Új privát üzeneted érkezett!

Ok,közben szemrevételeztem!!!Kicsit le vagyok szerverileg lassulva!!Puszo

Kép Kép
meli1118

Meli, Málna!

Miről maradtam le? :cry:
Vendég

Hé,új oldalt nyitottam!!!Bajban lesz,aki ma lemarad,sokat kell ám visszaolvasni csajok,gondoljatok bele...inkább gyertek gyakrabban :lol: :lol: :lol:

Kép Kép
meli1118

Jaj ne is mond!!!
Bele gondolni is rossz!!
Most hogy tanulok ,sokkal jobban kell figyelnem hogy miket írkáltok,még a végén elvesztem a fonalat!És akkor mi lesz velem?

Nem akar megérkezni a paprikáskrumpli....irgum burgum

Lehet hogy csinálnim kell magamnak valami ebédet?!na megyek és tanulok.

málna2162

Málna volt olyan kedves és beavatott a privi üzik rejtelmeibe....kicsit bárgyú voltam az elején,de már ráéreztem!!

Kép Kép
meli1118

Még ide sem jött egyetlen falatka sem...Gabi biztos nem is főz...hanem vasal :lol: :lol: :lol:

Kép Kép
meli1118

Meli,

ahhha....
Vendég

na mi lett velünk csajok,egyedül maradtam??? :cry: :cry:

Kép Kép
meli1118

Dehogy maradtál egyedül, csak nem győzök visszaolvasni! :wink:
Mókuska: ezek a rajzok? hűűű én még egy kutyát sem tudok felismerhetően lerajzolni :?
Bea: akkor ti most gazdagok lesztek :wink: nem hoznál nekem is egy kis hitelt, pár csokival én is beérném! :)
Dóri: kérdésem lenne, nálatok szokásban van, hogy a gyerekeknek adnak ajándékot a ballagáson? Én ezzel nem tudok mit kezdeni, de meghívtak egyre és szerintem várják! :roll:
Plútó: jobban vagy már?
Szia Cosmo!

Andi
candi

Én már semmit sem értek...reggel barnáztam,beraktam egy böhöm betétet,azóta semmi...persze biztos csak hergel a Piros,holnapra meg mindent felfordít.... :twisted: :twisted: :twisted:

Kép Kép
meli1118

Szia Candi :)

Mit ebédeltetek?
Vendég

Én még semmit,későn reggeliztem és becsaptam fél kiló cserkót....de van egy kiló kisszemű újkrumplim,szerintem azt megsütöm vajban egészben...salival hmmm,apa is imádja....ez lesz :P

Kép Kép
meli1118

Nagyon le van lassulva az üzenetküldésem :evil:
Én milánóit csináltam, most kávé,mert én is lefagyok itt! :o

Andi
candi

Sziasztok!

Jól laktam, igaz izt nem éreztem.
Viszont apára biztam a krumplit amíg teregettem és leégette :twisted:

Candi, ma a vasalás kimarad, annyira vonz az ágy :lol: :lol: , azt hiszem keresek magamnak valami könyvet, és ledőlök.

Meli a barnázás még nyerő lehet :lol: :lol:
Tegnap én reménykedtem mert először az volt nekem is, de du-ra beköszöntött pirike rendesen.
Direkt írtam kicsi betűvel, nem érdemli meg a személyeskedést :twisted: :twisted: :twisted:

Málna, mit tanulsz, ez most olyan rizsázósabb, vagy ez is olyan nyögve-nyelős száraz mint a múltkori :?: :?:

Valami agy-tágítás nekem is jól jönne, szívesen elmennék valami tanfolyamra, de nem tudom hova tenni a kicsit :(

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Kis_plutó

Üzleti jog...Hát itt nem nagyon rizsázhatok :(

málna2162

Szia Gabi,szerintem én is bepirosodok holnapra :cry: de legalább most időben jön,nem hülyít be 5 nap késéssel!!Apa is csalódott,hát még az öcsém...a keresztfia nem lesz februári...ez van,nem keseredünk el...új hónap,új esély...Puszi

Kép Kép
meli1118

Plútó: végre, jól teszed, aludj egy jót, vagy olvasgass. Mert megérdemled! :wink:
Meli: azért még hátha, más is volt már így a barnákkal, aztán mégis Baba lett belőle! Ha meg mégsem, lesz társaságunk a júniusi projektre :wink:

Andi
candi

Szeretnék hazemenni, bebújni a meleg ágyikóba és ezt enni:

Kép
Vendég

Sziasztok Lanyok!

