álmosak is!
Bár Nati nem volt nagy evő szerintem normális,hogy 6-7-szer eszik. 3 óránként eszik az kb annyira is jön ki.

Mennyibe kerülnek most a fizetős szobák?

Anikó
janiko

Kari!

A másikba is írtam neked a mellgyulladással kapcsolatban, azt nem írom le mégegyszer. A homeopátiás bogyóról nem tudok nyilatkozni.

A hasfájással kapcsolatban. Első körben próbáld meg kitalálni, hogy tényleg a hasa fáj a babádnak, vagy egyszerűen csak valamiféle nyűgösséget vélsz annak. Ha hasfájásról van szó, akkor gondold végig, hogy ha esetleg sok levegőt nyel a babád, akkor esetleg gyakoribb büfiztetés nem megoldás-e. De például fájhat a babák hasa attól is, ha a mamának túl sok teje van, mert esetleg fejéssel túltermelést idézett elő, ezért arányaiban több az első tej, ami laktózban gazdag, ami hasfájást okozhat. Szintén a sok elsőtejes problémát okozhatja, ha egy-egy szoptatáson belül túl hamar vált mellet az anyuka, így nem jut el a baba a hátsó tejig. Ezen kívül okozhat hasfájást a babának a mama által elfogyasztott tej és tejtermék. A hasfájós tartás (a baba az alkaron hason, feje a könyöknél) is sokat segíthet. És sajnos vannak olyan babák is, akiknél ha minden teljesen rendben az előbb felsoroltak közül, akkor is hasfájósak, mert egyszerűen lassaban érik az emésztőrendszerük. Ezeknél a babáknál a hat hét illetve a három hónap szokott nagy választóvonal lenni valami miatt, ahol az addig hasfájós baba, egyszercsak elfelejti a hasfájást. A hasfájós csecsemőkkel kapcsolatban olvasd el ezt: http://www.szoptatasert.hu/belso.php?in ... roblema1#7

Az, hogy 5-8 között a legnyűgösebb a babád teljesen normális. Egy újszülöttnek még az a mi szemünkkel unalmasnak gondolt létezés, hogy evés-alvás-pelenkacsere-séta-ringatás, rengeteg új információ a világról, amit fel kell dolgozni. Délutánra ebben általában rendesen elfáradnak, és jön egy nyűgösebb időszak. Ilyenkor szinte állandó testkontaktusra vágynak, esetleg véget nem érő, vagy megszámlálhatatlan szopizás van. De van olyan baba is, akit ebben az időszakban semmivel nem lehet megnyugtatni.

Ha a napi hat-hét evést a babád alakította ki, akkor teljesen normális, főleg, ha mindezek mellett van pisis-kakis pelusa elég, és gyarapodik.

Üdv:

Zita
pzita

Kari,

először is gratula Nektek!

Sztem. Zita ismét leírt mindent :) (mint mindig) Viszont Marci minden felsorolás ellenére is hasfájós baba volt (mondjuk kapott némi központi anyatejet sztem. az is közrejátszott) így mi adtunk Neki Infacolt ami kis buborékokból nagyot csinált és eltávozott így kevésbé görcsölt. Marci SOHA nem büfizett csak szellentett :o

Kriszti
cuiccolo

Lányok, nem tudom, hogy a csütörtökkel mi lesz, lehet, hogy a kedd vagy a szerda a nyerő. (Pénteken ballagásra megyünk, utána utazunk Szögligetre, csütörtökön készülnöm kell, vásárolni, pakolni, főzni) Pontosabbat este tudok mondani, ha Apa itthon lesz.
Néztem az időjárást is, keddre, szerdára jobb időt mondanak. Vélemények?

Edina
Kép
Kép
ed26

Kari!
Gratulálok nektek! :)

Ed!
Nekünk a szerda jobb lenne, Natit tornázni viszem keddenként.

Andi&Nati

KépKép
duda

Lányok mindenkinek nagyon köszönöm a gyors választ, nagyon jól esett, hogy segítetek:-)

Szerencsére a mellem kezd már jobban lenni, dokim holnap nézi meg hogy javul és kell e még a gyógyszert szednem.

