Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Azt hiszem végszóra értem ide :roll:

Hajnus, én láttam a centris pasit, nem volt semmi... :(
Azért néha mikor már nem bírjuk a két gyerekkel elnevetjük magunkat, hogy jöhet a centrizés :D :oops:

Veroéknak szép álmokat, és holnap siessenek haza!
Majd látjuk Ivánt itthon ha már túl lesznek az izgalmakon :wink: :D
amica

Jó reggelt.

Na nemsokára Iván és Vero haza mehetnek ilyen csúnya buta időben.
Biztos nagyok várják már!! :D :D

Most mondjátok meg itt van június és őszi idő van.Esik az eső fúj a szél és baromi hideg van reggel a Balázs be is gyújtott most már itt bent is kellems az idő.
Vendég

Jó reggelt!

Hát Gabó, nekem is nagyon elegem van ebből sz@r időből, épp azon mérgelődtem tavaly milyen rohadt meleg volt, és az egész nyarat ágyban töltöttem, most meg mehetnénk ki ezerrel, erre ez a fos idő van!!!!!!!!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

katus78

Katus!Nem 17.-én megyünk haza,mert a Balázs legénybucsuba megy hanem következő hétvégén.
Vendég

Ki mit csinál ebben a "gyönyörű nyári napon"?
Vendég

De jó hogy Vero és Ivánka mehetnek haza!! :lol: :lol:
Ez legalább jó hír. Eszti, ha mentek, add át jókívánságaimat nekik. Aztán majd ha a kisfiú nagyobb lesz és erősebb, meglátogatjuk őket!

Én is mennék ma haza, de a Peti kitalálta, hogy neki ma okvetlenül részt kell venni a focimeccsen. :twisted: :twisted: :twisted:
ÚÚÚÚÚtááááálom a focit.
Azért a vb-t majd megnézem, na de ez a magyar bajnokság.... főleg ilyen hidegben!!!!! :roll:

Akkor klassz nyarunk lesz!!! :( Bár tavaly sem volt nyár. Mondjuk nem is bántam, mert végighánytam az egészet.

Kriszti, akkor kitartás! Az egész ház úgy lett felújítva, vagy ti építettétek, és most még alakítjátok?
Nálunk még csend van.

Erika

Kép
Kép
nercsi

Csajok, én is dühöngök!!!!!!!!!!!!!
Janka fülig takony!!!!!!!!!!!!!! Szupi :evil:
Már ruha sincs nagyon rám, mert akkora a pocakom, Jankával ilyenkor nagyon meleg volt, hát a lenge cuccok lógnak a szekrényben........
Takarítok ezerrel, nem is tudok most jönni :(
amica

Épp azon gondolkodtam az előbb,hogy mikor gyerek voltam ilyen nem volt.Jött a június és augusztus végéig meleg volt.Megvolt a természet maga kis rendje.Tavasz-nyár-ősz-tél.És most?!Lassan már csak tél lesz meg ősz?Itt van június és füttök. :twisted: :twisted: :twisted:

Nercsi!Akkor nem is mentek haza?
Vendég

De megyünk Gabó, holnap reggel. :( 6 körül eszik Alíz, aztán indulás.
Én mikor kicsi voltam, tök sokat voltam nyáron a mamánál, és sose kellett ottbenn kuksolni mint most. Nyáron jó idő volt. Már itthon nem is nagyon érdemes nyaralást tervezni, mert egy hét a Balatonnál ilyen időben.....katasztrófa.

Amica, Janka mikor született?
Jobbulást neki!!!! Erről is az idő tehet! :twisted: :twisted:

Erika

Kép
Kép
nercsi

Na nekem is szuper napom van, Máté folytatja a hisztit! :( :(
Ma még nem aludt, pedig szokott délelőtt még másfél órát, tiszta dili!!!! :( :(
Seggggggggggítség!!!!!!!:( :( :(
Enni sem nagyon evett, remélem nem lesz beteg, csak az idő miatt ilyen nyomi

Gabó!

Remélem, akkor azért itt leszünk mi is, és tudunk találkozni!:)

katus78

Sziasztok!Utálom ezt az időt én is,nem szeretek bent kuksolni ennyit.Virág is jobban szeret kint a levegőn.Gondolom hétvégére sem lesz jó idő. :( .Virágnak az oltás helyén kicsit piros a lába de nem fáj neki.Futkozik meg mászkál mintha semmi nem lett volna.
Veroéknak jó mennek haza. :D
kola2

Nercsi!Azt hitten akkor nem mentek.Vasárnap jöttök is vissza?
Hát ha jövőre még nem leszek terhes csakis tengerpart mellé megyünk nyaralni,mert ez itt már egy katasztrófa.

