Új privát üzeneted érkezett!

Vikike sokkal több szép lánynév van mint fiú :twisted:
Nekem amik tetszenek:Berta, Anna, Hanna, Kiara,
Apának egyik sem tetszik :cry:
Fiú Szabolcs, de a Kiss után rossz kimondani :cry:
Amugy meg elég sokat változott ez mindíg nálunk.

Mikor Krisztivel voltam terhes Adrikának mindíg azt mondtuk, hogy Tódor lesz, olyan aranyosan mondta :lol: , na mikor megszületett anyuék mondták, hogy sokkal jobb lett volna. Utólag mi is rájöttünk, hogy tetszett, pedig csak hülyültünk vele. Viszont a kedvenc alvótársát ugy hívják, és olyan ari ahogy keresi és közben kiabál, hogy Tódi :lol: :lol:

A tejcsi nem mellmérettől függ :!: :!: Sokszor a kismellüek jobban "tejelnek". Erre jó példának itt vagyok én :oops:
Elég keveset álltam sorba, amikor a cicit osztották :evil: , nem is sokat nőtt, viszont bőven volt tejem, és jó zsíros, szépen híztak is tőle a lurkók. Viszont kis mell hátránya, hogy hamar telítődik, ugyhogy jobban oda kell figyelni, hogy ne gyulladjon be.

Más, olyan jól megszívattak :evil: reggel azt mondták, hogy 6 fél 7 körül érkeznek a kirándulásból a gyerekekkel. Na ugye én már egy kicsivel 6 óra előtt mentem, nehogy előbb jöjjenek. Képzeljétek 7 óra 40 perckor jöttek. Olyan gyomoridegem lett, már a kicsi is úgy unta, ráadásul mire hazaértünk mind 2 gyerek jó nyügi volt.

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Látom nincs már itt senki :cry:

Jó éjszakát Kép

Kép Kép Kép Kép

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Bruhahaha :cry: :cry: :cry: Elszállt amit irtam :cry: :cry: :cry:

Kriszti
Visszaigazoltalak az iwiwen :D

Vikike
Valóban nem a mellmérettől függ a tej mennyisége.
Ha pl. venni akarsz szoptatós melltartót mindenképp a legvégére hagyd. Én terhesen a Triump Mamabell tipusu melltartót használtam, nagyon kényelmes, mindenkinek merem ajánlani :wink:
Szóval majd akkor lesz igazán nagyobb mikor beindul a tejcsi. Az enyémek ugy néztek ki, mintha szilikoncicik lennének :lol: Mondjuk volt is bőven tejem -főként mikor Lilit szoptattam, akkor fejtem is szorgalmasan és 100 litert leadtunk :lol:

Muszkuru
Hát csorgott a nyálam mikor irtad a kinai kaját!
A zöldséges sült tésztát és az illatos pipihusit én is nagyon szeretem! És a szezámos husit is :wink:

Azt hiszem ezt most elküldöm mielőtt megint elszáll :?
Szép álmokat mindenkinek Kép

Kép
Kép
mókuska

Jó reggelt!

Én voltam az első!!!!!!!!

málna2162

Jó reggelt!

Hoppá látom valahol már Te is itt vagy :lol: , látod tanulás helyett adunk mi itt olvasnivalót :)

Na ma éjszaka elkezdett megint valami szörnyen köhögni Krisztián :cry: , megint kruppos ugatós köhögés :(
ez már nem igaz a telet kibekkeltük, tavasszal meg nyáron meg szenvedünk. :(
Mi is felborultunk mint az időjárás :cry:

Meli Ugye csak Barna látogatott meg, nem piroska :?: :?: :?:
Jelentkezz, már ugy izguluk érted :!:

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Szia Málna, csak azért mert én többet írtam Kép

Te még be sem voltál jelentkezve mikor ide beléptem azt gondoltam majd Hoppá előz be erre surranópályán jössz Te :lol:

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Jó reggelt,kedves barátnőim!Az éjjel meglátogatott Piri a csúnya lány :cry: :cry: :cry:
Málna,ha megkérhetlek írd be lécci a tábliba az új dátumot:Június 2.Apa csalódott,én is,de nekem tegnap több időm volt hozzászokni a gondolathoz,ismerem a testem...16 éve menstruálok :oops:

Már derűs vagyok,készülök a következő ciklusra....ma este megyünk Auchanba,bevásárolok ovi-tesztekből!!!De ebben a hóban megspóroltam egy terhességi tesztet :x Puszi mindenkinek,kismamik,vigyázzatok magatokra,többiek is,de azért apát kapjátok el!!!!!Puszika

Kép Kép
meli1118

Sziasztok!

