Kriszti77: GRATULALOK!!! Ez tok jo, nagyon orulok, Te mikor mesz dokihoz? Nekem 16-ara van idopontom.
Akkor jossz amikor tudsz!
En meg bent voltam amikor a fiamat rontgeneztek
szoval ki sejtette volna hogy pont most jon ossze es aggodhatunk hogy nem-e karosodott a baba!
Remeljuk a legjobbakat!!!
Bali: koszonom szepen a jokivansagot!!! En is veszek egy meleg sos furdot!
Mindenkinek nagyon koszonom a koszontest!!!
Junko akkor lehet hogy apa mehei miatt jott most ossze? Most hogy emlited multkor meg is csipett egy, lehet hogy apasagit kell csinaltatnom majd?
Szilvi: koszike csak azert nagyon szeretnem tudni hogy minden rendben van!
Igen, baby bummal kapcsolatban azt gondolom hogy mindenkinek eljon az ideje de nem mi hatarozzuk meg hogy mikor, szoval csak turelem es kitartas kerdese bar tudom hogy nagyon nehez.
Most az en idom van itt de egy par ev mulva mar en fogok majd irigykedve nezni a kismamakra mert nekem mar nem lehet tobb. (parom csak kettot akar
) jo, jo tudom annak is orulhetek!
Monyoka ez a ho tenyleg nagyon furi, en nem hiszem el hogy nincs ott baba!
Nem erzel valami jelet?
En mar erzek szurkalast meg ugye a melleim szoval ilyenkor mar lehet erezni valamit.
Jaj, nehogy mar! Egyaltalan nem vagy uncsi, mindenki halalra izgulja magat Miattad!!! Nagyon drukkolunk Neked!!!!!!!!!!!!!!!
Aniko: automatikusan jeloli majd be a pe-dte mindket program.
Csajok ket nap utan es 170 euro befizese utan amit mar nem kapunk vissza ki kellett vennem a fiam a bolcsibol.
Mentem erte es vagy 30 gyerek be volt zsufolva egy kis helysegbe, szinte el sem fertek es jatekok, minden nelkul persze az enyem a babakocsiban orditott.
Sajnalom hogy odavittem, azt hittem jo lesz de jol becsaptak aztan persze mentegetoztek hogy igy meg ugy de nem erdekel. Szeptembertol a leges legjobb bolcsibe megy ami curva draga de neki a legjobbat! Amugy csak 3 orat lesz ott naponta es minden foldi jo van, sajat kis jatszoter. Apa ki fog nyirni de muszaly volt ezt meglepnem.
Regina kerdezhetek Toled egy fajdalmasat? Volt valami elojele a vetelesnek? Annyira aggodom! Most ha elhal a baba megjon a menzesz vagy lehet hogy eszre sem veszem? Tudom nem kene ilyenekre gondolnom.