Katus!Biztos csak az idő teszi Levivel sem lehet bírni.Ma ő sem aludt délelőtt amit nem is bánok talán vissza állunk a déli alvásra.
Akkortájt mennétek haza?Ha esetleg igen akkor valakinél otthagyom majd a játékot meg persze ha elmegy ez az idő talán bejutok a városba és megnézem van-e egyáltalán.
Találkozni mindenképpen jó lenne.
Vendég

Kola!Starmm kiscsaj ez a Virág egy oltás utáni hercehurca meg sem kottyan neki.
Levinek is az a legnagyobb baja,hogy nem tudunk kimenni.
Vendég

Amica!

Jankának jobbulást!
Kép

Máté végre elaludt!:) Kép

Gabó!

Nálatok esik is az eső?Pécsen szakad este óta, itt egyenlőre nem , de már nagyon be van borulva!:(
Kép

Erika!

Irtam
Kép

Mi is holnap megyünk Kép

katus78

Lányok, kitartás mindenkinek!!!!! :)
Gabó, hétfőn jövünk, tudod, pünkösd lesz. :)
Katus, én is írtam!!!

Erika

Kép
Kép
nercsi

Itt reggel óta hol esik hol nem eski,de nagyon hidegen fúj a szél.Nagyon csúnya idő van.BRRR!!!
Akkor most van egy kis gyugalmad,hogy durmol a picur.Én is nemsokára viszem a pockot aztán addig hordok ide fát az ajtó mellé meg hajat mosok végre.
De jó,hogy ti is mentek haza!!!!És ti meddig maradtok?

Janka gyógyulj meg!!Majd küldök hozzá képet is csak át kell vándorolnom az exre.
Vendég

Sziasztok! :)

Hát igen, itt is szar idő van... :( :( :(

Eszti,
naaaaaaaa, ejnyeeeeeeee-ejnyeeeeeeeee!! :D :? :D :? :D
Kellemes volt az íccaka? :lol: :lol: :lol:
Fúúú, vagy lehet, hogy Gabóval félreértettük, és nem is úgy értetted...

Zsani,
akkor Virág egész jól viseli! :)

Gabó,
jó volt a szoli, jó meleg. Be is indítottam a ventillátort, mert úgy éreztem fő a fejem... :)

Erika,
Peti játszik is valahol, vagy nézni fog valamilyen meccset?

Amica,
Jankának jobbulást kívánok, neked pedig továbbra is kitartást! :)

Teszek fel friss képecskét! :)

Kép

Kép

nadine81

Nagyon aranyos a kis Dorka :) , és te is nagyon jól nézel ki a képen :)

katus78

Viol, szépek vagytok! Olyan okosan figyel Dorka!

Peti csak néző. A haverjával mennek, aki vérmes Sopron rajongó. Azóta nálunk mindig a sport tévén foci megy. Még jó hogy két tévénk van. Előtte meg mindig a motorsportot nézte. Az a szerelem is tart még. :) Most akar újra motort venni. Én meg aggódhatok amiatt is. :(

Erika

Kép
Kép
nercsi

Gabó!

Hétfőn jövünk vissza!

Erika!

Válaszoltam!

Zsani!

Örülök, hogy jól van Virág! Máté is kapott oltást a héten, mert héten, szerencsére nem volt semmi, úgy féltem, mert eddig mindig bedurrant a lába!

Jaj de jó, már lehet, hogy otthon van a kis Iván! :)

Eszti!

Bocsi, nyaggatlak itt egész héten, a végén meg elfelejtettem elmenni, de lehet, ma sem megyek, olyan sz@r idő van.

Mirama!

Mi még Pécsen újítottuk fel a lakásunkat, festés, lapozás, csempézés, teljes konyha csere, víz, villanyvezeték csere stb… úgyhogy tudom milyen idegbaj!
Ahogy kész lett élveztük kb. 5 hónapot, és akkor döntöttünk, hogy ide jövünk Sopronba. Itt azért is vettünk új építésű lakást, mert nem volt idegünk egy újabb munkáshadhoz, akik, mindig ígérgetnek, nem jönnek, szarul csinálják,stb…..Kítartás!!!

katus78

Egy kis kedvjavító! :D

Kép

katus78

Viol!Nagyon szépek vagytok együtt és persze külön is.Gyönyörű ez a kislány igazi kis csajszi és nagyon hasonlít rád.

