Sziasztok!
Sziszkó!( ugye nem baj ha leegyszerüsítem a nickedet, de azt a betűkombinációt még az én latinneveken edzett agyam sem veszi be!
)
Nekem is 13-as volt az éhgyomri inzulinom, a 13 már PCO-nál kórjelző!!!Csak az endokrinológusok agya magasabb értékekre van beállítva.
Csakegy!
Szerintem araszolj el egy nőgyógyászhoz megnézetni azokat az állítólagos gombákokat, mert nálam a gombák (márpedig valának számosan és népesen a fogigátlós éra alatt!!!
) teljesen egyértelmű fehér, túrószerű folyást eredményeztek, olyan erős viszketéssel, h. ülni alig tudtam!! Te meg egyfolytában tojásfehérjéről beszélsz, ami
inkább a bakteriális fertőzést v. esetleg Chlamidiát feltételez(ha ez utóbbi, akkor főleg fontos lenne, h. szakember is lásson, mert ez is meddőséget okoz, és nem kezelhető gyógynövényekkel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)!
Babancs!
Én is orvos vagyok, tudom, h. a filmtablettát, ha nincs rajta osztás nem szabadna eltörni, DE: kur..ra ki fogsz készülni, pláne ha már az elsőtől fosol!!!!!!!!!
Én 3X futottam neki sikertelenül, mire itt a csajok felvilágosítottak a szedés menetéről! Nem is a fosás a legrosszabb, hanem a pár nap múlva fellépő levertség, gyengeség, erőtlenség!!!!
Én végül negyedekkel kezdtem és csak hetente emeltem, így könnyebben hozzászokott a szervezetem!
Az, hogy kinek mennyi idő alatt hat a metformin, szerintem a PCO súlyossági fokától függ, ha kevesebb ideje vagy fogigátló nélkül, nincsenek súlyos hormoneltéréseid, nem vagy nagyfokban elhízva, akkor lehet, h. 1-3 hónapon belül PÉ-t csinál!!!!!!
A drilling meg az utolsó lehetőség kell legyen! Olvasd el a Petrányi cikket légyszives!
Norka!
Ugrálókötelezés?
Na, mostmár csak hétfőig kell kibírnia ott benn ( vagy keddig?
), addig heverésszél, nézd át, h. mindened megvan-e amire szükség lehet, adott esetben.
Apukák számára a legfontosabbak a töltők:
-telefonhoz
-videokamerához
-laptophoz!!!!!!:lol:
És feltétlenül add meg apának a belépési kódodat, v. vmelyikünk elérhetőségét, h. megtudjuk, ha itt van az idő!!!!!
Nagy tányérral kapcsolatban: a 3. trimeszterben, ha lejjebb száll az ember pocija, már több kaja fér bele??? Mert jelenleg zónaadagokon élek és minden kaja után tömöttliba effektusom van!
Csillag!
Én annyira szorítok!!!!!
De ki fogok lukadni!!!!
Ginuska!
Drukkok mennek ezerrel!!!!!!