Megjottem....vissza a mokuskerekbe :?
Meg nem volt idom visszaolvasgatni, csak bekukkantok :)

Olyan jo volt otthon ez a par nap, csak az idojaras vagott at egy kicsit :cry: Folyamatosan esett es fujt es hideg volt...
Ma reggel majd lefagytam amikor felkeltunk es Londonba is 3 fok volt reggel 8.30-kor :evil: Tel lesz megint :?:
icus

Láttátok a Holnap után című filmet?

Iszonyú jó! Jön a II. jégkorszak! :(
Vendég

Nincs itt senki :?: :cry:

Ha valaki bekukkant árulja el nekem, hogy látta-e már mostanában a moziban a Da Vinci-kód vagy a Mission Impiossible III. című filmek közül valmelyiket.
Ha folyamatosan esni fog a 3 nap alatt akkor szivesen elmenné(n)k megnézni ezt a két filmet a moziba.

Érdemes?
Vendég

Sziasztok

Hát én sem voltam éppen csendeske tegnap este, ugye Bea, Málna :lol: , de most alig győztem visszaolvasni

Pluto, ne haragudj, hogy nem vártalak meg, de annyira éééhes voltam :roll:

Nos, a kínai nagyon finom volt, ettünk levest - a végére már a könnyem is folyt 8) , és pirított zöldséges tésztát. És gondolva a holnapra, azaz a mára, felszerelkeztem egy adag zöldséges rizses illatos omlós csirkefalathalommal :D
És sikerült rávennem egy kedves barátomat is, hogy velem tartson az este közepén vacsizni (na jó, olyan sokáig nem kellett unszolni :wink: )

Csajok, ma reggel olllllllyan LH-t teszteltem, hogy a csíkom erősebb, mint a kontrollcsík :D :wink:
Naná, hogy elkaptam apát... Kíváncsi vagyok, meglesz e az eredménye

Ja, azt nem is meséltem, hogy tegnap, amikor beléptem a dokihoz, és megkérdezte, hogy miért kerestem fel, és mondtam, hogy háááát igazából azt szeretném, ha segítene felénk terelni a gólyát, és erre odamutatott az ajtókilincsre, és ott lógott egy édes kis plüssgólya :lol: :lol: :lol:

Hoppá, ti is készültök a dokihoz, ugye? Egyáltalán nem szörnyű (bár még nem voltam a vérvételen :? )
Nem értem, ha vizsgáztatsz, akkor neked miért kell tanulnod? Vagy félreértettem valamit?

Mókuska, az aszfaltrajzok fantasztikusak. Én is voltam anno gyerekkoromban aszfaltrajzversenyen, de hát a mieink nem így néztek ki... mondjuk nem is nyertünk :cry: :D

Andi, készen van a sámli?
Biztos szép lett... :D

Sziszi, lehet, hogy apának van igaza, nem akarsz LH tesztet csinálni?

Szia Icus, welcome back. Kipihented magadat?

Meli, a Barna nem Piri! Az egyik fiú, a másik lány. Mi a csajt utáljuk :twisted:
Barna nem biztos, hogy rossz hírt hoz!!!

Na eldugultam

Musz

KépKép
muszkuru

Mire ideértem, mindenki eltűnt? :cry:

Musz

KépKép
muszkuru

Sámli elnapolva! :wink:
Lh pozitív, ez olyan + hír, még 48 óráig hajrá állítólag addig kell bekövetkeznie a repinek! :lol:

Andi
candi

Hmmm hogy is mondjam, azt halottam, hogy nagyon jól sikerült együttlét is megrepesztheti :oops: 8)

Mindegy, a 48 óra simán tartható 8)

Musz

KépKép
muszkuru

És nagyon jól sikerült :oops: Akkor 2 hét múlva vissza számlálás 8)

Andi
candi

Haliho,

meg vagyok, de nagyon nyugos, faradt vagyok. Le aaaakarok lepni....fonokom sincs......azon agyalok hogy vajon rajonne-e hogy leleptem koran :roll:

Muszkuru, Candi
Jo dolognak hangzik ez az LH teszt, olyan hulye voltam hogy nem raktaroztam be magamnak en is, hiszen otthon voltam, vehettem volna :?