Nercsi!Mopedet akar v. nagy mocit?Én először görögbe ültem egy Kawasaki túramotoron az egyik pincér srácé volt hát akkora élmény volt el sem tudom mondani.Átmentünk vele Paráriára mentünk haha száguldoztunk 130-al.A képem a homlokomon volt azt hittem lemegy az arcom.De felejthetetlen élmény volt.Néha elnézem ezeket a motorosokat úgy mennek itt a városba mindha nem is tudnám hol lennének.Veszélyes ha nem ésszel csinálja az ember.Elhiszem,hogy féltenéd.Ha sok pénzem lenne nekem is biztos lenne egy.
Azt hittem játszik.Akkor az öcsémék is biztos mennek az apjával bár anyám szerintem nem fogja kiengedni ilyen időbe pláne ha esik az eső.

Katus!Ti is már reggel mentek?Holnapra is pocsékot mond!! :twisted: :twisted:

Bár így anyós talán nem jön ki bár a sógornőmnek már pezzegette,hogy ki akar jönni. :twisted:
Vendég

Ejj micsoda pasi.Hát amilyen szexuális kielégületlenségben vagyok szívesen befogadnám az ágyacskámba.
Vendég

Holnap reggel, ha felébredt a Máté indulunk!:)Jobban örülök, ha így megyünk ebben a pocsék időben!
Ha már ilyen sz.. Időnk van, szorítok, hogy legalább anyósod ne menjen!!!

katus78

Gondoltam, hogy azért tetszeni fog, én is elfogadnám! :D :D :D

katus78

Gabó!

Gyorsan nyisd ki az ablakot, küldtem egy kis kávét! :D :D :D

Kép

katus78

Már ki is nyitottam köszi szépen.Nay-nyam,de finom.

Hú kint voltam fáért baromi hideg van ráadásul jól elázott amit a Balázs már hetekkel ezelőtt összevágott el volt barikádozva,de pont bevert oda az eső.Remélem azért elég így is.

Nagyon jó pasit küldtél.
Vendég

Én meg küldök egy kis cseresznyét. Kép

Jankának meg ezt küldöm,hogy múljon el az a csúnya nátha. Kép

Ja és milyen poén,hogy már felpumpáltam a gyereknek a kis pancsikolóját!!Kiváncsi leszek mikor tudom beleereszteni. Kép
Vendég

Juj, de jó köszi imádom a cseresznyét!:)

Hát reméljük, tudjátok még sokat használni a nyáron!:)

katus78

Hát ha mostanában mennénk még vinnék is,mert rengeteg van,de arra leérik még a másik is v. lerohad ennyi esőtöl.

Amilyen nyarat mondnak lehet,hogy feleslegesen pumpiztam fel neki.
A milyénket lehet fel se pumpáljuk.
Vendég

Na megint nem semmi :oops: :oops: :oops:

Cseresznyét én is kérek!!!!!!!!!!!!!! Sokat!!!!!!!!!!!!!!! Finomat! :lol:

Ma talán nem jövök már, Janka alszik, remélem hamar kiheveri a taknyosságot! Köszönjük a jókívánságokat!
amica

Kapsz te is!!
Vendég

Látom mindenki pihizik ebben az időben.Nálunk itt úgy bevan simulva,hogy alig látom a várost.
Vendég

Itt is bevan borulva de nagyon.Hőmérőnk az ablakba 8fokot mutat,hát ez felháborító!!!!!!!!!!!!!!!
kola2

Na már szakad az eső!
:evil: :evil: :evil: :evil:
Kép
Hát ez tényleg felháborító!
:evil: :evil: :evil: :evil:

katus78

Most várom végig amíg be nem jön teljesen a 18+-os oldal a figurásoknál,de el kell mondanom,hogy én kapható vagyok mindenre,de már ezek között nekem is vannak durva dolgok.Kiváncsi leszek mik jönnek még be mire eléri a 762-őt.
Vendég

Most várom végig amíg be nem jön teljesen a 18+-os oldal a figurásoknál,de el kell mondanom,hogy én kapható vagyok mindenre,de már ezek között nekem is vannak durva dolgok.Kiváncsi leszek mik jönnek még be mire eléri a 762-őt.
Vendég

MEGJÖTTÜNK! Nemsokára jelentkezem!!!