Csak egy gyors bekukk.

Vikike

A mell mérete nincs egyenes arányban a tej mennyiségével.Legalábbi az én tapasztalatom ez.
Mellesleg nem vagyok egy NAGY mellű csak olyen átlagos.
Már az első hetekben van a cici feszülés ésigazából onnantól kezdve "nő".Nem is igazán nő hanem felkészül a szoptatásra,amit növekedésnek gondolunk azt a tejmirigyek okozzá.
Azoknak az "állapota"befolyásolja inkább a tej mennyiséget meg az amit a Kis_plutó írt.Fejni,fejni,fejni.Minél többet fejsz annál gyorsabban újra termelődni.
Minden szoptatás után le kell fejni,akkor is ha úgy érzed hogy már nincs is benne.A tejcsatornákból le kell szívni mert a pangó tejtől,hamarabb telítődik és begyulladhat.Az már gáz.Nem tudsz szoptatni,annyira fáj, hogy fejni sem,akár ki is sebesedhet stb.
Egyébként nagyon okos szerkezet a cici.Egy idő után annyi tejet termel csak amennyire a babaának szüksége van.
Főleg akkor lesz jelentősége a fejésnek amikor már nem 3-4 óránként szoptatsz.

Kis_plutó

Neked nem volt olyan ,hogy amikor tudtad,hogy most itt a szoptatás ideje,és csak megemelted a picit már elindult a tej?
Nekem mindig.Csak arra gondoltam hogy idő van és már éreztem ahogy bekeményedett a cicim és már jön is a tej.

Zsizsik

Nem hiszem,hogy megyünk.
Szombaton vizsga.Vasárnap a hugom szülinapját tartjuk.Hétfőn megyünk Dorogmára.
Meg tegnap hazajött apukám a kórházból :lol: szerintem a hétvégén náluk leszünk.

Bea

Sikerült a bank?

Mindenkinek szép napot.
Este küldök egy gyors helyzet jelentést a mai vizsgáról.Legközelebb szerintem csak a szombati után nézek be.

málna2162

Meli

:cry:

málna2162

Na most vagyok kész....nem elég a mensi,de olyan hasmenésem van a tegnapi határtalan zabálásomnak köszönhetően(este azt hiszem,ha Norbi látott volna a szőnyeg alá kuporodik szégyenében)és mennem kellene dolgozni,ehelyett verem a billentyűt és wc-re rohangálok!!!Pedagógus nap van!!!Csokrokat kellene kötnöm....
Apa tegnap átszaladt a Tecsoba,vett nekem csokikat...olyan drága,nekem a Snickers a kedvencem,olyan ízűt vett,csak sok kis csomag van egy nagy zacsiban...na ez már el is fogyott :oops: :oops: húha,szaladnom kell!!!puszi

Kép Kép
meli1118

Kis_plutó

:lol: :lol:
Viszont a Tiéd volt a 3200-dik hozzászólás :!:

málna2162

Szia Gabi!!!!Ez is valami :P Mennem kell dolgozni!!!Köszi,hogy gondoltok rám,olyan jól esik!!!!Puszi,ha tudok jövök

Kép Kép
meli1118

3211-re is pályázok ám :lol: :lol:
ugynis ez az irányítószáma a falunak ahol felnőttem

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Amiben szeretted volna az volt a 3212.-dik :? Meli be előzőtt

málna2162

[quote="málna2162"]
írta:
málna2162
Neked nem volt olyan ,hogy amikor tudtad,hogy most itt a szoptatás ideje,és csak megemelted a picit már elindult a tej?
Nekem mindig.Csak arra gondoltam hogy idő van és már éreztem ahogy bekeményedett a cicim és már jön is a tej.