Kicsilány nagyon aranyos és jól van továbbra is:-) hasfájása hol jobb, hol kevésbé de sétálni nagyon szelet, jókat alszik ha délelött és délután is kivisszük.

Janiko!

Köszi szépen a választ. a fizetős szobák 5000-7000 és 9000 Ft-ok most attól függően hogy régi vagy új és hogy 1-2 ágyas e.

Pzita,
nagyon kimerítő választ adtál a feltett kérdésemre, nagyon szépen köszönöm és megpróbálom megfejteni , hogy ezek közül nálunk mi lehet.

Cuiccolo,
Nálunk is a büfi valahogy kimarad pedig így is ógy is tartogatjuk de mégsem. Infacol egész jónak tünik. Valóban nap-mint-nap élmények érik a babákat erre nem is gondoltam, hogy az is fáraszthatja őket:-)

Duda, köszi szépen:-)

Szép napot kívánok Nektek is és minden jót a gyerkőcöknek!
Kari
kari

Andi, bocsi, nem akarok kavarni, de a péntek jó nektek? Reggel Apa tuti kocsival megy a városba, bemennénk vele (nem kéne buszozni délután), ráadásul haza sem kell jönnünk téténybe, mert megyünk ballagásra és utána tovább Szögligetre. Nekem a péntek lenne a legegyszerűbb, a szerda bonyolult.
Péntek?

Edina
Kép
Kép
ed26

Edina!
Húúú, téged aztán nem könnyű követni! :lol: :lol:
A pénteket sajnos egyelőre nem tudom biztosra ígérni. Késő, ha csütörtökön megbeszéljük?

Többiek, mit szóltok a péntekhez?

Andi&Nati

KépKép
duda

Sziasztok!

Andi!
Nekem bármelyik nap jó lenne,bár Bence még mindig taknyos kicsit...
A hét második felére esős időt jósoltak! :(
Majd csütörtökig kiderül....

Üdv:

Kriszta&Bence

Kép
cristi

Szia! A Kósa doki egy angyal. Mindkét babót nála szültem...sajna császárral. Arany keze van! :) És tud is valamit az a pali. Igaz nekünk is spontán sikerültek a babák, de, ha írsz a mailemre vannak sztorik róla az ikerbabás anyukákról. Összesen 10 hetet töltöttem vele a kórházban...megismertem az összes betegét :)) traniko@freemail.hu
onelady

Andi, bocsi a kavarásért, sosem voltam ilyen, amíg csak Kincső volt és bárhol elaludt a babakocsiban. De most más a helyzet, nagyon meg kell szerveznem egy egész napos utat. Nekem is fura, lassan szokom a helyzetet.
holnap még beszéljünk, cseréljünk telszámot is.

Péntek: mi tuti kimegyünk a szigetre, 10 körül érünk oda (kivétel, ha szakad az eső, mert akkor a mezőgazdasági múzeumba megyünk - gondolom én) Szerintem 2ig tuti kint leszünk, utána passz, de nem aggódok, mert Apa kijön értünk.

Kriszta, szerintem gyertek ti is, ha az idő jó lesz. Márpedig jobbat ígérnek, mint a mai.
itt van a pénteki időjárásjelentés:
http://weather.yahoo.com/forecast/HUXX0002_f.html

Edina
Kép
Kép
ed26

Edina!
Jaj, remélem nem értettél félre! :oops: Nem szemrehányásnak szántam, egy gyerekkel sem könnyű tervezni, hát még kettővel! :)
Eddig elvileg jónak tűnik a péntek, ha tudunk menni, a 10 örüli időpont nekünk is jó!

Kriszta!
Remélem jöttük ti is! :)

Manka???????(Jack alvása után?? :) )

Andi&Nati

KépKép
duda

Andi, dehogy!!! Elmennék én a világ végére is 2 gyerekkel, ha tudnék vezetni. Gyakorolgatok... :oops: Bár belegondolok, hogy egyik kezemmel tolom a babakocsit, a másikban meg alszik Kincső. :lol: Jó móka. :lol:
Akkor pénteken találkozunk.

Edina
Kép
Kép
ed26

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?