Sziasztok!
Bocs, de én még mindig nem tudok nyilatkozni szombat ügyben...
De nagyon szeretnék ott lenni!
Kata, én ezzel a szerkentyűvel kapcsolatosan nem igazán tudok nyilatkozni. A húgom mindkét babáját szoptatta, a kisebbiket a mai napig, pedig mindjárt két éves, szerencsére nem kellett tápszereznie. Tudom, ez ikreknél lehet gázosabb, de bízzunk benne lesz elég tejed. Utána meg főzött a babáknak, de nem turmixolt, csak összetörte a kaját villával és úgy adta. Ez így teljesen jól működött. Nem volt cumisüvegre, cumira szükség és turmixra sem. Szóval én azért lehet, hogy várnék a helyedben. Írd fel hol kapható, mi az, ha kell, férjecskéd tuti beszerzi. De anélkül is jól szokott szerintem működni. De Te tudod.
Bár a leírása igen tetszetős.
Ja és nagyon irigykedem, hogy Te ilyen jókat tudsz enni terhesen.
Hogy Neked mennyi energiád van! Köszi ezt a sok infót, amit összegyűjtöttél!
Szüléstémában hasonlóan gondolkodunk
Priszcilla, sajna egyelőre én sem tornázom. De a jövő hétnél tovább már semmiképp sem akarom tolni. Remélem, Erikával együtt összejön végre a dolog. Sétálni viszont mindennap sétálok, kb. másfél órát. Van, hogy egybe, van hogy több részletben.
Az Aquanatalon gondolkodom még, nagyon jókat mondanak róla. Csak hát gond egyrészt a fürdőruci, másrészt félek a fertőzésektől, bár ezeket a helyeket nagyon rendben tartják, csak kismamiknak és bébiknek szabad a bejárás. De én könnyen összeszedek bármit és félek, hogy az megnyitja a méhszájat. Nektek erről mi a véleményetek?
Az anyós, hát az egy fontos probléma...
Kezet foghatunk rosszullétek kapcsán...
Hú Bunny, most szégyenkezem, én mennyire eltunyultam.
És Te ezt még mind bírod csinálni?
Nyugi, minden rendben lesz a babátokkal!
A Győrffy doki nagyon jó, a legjobb kezekben leszel, hidd el!
Bali, ne parázz a mozgás miatt!! Kinn is vannak izgő-mozgó és vannak nyugodt, ücsörgős gyerekek. Miért gondolod, hogy a pocakbabák nem különbözőek? Már most megvan a kis egyéniségük.
A Tied úgy látszik a nyugisabb fajtából való.
Tartsa meg jó szokását! Amíg megvan mindig az ideje, hogy mikor mocorog, addig nincs baj!
Mamy, én amióta terhes vagyok, ily rosszul vagyok a kajáktól. Most két hete jobb csak a helyzet. Bugyborékolni is szoktam, sőt rendszeresen folyós a székletem.
Bocs. Nekem a savtól van és úgy tűnik, Neked is, ha a tejtől jobb lett. Ha gondolod, szívesen részletezem, hogy milyen kaják nem ártanak nekem és milyen új szokásaim vannak savmegelőzésre. Ja ilyen hagymás, olajos, paprikás dolgokat alapból nem bírok enni, cirka 20 hete.
Részvétem.
Tina, örülök, hogy rendben van a kisfiatok, a képek nagyon jók lettek.
Bettus, az én babám is állandóan pakolászik.
Mint aki napjában ezerszer átrendezi a lakosztályát. Tegnap azt mondta a doki, hogy az jó, mert azt jelenti, hogy jó az ellátása a picurnak.
Sz_Kata, örülök, hogy jó volt a 4d és Veletek is minden ok!
Cd-t nem kaptatok, amire rámentették a képeket? Mert mi igen.
Tetőtér
UUUUUUUUUUUUtálom a gonosz, csak magukkal törödő szomszédokat. Nekem is volt benne részem... Kitartás és csak semmi idegeskedés, az nem old meg semmit!
Gyöngéd születéses film engem is érdekelne...
Gabi, hát igen, egy 3 éves kisember a legjobb torna a maminak.
Dorka, remélem azért most már jobb a lábad! Mielőbbi gyógyulást! Csak óvatosan!
A hasam nekem is megy, ill. ment, de már tuti a sav az oka...
Szülésfilm
Hogy mikre nem vállalkozol!
Csajok, mi két napja fűtünk, mert fűtés nélkül kibírhatatlan.
És két napja alig bírok menni, úgy fáj a fenekem, ill. a dokim szerint a derekam.
Tegnap voltunk dokibácsinál, minden rendben szerencsére. Méhszáj nagyon szép állítólag, a baba szívhangját meg szerintem még a túlsó utcában is hallani lehetett.
Eszméletlen, milyen virgonc volt a váróban, mint aki pontosan tudja, miért vagyunk ott.
Sok puszi mindenkinek! Melba