Ismerős az érzés :) :)
Viszont nekem volt szerencsém megismerni a mellgyulladást is :cry: , mikor Adri kb. 2 hetes volt. Azt mondták a kórházban, hogy nem kell fejni csak igény szerint szoptatni, hát a francokat nem kell :( kell :!: :!:
Olyan ügyesen bedurrantak apa segített masszírozni és fejni :oops:

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Pusza !
Megyünk a bölcsibe aztán megpróbálom magamévá tenni az anyagot.

málna2162

Igen láttam Kép
hiába neki most megy a gyorsírás :twisted:

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Meli!
Nagyon sajnálom, majd a következő hónapban.
Jobbulást neked!

Nálunk zima van fúj a szél, majd elfagytam míg ideértem.

Vikike!
Társam én is rosszul vagyok mostanában, de kibírható.
A páromat Bálintnak hívják, nekem nagyon teszik ez a név.
Nálunk eddig a Bertold a nyerő. Tóth Bertold.

Fáj a fejem s folyik az orrom. Étvágytalanság.

Ma megint hazautazunk Kanizsára anyuéknak segíteni. jó lenne már ha vége lenne.

Málna!
Nálunk Kína összes termését (sz.r) szokták szerencsének kívánni.
Ami bevált nekem.

Bea!
Voltam dokinál múlt csütörtökön akkor nem csinált UH-t, de azt mondta az vagyok. Hétfőn mentem UHra (hasi) s akkor már lehetett látni, hogy ver a szíve. A képet nem kaptam meg. Legszívesebben mindig mennék megnézném, hogy jól van-e. Nem felejtem a történtet a másik topicban 9 hét sehol senki. No para mondom magamnak. Most kedden megyek a kiskönyvemért terhesgondozásra.

Üdv a többieknek.
Mennem kell dolgozni
nika04

Jó reggelt mindenkinek!
Meli :cry: nagyon sajnálom, hogy még a gyomrod is. Már én is görcsölgetek, délre nálam is jön pirike :evil:
Málna: jó tanulást és nagy kalappal! 8)
Plútó: mentek dokihoz Krisztiánnal?
Nika: jó munkát! :)
Takidó: azért jó pihenést, ha lesz hétvégére neked, de ne extremizáld magad, nehogy bajotok essen! :roll:
Bea: sikerült elintézni?
Sziszi: mi újság? Teszt? :shock:
Jövök még, csak kicsi munka!

Andi
candi

Sziasztok!

Csak gyorsan bekukkantottam :lol:
Ma takaritanom kell, ugyhogy valószinüleg csak este jövök.
Csakhogyfelviduljatok ebben a vacak időben :lol:
Kép

Kép
Kép
mókuska

Jajj de pici ez a kép, meg sem néztem a méretét. Igy nem sokat láttok belőle :(
Meleget akarok!!!!

Kép
Kép
mókuska

Jó reggelt :D

Hoppá, így már értem.
Én eredetileg német nyelvtanár (is) vagyok, és pl. a melléknévragozást kb. 4* tanulásra sikerült megjegyeznem. Megtanultam úgy-ahogy, amikor tanították, aztán a nyelvvizsgára, aztán a felvételire, és amikor már én tanítottam a gimiseknek, akkor maradt meg a fejemben végleg...
Azt hittem, te is előtte gyorsan megtanulod, amit majd kérdezel a vizsgázóktól :roll:
Hát mindenki magából indul ki :oops: :lol: :lol: :lol:

Málna, én is küldök egy kalappal :lol:

Meli, remélem már jobban vagy! Sajnálom, hogy randiznod kell a csajjal, akit utálunk...

Vikike, nekem lányban a Kornélia tetszik, fiúban a Benedek. Már tartottam közvéleménykutatást a családban, tetszést arattak :D

Hú, Pluto, a mellgyulladás nagyon szörnyű (lehet...). A barátnőm járt így, azt mesélte, hogy sírt, annyira fájt :cry: :shock: :shock:
Krisztinek jobbulást!