:D :D :D :D :D :D :D
Vendég

Sziasztok isten hozott itthon benneteket.
Vendég

Vero, de jó hogy megjöttetek!!!

Mindekinek jó hétvégét kívánok!!!!

Erika

Kép
Kép
nercsi

Sziasztok!

Szonja bárányhimlős!Kiráááály!Sajna hőemelkedése is van hozzá.A jövő héten én maradok itthon vele.Ezt a hetet megoldjuk mamákkal,apuval de a jövő hét az enyém.Szegény vakarózik mint a gép.Én meg nem engedem(mint a gép).

Viol!
Tiszta anyja ez a gyerek! :D :D :D :D :D Nagyon édes,szép csajszi!
Te viszont sokat fogytál!

Vero!
Holnap rohanok hozzátok meló után! :D
Szép,jó és főképpen nyugodalmas éjszakát kívánok nektek!

Katus!
Jó utat holnapra.Böhönyén(ha látod az zuhétól)lécci integess a mamáméknak. :D :D :D :D :D köszi!

Nercsi!
Nektek is jó utat!

Amica!
Én vak vagyok egyébként úgyhogy ezzel indokolom azt,hogy 1 percig mereven néztelek és csak utána láttam meg,hogy te vagy az.De megláttalak és ez a lényeg!
Merre jártál?

Gabóca!
Milyen durva,hogy június 2-án be kell fűteni.Mi is ezt tettük! :x :x :x :x :x :x
eszti76

Eszti!Jobbulást kívánok Szonjának.Jujj,de rossz lehet neki szegénykém. Kép

Vero!Én is nyugott éjszakát kívánok nektek. Kép
Vendég

Gabóca!
Köszi,most még 4 napig jönnek rá folyamatosan a pöttyök aztán a száradás és a hegesedés jön.Legalább túlesünk rajta!
eszti76

Jó éjt csajszik,babák és apucik!
Kép
eszti76

Vero!

De jó, üdv itthon, millió puszi kicsi Iván talpára! :)

Eszti!

Szonjának jobbulást!

Kép

Jó éjszakát!
Kép

katus78

Szia LANYOK!!!!

Egy ket napja nem irtam mar, mert nem sok idöm van. Elkezdtem pakolni mar a cuccainkat. Egesz nap nem csinalok mast csak dobozolok. Meg ugyan ket het amig atköltözünk, de arra gondoltam, hogy 95 millio poharra es 96 millio tanyerra ugysincs szüksegünk a ket het alatt. :) Meg persze van egy csomo olyan dolog amit nem mindennap hasznalok azokat is mar pakolom össze. Ma meghoztak a konyhabutort is, ma biztos nem lesz kesz , de kedden jönnek megegyszer es akkor mar teljesen kesz lesz ,akar szerdan fözhetek is mar! :D

Vero!

Üdv itthon, nagyon varom a kepeket Ivanrol! Remelem mar minden rendben vele!

Viol!

A kis Dorka tiszta anyukaja! Nagyon szepek vagytok a kepeken.

Eszti!

Javulast Szonjanak! Szegenykem! :(

Itt is olyan sz@r idö van am mint otthon. Tegnap TELIKABATBAN tologattam a gyereket a teraszon. :( UTALOM!!!!!!!!!!!!!
Ha most ritkabban jövök csak a pakolas miatt van!

Ja es lenne egy kerdesem! SEGITSETEK!!!

Par hete elkezdett baromira hullani a hajam! :( Hallottam, hogy szoptataskor ez gyakran elöfordul, de nem tudom miert van! Talan valamilyen vitamin hiany? Van valakinek tippje, hogy mit tudnek ellene tenni?
Köszi
reni76

Reni!
Egyél meg minden nap egy csomag(nem por)élesztőt egy kis tejjel.Meglátod elmúlik a hajhullásod!Én a gyomorfekélyemre a körömgyengeségemre és a hajhullásomra ettem.BEVÁLT!!!!
Nem túl finom de meg lehet szokni.Én 1/2 év alatt kikúráltam magam!Elmúlt az orvos által diagnosztizált fekélyem és megerősödött a hajam és a körmöm is.
Jobb mint a natúrpatikákban kapható élesztőtabletta!
eszti76

jhfsruziuziu
eszti76

Én is szeretnék Szonjának szüli-szalagot csinálni.Leírná nekem valaki,hogyan is kell pontosan?köszi
eszti76

Szonjácskámnak vettünk egy pici hintaszéket.Nagyon élvezi.
Kép Kép
eszti76

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?