Muszkuru,
Nagyon jo volt otthon, de mindig csak nehany napra megyunk es rohangaszunk mint pok a falon :o Annyi elintezni valo van, meg a baratokat sem szabad hanyagolni :D
Es raadasul meg PE is volt kozepidoben, meg volt tojasfeherje is :wink: ugyhogy remelem nem jon hozzam a Piri ebben a honapban :P
icus

Sziasztok!

Muszkuru drukkolok, hogy sikerüljön!!

Cosmo: én láttam a Da Vinci-kódot, nekem és a páromnak is tetszett, olvastam könyvben is, te is?

Kezd rám törni a rosszullét, kaja undorom van, undorodom a majonéztől amit eddig imádtam.

Én mindenesetre mindenkinek küldöm ezt ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D :D :D :D
vikike_

Sziasztok!!
Itt vagyok ám, na a pihenésemnek lőttek.
Anyós bejelentette, hogy vendéget vár ugyhogy édes-házimunkával töltöttem el a pihire szánt időmet :evil: Kép

Icu örülök, hogy ujra köztünk vagy :) :)
Sajna itt tényleg elég pocsék az idő :cry: , bár ma süt a napocska, de ahhoz képest, hogy már nyár van igencsak kell a hosszúnadrág és a pulóver.

Cosmó a Holnapután c. filmet nagyon szeretem kb. 5-ször láttam :lol: Viszont a másik 2 is érdekelne. Majd... Itt már nincs igazi mozi, ugyhogy DVD-n szoktunk filmet nézni. :(

Muszkuru Kép terelem én is Neked, most akkor apát sanyargatni :lol: :lol:

Candi, mikor lesz net otthon :D tessék apát fűzni. Tudni akarunk ám rólad majd akkor is ha baba lesz a pociba és már nem dolgozol.

Ez a többieknél is áll :twisted: :twisted:

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Szia Vikike: megvolt már az orvos?
Icus: ot kint biztosan még korszerűbb teszteket lehet kapni, de lehet, hogy már nem is lesz szükséged rá! :wink: Jöttök még haza a nyáron?

Andi
candi

Vikike mikor mész doktor bácsihoz :?:
Képet kérünk a kicsi Cseppről :lol: , ugye jól emlékszem, vagy ez a név Nikáéknál van :idea: most bajban vagyok :oops:

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Icus, akkor pihenj a munkahelyeden 8) Rapülők után szabadon... :roll:
Az LH teszt tényleg hasznos, de ha ismered a tested jelzéseit, akkor lehet, hogy nincs is rá szükséged! :D
Pirit el kellene küldeni jóóóóóóóóó messzire :twisted:

Vikike, köszönöm :D
Biztosan találsz olyan finomságot, ami most csábít. Lehet, hogy azok között kellene körbenézned, amiket eddig nem szerettél :?: :?

Pluto, Köszönöm neked is :D
Hm, nem félsz, hogy a vendégek esetleg benéznek a szőnyeg alá? :twisted:

Reggel akkora hajtás volt, hogy kb 8 óra munkát csináltam meg 4 alatt
El is fáradtam, használhatatlan vagyok

Azt hiszem hamarosan elbúcsúzom tőletek :roll:

Musz

KépKép
muszkuru

Candi,
Nem tudom mennyire korszeru teszteket lehet itt kapni, de majd utanajarok :idea:
Nehany dologban joval elobreb van ez az orszag es egy csomo dologban sokkal visszab :(
Nem tudom hogy megyunk-e meg, elvileg csak Oktoberben akartunk menni, de mar tervezzuk az Augusztusi repjegyet :lol:
Oktoberben lesz a nagypapam 80 eves es ugy voltunk vele hogy addig nem megyunk........de hatha megis :wink:

Vikike,
Kuldjel fotot!
Ha kajaundorod van, ragcsalj gyomber kekszet, allitolag az jot tesz a kismamaknak

Muszkuru,
Mindent bele :oops:

Csajok,
Egy szakmai kerdes, lehet hogy hulyesegnek hangzik, de egy eletem egy halalom......
Valahol olvastam hogy kisparna a fenek ala meg akcio elott, aztan NO Furdes es NO Jarkalas es egesz ejjel a kisparnaval a fenek alatt kell aludni.....Mit szoltok ti ehhez?
icus

Majd csak jövőhét csütörtökön megyek, addigra kaptam időpontot. Már nagyon kíváncsi fáncsi vagyok. Akkor nyugszom meg ha a doktor bácsi mondja, hogy itt bizony baba van :D :D .

