Sziasztok!
Holnap nem megyünk sajnos, helyette a Várban megtalálhatóak leszünk, ismerd meg kis hazádat mozgalom keretében
. Itt van anyósom egy barátja Amerikából, öt idegenvezetjük.
A hétföt nem hagyom ki viszont! SZIP!
Menta, nekem az a gyanúm, hogy amikor ö még nem akar elaludni, csak én szeretném, akkor van ez a harapósdi. És persze ha rászólok, annál inkább csinálja - ez minden csínytevésnél így történik, legalábbis egyelöre...
Ma voltunk barátainknál, este szépen beszopizott ahogy illik (teljesen éber volt). Ja és nálunk régóta csak fekve megy a szopi, ha néha-néha vagyunk valahol (pl parkoló kocsiban), akkor elfogadja még az ölemben. Nyilvános helyen meg sem próbálom. Meglátjuk, mi lesz.
A másik: megint elkezdte csikorgatni a fogát, de úgy összeszorítja, hogy az egész teste megfeszül, borzalmas hangot ad, és attól rettegek, hogy eltörik valamelyik. (Szerencsére ilyenkor nincs közötte a cicim)
Ami jó: egyre többet megáll kapaszkodás nélkül!
Bea: én úgy csinálom, hogy letöltöm, lekapcsolom, írok csomót
, elküldöm, megint lekapcsolom. Kétszer kb 1 perc. De megint lesz sok kedvezményes díjcsomag.
Márti: hozd el hétfön a sapikat!!!
BSzilvi: erröl rengeteget írtunk/írtak a Szoptatás topicban, nézz utána, érdemes!
Oltás: én simán textil pelenkával borogattam, nekünk elég volt.
Bogancsi! Az arca pöttyös vagy a teste is? Viszket?
BMárti: oké! Bár a bejglit nem ígérem SK! A ház egyelöre olyan selejtes, mint a gazdája lelkivilága (ezt a tervezö mondta), de ha kész lesz, szerintem klassz lesz. A kertje óriási, szerintem túl nagy is, már ami a munkát illeti.
Ezt muszáj elmesélnem: amikor elöször elvittük anyósomnak megmutatni, abszolute leócsárolta (hogy nincs olyan szép helyen, nem ilyet képzeltünk, stb stb), most viszont jobban tetszett neki. Rájöttünk, azért, mert múltkor 40 fok volt, odatüzött a Nap, most pedig viszonylag hüvösebb!
Ugyanez volt ma a Kastély kávézójában: megszólal, hogy olyan lerobbant ez a hely, hát szétnéztünk, minden korhü, új, stílusos, ízléses. Csak nincs légkondi!!! Csúcs, nem? (Egyébként áldott aranyos!!!)
Megyek alukálni, szép jó éjt nektek.
Henke