Takido, ügyes vagy, hogy megbirkóztál a gólyalábakkal :D
Hm, így gólyaként igazán beugorhatnál hozzánk is 8) :lol:

Mókuska, én a szezámos husit nem ismerem. Ilyet nem adnak a kedvenc kínaimban. Ez szószos husi, vagy panírozott, és a bundájában lapulnak a szezámok? (Na most jó értelmes voltam...)

Nika, nooooo para. A babó ott van, és ott is fog maradni, és kész :D

Musz

KépKép
muszkuru

Jaj, majdnem elfelejtettem megkérdezni:
Az LH teszt pozitív, és érzem is, hogy mozgolódik a tüszőm - legalábbis fáááj..., de a hőm lent van (36,5) :shock:

Akkor most mi van? :?: :shock:

Musz

KépKép
muszkuru

Sziasztok,

Muszkuru
Az van, hogy szex ezerrel. Gyertyaállás...stb 2-3 napig.

Gabi
Nekem volt mellgyulladásom a könnyem patakokban folyt. A mellszívó majdnem leégett, de semmi. Végül a férjem szívta le. :x

Nekem nagy cicijeim vannak, de az egyik mellemben szinte nem volt semmi, viszont a másikban akár 2,5-3 dl is egy szoptatásra.
Volt, hogy 2 hónaposan 250-et szopott. Nem hittem a szememnek, háromszor tettem vissza a mérlegre.
Mindjárt küldök képet is, milyen pufi volt kicsinek.
Tominak nem kellett egy idő után, hát elapadt hamar.

Hőm 36,2 és semmi amúgy.
Vendég

Muszkuru: akkor most az van, hogy mindent bele, mert valszeg most fog megrepedni, ilyenkor lemegy a hő, majd megint fel! :wink: Siess haza Apához!
Mókuska: én is , én is ide a meleget, de azonnal! 8)
candi

Szisz: akkor te tényleg lassan kihűlsz, nekem 36.3 én már melegszem! :?
candi

Kép

Na itt már olyan kb 9 hónapos volt, már fogyott... :D
Vendég

Itt van még egy a nyaralóban készült. Élete első nyaralása volt. Kép
Vendég

Nagyon kis helyes, most is ilyen kis szöszi?
candi

Bocs, de át kellett mennem a főnökömhöz.

Szóval még mindig világos barna haja van és szürkés kék (acélkék) szeme.

Itt egy mostani:

Kép
Vendég

Sziszi, Tomi egyszerűen gyönyörű!!! Teljesen belezúgtam!
Kép

A gyertyaállást nem bírom túl sokáig, beszédülök tőle :(

Andi, ha csak ennyi a tennivaló, rajtam nem múlik :oops: 8) :D

Musz

KépKép
muszkuru

Muszkuru,

majd szólok neki, hogy egy idősebb néni rajong érte :D :D :D
Egyébként a játszón is a kiscsajok anyukáival akar lenni mindig.
Van egy bölcsistársa, aki imádja (mondjuk ilyen sok van), de ez szerintem a saját szintjükön szerelmes. Soha nem foglalkozik vele, hanem mindig megkérdezi: "hol az anyukád?" Mindent Erikával akar járszani. Úgy sajnálom szegény lányt, mindig hoppon marad a saját anyja miatt :cry:

Merre laktok a 11-ben?
Vendég

Muszkuru: akkor álljál kézen :wink: vannak még ötleteim, de nem idevalók és én egy erkölcsös azzonyka vagyok, meg dolgoznom is kellene mostanában! :oops: 8)
candi

Mrs. Robinson esete? 8)

A Nádorliget lakóparkban lakunk, előtte pedig decemberig pedig az Etele úton laktunk

Ezért is néztem ki magamnak a Szt. Imrét, még akár 2perces fájásokkal is időben beérnék :lol: :roll: :oops:

Musz

KépKép
muszkuru

Sziszi: ilyen a szerelem, nem a kor dönti el! :lol:
Nagy szívtipró lesz Tomiból! 8)
candi

Erkölcsös asszonyka, akkor a többi ötletet írd meg priviben :oops:

Szerintem kézenállni már nem is tudnék - utoljára kb gimiben műveltem ilyet a tornaórán, jó régen vóóóót :roll:

Musz

KépKép
muszkuru

Muszkuru,

Az Etele úton nőttem fel, ott laktunk 2002-ig. Anyuék még most is ott laknak. Most mi a Sáfrány utcában lakunk.