Kis plutó: szerintem Nikáéknál van a kicsi Csepp, én kis Mogyorónak fogom becézni. :D .

Olyan aranyos a férjem, még nem is voltam dokinál, de már puszilgatja a pocimat meg simogatja. Sőt a múltkor már azt is megkérdezte, hogy milyen nevekre gondoltam. :D. Olyan büszke apa lesz, szerintem dagadni fog a melle mikor majd viszi sétálni, ahogy én ismerem. :D :D
vikike_

Icus, hát van aki ezen a véleményen van, és van, aki azt mondja, hogy teljesen mindegy, a kiskatonák úgyis elmasíroznak a legmegfelelőbb helyre.

Szerintem azért fél óra pihi nem rossz ötlet, amúgy is jólesik az összebújás, fürdeni viszont tényleg nem kéne, mert a lúgos közeg nem barátja a kiskatonáknak...

Mindenesetre megnézném azt, aki képes egész éjszaka mozdulatlanul egy kispárnával feltornyozva jól aludni... :shock:

Musz

KépKép
muszkuru

Megyek, szép napot nektek! Pusza

Andi
candi

Icus a kispárna jó, főleg ha esetleg hátra hajló a méhed, de amugy is.
Utána pihi, az is kell, semmi fürdőzés főleg nem forróvizes :(
Gyertyázás is jól szokott jönni :lol: , bár nekem ehhez elég nagy a popóm és ezt nem szeretem. :oops:

Viszont ellentétes nézet ami nőgyógy.-tól származik 28 napos ciklusnál a 15 nap reggel a legesélyesebb :) viszont akkor nincs annyi pihi. De elég gyorsak azok a katonák nem :?:

Na majd a többiek is írnak Neked egy-két trükköt.

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Vikike, Kispapi tényleg nagyon aranyos.
Milyen nevekre gondoltál? (Mogyoró mellett?)

Lehet, hogy a táblicskuban a babócák nevét is be kellene írni.

Málna, mit gondolsz? :?: :roll:

Musz

KépKép
muszkuru

Icus: én ezt csináltam legutóbb, és pozitív tesztet produkáltam úgyhogy érdemes megpróbálni, bár én akció után tettem párnát a fenekem alá, viszont tényleg kihagytam a zuhanyt :D
vikike_

Meg a kiskutya póz!
Majdnem elfelejtettem.
Ez arra jó, hogy minél közelebb kerüljenek a kiskatonák a "rendeltetési helyükhöz" 8)
Hogy ne kelljen annyit vándorolniuk :oops:

Vagy rosszul tudom? :roll:

Musz

KépKép
muszkuru

Muszkuru: ha lány akkor mindenképp Luca lesz(Kertész Luca), olyan jól hangzik, ha fiú akkor Bálint vagy Marci(Márton)
vikike_

Vikike, klassz nevek!
És nagyon jól passzolnak a vezetéknévhez :)

A Bálint nekem is tetszik, de a mi vezetéknevünk miatt nem választhatom, olyan, mintha beszédhibás lenne szegény gyerek: Dáááááááááááávid Báááááááálint

A Márton is jó, van egy kollégám, akit így hívnak, imádom. Szerintem mindenki valahol személyt kapcsol az adott névhez, és így lesznek szimpatikus és nem tetsző nevek 8)

Musz

KépKép
muszkuru

Indulok haza.
Kellemes estét mindenkinek és nyugodalmas jó éjszakát :)

Kép

Musz

KépKép
muszkuru

Szerintem is általában így választanak nevet :D.
Neked is szép estét :)
vikike_

Sziasztok,

Muszkuru, tanulok is, közoktatási vezető képzésre járok, annak lesz szombaton a vizsgája.Meg vizsgáztatok is, ma éppen logisztikai ügyintézőket vizsgáztattunk, én az angolt kérdeztem. Így már gondolom érted.

