Sziasztok!
Amit én láttam és hallottam a szülőszobán: Kinn van egy helyiség, ahol felveszik az adatokat és megvizsgálnak az érkezés után. Aztán van egy külön helyiség ahol a szekrények vannak, ez úgy néz ki, mint egy sportöltöző
Van egy helyiség a tisztálkodáshoz, innen nyílik a két zuhanyzó, amiből csak egy használható, de a másik is áztatja a 6. emeletet. Itt végzik a szőrtelenítést ( de szépen mondtam ) és a beöntést is.
Van egy ún. vajúdó, ami 6 vagy 7 ágyból áll. Ez egy szoba, ahol nincsenek függönyök. Olyan mint egy normál kórterem. Ebből nyílik a külső szülőszoba, ahol van két szülőágy ( remélem jól emlékszem ). Ebből nyílik a belső szülőszoba, ahol szerintem egy szülőágy van. Itt van a bordásfal, labda és egyéb játékot
Innen nyílik még egy szoba, ahol van egy ágy az NST-hez és egy nagy fürdőkád. Ez a helyiség szerintem új lehet, mert eléggé annak látszik. Az apukák a szülőágy mellett lehetnek kizárólag. És a szülés után ki kell menniük és csak akkor jöhetnek vissza, ha már teljesen kész vagy, mindenféle értelemben.
Amiket említettél Szilbee ( maszírozás, csimpaszkodás ) az a szülőágy közelében történik, mert ott lehet sétálni körülötte. Ezt külön mondta a szülésznő. Ebből gondolom, hogy hamarabb bekerülsz a szülőszobára, mint ahogy feltennének az ágyra. Hogy fogok én oda felmászni a 150 cm-mel és az óriási pocakommal. Már most akkor pocakom van, mint más 9 hónapos kismamának.
Egyébként nagyon úgy néz ki, hogy nem lesz benn a párom velem, mert túlaggódná magát. Már most éjszaka, ha felkelek pisilni, felugrik, hogy mi abaj, mi fáj, mit segítsen. Nem akarom, hogy kikészüljön szegény még idő előtt, elég lesz ha rádöbben, hogy milyen jó volt eddig végigaludni egy éjszakát és milyen jó lenne újra végigaludni egy éjszakát.
De már alig várom, hogy felkelhessek éjjel két-három óránként. Tegnap kaptam egy pólyát, egy gyönyörű, nőies, csipkés, modern pólyát, amiben hazahozzuk a kisasszonyt. Annyira elérzékenyültem. Jó lenne, ha már lenne benne valaki.
Üdv: Hexe
Ui.: Ewa, mikorra vagy pontosan kiírva?