Erkölcsös asszonyka
Engem érdekelnénke az ötletek és nem vagyok pirulós fajta.
Vendég

Sziasztok lányok!
Ne haragudjatok,hogy ide pofátlankodom,de hátha tudtok segíteni.
Ma vagyok a 39.napon és a teszt negatív lett ma.De semmi menszeszre utaló jelek nincsenek.Van akinek nem mutatta ki a teszt,de a doki már megtudta mondani hogy van bent valaki?
Segítsetek.
breni

Muszkuru,

én pont így jártam, mert nekem rögtön 2 perces fájásaim voltak, reggel 6-kor értünk be. 9-kor már a kezemben volt a fiatalúr. :D
Vendég

Sziszi, akkor neked is csak egy ugrásnyira van a kórház.
Szoktam járni a Sáfrány utcában (bár akkor még nem tudtam, hogy az), simán letétényiutaztam... :oops:

Erkölcsös asszonyka, ezek szerint megszavaztuk, jöhetnek a tippek :lol: :lol: :lol:

Musz

KépKép
muszkuru

Szia Breni,

a teszt érzékenyebb mint a doki...
Általában a teszt mutatja előbb. Mikor volt pé-d?
Nem lehet, hogy korán teszteltél?
Vendég

Szia Beni,
milyen hosszú szokott lenni a ciklusod?
És milyen érzékenységű tesztet vettél?

Nekem a Gabrielt ajánlották a lányok, ami már 3 napos terhességet is kimutat.

Musz

KépKép
muszkuru

Anyusziszi!
Nem tudom mikor volt pém,mert nem figyelem magam.39 nap már elég sok,nem?Másik topicban volt már ilyen hogy a doki már megtudta mondani,de addig a teszt negatív volt.Csak kiváncsi vagyok itt mi a vélemény.
breni

:oops: :oops: :oops:
candi

Muszkuru!
Leírom eddig hogy jött meg,mióta nem szedem a gyogyit:48,43,34,33,37,32,35,31 napra.
Lilyt vettem a Rossmanba.
breni

Breni,

nálunk forditott eset volt eddig. Az egyik lány + teszttel ment dokihoz, de nem láttak semmit. Egy hét múlva kellett visszamennie.

Ezek a tesztek már elég érzékenyek. Próbáld meg a Gábrielt, én is azt használtam.
Vendég

Breni, mindenféleképpen javuló tendencia - kezd beállni a ciklusod :)

A Lily ha jól tudom, 20-as érzékenységű, a Gabriel kicsit job, 10-es
Szerintem várj néhány napot és tesztelj újra

A doki még pozitív teszt esetében sem látja mindig a babót, ha még nagyon korai a terhesség

Andi, nem látom a tippeket, csak a piruló fejecskéket :shock:

Musz

KépKép
muszkuru

Naná, hogy csak a fejeket :roll: . Nagy volt a szám, most meg visszavonulok. Biztosan a higító teszi ezt velem! Most pingálom ategnapi sámlit, mert holnapra még meg is kell száradnia. Az én kedvem tehát már alakul....trallala.. :lol:
candi

Köszi csajok!Nagyon aranyosak vagytok.Szerdán rendel a dokim,ha addig nem jön meg elmegyek hozzá.Veszek egy gabrielt is azért.
breni

Hm, csak aztán nehogy függőségbe kerülj :P

Én jelenleg mandulás csokival vidítgatom magamat, és már függő vagyok 8)

Így ebéd előtt...

Hogy fogom így megtanítani a gyerekemnek, hogy ebéd előtt nincs édesség? :shock:

Musz

KépKép
muszkuru

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?