Málna, www.oktaton.hu tele van jobbnál jobb anyagokkal (király puskák is vannak). Én is szoktam letölteni jó dolgokat.

Bocs, majd még jövök, elszaladunk anyukámékhoz.

Kata
hoppá

Sziasztok!

Köszönöm,hogy hiányoltok.Sajna ez a hét ilyen.Egész héten rohanok,és későn érek haza.Kedd,szerda,csütörtök évzárók.Mind a 3 nap 19.30-ra értem haza.Holnap meg kirándulni megyünk,ugyhogy megint elmegy az egész napom.Még jó,hogy jól vagyok,különben nem tudom,hogy hogy bírnám.
Képzeljétek,ma volt egy házaspár,és népi játékokat hoztak az oviba,amit kipróbálhattak a gyerekek,meg persze mi is.És életemben először sikerült mennem gólyalábbal,kolléganőmnak is,ezért elővették a nagyobbat is,azzal is sikerült. :D :D Olyan jó érzés volt.Szerintem Tünci-bogárnak is tetszett,mert nem jelezte,hogy rosszul van.+legalább nem fáztam.

Vikike!
Multkor kérdeztem,hogy a munkahelyeden tudják-e már?

Bea!
Sikerült elintézni a kölcsönt?

Málna!
Egy kalappal a vizsgán :D

Hoppá!
Jó vizsgázást,és vizsgáztatást :)

Candi!
Tényleg jó lenne,ha otthon is lenne netetek :D
A ballagásról annyit,hogy igazából virágot szoktak,abból már láttam olyat,hogy valami játék volt a közepén+az óvónénitől kapnak tarisznyát 1-2 aprósággal.

Muszkuru!
Pozitív Lh-teszt :D :D :D

KépKép
takido

Hoppá

Köszi meglesem!

Muszkuru

Lassan kitehetjük a 18-as karikát a topic elejére :lol: :lol:
Látom mindenki bevet minden praktikát.
Én képes vagyok egész éjjel mozdulatlanul feküdni :roll:
Megtanultam a terhesség alatt.Amikor már sehogy sem jó feküdni és végre megtalálod azt a pozitúrát képes vagy regeli úgy maradni.Majd hamarosan meglátod!!

Takido

Hétvégén extrém sport bemutató lesz.Mit szólnál ha beneveznélek egy bungie-jumpingra?!
Hát most nem akarom leírni,hogy előszőr mi jutott eszembe mikor olvastam ezt a gólyalábas dolgot :twisted: :twisted:
Maradj létszi a földön, a saját lábadon :wink:

Vikike

Én is Lucát szeretnék, de lehet,hogy Eszter lesz...

málna2162

Szia Takido! Bocsi, hogy nem válaszoltam csak van mikor annyit visszaolvasok, hogy már nem bírom megjegyezni ki mit kérdezett :D . Szóval én már akkor mondtam a munkatársaimnak, hogy úgy néz ki baba lesz, mikor a tesz pozitív lett. Nem bírtam magamban tartani, mert már ők is annyira drukkolnak, hogy sikerüljön :D . A főnöknőmnek is mondtam.

Van egy kérdésem, ha valaki terhes akkor meddig nő a melle? A terhesség egész ideje alatt? És hányadik hónaptól kezd el látványosan nőni? Azért kérdezem, hogy mennyire számít ez hogy valakinek sok teje legyen? Bocsi lehet, hogy hülyeség amit kérdeztem, de hát kíváncsi vagyok. :roll:
vikike_

Megnyugodtam, látom mindenkinek nagyon szimpi a Luca név. Nekem még a Hanna is nagyon tetszik, meg a Lili. Lánynevekkel tele vagyok, de fiú :roll: . Ezért lesz biztos fiam :D . Egyébként a párom családjában eddig csak fiúk születtek, most tört meg a sor, ugyanis a sógoroméknak két lánya született.
vikike_

Jó éjszakát mindenkinek, megyek szépeket álmodni :D , hurrá holnap már péntek, jön a hosszú hétvége!!!!
Mindenkinek sikeres estét :D !
vikike_

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?